Új hozzászólás Aktív témák
-
Juli2003
csendes tag
Sziasztok. Lenne egy kérdésem.
Van egy avermedia a309 cardbus-os dvb-t kártyám.mindenhol azt találom külföldi oldalon hogy mpeg-2 tud. ettől függetlenül szerintetek fogja tudni venni a magyar csatornákat ami mpeg-4?
Segítségeteket köszönöm. -
Juli2003
csendes tag
Sziasztok.
Van valaki aki win7-et használ pinnacle pctv hybrid pro vagy pctv 310i-vel? -
Juli2003
csendes tag
Üdv Mindenkinek.
Nem tudom valaki kérdezte-e, de amit átolvastam ott nem találtam.
Szóval van egy pinnacle hybrid pro dvb-t kártyám.
Xp alatt működött a kártya de win7 alatt nem akar. Feltelepítettem a vistás programját, de úgy sem. Azt mondja a szoftver hogy 3GHz-es proci kellen a H.264 jelek megjelenítéséhez.
És még egy kérdés. Valakinek dvb-tv tuner kátyája működött már valaha Media Center szoftveren keresztül? Mert ott sem talál semmit. Próbáltam már magyar és német beállításokat de semmi. -
Juli2003
csendes tag
Sziasztok.
Van egy Pinnacle pctv hybrid pro kártyám ami kb. 2 héttel ezelöttig ment rendesen tudtam fogni a DVB-T csatornákat, de akkor kénytelen voltam újra telepíteni a rendszerem, és azóta nem sikerül beállítani. A H.264 akkor még engedélyezve volt most viszont nincs. Nem tudom mit csináltam rosszul. Lehet hogy valamilyen codec kellene?
Akkor winxp volt, most telepítettem xp-t és vistát is, de egyik alatt sem működik?
A szoftver ugyan az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xbox Classic / Xbox 360
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Elektromos autók - motorok
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged