- Yettel topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronson
őstag
A Digi Sport logójába bele lett írva a HD. Ez hol van/lesz?
-
ronson
őstag
válasz
wassermann #3574 üzenetére
Szerintem meg ez így nem igaz.
Mert más a technológia. A MPEG4 streamet persze hogy 1:1-ben teszi fel, hiszen ebben nincs is eltérés, de a sugárzási technológia más, így mindhárom szabvány más modulációt igényel.
-
ronson
őstag
Meg tudná valaki mondani, hogy amit a digi ad DVB-C STB-ot az HBO-hoz, azon van HDMI?
-
ronson
őstag
Valszeg lesz HD adás, mert a közszolgálati adók, márcsak presztízsből is ragaszkodnak hozzá. Az új MTV székházban lesz HD stúdió, de mivel kevés a pénz és ott is megszorítás van, ezért azt az egy szál HD közvetítő kocsit amit terveztek azt lehúzták a listárol, pedig szerintem igazából a HD-nek csak akkor lett volna értelme(sport-, koncert-, színházi- és rendevényközvetítések). Annyira perverz meg már csak nem vagyok, hogy Balóra vágyak HD-ben.
-
ronson
őstag
Most néztem a tervet, Miskolc a legvégén van
, remélem a Tokaji adást rendesen lehetesz fogni, mert ha nem:
-
ronson
őstag
válasz
Tesztelo.hu #695 üzenetére
Miért ne venné a nép plána ha olcsó lesz. Úgy is csak azt mondják a kereskedők, hogy ez már ismeri a digitális szabványt. Aztán meg ha majd a vevő megy vissza reklamálni, akkor meg nagy sajnálattal közlik, hogy ők nem tehetnek róla, hogy a AH más szabványt választott.
-
ronson
őstag
Esetleg valaki nem tudna lementeni 1-2 perc olimpiai adást eredeti HD-ben. Kíváncsi vagyok a minőségére. Egyébként jól kitalálták az átállást, gratulálok nekik
, jó reklám lett volna az olimpia.
Na nem baj remélem 4 év múlva HD-ben nézem, több magyar arannyal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged