- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
New Age
csendes tag
ph_robchee: Core2Duo T5600 + CoreAVC (nincs CUDA, mert GeForce GO7300)
m2 HD (12mbit) 90%-on járatja a procitnézéskor, felvétel 1-2%
mh197: ha nálad a digikábel nyomja digitálisan is az az 50 adót (ebből négy kódolt) akkor érdemes azt nézni. Hacsak nem az az adó kell ami csak az analógon van. Külső egységnek DVB-C téren nagy választék nincs. Analóg tuner van bőven. Koax-ot bedugot, csatornakeresés és már nézheted is.
DVB-C hez én ezt az anysee + DVBViewer párost ajánlom. Táviránytóját még nem próbáltam összehozni a DVBViewer-rel. -
New Age
csendes tag
ati2: Én itt vettem. szvsz teljesen jó áron.
mh197: analóg vagy DVB-C adásokat akarsz rögzíteni?
-
New Age
csendes tag
válasz
zhagyma #3387 üzenetére
Ahogy én láttam azért van hozzárendelve csak a beltérihez a nagra kártya, mert ehhez értenek. Nem tudják hogyan lehetne máshoz rendelni.
Pedig nálam ezen múlik az HBO előfizetés (kétszer is előfizetnék ha hozzá tudnák rendelni a tunerhez illetve a DVBC tuneres tv-hez).Egyébként leszedtem végül a ProgDVB-t, mert az időzített felvételek szanaszét fagytak.
Megvettem inkább a DVBViewer-t. (3700 HUF) -
New Age
csendes tag
Mai napon megjött az anysee DVB-C tuner (említett USB-s külső), pontosan az anysee E30 C Plus. (Digi kábeltv-re használom)
Röviden: megérte az árát.
Driver a mellékelt CD-n frissebb mint a weboldalukon található. Itt megtalálható a CD-n lévő friss driver
A telepítő felrakja a drivert, vmi sdk-t és a anysee viewert.
Első körben ezzel próbálkoztam, de végül rá kellett jönnöm, hogy egy kalap ....
Le is szedtem csak a drivert és az sdk-t hagytam fent.
ProgDVB volt a következő program. Összességében használható, de nagyon instabil és pár dolog benne szerintem nem logikus. Szépen veszi fel a transport stream-et. Ami nagyon jó ebben, hogy a timer fel tud venni schedule-t a windows scheduled task-k közé is, ami azt jelenti, hogy a megadott idő előtt 1 perccel elindítja a windows a ProgDVB-t.
Ezután megpróbáltam a DVBViewer-t. Ez a program __A__ DVB program.
Minden tökéletesen működik. Egyetlen hiányossága van a 4.0.0.0-nak, hogy a timer csak akkor működik, ha el van indítva a program. Ide is elkélne a windows féle schedule használata.
Ami nagyon jó a NETStream plugin ezt összekapcsoltam a Popcorn playerrel és rögtön tudom használni a DVB-C tunert a nappaliban a nagytv-n is(Igaz ehhez mennie kell a laptopnak, tunernek, popcorn-nak és kell egy pendrive amin rajta van a html amiben a netstream url van
)
Szerintem nagyon jó kis kütyü ez. Leendő HTPC projektem mellé frankó így maradhatok a ION konfignál nem kell komolyabb alaplap a pci slot miatt.
-
New Age
csendes tag
Mediavox-on kapható (webshop szerint) Anysee DVB-S2, DVB-C és DVB-T USB-s (integrált CI) tuner.
Az ára teljesen elfogadható. Gyártó weboldalát nem találom egyelőre -
New Age
csendes tag
Ha már beltéri.
Nézegettem a sat fórumon, de nekem túl profik a hozzászólások arrafelé.Keresgélek _csak_ DVB-C beltérit, HDMI kimenettel és ha esetleg felvenni is tud vinyóra az lenne a legszebb.
Perpill itthoni kereskedők kínálatában csak drága (100e feletti) és dualtuneres megoldásban találtam ilyesmit (feleslegesen venném meg a DVB-S-t).Tud esetleg vki fenti paraméterekkel rendelkező beltérit? (DIGI DVB-C -hez kéne)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elhalasztották a Marathon megjelenését
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest