- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
New Age
csendes tag
Mai napon megjött az anysee DVB-C tuner (említett USB-s külső), pontosan az anysee E30 C Plus. (Digi kábeltv-re használom)
Röviden: megérte az árát.
Driver a mellékelt CD-n frissebb mint a weboldalukon található. Itt megtalálható a CD-n lévő friss driver
A telepítő felrakja a drivert, vmi sdk-t és a anysee viewert.
Első körben ezzel próbálkoztam, de végül rá kellett jönnöm, hogy egy kalap ....
Le is szedtem csak a drivert és az sdk-t hagytam fent.
ProgDVB volt a következő program. Összességében használható, de nagyon instabil és pár dolog benne szerintem nem logikus. Szépen veszi fel a transport stream-et. Ami nagyon jó ebben, hogy a timer fel tud venni schedule-t a windows scheduled task-k közé is, ami azt jelenti, hogy a megadott idő előtt 1 perccel elindítja a windows a ProgDVB-t.
Ezután megpróbáltam a DVBViewer-t. Ez a program __A__ DVB program.
Minden tökéletesen működik. Egyetlen hiányossága van a 4.0.0.0-nak, hogy a timer csak akkor működik, ha el van indítva a program. Ide is elkélne a windows féle schedule használata.
Ami nagyon jó a NETStream plugin ezt összekapcsoltam a Popcorn playerrel és rögtön tudom használni a DVB-C tunert a nappaliban a nagytv-n is(Igaz ehhez mennie kell a laptopnak, tunernek, popcorn-nak és kell egy pendrive amin rajta van a html amiben a netstream url van
)
Szerintem nagyon jó kis kütyü ez. Leendő HTPC projektem mellé frankó így maradhatok a ION konfignál nem kell komolyabb alaplap a pci slot miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3546
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest