- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
Aktív témák
-
:AMF:
senior tag
Köszi.
Az infrás képeket még a S3 IS-el követtem el. Retusálni nem szoktam őket, jpeg-nél a szűrésnek köszönhetően nincsenek hotpixelek. Rawnál már akad (nagy méretű fájl!), de ott a leméretezés miatt ezek többnyire nem zavaróak.
Színezni nem szoktam, csupán az "ilyenkor szokásos"-t (kék színcsatornán kék és piros színcsere, illetve a piros színcsatornán piros és kék színcsere). Így lesz ebből -> ez. -
drkbl
őstag
Például itt némelyik fehéregyensúly-kihivásokkal küzdő kép egyik irányból kb. 2500K, másik irányból kb. 4300K színhőmérsékletű fényt kapott, a Raw Therapee szerint hangolva. Vagy az egyik fény lesz túl sárga, vagy a másik túl kék, nem keverednek, a dinó egyik oldala ilyen, a másik olyan. Ezt kéne a két oldalra külön-külön beállítani - bár lehet, hogy egyszerűbb kétszer megcsinálni, TIFF-be menteni és GIMP-pel összehozni a kettőből egyet és végül lapítani a rétegeket, majd JPEG-be exportálni
-
werttzui
addikt
Fakóbb lett de élethűbb színe van bár lehet,hogy csak a monitor beállításaival van a gond hozzá kell hangolni a ps-hez Magyarul alapba minden vagy esetleg adobe rgb színprofilt kell alkalmazni lehet ,hogy a windows és a ps más színprofilt használ újra nézd meg azt a képet ps-el is és ha olyan amilyennek kéne lenni akkor csak színprofil és monitor beállítás kell ha viszont olyan szar mint amilyet kaptál a ps-el is utólagos megnézéskor akkor ott valami tömörítési hiba féle lesz .
-
D4rkm4n
őstag
Ez már valóban szép! A horizont sajnos nem vízszintes, de ezt PS-ben lehet utólag korrigálni.
Sajnos az Exif sem árul el sokat a készítési paraméterekről.
A zajosság ellen én egy kisebb ISO-t ajánlottam volna.
(Ha nagy méretben nézed a képet, látszik hogy elég zajos.)
Szóval ráléptél a rögös dublini útra! -
Taki_
tag
Elkezdtem írni olyanokat, hogy szép, nagyon tetszik, de ilyeneket nem szabad írnom
Nagyon jó lett a kép! Esetleg lehetett volna manuál fókusszal szórakozni, de ekkora méretben ez jó így, ahogy van. Eredeti lett
(Reggel, fél nyóc mi... Lusta banda, egész héten 4-5 körül keltem...)
Aktív témák
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- OTP Bank topic
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Suzuki topik
- USB Type-C port is van az ASUS ProArt szériás VGA-ján
- További aktív témák...
- Canon EOS 250D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (200 vagy 970 expoval)
- Canon Extender RF 2x telekonverter RF objektívekhez - Újszerű -
- Nikon Z6 - Full Frame milc fényképezőgép
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, ( ÚJ / 100 / 1100 / 4200 expoval )
- DJI Pocket 2 Creator Combo +NDPL szűrők
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest