- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én nem váltottam, bár nálam egy ideje pihen a D2R is. Hőség, IRL zaj, meguntam, meg általában szívesebben csinálnék valami értelmeset az időmmel
.
Szerintem ha lefutott a hype és lesz rá egy $$$ akció, akkor a kampányt lefutom benne. Gondolom majd valahol a CP DLC után/körül.
-
wm2
őstag
Voltam olyan public runban, ahol mindenki maga találta meg kereskedte cuccokkal nyomult, és mint a kisgyerekek mutogattuk egymásnak ki hol tart vagy mivel szop éppen.
Van ilyen is azért, nemcsak a business klánok. Jó volt beszélgetni, futkorászni meg röhögni egymás balfaszságán. Jah hát meg mi Smiter kollégával jó elvoltunk... Physic Bowa 15-ös fanával felturbózott Barbárral.
-
Vismajor01
addikt
A sork Cold Masteryje -ressel segiti a sebzést. Viszont immunnál nem működik, tehát immunt nem tud törni. Viszont ha valaki megtöri az immunt, akkor fullba tolja a kretént. Simán leszed 150%-ot a reséből, vagyis -50 lesz a rese a zombinak, és akkor még ott van az infy ami -85%ot szed le még belőle, és tessék a zombi már -100% resben van ami a minimum, ráfingasz és megdöglik
-
sumdudum
tag
90 fölött Chaos Runokat csinálnak csak.. (egyébként tényleg több az xp mint a baalrun nál.. D2JSP-n partikat is szerveznek, bármilyen szintü lehetsz, ha képes vagy odamenni.. A követelmény, hogy meg se közelítsd Diablo vagy bármelyik Uniq dropját, azaz maradj a képernyő szélén, cserébe ők szívesen tolják az exp-t neked..
-
wm2
őstag
Küldök majd pü-t. Én in game boltolok. Sajnos a Soso meg Pala torch az mindig érdekesen megy. Most olcsón kifogtam, de amúgy Ohm árában mennek kb. a lowok is. 30-10-15dr Dungo-t is Vex-ért kínálta egy Traderies. Aztán türelmesen kivártam, ameddig sikerült találnom egy jobbat sokkal olcsóbban. Türelem.
-
Peddy789
őstag
-
zsirfecske
addikt
-
zsirfecske
addikt
mondjuk a naj lev 11 teleportja 14 manával elég jó, ha csak kerülőutak levágására használja az ember, vagy arcane típusú helyeken, akkor full élhető a gold költsége is. simán lehet, hogy valakinek jobb egy másik armor a karira, csak a teleport miatt nem éri meg (tudom, többi stat is jó, de mondjuk fcr/allres hiányos kariknak vagy a +dmg/+skill dmg hiánya más páncélokhoz képest nem biztos hogy mindig megéri a mobilitást).
mindenesetre jó hajtani rá, az tuti
-
zsirfecske
addikt
sztem a stone egyértelműen a leggyengébb, nála kevesebb rúna költséggel a duress jobb resekkel, kicsit kevesebb fhr-el (bár nemtom hogy merc breakpoint miatt ez mekkora szívás) ad +%ed-t, flat cold dmg-t, 15% CB-t, 33% OW-t, cserébe nincs rajta missle def és +attribok amik meg magasabb szinten nem annyira fontosak.
a forti más liga, a +300% dmg nagyon jól jön a life leech-hez, többet szív és jobban életben marad, a flat +life jó, az allres és a chilling armor meg magáért beszél.
a duriel's meg olcsó, közepesen jó cucc és cannot be frozen.
Blizz:
én is csak utánakerestem anno, és elég egyértelműen úgy működik ahogy mondtam.tehát ha kapsz 100 physical sebzést (ugye csak arra vonatkozik), akkor pusztán e miatt a stat miatt nem sebződsz kevesebbet, tehát minden mástól eltekintve 100 dmg jön be, viszont annak a 12%-a hozzáadódik a manádhoz. tehát egy ilyen csapás után -100 life +12 mana lenne a mérleg, ami merc-nek teljesen haszontalan.
-
wm2
őstag
Igen, de bármi egy PC 45-höz képest fele annyiba kerül. Vagy még annyi sem. Nem beszélve arról, hogy a pro karik max ar life small charmokat használnak. Egy PC 3xL GC 6-7-8 hr ppill régi d2-ben. 2-3 db elég belőle PvM-hez. Egy Ama Passive sk 40 life eladhatatlan. Martial 45 is kuka.
-
zsirfecske
addikt
oksi, akkor pontosabban:
Vita affix ilvl 77 gc-n is rollolhat, de az csak +36-40 life-ot ad, viszont ha ilvl 91 gc-d van és arra rollol a Vita, akkor az +41-45 life közt lesz. így a +39-es gc-m vsz nem jó ilvl mégsem. vagy az van, hogy rosszul mondom, és a 91-esre is rollolhat kisebb Vita affix és nálam is ez történt?amúgy a 91 level gc garantált hell dibalo, nitha, baal esetén vagy valamitől függ?
-
zsirfecske
addikt
mindig tanul az ember. szerencsére legutóbb ncc1701 adott hozzá gc-t épp ilyen runok után és abból rolloltam. mondjuk semmi nem jött, de egyiken volt 39 life, szóval be is igazolódott.
amúgy annyira nem 100% vágom ez alapján:
Vita +36-50 Life Grand Charms(77)[36-40](91)[41-45](110)[46-50]91 ilvl-en lehet 41-45? vagy hogy kell ezt érteni? a +39 life-os akkor még nem 100% hogy jó alap gc-n lett?
-
wm2
őstag
Sokat szaladgáltam egyedül is. Valamiért soha nem tudtam megunni. Talán mert soha nem érdekeltek a fórumok, ahol (láttam már ilyet) 700 euróért kínáltak egy perf Dungot. Meg vannak karakterek, ahol totál értelmetlen egy 40/400 Griefre gyúrni. Pl. Smiter. 20 ias gloves és 30/390 is elég a bp miatt. Ez pedig nem drága. Múltkor uppolt Gore-t akartam venni. Elképesztő árat kínálták. Ez egy más világ. Kicsit el is baxta a d2-őt szerintem. De ki tudtam zárni és anélkül is élvezni.
”Hat...azert ladder elejen inkabb visitasz az indentify-nel
”
Az még HLord amunál is igaz.
-
mephi666
nagyúr
ja hát nm a kedvencem nekem is, mert akkor már jók a skillek és lehet haladni... hell-el se volt eddig gond, de ez a 3 búza szerintem el lett állítva
...szemetek voltak mindig, de nem jelentettek ekkora gondot
na mindegy, farmolom tovább kancsit, hátha ad egy um-ot végre
esett ma egy tresher, amibe véletlenül 5 lukat tett a kocka, így raktam bele egy obedience-t... mana szerencsére van így is elég, csicska meg üt vele 2k fölé szépen... crown of thievesből meg eth jött, elég szívós így (csak hát a barbik képeset 1hitelgetni)
-
-
Joco_77
senior tag
Tegnap énis benéztem. Eddig tartott az elhatározásom
Esett egy Dracul meg egy Grandfather, már van 180Fgm.
Most kell tradelni ezerrel mert ahogy haladunk előre időben mindennek csökkenni fog az ára, főleg ha jön ladder is(majd akkor felöltöztetem a sorcit a csökkent árakból). Most még van értéke mindennek. Csak hát esnének értékes cuccok. -
Balion
senior tag
Akkor sem indulhatott volna el.
"According to Blizzard, the idea behind staggering the Ladder launch is to mitigate server issues, and Ladder should be enabled some time after launch."
illetve egy blue post: "We’ll be launching the first season of ladder rank play with a handful of critical bug fixes to ensure this competitive experience is smooth at the beginning of this exciting event. As soon as we have a firmer gauge on timing, we’ll update the community so players will have more than enough time to prepare for their ladder journeys."
-
reelc
veterán
Igen, köszönöm!
#9450 MöBalázs: Igen, köszi.
Egy streamben láttam, hogy a bocis pályáról érdemes a kardot felvenni, mert azon arra annyi lyukat lehet üttetni, amennyi pont kell.
Szerintem ez hasznos lenne olyanoknak, akiknek nincs kisujjukban a játék.
Lehet van ilyen guide, átsiklothattam felette, néztem sokfélét.
Nagyon régen játszottam egy ideig, de offline, szólóban, és egy időben netem sem volt, így nem is ájultam el a találomra berakott rúnák hatásán pl.Nem volt semmi instrukcióm akkoriban.
Most sokat gondolkodtam a megvételén, végül beleugrottam. -
Balion
senior tag
Szerintem arra gondol, legalábbis nekem az hiányzik, hogy ha pl hell bocikat farmolok, milyen tárgyak mellett nem érdemes elsiklani. Pl colossus voulge, archon plate, monarch, 4-5os flail, eth cryptic axe, ilyenek. Pl én lassanként jövök rá, milyen értékeket hagytam a földön néha.
Amúgy él a szerver.
D2jspn-n számít a régió? Írni kell, hogy eu? -
törölt tag
Szia,
Hát én leginkább a technikai részével küzdök. "Crash to desktopok", kidobál az asztalra. Van 1-2 olyan terület ami gyakrabban csinálja, van ami kevésbé. A Waypointok, teleportok, terület váltások min ha gyakrabban okoznák.
Ami nekem most tök hasznos infó lenne, ha azok akiknek kő stabilan megy ( offline része ), megosztanák a hardver konfigjukat, esetleg a tesztelt graf driver verziókat.
Sajnos nekem a driver és Windows frissítések után is hajlamos összeomlani, van, hogy megy 1-2 órát is, aztán meg 5 percenként kell újra indítanom.
Azért furcsa volt, hogy a d2r hivatalos forumon olyan gépekkel is crash reportolnak amin 4-5x kellene futnia a játéknak fullos settingen
. Tehát ezért nem gondolom, hogy a nyers gépi erő számít első sorban, bár gondolom azért kellene legalább a minimum spec.
-
vaakuum
addikt
up!
Még ha annyira triviális linkek is, de legalább nem vesznek el a hozzászólások között, hanem mindenkinek, akár az újaknak is azonnal látszik, merre művelődjön!
Én a magam nevében megköszönöm, ha vállalod. Bár régen sokat toltam, de az emlékek nekem is nagyon-nagyon megfakultak, meg ma már más élethelyzetben nem is biztos, hogy annyira bele tudnám ásni magam.#9094Horvi Mit kezdjél? Szerintem bármit, illevte mindent is. NEkem most van szerintem 9 karakterem, (és druidát még nem kreáltam egyet sem) az emlékeim szerint mindegyikkel jókat játszottam annó. Persze nem kis meló lesz felhúzni őket, de na, erről szól a játék. Amíg élvezetet ad, addig menni fog.
-
mephi666
nagyúr
én is akkor tettem le a lvl99 álmaimról, amikor még aktívan szopatta a népet a light ench + multishot kombó a láthatatlan 1hitelő villámaival
...amikor napok óta alig mozdult az xp bar, majd egy ilyen visszavert rajta azonnal vagy 1-2 centit... inkább meghagytam a mazochistáknak
-
proci985
MODERÁTOR
abban a pillanatban, hogy QoL fejlesztes cimen belenyulnak az itemizacioba (mert teljesen nonszensz igy 2021ben, hogy a gear egy reszevel legit modon nem lehet talalkozni), onnantol d2jsp ertelme is elveszik.
Diablo3nal ahogy eltunt az aukcioshaz ott is a megoldas az lett, hogy markansan javitottak a drop tablakon es azert mondjuk 40-100 ora korul fel lehet szerelni egy karaktert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Linux Mint
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Update 06.12. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged