- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
z00mhead
tag
válasz
gyuri86 #6512 üzenetére
Valami ilyesmivel vagy ilyesmivel lehetséges.
-
z00mhead
tag
válasz
Woodcutter #6400 üzenetére
Helló!
A dolog működhet, de ez így azért kevés.
A szaggatásmentes HD adáshoz kell egy legalább kétmagos proci, 2 (de inkább 4) gb ram, és egy HD gyorsításra képes vidókártya. Ha jól tudom az nVidia 7-es sorozata még nem képes a HD tartalmak gyorsítására, így nagyon fontos az erős proci és a sok ram.
Továbbá kérdés még, hogy milyen operációs rendszert használsz; ha visszaolvasol láthatod, hogy az is sokat számít.
Nem is beszélve arról, hogy ahhoz, hogy a tv-hez kötés valszeg HDMI madzagon történik, akkor pedig a gépedben össze kell kötni a videókártyát a hangkártyával, különben nem lesz hang.
Tudni kell, hogy pc-s DVB-T vételnél csak az ingyenes adásokat tudod nézni, az előfizetéses csatornák vételéhez ú.n. conax-kártyaolvasóra van szükség, az pedig se nem olcsó, sem pedig egyszerű... -
z00mhead
tag
válasz
jarvitom #6011 üzenetére
Ha már belső, akkor hybrid (analóg és digitális egyben) 12 ezerért Leadtek DTV1800H
Hála bzoley kollégának a támogatás és a működés garantált.
A fogyasztás egy másik kérdés.
Maga a tuner kártya egy modernebb gépben nem kéne, hogy 5-10%-nál nagyobb prociterhelést generáljon, ha van egy rendes videókártyád (a digitális adásoknál).
Analógnál meg végképp, de arról nyilatkozzanak azok, akiknek ilyesmije van. -
z00mhead
tag
válasz
jarvitom #6008 üzenetére
Google-öztem egy kicsit, de analógból DVI-os nem nagyon van.
A másik felvetésed (ami nem rontja le a képminőséget) pedig nem nagyon teljesíthető. Az analóg kábeltévés adás 768×576 (PAL) képpontja 1920×1080-ra széthúzva rettenetesen néz ki (ezért szív a legtöbb LCD/Plazma tévé tulaj a kábeltv szolgáltatással).
Vannak persze képjavító algoritmusok, elektronikák és egyéb sarlatánságok, de csodát ne várj, főleg ne úgy, hogy a hazai tv-adások 95%-a 4:3-as arányú, a te monitorod meg 16:9 (lapos fejek vagy fekete sáv a monitor két oldalán, te döntesz).
Ha már eldöntötted, hogy 10-15 ezret beruházol egy külső tunerre, én inkább azt javasolnám, hogy vegyél egy 50-72 centis katódsugárcsöves tévét használtan, azzal lényegesen jobban jársz.
Később, ha átállsz digitálisra, a set top box-ot pedig rá tudod kötni mind a a monitorra, mind pedig a tévére... -
z00mhead
tag
válasz
jarvitom #6001 üzenetére
Helló!
Olyan, ami önálló (standalone) analóg és digitális vételre is lakalmas, nem sok van, sőt.
Csak analógra 12-20 ezer között van már megoldás, pl ez.
Külföldről hozni némiképp olcsóbb: $39Ha HDMI-s a monitorod, akkor a digitális adásokhoz elég egy STB, mindegyiken van HDMI, de ezek nem szoktak tudni mit kezdeni az analóg adással.
Hibrid megoldásról én még nem nagyon hallottam, de hátha van itt valaki, aki igen.
Egyébként nem olcsó megoldás, készülj fel rá. -
z00mhead
tag
válasz
zhagyma #5957 üzenetére
Van itt CAS7 támogatás: http://www.ceskepocitace.cz/UserFiles/Image/Other/DTUCONAX_UK.pdf
Ahogy a magyar viszonyokat ismerem nem egy plagendpléj, az tuti, de jobban néz ki, mint PCMCIA átalakítóval, PCMCIA Conax kártyaolvasóval hülyéskedni...
-
z00mhead
tag
Pont ezt akartam kérdezni én is. Mind a tv-men mind a számítógépemen leesik a jelszint és a minőség este a meccs környékén. Előtte, utána minden oké, de akkor mintha kikapcsolnának egy adót, vagy lentebb vennék a sugárzás teljesítményét. Van valakinek erre valami okossága, vagy én vagyok a hülye?
-
z00mhead
tag
válasz
Hunter2 #5764 üzenetére
Helló!
A BDA: Broadcast Driver Architecture. Microsoft szabványa a TV/DVB kártyák kezelésére.
Mivel műholdvételre alkalmas kártyád van a drivere és a funkciója kettős:
- képes sima adatot fogadni műholdról (pl internet adatforgalom lefele - ezért hálókártya)
- DVB-S(2) jelek fogadása és azok TV alkalmas jelként (hang+videó) való továbbítása a rendszer felé (ehhez kell a BDA driver) - ha ez nincs meg addig nem fogja tunernek látni a rendszer a kártyát, és nem is fog vele tunerként foglalkozni, csak hálókártyaként.Így néz ki az eszközkezelőd?
-
z00mhead
tag
-
z00mhead
tag
válasz
moland007 #5718 üzenetére
Szia!
Nagyon úgy néz ki, hogy a DVD lejátszód csak az mpeg-2-es adatfolyammal bírkózik meg (ami például az Osztrákoknál is van) az mpeg-4-essel nem (ezt használják nálunk).
Így a készülék sajnos nálunk nem használható digitális vételre.
Szóval ne vegyél inkább antennát. -
z00mhead
tag
válasz
Mr. Teddy #5583 üzenetére
Helló!
Ha ráérsz, én ezek közül rendelnék (ingyen kihozzák 2 hét alatt):
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.8325 -> 20$ azaz 4600 forint
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.24452 -> 38$ azaz 8800 forint, de hybrid
és a mélyütés:
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.8309 -> 14$ tehát 3300 forint.Érdemes végigolvasni a hozzászólásokat, általában elégedettek ez emberek.
-
z00mhead
tag
Nem tudok mást mondani, mint hogy próbáld ki. Én 20 km-re vagyok (légvonalban) a Széchenyi-hegytől nem is teljesen tiszta a rálátás a toronyra, és mégis elég egy bő arasznyi antenna a vételhez, csak nagyon extrém esetben kockásodik be az adás WMC-ben, pedig az elég hisztis a megfelelő jelre...
Ha nincs antennád meg tunered, kérj kölcsön, és próbáld ki, csak nézzen az antenna a torony felé... -
z00mhead
tag
válasz
sampusz #5131 üzenetére
Sampusz!
Kipróbáltam a Splash Lite-ot. Eddig szívtam vele, de most, hogy kijött az 1.4-es változat, teljesen elégedett vagyok.
70 mega memót és 1-2% procit eszik, 5 perc alatt beszkennelte az adókat.
2 apró hibája van:
- nincs EPG (illetve én még nem találkoztam vele)
- a signal konstansan 0%-on van habár a quality 100%...Valakinek van még tapasztalata ezzel a progival?
-
z00mhead
tag
válasz
attilav2 #5005 üzenetére
Helló!
A beltéri egység menüjében van egy olyan pont, hogy 'gyári beállítások visszaállítása' vagy hasonló. Ha azt megcsinálod, majd kikapcs-bekapcs, akkor a kütyü végigszkenneli az elérhető adásokat, és akkor meg kell hogy találja, az adásokat. Egy próbát megér, de nem garantálom a sikert. Ha visszakerül eredeti helyére a kütyü, akkor meg ugyanez a kártyával és meglesznek az t-s adások.
Próbáld ki, és szólj vissza! Ártani nem ártasz vele, mert semmilyen tiltott módosítást nem hajtasz végre! -
z00mhead
tag
válasz
Core2duo6600 #4388 üzenetére
Pont ilyen:
Bluemedia BM-5504
-
z00mhead
tag
Jelentem Dunakesziről (bő 20-25 km az adótoronytól - de arra nagyjából rálátással) a gyári, arasznyi antennával hibátlan a vétel. Meglepett rendesen, és nem hittem volna, hogy ebből a távolságból működni fog, de működik. Jelszint és minőség információkkal nem tudok szolgálni, de a WMC nem kockásodik, nem szaggat és nem némul el.
-
z00mhead
tag
Szerintem beállítási problémáid lehettek. Ímhol egy cikk, amelyben szépen leírják, hogy mi-merre-hányszor (angolosok előnyben).
-
z00mhead
tag
Sziasztok!
Eddig abban a kényelmes helyzetben voltam, hogy közel lakván a Száva utcához, egy arasznyi antennával fogtam a az adást. Viszont most nagyon úgy néz ki, hogy lakóhelyet váltok, és erdekelne, hogy a célállomáson milyen tapasztalatok vannak a vétellel kapcsolatban. Amit el tudok mondani, az az, hogy Dunakeszi Tóvárosba költözök, egy ház 3. emeletére, rálátással a pomázi hegyekre (tehát jóval északabb, mint a Széchenyi-hegy). Van valakinek tapasztalata arról a környékről? Nem szeretnék lemondani a mindennapi digitális tévémről...
Előre is köszi!
-
z00mhead
tag
válasz
Fryskitt #4001 üzenetére
Csak annyit akart takarni, hogy már a kereskedőknél kezdődik az, ami aztán a júzereknél fejlődik tovább. Arra akartam rámutatni, hogy nincs olyan, hogy MPEG-2-es dvb-akármi tunerkártya. STB és TV van, de kártya nincs. Gondolom felárat kérnek az MPEG-4 -es tunerekért...
A kinézett tunerről meg nekem nem sok tapasztalatom van, de valószínűleg a legstandardabb felépítésű darab lehet, AF9015 (vagy hasonló) BDA chipsetes. Ami annyit tesz, hogy drájver van hozzá, a DVB-viever-rel működik, sőt, ha Win7-ed van, akkor a media center meg simán használja, minden tökölés nélkül.
De ha ebben a kategóriában nézelődsz, akkor lehet akár ez is:
GIGABYTE GT-U7000-RH -
z00mhead
tag
válasz
wlantal #3984 üzenetére
Az újabb notiknál a videókártyára kell figyelni, ATI vagy nVidia ajánlott a hardveres mpeg4 gyorsítás miatt (tudom, a többiben is van, de olyan marhajó tapasztalatokat nem hallottam még). Ezen kívűl 2 magos proci, meg legalább 2 giga ram, és akkor tuti nem lesz probléma.
-
z00mhead
tag
válasz
Bogyó bá' #3934 üzenetére
Szia!
Például: Gigyabyte GT-PTV-TAF-RH
vagy Leadtek WinFast DTV1000 T
A Leadteket már csak az igen komoly, magyar nyelvű támogatás miatt is ajánlom.
Egyébként a Gigabyte és a Leadtek is megúszható 6-7 ezer körynékén, csak legyen elég hozzá a géped. (2 magos proci, 2 gb ram meg hd-t támogató videókártya) -
z00mhead
tag
válasz
sanzi89 #3815 üzenetére
Helló!
Van ilyen eszköz, például: EZ
Az a bibi, hogy a DVB-C erősen korlátozott. A T-nél és a UPC-nél kártya+stb (set top box = asztali dekóder) kombinációhoz kötött, tehát ha még tudnál kártyaolvasót is szerezni, az csakis a szolgáltató által adott stb-vel használható. A Diginél ha jól emlékszem, szabad a vásár, oda tényleg csak egy DVB-C tuner kell. -
z00mhead
tag
válasz
HellGreg #3765 üzenetére
Valóban adnak set-top boxot, de az olyan is. Van szerencsém birtokolni egy magenTa színűt, és minden vagyok csak boldog nem. Ha firmware-t frissít (úgy havonta 1-2 alkalommal) akkor minden beállítás törlődik, és teszi mindezt olyankor, amikor tévézel. Nem felajánlja, hanem csinálja, és kész. Szóval 5-10 percig nézheted, ahogy szkennelget, meg elrendez. Remélem ma nem a meccsre időzítettek be egy frissítést...
De sajnos a szolgáltatók nagy része kártya+STB kombinációval szolgáltat, tehát esélyed sincs saját eszközzel operálni. Még akkor sem, ha kártyát lehet nyomni a saját TV/STB-dbe. -
z00mhead
tag
Ez egy PCI-os tuner, amit számítógépbe dugva fogsz használni. Minden probléma, amitől félsz, szoftveres probléma, tehát nem a kártyán fog múlni. A MindigTV most is AAC-ben kódolja a hangot, amit a kártyád driverének kutya kötelessége dekódolni (de ha az nem is, könnyedén beszerezhető a megfelelő kodek).
A képarány-széthúzás/összenyomás pedig megint csak a dvb néző programtól, illetve a videókártyád beállításaitól függ. De mivel Leadtek cuccról van szó, ajánlom figyelmedbe a Leadtek helpsite-ot, ahol nagyon hasznos infókat találhatsz. -
z00mhead
tag
Helló!
Itt egy leírás a UAC (kérdezősködős ablakok) kikapcsolásáról.
-
z00mhead
tag
Helló: itt nézz szét, vagy kérdezd bzoley kollégát.
-
z00mhead
tag
válasz
simongab #3627 üzenetére
Itt valami nagyon nem oké! A T5500-asnak kéne bírnia a HD dekódolást a vidkari segítsége nélkül. Azt, hogy a másik notin megy, még értem, mert az X200-ban már van valmiféle hardveres videógyorsítás (habár az X200-as chipset csak AMD procikat támogat, Intelt nem, ezek szerint: [link])
Biztos, hogy az a Win7 rendesen feltelepült? Egyébként is lassú, vagy csak tv-zésnél? Milyen progit használsz Win7 alatt? Az eszközkezelőben van-e sárga felkiáltójeses sor? Nézd meg, hogy egy Youtube-os videónál szaggat-e (pl: ez -> a videó jobb alsó sarkában HD gombra kattint).
Egyenlőre ennyi! -
z00mhead
tag
Így belegondolva valóban gyanús, hogy nem kodek. De hát sosem lehet tudni...
Kodek és szoftver szinten hibátlanul működik a Win7. Nekem a tök márkátlan usb-s kütyümet felismerte és használja, az öcsém analóg tunerkártyáját nem. (De rajta vagyok az ügyön.) Szóval chipfüggő, de jó lenne, ha mások is meg tudnák erősíteni/cáfolni, amit írok.
-
-
z00mhead
tag
válasz
Robb202 #3553 üzenetére
indulásnak nem rossz.
A Svábhegyről nem az jön, amit szeretnél; inkább nézd a Széchenyi hegyet és/vagy a Száva utcát (10. kerület, a Határ útnál), onnan jön a jó jel. Az akadály az vasbenton épületet, vagy hasonlókat takar.
Azt mondom, tedd fel a TS Reader-t és próbálkozz. Ha a gyári antennával próbálkozol és lehangoló az eredmény, kérj kölcsön egy erősítős szobaantennát.
"De nem úgy volt, hogy a HD adások sokkal jobban élvezhetőek, foghatóak sima antennával is mint az analógok?"
Ezt a reklámban mondta az a depresszív tv? Igazából inkább nem a válasz. De ha visszaolvasol, le van írva, hogy miért, meg hogyan. -
z00mhead
tag
válasz
Robb202 #3548 üzenetére
Helló!
Igen, a számítógépes DVB-T tunerrel tudod nézni a hazai MPEG-4-es adásokat. ha nem pc-s, akkor buktad.
Ha pc-s:
Persze ehhez fontos, hogy a géped bírja az MPEG-4-et dekódolni, kodekekkel legyél jól ellátva és találj megfelelő jelet is.
A jel a legfontosabb, tehát itt egy jó leírás, hogy is kezdd: http://www.lhsite.hu/articles.php?article_id=41.
Érdemes kölcsönkérni egy tunert, és azzal méricskélni, mert ha nagyon nem megy azzal, akkor nem dobsz ki pénzt az ablakon.
Egyébként merre laksz/merre van tőled adótorony és van-e közted és az adó közt valami komolyabb akadály? Ezek igen fontos információk a további lépésekhez. -
z00mhead
tag
válasz
Rellind #3529 üzenetére
Oké igazad van!
Megígérem, hogy máskor beveszem a tablettáimat, mielőtt válaszolok. Megígérem, hogy máskor beveszem a tablettáimat, mielőtt válaszolok. Megígérem, hogy máskor beveszem a tablettáimat, mielőtt válaszolok. Megígérem, hogy máskor beveszem a tablettáimat, mielőtt válaszolok. Megígérem, hogy máskor beveszem a tablettáimat, mielőtt válaszolok. Megígérem, hogy máskor beveszem a tablettáimat, mielőtt válaszolok. Megígérem, hogy máskor beveszem a tablettáimat, mielőtt válaszolok. Megígérem, hogy máskor beveszem a tablettáimat, mielőtt válaszolok. Megígérem, hogy máskor beveszem a tablettáimat, mielőtt válaszolok. Megígérem, hogy máskor beveszem a tablettáimat, mielőtt válaszolok.Bocsi.
-
z00mhead
tag
válasz
Rellind #3525 üzenetére
Ne haragudj, de ez elég szánalmas. Olvass vissza, és rájössz, mekkora hülyeséget kérdeztél.
De azért biztos, ami biztos, legyen itt leírva még egyszer: MPEG2 és MPEG4 között mindössze a gépedre feltelepített szoftver a különbség. A kártya képes a DVB-T streamet a gépednek megfelelő adathalmazzá átlakítani. A felpakolt kodekek, szoftverek és a procid/videókártyád/memóriád, meg vagy képes megküzdeni az MPEG4 dekódolásával, vagy nem. -
z00mhead
tag
válasz
torma99 #3517 üzenetére
Helló!
A 38-as csatorna a DVB-H (handheld azaz a MOBILOS freki, azzal ne foglalkozz). A másik két csatorna lenne a fontos. Bár nem írtad le, de gondolom a hozzáadott, arasznyi antennával próbálkozol, ami ilyen távolság mellett elegendő kellene, hogy legyen. (Én is nagyjából 1 km-re vagyok a Száva utcától, és 95-100%-os a minőség és a jel a gyári antennával). Ha van torony és közted vasbeton épület (ami a X. kerületben nem ritka) akkor bonyolultabb a helyzet, de a remény hal meg utoljára. Az, hogy sem az 55-ösön sem pedig a 62-esen nem jött semmi (azaz 0%) az nem túl bíztató, de nem reménytelen. Fontos még, hogy van-e rálátásod a toronyra, hanyadik emeletet laksz és milyen épület van előtted. Olvass vissza, van itt tényleg sok okos ember, akik hasznos és jó tanácsokkal láttak/látnak el mindenkit.
-
z00mhead
tag
válasz
sonique #3474 üzenetére
Nekem csak az nem tiszta, hogy az AntennaDigital szolgáltatást ugyanaz az AH szolgáltatja, mint a DVB-T-t (<- de hülyén néz ki). Ott tök jól meg tudták oldani, hogy dekóder+kártya=sok-sok tv adó. Ugyanezen csatornákat miért nem lehet feltenni a DVB-T-re hasonló metódussal? Maradnának a jelenlegi csatornák ingyenesek, de a többi csatorna ilyen előfizetői kártyás történetben lenne elérhető. Mert ebben a formában (rémHírTV+AntiTV) nem fogok STB-t venni. És miért nem lehet megoldani egy USB-s kütyüvel, hogy az előfizetői kártyát számítógépen használhassam. Biztos van rá megoldás, és tuti, hogy nem kerülne 5000 Ft-nál többe.
Most akkor naiv vagyok? -
z00mhead
tag
válasz
#65675776 #3450 üzenetére
Jaja! A képen is úgy van, hogy egyszer csak véget ér a kábel, és a kedves fórumtársunk azt mondta, hogy pont így néz ki
@ rebugra:
Komolyra fordítva a szót, én azt mondanám, hogy próbáld ki egy sima erősítős szobaantennával (ha jól látom a kütyün rajta van az aljzat) és ha azzal is hasonlókat produkál... Akkor majd valamelyik tényleg okos itt megmondja a tutit. -
z00mhead
tag
Szerintem nem annyira off topic.
Én az RC-t használom, amit legálisan be lehet szerezni a Microsoft oldaláról (innen: http://www.microsoft.com/windows/windows-7/get/download.aspx). Ezt aztán használhatod vígan - tök legálisan - jövő nyárig. -
z00mhead
tag
Hát hogy őszinte legyek, valszeg driver probléma lesz.
A HD-adást nagyon nehéz működésre bírni Vista alatt. Tudom, mert nagyon sokat szívtam vele.
Mivel a Vista-hoz elég a géped, javaslom a Win7 felpakolását. Minden problémád megoldódik és még gyorsabb is lesz a gép. És még a driverekkel sem kell szórakozni, megoldja magának. -
z00mhead
tag
válasz
k.varga #3377 üzenetére
Helló!
A 610Mhz a DVB-H (mobilos) freki, azon akár láthatsz is valamit, de nagyon macerás, és nagyon messze nem HD.
A DVB-T adások Budapesten a 746-on és a 802-n vannak, ott keresgélj.
Ha tudsz valakitől kölcsönkérni egy szobaantennát, akkor azzal próbálkozz, és ha konstansan 90-95% fölött tudja tartani a minőséget akkor nyert ügyed van. -
z00mhead
tag
Sziasztok!
Nekem egy BlueMedia márkájú, egyébként a jól ismert AF9015-ös chipsettel szerelt kütyüm van, amit a hozzáadott 10cm-es antennával tudok használni, mert szerencsés helyen lakok. XP és Vista alatt nagyon sokat szívtam a driverekkel és a hozzáadott programmal (valami TVJukebox nevű használhatatlan förmedvény), majd végülis sikerült a DVBViewer-t használhatóra faragni, habár a 3 rádió hallgatása megoldhatatlan feladatnak bizonyult. A kíváncsiságtól vezérelve tegnap letöltöttem és felraktam a Windows 7 RC-t (a már-már megkedvelt Vistám mellé) és le vagyok nyűgözve. Most nem mennék bele, hogy miért tetszik még, de a driver/software problémámat minden további nélkül, automatikusan, ostoba kérdések nélkül megoldotta. Magától megtalálta és feltelepítette a drivert (még csak nem is szólt) és a Windows Media Center pedig 5 perc alatt végigszkennelte a a végigszkennelendőt, mindent megtalált (meglepetésemre még az RTL Klubot is - tegnapig nem tudtam, hogy feltették Teszt1 álnéven), hibátlan a képminőség, alig eszik procit (olyan 10-15% körül mozog egy Core2Quad Q6600, 2GB Ram, nvidia 8400GS vga-s gépen).
Szóval levonva a következtetést, akinek megfelelő gépe van, az tegye fel nyugodtan a Win7-et, hisz ha most tölti le, 2010 nyaráig ingyen licencet kap, nagyon komoly XP támogatása van, és szép és jó. Semmilyen kodek telepítésére nincs szükség (benne van a rendszerben) csak a mentéssel van kicsi probléma, mert valami WTV formátumot használ, de csak idő kérdése, hogy mikor fogják ezt lelkes emberek megoldani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PlayStation 5
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Subaru topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest