- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Google Pixel topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.varga
csendes tag
Sziasztok, nos úgy nagyjából végigolvastam, szép hosszú topic. DVB-T-vel próbálkozgatok.
Pár dolog világos. Szóval nekiálltam tsreaderlite-tal keresődni. Az eredmény siralmas. Egyrészt van a 610MHz, ami a beállítási útmutatóban van. Na ott van 100% minőség, vannak az adónevek, de adás nincs. Aztán akkor néztem a 802 és a 742 MHz-ekre.. Nos 802-n van minimális érezhető jel. Értsd ezalatt, hogy mozoknak a vonalak, de 10-100 bps adatátvitelt jelez, meg no signal, not tuned. És ennyi az adott botantennával.
Szerintetek van esély szobaantennával? Láttam azt a Hama-t írtátok valamikor, mint konkrét típust. Érdemes próbálkozni? Ablakba kirakva?
Lónyay u. 18. alatt van a lakás, legfölső emelet. Észak fele szabad kilátás, a Gellért-hegyen a sörbontótól egészen keletre ellátni a házak felett. Viszont a Széchenyi-hegyet google maps szerint takarja a Gellért-hegy. A Száva utca felé meg még van egy ház, amögött nem tudom mi van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- sziku69: Szólánc.
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Cyberpunk 2077
- Óra topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G1: i5-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Eredeti Lenovo USB-C 135W töltők
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest