- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
válasz
bolcsodal #8829 üzenetére
Állathatározóm sajna nem igazán van, de majd beszerzek egyet mert nagyon felgyűltek a beazonosítatlan élőlényes fotóim
Szöcskéket és sáskákat már sokat fotóztam, azokat már meg tudom különböztetni szerencsére. És igen, ezek még kis szöcskék, 1-1,5 cm-esek, tele van velük most a fű, meg a gyermekláncfű virágok amin épp fotóztam őket. A porzók méretéből látszik is, mennyire kicsik ezek a szöcskék. A sárga pöttyök rajtuk virágpor szemek. Az utolsón jól látszanak.
Tényleg feszíti valami a második légy potrohát, ezt észre sem vettem
Mindenesetre köszönöm az eddigi segítéget is. -
Hydra SR
addikt
válasz
bolcsodal #8827 üzenetére
Köszönöm
Esetleg be tudod azonosítani a rovarokat amiket fotóztam? A szöcskét felismerem, a második képet rablólégynek tippelném, a többiről fogalmam sincs de a rablólégyben sem vagyok biztos.Makrózás kompakttal: könnyebb, mint tükrössel, de soha nem lesz olyan minőségű, csak egészen kivételes esetben közelítheti meg. És minél újabb kompakt, annál kevésbé alkalmas minőségi képek készítésére illetve manuális beavatkozásra, trükkök alkalmazására mint például a vakufény terelése (amihez nem árt, ha felülbírálható a vakuteljesítmény de azt a kompaktok nem szokták engedi). Sajna ez van. Egy jó előtétlencse viszont sokat dobhat rajta, webre szánt méretben akár kifogástalan minőséget is ki lehet belőle hozni.
Aktív témák
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- TCL LCD és LED TV-k
- Elemlámpa, zseblámpa
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Valorant
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Panasonic Lumix GX80 - makulátlan állapotban, sok extrával
- Canon EOS 250D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (200 vagy 970 expoval)
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. ( 777 vagy 3800 expoval)
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, ( ÚJ / 100 / 1100 / 4200 expoval )
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívek, kiegészítők ( 1400 / 1600 / 2300 / 5100 / 5160 expo )
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest