- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.varga
csendes tag
Kösz az infót. Vicces, hogy a DVB-H adás jön 1000-rel. Azt más adóról nyomják?
-
k.varga
csendes tag
Sziasztok, nos úgy nagyjából végigolvastam, szép hosszú topic. DVB-T-vel próbálkozgatok.
Pár dolog világos. Szóval nekiálltam tsreaderlite-tal keresődni. Az eredmény siralmas. Egyrészt van a 610MHz, ami a beállítási útmutatóban van. Na ott van 100% minőség, vannak az adónevek, de adás nincs. Aztán akkor néztem a 802 és a 742 MHz-ekre.. Nos 802-n van minimális érezhető jel. Értsd ezalatt, hogy mozoknak a vonalak, de 10-100 bps adatátvitelt jelez, meg no signal, not tuned. És ennyi az adott botantennával.
Szerintetek van esély szobaantennával? Láttam azt a Hama-t írtátok valamikor, mint konkrét típust. Érdemes próbálkozni? Ablakba kirakva?
Lónyay u. 18. alatt van a lakás, legfölső emelet. Észak fele szabad kilátás, a Gellért-hegyen a sörbontótól egészen keletre ellátni a házak felett. Viszont a Széchenyi-hegyet google maps szerint takarja a Gellért-hegy. A Száva utca felé meg még van egy ház, amögött nem tudom mi van.
Új hozzászólás Aktív témák
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Samsung Galaxy A40 64GB // Számla+Garancia //
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest