Új hozzászólás Aktív témák
-
mh197
őstag
válasz
New Age #3396 üzenetére
Akkor ha jól értem, a Pinaccle PCTV 60e digitális USB kártya felejtős a kábel adások nézéséhez?!
Mivel nem tud analógot, és azt írtad, csak kevés tuner képes DVB-C adás megjelenítésére. Nekem az végülis mindegy lenne, hogy digitálisan, vagy analóg módon fogja-e, csak hogy fogná-e, de valszeg csak DVB-T adásokat tud fogni az a kütyü.
Ezt az anysee tunert meg itthon sehol nem találtam, hogy árulnák, de még majd keresgélek. Miért ilyen ritkák még ezek a DVB-C képes külső tunerek?? -
mh197
őstag
válasz
New Age #3391 üzenetére
Nekem csak annyi lenne a lényeg, hogy lehessen vele tévé adásokat nézni, ha nem is mindet, de azért néhányat, amit a digikábel ad.
Azt nem tudom, hogy az említett kártya jó lenne-e erre, mert az eladó szerint csak digitális jelet fogad az a kártya. Csak azt nem tudom melyiket, mert neten nem találtam róla adatot. Meg azt sem találtam meg, hogy ha rákötök egy ilyen kártyát a digikábel koaxára, akkor ott jön-e olyan jel, amit ezzel a kártyával nézhetek.Ötletek?
-
mh197
őstag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, akarok venni egy Pinnacle PCTV 60e digitális USB tuner kártyát, csak nem tudom megéri-e, mivel sehol nem találom, hogy ez mpeg2 vagy mpeg4 kódolást tud-e. Aki árulja, azt mondja a dunatv, és a rádiók bejönnek rajta a saját antennájával.
Nálam digikábel (kábeltévé Bp-n) van, ide szeretném a kábelen jövő adásokhoz. Vajon a digikábelen érkező adásokat fogná ez a kártya?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PlayStation 4
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest