Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sonique

őstag

válasz klaczi #3334 üzenetére

DVB Viewerböl nincs normalis verzio
    4,0 4,11 mindegyik kilép 20percenként
    vagyis ez nem alternativa :(

• wwenigma

Jómunkásember

válasz klaczi #3334 üzenetére

Vagy beleőrül végleg. :C Annyiban jobb, hogy az megtalalta a transzpondereket az egyik frekijenek a megadasanal, es onnantol olajozottan ment a kereses.

Na szóval. A kártya tényleg nem nagy szám, több elektronika van egy piezos öngyújtóban.

Vista (x64) alatt csinál hülyeségeket, de én inkább a kodekkel teleszemetelt rendszerre fognám, miutan beallitottam a megfelelőeket (gyári terratec, DxVA ON) és EVR-re kapcsoltam, a HD csatornak 25-30%-ot esznek 2x2,6GHz-ből. A kereses is gyorsan lezajlott, től/ig frekit meg kell adni, hogy ne az egeszet nezze vegig, illetve a Symbol rate-et és a QAM-et is. Különben az egészet végigpróbálja!!! (QAM16-QAM1024, össz 19 adat!)

W7 (x64) alatt eddig probléma nélkül megy, gyári kodekekkel alapból, a felvett .ts file-t a WMP gond nelkul visszajátssza!

A felvétel csak .ts formatumban megy nalam. Illetve a gyari progival mukodik a PIP funkcio is!

Amit nem bánok az az, hogy CI slot nélkülit vettem, mert ahhoz még kell egy CAM és a kártya ugye, de a CAM-ok 8-10e pénznél kezdődnek... retkek.

A kedvenc csatimről itt van még egy adat és egy sample. Utobbi megy rendesen nekem, amint irtam.

Nem tudom meddig fog nalam maradni, valoszinuleg haveré lesz, mert a nagyja adót mi kódoltan kapjuk, ő meg digis. Sajnálom, de nincs eddig megoldás rá, CI+CAM+kártya kombó egyrészt drága lenne, másrészt pedig véleményem szerint csak új előfizetés mellett oldhatnám meg. Softkey-es dologba pedig nem kívánok belefolyni.

Új hozzászólás Aktív témák