- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Öreg hardver, középkorú Android, friss telep
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bluetooth-headsetekről általában
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
Vagy beleőrül végleg.
Annyiban jobb, hogy az megtalalta a transzpondereket az egyik frekijenek a megadasanal, es onnantol olajozottan ment a kereses.
Na szóval. A kártya tényleg nem nagy szám, több elektronika van egy piezos öngyújtóban.
Vista (x64) alatt csinál hülyeségeket, de én inkább a kodekkel teleszemetelt rendszerre fognám, miutan beallitottam a megfelelőeket (gyári terratec, DxVA ON) és EVR-re kapcsoltam, a HD csatornak 25-30%-ot esznek 2x2,6GHz-ből. A kereses is gyorsan lezajlott, től/ig frekit meg kell adni, hogy ne az egeszet nezze vegig, illetve a Symbol rate-et és a QAM-et is. Különben az egészet végigpróbálja!!! (QAM16-QAM1024, össz 19 adat!)
W7 (x64) alatt eddig probléma nélkül megy, gyári kodekekkel alapból, a felvett .ts file-t a WMP gond nelkul visszajátssza!
A felvétel csak .ts formatumban megy nalam. Illetve a gyari progival mukodik a PIP funkcio is!
Amit nem bánok az az, hogy CI slot nélkülit vettem, mert ahhoz még kell egy CAM és a kártya ugye, de a CAM-ok 8-10e pénznél kezdődnek... retkek.
A kedvenc csatimről itt van még egy adat és egy sample. Utobbi megy rendesen nekem, amint irtam.
Nem tudom meddig fog nalam maradni, valoszinuleg haveré lesz, mert a nagyja adót mi kódoltan kapjuk, ő meg digis. Sajnálom, de nincs eddig megoldás rá, CI+CAM+kártya kombó egyrészt drága lenne, másrészt pedig véleményem szerint csak új előfizetés mellett oldhatnám meg. Softkey-es dologba pedig nem kívánok belefolyni.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- HP Probook 440 G11 (9Y7Q2ET) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , 512SSD
- HP Probook 440 G11 (AA0Y5ES) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , Win11 pro
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- MacBook Pro M2 Pro 16 // 16/512 96%-os akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest