- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
mh197
őstag
válasz
New Age #3396 üzenetére
Akkor ha jól értem, a Pinaccle PCTV 60e digitális USB kártya felejtős a kábel adások nézéséhez?!
Mivel nem tud analógot, és azt írtad, csak kevés tuner képes DVB-C adás megjelenítésére. Nekem az végülis mindegy lenne, hogy digitálisan, vagy analóg módon fogja-e, csak hogy fogná-e, de valszeg csak DVB-T adásokat tud fogni az a kütyü.
Ezt az anysee tunert meg itthon sehol nem találtam, hogy árulnák, de még majd keresgélek. Miért ilyen ritkák még ezek a DVB-C képes külső tunerek?? -
k.varga
csendes tag
Kösz az infót. Vicces, hogy a DVB-H adás jön 1000-rel. Azt más adóról nyomják?
-
New Age
csendes tag
ph_robchee: Core2Duo T5600 + CoreAVC (nincs CUDA, mert GeForce GO7300)
m2 HD (12mbit) 90%-on járatja a procitnézéskor, felvétel 1-2%
mh197: ha nálad a digikábel nyomja digitálisan is az az 50 adót (ebből négy kódolt) akkor érdemes azt nézni. Hacsak nem az az adó kell ami csak az analógon van. Külső egységnek DVB-C téren nagy választék nincs. Analóg tuner van bőven. Koax-ot bedugot, csatornakeresés és már nézheted is.
DVB-C hez én ezt az anysee + DVBViewer párost ajánlom. Táviránytóját még nem próbáltam összehozni a DVBViewer-rel. -
BBmaster
csendes tag
válasz
zhagyma #3385 üzenetére
Szia!
Köszi a segítséget. Ma mindent megcsináltam, a rádiók jönnek is szépen viszont maradt még egy két kérdés:
A szabadon vehető HD TV-k képét miért nem tudom vajon nézni?
Csak szaggatott darabos jel van...Miért nem találok meg minden csatornát? Ezt keresem, de nincs benne a listában:
Österreich1 via ASTRA digital - Technische Daten
Satellit: ASTRA 1H
Transponder 115
Symbolrate 22.000
FEC: 5/6
Frequenz: 12,66275 GHz
Polarisation: horizontalBe lehet ezt valahogy utólag hangolni? Vagy nagyobb, mint 60cm-es tányér kell? Vagy kicsi a jelerősség? Vagy mi lehet a baj?
Köszi:
-
mh197
őstag
válasz
New Age #3391 üzenetére
Nekem csak annyi lenne a lényeg, hogy lehessen vele tévé adásokat nézni, ha nem is mindet, de azért néhányat, amit a digikábel ad.
Azt nem tudom, hogy az említett kártya jó lenne-e erre, mert az eladó szerint csak digitális jelet fogad az a kártya. Csak azt nem tudom melyiket, mert neten nem találtam róla adatot. Meg azt sem találtam meg, hogy ha rákötök egy ilyen kártyát a digikábel koaxára, akkor ott jön-e olyan jel, amit ezzel a kártyával nézhetek.Ötletek?
-
-
kutyuska
aktív tag
Tegnap óta van AC3 384kbps hang az M1/M2 HD-n.
Eddig 2.0-ás. De, ha lesz megfelelő műsor, akkor 5.1 is menni fog. -
New Age
csendes tag
ati2: Én itt vettem. szvsz teljesen jó áron.
mh197: analóg vagy DVB-C adásokat akarsz rögzíteni?
-
mh197
őstag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, akarok venni egy Pinnacle PCTV 60e digitális USB tuner kártyát, csak nem tudom megéri-e, mivel sehol nem találom, hogy ez mpeg2 vagy mpeg4 kódolást tud-e. Aki árulja, azt mondja a dunatv, és a rádiók bejönnek rajta a saját antennájával.
Nálam digikábel (kábeltévé Bp-n) van, ide szeretném a kábelen jövő adásokhoz. Vajon a digikábelen érkező adásokat fogná ez a kártya? -
New Age
csendes tag
válasz
zhagyma #3387 üzenetére
Ahogy én láttam azért van hozzárendelve csak a beltérihez a nagra kártya, mert ehhez értenek. Nem tudják hogyan lehetne máshoz rendelni.
Pedig nálam ezen múlik az HBO előfizetés (kétszer is előfizetnék ha hozzá tudnák rendelni a tunerhez illetve a DVBC tuneres tv-hez).Egyébként leszedtem végül a ProgDVB-t, mert az időzített felvételek szanaszét fagytak.
Megvettem inkább a DVBViewer-t. (3700 HUF) -
zhagyma
őstag
válasz
New Age #3386 üzenetére
Szia!
Nézegettem E30C Plus-t. Nézegették a linuxtv-n is, meg a linux-dvb levlistán is értekeztek róla.
Érdekes, hogy a hivatalos honlap csak beépített SmartCard Reader-ről tesz említést (előfiztői kártya olvasó) és nem nyilatkozik az "embedded CAM"-ről és annak rendszerkompabilításáról (Conax, Nagra, ...). A net meg "hemzseg" a CONAX CAM modul kompatibilításról szóló bejegyzésektől. Minden esetre "izgalmas" lenne, ha a Nagravison előfizetői kártyát képes lenne használni, felismerni.
Úgy tudom a DIGI kábel is Nagravison-t használ HSC-1170NA. Tudom össze van rendelve az STB / előfizetői kártya, de próbálkozni lehet.
-
New Age
csendes tag
Mai napon megjött az anysee DVB-C tuner (említett USB-s külső), pontosan az anysee E30 C Plus. (Digi kábeltv-re használom)
Röviden: megérte az árát.
Driver a mellékelt CD-n frissebb mint a weboldalukon található. Itt megtalálható a CD-n lévő friss driver
A telepítő felrakja a drivert, vmi sdk-t és a anysee viewert.
Első körben ezzel próbálkoztam, de végül rá kellett jönnöm, hogy egy kalap ....
Le is szedtem csak a drivert és az sdk-t hagytam fent.
ProgDVB volt a következő program. Összességében használható, de nagyon instabil és pár dolog benne szerintem nem logikus. Szépen veszi fel a transport stream-et. Ami nagyon jó ebben, hogy a timer fel tud venni schedule-t a windows scheduled task-k közé is, ami azt jelenti, hogy a megadott idő előtt 1 perccel elindítja a windows a ProgDVB-t.
Ezután megpróbáltam a DVBViewer-t. Ez a program __A__ DVB program.
Minden tökéletesen működik. Egyetlen hiányossága van a 4.0.0.0-nak, hogy a timer csak akkor működik, ha el van indítva a program. Ide is elkélne a windows féle schedule használata.
Ami nagyon jó a NETStream plugin ezt összekapcsoltam a Popcorn playerrel és rögtön tudom használni a DVB-C tunert a nappaliban a nagytv-n is(Igaz ehhez mennie kell a laptopnak, tunernek, popcorn-nak és kell egy pendrive amin rajta van a html amiben a netstream url van
)
Szerintem nagyon jó kis kütyü ez. Leendő HTPC projektem mellé frankó így maradhatok a ION konfignál nem kell komolyabb alaplap a pci slot miatt.
-
BBmaster
csendes tag
válasz
zhagyma #3381 üzenetére
Sajnos ezek a kártyák, így első ránézésre még kissé húzósnak tűnnek.
Még egy kérdés: ha megveszem az első hozzászólásomban említett kártyát, azt fogom tudni használni ezekkel a szoftverekkel?
De azt hiszem próba szerencse alapon kipróbálom, 3500 Ft nincs mit bukni... :-S
Már csak föl kell szerelnem valahogy egy antennát!
Üdv:
BB
-
zhagyma
őstag
válasz
BBmaster #3380 üzenetére
DVB-S / S2 szabvány 11/12 GHz mikrohullámú frekvenciákra tervezett modulációk és digitális hibajajelzés- és javító eljárások halmaza. Erre ültetik rá az átviendő digitális információt MPEG-2 transport stream keretbe multiplexálva. A transport stream-be multiplexált "program stream"-ek tartalma lehet videó+hang+felirat, csak hang, kódolási információk, stb. Ez alapján lehet rádiót hallgatni rajtuk, akár a DVB-T-én.
Mivel műholdas vétellel nem foglalkoztam, ezért nem mernék javasolni káryát, de kiindulásnak jó lehet:
Hauppauge WinTV-NOVA-HD-S2
TerraTec Cinergy S2 PCI HD -
BBmaster
csendes tag
válasz
zhagyma #3378 üzenetére
Köszönöm válaszodat. Az általam érdekelt rádiók az Astra 1H-n vannak 19,2fok kelet.
Tehát bármilyen DVB-S képes kártyával lehet rádiót is hallgatni ill. rögzíteni?
Van esetleg ajánlatod DVB-S és S2 szabványt egyszerre támogató kártyákról?
A DVBViewer több kártyát kezel, mint ami a honlapján olvasható. Mert sajnos ez a kártya nem volt rajta...
Köszi:
-
z00mhead
tag
válasz
k.varga #3377 üzenetére
Helló!
A 610Mhz a DVB-H (mobilos) freki, azon akár láthatsz is valamit, de nagyon macerás, és nagyon messze nem HD.
A DVB-T adások Budapesten a 746-on és a 802-n vannak, ott keresgélj.
Ha tudsz valakitől kölcsönkérni egy szobaantennát, akkor azzal próbálkozz, és ha konstansan 90-95% fölött tudja tartani a minőséget akkor nyert ügyed van. -
zhagyma
őstag
válasz
BBmaster #3376 üzenetére
Szia!
Mivel a műholdas vételi lehetőség engem is elkezdett érdekelni, körbenéztem a neten. ASTRA név alatt több műhold is található. Ezek közül az ASTRA 3A a keleti 23 fok pozícióban például elérhető számunkra (szükséges parabola átmérő a linkelt oldal alján). Az ASTRA műhaldokról vehető rádiók: itt
Minden esetre szabadon vehető rádió a lyngsat szerint több műholdon is található: német minta keresés. E szerint a műholdas rádió digitális adásrendszerei az alábbiak lehetnek:
ADR
DVB-S / DVB-S2Ezek közül az ADR cégspecifikus (SES-ASTRA), a DVB-S a legelterjedtebb, míg a DVB-S2 a jövő, különösen, ha HDTV-re is gondolsz. Az általad belinkelt Gigabyte GT-PS700 csak a DVB-S rendszert támogatja. Ha a jövőre is gondolsz, akkor az DVB-S2 szabványt támogató kártyát kell keresned.
Az általad említett audió tömörítési szabványok egy PC-n általánosan használatosan hangkódekek segítségével lejátszhatóak. Amennyiben egy általad kinézett kártyához mellékelt szoftver nem nyeri el tetszésedet, alternatív programokat is használhatsz. Csak néhány a bő választékból: DVBViewer, ProgDvb, AltDvb, DVBDream, stb.
k.varga. Úgy tűnik "szél árnyékban vagy", ezért visszavert jelek vételére van lehetőséged. Ez nehés és rögös út. Ha jól emlékszem nrc kollégénak valami hasonló sikerült. nrc cikkei
-
k.varga
csendes tag
Sziasztok, nos úgy nagyjából végigolvastam, szép hosszú topic. DVB-T-vel próbálkozgatok.
Pár dolog világos. Szóval nekiálltam tsreaderlite-tal keresődni. Az eredmény siralmas. Egyrészt van a 610MHz, ami a beállítási útmutatóban van. Na ott van 100% minőség, vannak az adónevek, de adás nincs. Aztán akkor néztem a 802 és a 742 MHz-ekre.. Nos 802-n van minimális érezhető jel. Értsd ezalatt, hogy mozoknak a vonalak, de 10-100 bps adatátvitelt jelez, meg no signal, not tuned. És ennyi az adott botantennával.
Szerintetek van esély szobaantennával? Láttam azt a Hama-t írtátok valamikor, mint konkrét típust. Érdemes próbálkozni? Ablakba kirakva?
Lónyay u. 18. alatt van a lakás, legfölső emelet. Észak fele szabad kilátás, a Gellért-hegyen a sörbontótól egészen keletre ellátni a házak felett. Viszont a Széchenyi-hegyet google maps szerint takarja a Gellért-hegy. A Száva utca felé meg még van egy ház, amögött nem tudom mi van. -
BBmaster
csendes tag
Kedves Mindenki!
A segítségetekre lenne szükségem. Valószínűsítem, hogy a sok ezer komment alatt már eset szó róla, de én sajnos nem találtam meg.
A kérdésem, hogy szeretnék az ASTRA-n lévő DVB-S rádió csatornákat hallgatni és rögzíteni. Ezek eltérő kódolásban adnak (MPEG2, MP3, AC3 5.1). Hogyan, milyen kártyával ill. progival lehet ezeket befogni és hallgatni. Ja ezek mind kódolatlanok.
Ezt nézem ki: GIGABYTE TV Tuner PCI GT-PS700 Ez a rádiózáshoz elég? Milyen progi kell hozzá??
Esetleg érdemes lenne valamilyen komolyabb kártyát venni, ha HDTV-t is akarok később nézni?
Aztán továbbítani kéne SPDIF-en az erősítőnek, hogy jó minőségben lehessen hallgatni. Előre is köszi mindenkinek a segítséget.
Üdv:
-
New Age
csendes tag
Mediavox-on kapható (webshop szerint) Anysee DVB-S2, DVB-C és DVB-T USB-s (integrált CI) tuner.
Az ára teljesen elfogadható. Gyártó weboldalát nem találom egyelőre -
zhagyma
őstag
Hát a HelloHD STB kézikönyv ezt írja kábeles és műholdas esetben is (8. oldal):
"A kártya hiánya vagy cseréje egy másik, nem az adott Hello HD Box-szal szállított kártyával teljesen lehetetlenné teszi a Hello HD mûsorok vételét."
Ez úgy tűnik össze van rendelve. A HelloHD-nek van egy olcsotv szolgáltatása, ahol csak előfizetői kártyát adnak szűkített a kínálattal, amely bármilyen STB-ben használható, tehát nincs összerendelve.
-
sonique
őstag
válasz
zhagyma #3365 üzenetére
ez a dvb-t nemtom mikor lesz alternativája
egy kábel tv nek .. engem még valahogy nem tud érdekelni ...
ugye ahol idáig földfelszini sugárzás van /volt/ ott örülni is fognak idövel
hogy mennyi csatonabol tudnak valogatni ...de mivel sok Tv a kébeltársaságoktol kapott pénzböl élnek
mint az ATV és HIR tv addig mind kodolt formában lesz csak elérhetőezekutan elég könnyü kitalálni hogy nagy esélyel a legtöbb csatorna kodolt formában
kerül fel ...ha a kodolt csatornak /csomagok/ nem lesznek olyan drágák mint a dvb-c nél
akkor kicsit felkavarhatja az állovizet és remélhetöleg árcsökentést hoz magával
kebeles részen is de ehez még Min 3évet varni kell ... -
New Age
csendes tag
Ha már beltéri.
Nézegettem a sat fórumon, de nekem túl profik a hozzászólások arrafelé.Keresgélek _csak_ DVB-C beltérit, HDMI kimenettel és ha esetleg felvenni is tud vinyóra az lenne a legszebb.
Perpill itthoni kereskedők kínálatában csak drága (100e feletti) és dualtuneres megoldásban találtam ilyesmit (feleslegesen venném meg a DVB-S-t).Tud esetleg vki fenti paraméterekkel rendelkező beltérit? (DIGI DVB-C -hez kéne)
-
zhagyma
őstag
Na most meglepődtem. Megpróbáltam, a DVB-T vételt egy botantennával a Széchenyi-hegyi adótól ~50 km-re Kulcs nevű falucskában (lakópark családi házakkal, sík terep némi dombokkal. A módszer a korábbi ~10 km-s kísérlet során alkalmazott antenna beállítás volt:
A botantenna vízszintesen eldöntve (vízszintes polarizáció miatt) és adóirányba fordítva. TSReader Lite segítségével "finomhangolás" a térerőmaximumok megkeresése és a "legerősebb" kiválasztása mindkét mux-n. A jelerősség hatásreset lett és milliméter pontos antenna pozicíó tartásra volt szükséges. Valószínűleg reflexiókkal terhelt jel volt, mert az antennát el kellett téríteni a víszintes szinttől lefelé ~5 fokkal UHF55-n és felfelé ~5 fokkal UHF62-n.
UHF55 (746 MHz) S: 52% Q: 92%
UHF62 (802 MHz) S: 51% Q: 90%Annyira jól sikerült, hogy megnéztem a Lost aktuális részét az RTL-KLUB-on.
[ Módosította: Atlantis ]
-
ronson
őstag
Meg tudná valaki mondani, hogy amit a digi ad DVB-C STB-ot az HBO-hoz, azon van HDMI?
-
wassermann
Topikgazda
Jelentős probléma a DVB-T-vel egy évvel ezelőtt volt, amikor a különböző TV-forgalmazók nem néztek semmit, hanem simán átnyomták az elfekvő nyugat-európai HD-READY TV-készleteket hozzánk. Nagyon sok típuson ott volt a DVB-T felirat, csak épp a TV-k a jóval régebbi MPEG2-es tömörítést tudták csak dekódolni, amivel az olimpiát nem lehetett nézni.
-
válasz
zhagyma #3357 üzenetére
tank juuu
Jó mert én is igy tudtam ...
Akkor most valaki felvilágosíthatna hogy mi ez az mgp4 sírás a topikban mert én nem tudtam rájönni..
tudtommal dvb-t szabvány van Magyarországon az "air"-ben ,ha mgp4 kódolásban van akkor azt szofveresen elvileg le lehetne játszani miért kell ehez hw ,nem csak a dvb-t kell tudnia vagy akkor most miva??és ha valaki tudja szerkessz meg az első hsz-t és írja le ezeket mert tök nem villany az egész
-
Én mint nem hozzá értő laikus (itt már olvastam mindenfélét) ezzel akkor most lehet fogni magyaroszágon tv adást vagy nem?
:
GT-U7000-RH
-
törölt tag
válasz
sonique #3353 üzenetére
TimeShift esetén a csatornaváltás sebessége egy dologtól függ: a puffer méretétől. Ha 1s-ot pufferel, akkor 1/5 annyi idő alatt vált csatornát, mintha 5s-ot pufferelne.
Ha a HomeCinema-ról van szó, akkor egyetértek, ritka egy fos valami. Legalább nem fagy rommá mostmár jókedvében? Mikor szerencsém volt hozzá, akkor kb 10-12' után elvesztette a kapcsolatot a tunerrel, és csak TaskManager-ből lehetett kilőni. Az erőforrásigénye meg botrányos.
-
sonique
őstag
yah és nagyon lassan vált nalam csatornát
-
sonique
őstag
válasz
zhagyma #3345 üzenetére
akkor hiába is van meg a kodkártya nem érsemmit sem
majd belátják idövel hogy külön is kell adniuk kartyat mert aki olyan Tv vel rendelkezik amiben C tuner van vagy szamitogépben hasznalja azok nem fognak majd elöfizetni ...
mind1 a héten ugyis lemondtam a UPC elöfizetésem
marad Tv network ..
bar amikor mondtam hogy akkor megszüntetném az elöfizetésem
már csak 3200ft volt az elöfizetési dij a következö 1 évre
de kartyat akkor sem adnak ... -
sonique
őstag
Upc nél nemtudjatok mennyi a symbol rate ?
-
wwenigma
Jómunkásember
Vagy beleőrül végleg.
Annyiban jobb, hogy az megtalalta a transzpondereket az egyik frekijenek a megadasanal, es onnantol olajozottan ment a kereses.
Na szóval. A kártya tényleg nem nagy szám, több elektronika van egy piezos öngyújtóban.
Vista (x64) alatt csinál hülyeségeket, de én inkább a kodekkel teleszemetelt rendszerre fognám, miutan beallitottam a megfelelőeket (gyári terratec, DxVA ON) és EVR-re kapcsoltam, a HD csatornak 25-30%-ot esznek 2x2,6GHz-ből. A kereses is gyorsan lezajlott, től/ig frekit meg kell adni, hogy ne az egeszet nezze vegig, illetve a Symbol rate-et és a QAM-et is. Különben az egészet végigpróbálja!!! (QAM16-QAM1024, össz 19 adat!)
W7 (x64) alatt eddig probléma nélkül megy, gyári kodekekkel alapból, a felvett .ts file-t a WMP gond nelkul visszajátssza!
A felvétel csak .ts formatumban megy nalam. Illetve a gyari progival mukodik a PIP funkcio is!
Amit nem bánok az az, hogy CI slot nélkülit vettem, mert ahhoz még kell egy CAM és a kártya ugye, de a CAM-ok 8-10e pénznél kezdődnek... retkek.
A kedvenc csatimről itt van még egy adat és egy sample. Utobbi megy rendesen nekem, amint irtam.
Nem tudom meddig fog nalam maradni, valoszinuleg haveré lesz, mert a nagyja adót mi kódoltan kapjuk, ő meg digis. Sajnálom, de nincs eddig megoldás rá, CI+CAM+kártya kombó egyrészt drága lenne, másrészt pedig véleményem szerint csak új előfizetés mellett oldhatnám meg. Softkey-es dologba pedig nem kívánok belefolyni.
-
zhagyma
őstag
válasz
weresgyufa #3332 üzenetére
A DIGI pontosan úgy megy, ahogy sonique leírta (Plug & Play). Digitális csatornák frekvenciái városra lebontva az ASZF-ben megtalálhatók, ha nincs türelmed kivárni a keresést.
-
sonique
őstag
válasz
zhagyma #3328 üzenetére
asszem 17-18 e ft atszamitva Ci modulall együtt
vadi uj dobozos ...maga a kép bitrátáját jelenti ...
ez az RTL klubez pedig egy HD csatorna
de pl a bbc prime sd csatorna mégis 9mb/s felett jön
itt pedig van pár captured pictures ...
igencsak latszik a bbc prime ver mindent minöségben -
sonique
őstag
válasz
sonique #3326 üzenetére
na sikerült végre beallitani
de az technikai ugyfélszolgátal nem sokat tud segiteni
csak a 818mhz es frekit emlegetik ...
szoval valos freki
778 - 842mhz ig van
symbol rate: 6875
Modulácio én auton hagytam isten igazábol
ugyan ugy muxik mint a dvb-s /s2 ...72csatorna érhetö el a Tvnetwork halozatan
ebböl 33Freeatalaban 4mb/s körül van a bitrate de pl m2 tv2 stb.. 8mb/s
HD adások 12-13mb/sstatikus tv csatornak 2mb/s körüliek ....
a kersés kicsit több mint 30percet vett igénybe mert az analog csatornak legfelsö tartományátol kerestem mert nem tudtam a pontos kiosztást
a kártya jol muxik bár nekem kicsit lassunak tunik ..
néha egyszerüen nem valaszol és ilyenkor csak ha bezárom és ujra inditom lessz ujra jo ..
néha pedig egyszerüen kilép ... de ez ritka ..... -
sonique
őstag
jelentem TerraTec Cinergy C PCI HD +Ci mudulom megérkezett
nalam Tv network van meg UPC de a utobbi csak kartyával megy
elöbbin pedig van vagy 40-60 free csatorna most keresgélem öket
mert a technikai support sokat nem segit .. nem igen tudja milyen mhz-en is kéne
keresgélni a multiplexeketa web oldalon találhato 818mhz en csak 11 csatorna
jön ennyi fér bele vagyis ennyit préselnek bele .. persze ha hd adás lenne akkor csak 1 lenne benen ...szoval muxik szépen a kép valoban sokkal jobb ...
viszon 1-2 jobban tömöritett csatornan olyan kép mintha xvid filem nézél -
torrentwarez
csendes tag
Sziasztok!
az lenne a kérdésem hogy erre a kártyára tudtok vmi"okoságot" mert nekem meg van egy ideje.. de nem megyek vele semmire... 4éve vettem 21eft-ért.. :S
régen bejött pá free adó.. most újból bele raktam a gépbe de most semmi..
a parabola a digire van állítva..
köszi -
Gusztáv
addikt
Sziasztok, az M1 képe rendben van úgy általában, mert én elkezdtem a 24-et felvenni és kb percenként bekockásodik
? Most azon agyalok, hogy codeck probléma lesz-e, vagy az adás szar? TV2, RTL jónak tűnik, de ugye az sokkal kissebb bitrate.
-
sonique
őstag
válasz
weresgyufa #3318 üzenetére
TerraTec Cinergy vel mi a bajod abbol van fenn 1 eurorol indulo licit
allandoan
[link]és itt folyamatosan van ..
ez 40perc mulva jar le
és ahogy neztem az összes dvb-c kartya ugyan az .... -
sonique
őstag
válasz
weresgyufa #3316 üzenetére
hat ez 40euro lett
de ez még drágábbra jön ki mint az enyém mert itt utalni kell
mert nincs feltüntetve a paypal...
jobb esetben az utalas 3-4ezer fotintés a posta költség sincs fel tüntetve igy akar olyan luzer is lehet hogy
ragaszkodik a német postához
ami igen drága vagy dhl el küldni megintcsak drága
németektöl altalában 15-35 euro a postaköltség és ez csak attol függ hogy ép kinél addja fel ... -
weresgyufa
tag
válasz
wwenigma #3313 üzenetére
Kíváncsi vagyok az eredményre mert akor énis beruháznék egyre, azért gondoltam a TechniSat-ra mert a SkyStar kártyákhoz is van bőven progi, akkor ha ennek fele ekkora supportja lessz már akkor is jó, az igaz hogy árban nem a legfényesebbek... de kitudja... lessz ez még olcsóbb is.
[Ez pl egy óra múlva lejár, hátha nem tornázzák fel... -
sonique
őstag
válasz
weresgyufa #3312 üzenetére
ez zök ugyan az a kartya mint a terrarec meg az azurwave
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
weresgyufa #3312 üzenetére
Azert a 80-100 ojró nem igazán olcsó.
Ebayen kell ütni, max 30-40€ + posta ami megéri szerintem. (amugy szvsz max 10e ft az az összeg amiért el lehetne adni őket itthon, nagyobb darabszámban)
Havernak DIGI van, ha megjott kipróbáljuk majd nála.
-
weresgyufa
tag
válasz
sonique #3306 üzenetére
De pl a TechniSat-nak van magyar kirendeltsége, és elviekben náluk már lehet kapni DVB-C kártyákat.
Én pl:erre gondoltam
Írni kell nekik a Kapcsolat menüpont alatt hogy milyen árban forgalmazzák ezt nálunk, de pl a németeknél annyira nem drágák ezek a kártyák, de lehet hogy máshol olcsóbbak annyira nem néztem körül -
Juli2003
csendes tag
Sziasztok.
Van valaki aki win7-et használ pinnacle pctv hybrid pro vagy pctv 310i-vel? -
sonique
őstag
szevasztok
valakinek van esetleg valami tapasztalata Tv network digitalis adásárol ?!?!
allitolag ugyanaz mind jön ami a fullos analogban +még pár csatorna ?!?!?Remélem ez is Mpeg4 es már ?!
persze ha már vennék egy DVB-C tuner katyat akkor már olyat amibe késöbb
kodkártyás is lehet rakni ...mi az ami muxik tv networkel , persze ha van valakinek ilyen tapasztalata....
milyen DVB-C katyat ne vegyek ?
stb....elöre is köszi a valaszokat ...
-
klaczi
aktív tag
Teljesen normális kábeltv előfizetésünk van. Egyszer csak közölték, hogy a csatornák egy része kódoolatlanul fogható a meglevő dróton keresztü DVB C formában is. Doboz és kártya akkor jár neked, ha HBO és társait előfizeted. Lehet, hgy ingyért!! A számítógéphez ezt nem érdemes csatlakoztatni. A tunerhez létezik kártyafogadó kiegészítés is. Oda akár a kártyájukat is bele tudnám rakni. Nekem olyan még nincs. Egyesek akik "rendes" tévét vettek és van benne DVB C tuner simán fogják mindenféle kártya nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Elite: Dangerous
- Google Pixel topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Projektor topic
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Dji Osmo Pocket 3
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- RTX 4090 / RTX 3090 videokartya hütő ventivel olcson! Dobozzal!
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest