-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz
I02S3F #17859 üzenetére
Ott én is szívtam, mint casual gamer. Aztán elkezdtem tápolni a karakterem szintlépésekkel. Szerencsére kaptam életerő elszívó fegyvert és az összes ellenállásomat próbáltam felhúzni. Asszem 75% a max.
Televoltam charmokkal, hogy már más nem is fért a "hátizsákba".
A venom lordoknál lévő "kapcsolót" is úgy aktiváltam, hogy nyitottam egy portal-t, majd az aktiválást követően a pálya elejére visszamentem és onnan haladva közelítettem meg a lordokat. Elcsalogattam őket és így könnyebb volt leszedni mind. Valahogy sokkal gyorsabbak, mint a korábbiak, és a vezérük is erős.Aztán Diablónál valahogy próbáltam jó ütemben elspurizni, mikor azt a piros izét kibocsájtotta, akkor ne legyek a hatáskörében.
Ez volt a legnehezebb a játékban.Bennem is felmerül, hogy nem fog sikerülni. itt is kaptam tippeket, meg igazából kitartással végül sikerült.
Most meg a Dio3 hell fokozaton nem is nehéz
Szerintem ne add fel.
-
törölt tag
válasz
I02S3F #17833 üzenetére
Double Swing + Frenzy + (Mace) -el mentem eleinte. Később vagy ha van pontod cuccod, akkor Battle Orders buff (pl class sisakból), eleinte rövid lesz, szóval switch, buff, switch vissza az alap fegyver+skill kiosztásra.
Én eleve úgy tartalékoltam a pontokat, hogy 24-25-re meglegyen a Frenzy, BO, és az Increased Speed. Teljesen más a játék onnantól
Life steal cuccok, life, vitality, fire, lightning resistance, act 4 végéhez.
-
Franklin
addikt
válasz
I02S3F #17748 üzenetére
Igen, az a 7% elég kevéske, Fire + Lightning legalább 50 kéne legyen, a másik kettőt lehet potikkal növelni (thawing potival a coldot és antidote-tal a poisont, 30 mp-ig tart a hatásuk, de ha többet iszol egyszerre, akkor összeadódik).
Plusz 24-es szint act4-ben nem vmi sok, lehet érdemes lenne visszamenni act2-3-ba tápolni kicsit.
-
SSJPeter
őstag
válasz
I02S3F #16943 üzenetére
Nekem contentrates volt, én szerettem. Jóval olcsóbb, mint a frenzys. A frenzys élvezetesebb, gyorsabb, de ha nincsenek elite cuccai, döglik meg elég gyorsan. Úgy viszont nem lehet élvezni.
Szinte muszáj Last Wish-el és/vagy vagy Breath of the Dying-al tolni, annál a fegyver a lényeg, nem a páncél. Ezekkel a fegyverekkel halhatatlan, de ezek borzasztó drága cuccok. A concentrétes a töredékéből megvan.
Doombringer, Stormshield, 2xRaven frost, Thundergod öv, Highlord amu, Gore Rider, Arreat, Leviathan, Dracul.
Persze a fegyver itt is minèl erősebb, annál jobb.
Csinálj concentratest, aztán ha nem tetszik újrarakod a skilleket.
-
sto1911
veterán
válasz
I02S3F #16725 üzenetére
Most akcios, kb. 5k, az nem penz erte meg akkor sem, ha csak normalon viszed vegig 1-2 karakterrel. Ha masert nem, a szepsegeert megeri. Amugy meg minden ARPG-ben kell grindolni, mondom ezt ugy, hogy 5-10 egyfele runnal tobbet magam sem birok
Mondjuk emiatt is jok a Terror Zoneok.
Mas:
Talaltam egy ilyen base item listat, ez mennyire aktualis? [link]
Azt latom, hogy Project D2 topikban van, de a sima D2-re is igaz, amennyire meg tudom itelni.Illetve felvevendo base item lista: [link]
-
LZs?!
aktív tag
válasz
I02S3F #16725 üzenetére
En megvettem, amikor kijott, a regi idok emlekere, es jokat szorakozok vele 1-2 honapig, majd miutan meguntam, felreteszem; meg mindig a 'nulladik' ladderben elkezdett karaktereimmel potyogok foleg.
Ami biztos: igy husz evvel kesobb mar kifejezetten ellenszenves tud lenni az akkori grind-grind-rinse-repeat szellemiseg, de ez a tobbi korabeli jatekra is jellemzo.
Cserebe D2R-ben mar nem idokorlatos a karakterek megmaradasa, sz'al egy ev mulva is ott varnak, ha addig be sem logolsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Revolut
- Spórolós topik
- Le Mans Ultimate
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged