Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
Új hozzászólás Aktív témák
-
New Age
csendes tag
Mai napon megjött az anysee DVB-C tuner (említett USB-s külső), pontosan az anysee E30 C Plus. (Digi kábeltv-re használom)
Röviden: megérte az árát.
Driver a mellékelt CD-n frissebb mint a weboldalukon található. Itt megtalálható a CD-n lévő friss driver
A telepítő felrakja a drivert, vmi sdk-t és a anysee viewert.
Első körben ezzel próbálkoztam, de végül rá kellett jönnöm, hogy egy kalap ....
Le is szedtem csak a drivert és az sdk-t hagytam fent.ProgDVB volt a következő program. Összességében használható, de nagyon instabil és pár dolog benne szerintem nem logikus. Szépen veszi fel a transport stream-et. Ami nagyon jó ebben, hogy a timer fel tud venni schedule-t a windows scheduled task-k közé is, ami azt jelenti, hogy a megadott idő előtt 1 perccel elindítja a windows a ProgDVB-t.
Ezután megpróbáltam a DVBViewer-t. Ez a program __A__ DVB program.
Minden tökéletesen működik. Egyetlen hiányossága van a 4.0.0.0-nak, hogy a timer csak akkor működik, ha el van indítva a program. Ide is elkélne a windows féle schedule használata.
Ami nagyon jó a NETStream plugin ezt összekapcsoltam a Popcorn playerrel és rögtön tudom használni a DVB-C tunert a nappaliban a nagytv-n is
(Igaz ehhez mennie kell a laptopnak, tunernek, popcorn-nak és kell egy pendrive amin rajta van a html amiben a netstream url van
)Szerintem nagyon jó kis kütyü ez. Leendő HTPC projektem mellé frankó így maradhatok a ION konfignál nem kell komolyabb alaplap a pci slot miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Le is szedtem csak a drivert és az sdk-t hagytam fent.
Minden tökéletesen működik. Egyetlen hiányossága van a 4.0.0.0-nak, hogy a timer csak akkor működik, ha el van indítva a program. Ide is elkélne a windows féle schedule használata.
(Igaz ehhez mennie kell a laptopnak, tunernek, popcorn-nak és kell egy pendrive amin rajta van a html amiben a netstream url van
)
wassermann