- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
sonique #11961 üzenetére
Mondjuk kérdezd meg a upc direct ügyfélszolgáltatót, hogy milyen cam modult ajánlanak ők, milyen kódolást használnak. Annál a csomagnál, ahol nem adnak médiaboxot, csak magát a kártyát, ott biztosan nem kötődik szolgáltatói készülékhez a kártya. A weblapon a médiabox készülékeknél irdeto-t láttam. Más kódoláshoz való modul (pl alphacrypt) biztosan nem jó hozzá.
Valószínűleg smartkártya olvasós megoldással is működhet, ha be tudod konfigurálni a számítógépedet hozzá a megfelelő programokkal. De nem tudom biztosan, hogy az oscam kezeli-e. Itt irogattak már róla valamit: [link]
-
wassermann
Topikgazda
válasz
sonique #3495 üzenetére
... a sok lapos tv böl pedig nagyon kevés % tudja a DVB-T melett a DVB-C-t fogadni a dvb-t nek sok értelme nincs ...
A mostani, újabb típusú LCD TV-kben a középkategóriától felfele már mind benne van a DVB-T és néha a DVB-C is.
A fogyasztóvédelem miatt pedig már melegen ajánlott magyar nyelven kiírniuk minden készülékre a figyelmeztetést, hogy tudja vagy nem tudja a DVB-T-t. -
klaczi
aktív tag
válasz
sonique #3493 üzenetére
Egyenlőre a TV állományokat nézve valóban igazad lehet. A párhuzamos működtetés viszont költségesebb. A szolgáltatók fölöslegesen nem adnak semmit.
Iszonyat érvágás azoknak volt akik az utóbbi pár évben cseréltek. Kevés kivétellel. Nézhetik a szép, nagy, lapos tévéjükön az analóg adást. -
z00mhead
tag
válasz
sonique #3474 üzenetére
Nekem csak az nem tiszta, hogy az AntennaDigital szolgáltatást ugyanaz az AH szolgáltatja, mint a DVB-T-t (<- de hülyén néz ki). Ott tök jól meg tudták oldani, hogy dekóder+kártya=sok-sok tv adó. Ugyanezen csatornákat miért nem lehet feltenni a DVB-T-re hasonló metódussal? Maradnának a jelenlegi csatornák ingyenesek, de a többi csatorna ilyen előfizetői kártyás történetben lenne elérhető. Mert ebben a formában (rémHírTV+AntiTV) nem fogok STB-t venni. És miért nem lehet megoldani egy USB-s kütyüvel, hogy az előfizetői kártyát számítógépen használhassam. Biztos van rá megoldás, és tuti, hogy nem kerülne 5000 Ft-nál többe.
Most akkor naiv vagyok? -
-
törölt tag
válasz
sonique #3353 üzenetére
TimeShift esetén a csatornaváltás sebessége egy dologtól függ: a puffer méretétől. Ha 1s-ot pufferel, akkor 1/5 annyi idő alatt vált csatornát, mintha 5s-ot pufferelne.
Ha a HomeCinema-ról van szó, akkor egyetértek, ritka egy fos valami. Legalább nem fagy rommá mostmár jókedvében? Mikor szerencsém volt hozzá, akkor kb 10-12' után elvesztette a kapcsolatot a tunerrel, és csak TaskManager-ből lehetett kilőni. Az erőforrásigénye meg botrányos.
-
sonique
őstag
válasz
sonique #3326 üzenetére
na sikerült végre beallitani
de az technikai ugyfélszolgátal nem sokat tud segiteni
csak a 818mhz es frekit emlegetik ...
szoval valos freki
778 - 842mhz ig van
symbol rate: 6875
Modulácio én auton hagytam isten igazábol
ugyan ugy muxik mint a dvb-s /s2 ...72csatorna érhetö el a Tvnetwork halozatan
ebböl 33Freeatalaban 4mb/s körül van a bitrate de pl m2 tv2 stb.. 8mb/s
HD adások 12-13mb/sstatikus tv csatornak 2mb/s körüliek ....
a kersés kicsit több mint 30percet vett igénybe mert az analog csatornak legfelsö tartományátol kerestem mert nem tudtam a pontos kiosztást
a kártya jol muxik bár nekem kicsit lassunak tunik ..
néha egyszerüen nem valaszol és ilyenkor csak ha bezárom és ujra inditom lessz ujra jo ..
néha pedig egyszerüen kilép ... de ez ritka ..... -
weresgyufa
tag
válasz
sonique #3306 üzenetére
De pl a TechniSat-nak van magyar kirendeltsége, és elviekben náluk már lehet kapni DVB-C kártyákat.
Én pl:erre gondoltam
Írni kell nekik a Kapcsolat menüpont alatt hogy milyen árban forgalmazzák ezt nálunk, de pl a németeknél annyira nem drágák ezek a kártyák, de lehet hogy máshol olcsóbbak annyira nem néztem körül
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NBA és kosárlabda topic
- Nintendo Switch 2
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen notebookot vegyek?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest