- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
shotika
őstag
válasz
sumdudum #18315 üzenetére
Én még nem toltam dupla karival. Legtöbbször Lighting trapes assával kezdek, mert ez kb minden ellen jó. Nem kell neki nagy resist se, mert a Shadow master küldöm előre - bossoknál meg a csicska tankol.
Ha sikerül Um rúnát szerezni, akkor meg mehet a Crescent moon, amivel még gyorsabban írt. -
zsirfecske
addikt
válasz
sumdudum #13286 üzenetére
milyen rw-hez? #13282 hsz-ben pont ezt látod csak nem giant-tal. amúgy nem elég a life leech meg res ha kicsi a dmg, szóval attól függ mihez képest kell előrelépni. ha eth ca-d van akkor nagy változásra ne számíts, ha noneth akkor talán érzékelhető. vsz az armor többet számít.
-
sumdudum
tag
válasz
sumdudum #13192 üzenetére
Nos az lett a vége, hogy a Gul-ért kaptam egy Ist-es Tal Armort 878def-el és ezzel mentem 3 kör Mf-t (Summoner, Countess, Andy) és Andy boldoggá tett egy SoJ-al
Csak megérte végülÚgydöntöttem megpróbálom eladni 11 Istért és abból meg felcuccolok!
Hogyé' adod a unid torchot egyébként? -
-
wm2
őstag
válasz
sumdudum #12092 üzenetére
Egy csomó szempont van. 1660Ti-vel használtban gondolkodhatsz már szinte csak. 10500H procival 3050 Ti-s 165/300 g-sync, a 11400H procival sima 3050 120/250. Végül sokminden mellett az ár dönt.
Hordozható kellett és 17-est még véletlenül sem akartam. Tetszik a Legion. Kompakt. Jó. A csilivili piroszöld vasak nem az én világom. Ez is egy szempont.
De hagyjuk ezt. Játsszunk.
-
Shoo
senior tag
válasz
sumdudum #2629 üzenetére
hát....a 60as barbár karakteremmel még normálon ijjal vertem meg
kapott egy fasza ijjat és gondoltam nem kockáztatok feleslegesen és talán 1x kijött a körből...maj tolok kicsit static fieldre
van még időm...az olyan képesség mint barbárnak a frenzy? ha többször elcastolom akkor többször veszi le a cuccost?
-
diegho
nagyúr
válasz
sumdudum #2631 üzenetére
nem battle netezek, itthon nyomom simán és ketten toljuk hétvégenként haverommal, neki nincs még netje, ha neki is lesz akkor lehet átmegyünk battle.net-re.
azt akarom összehozni cuccokból, hogy 50% damage goes to mana legyen meg, jelenleg 25% van asszem rajtam, így energy shield-re nem is kell raknom. Amúgy konkrétan több mint 20 skill pontom van és 2-es blizzard-al nyomom /players 8 parancsal, most diablo előtt várom a holnap délutánt, mert együtt öljük meg. Konkrétan majd később jeget fogom fejleszteni jobban (pár mastery és orbot tolom) meg mivel a botom +3 fire skills ezért asszem az lesz, hogy a tűzből rakok egyet mindenre, amikor már nehezebben fog menni a gyakás csak jéggel (vagyis a highland-on már kelleni fog a tűz is)
-
diegho
nagyúr
válasz
sumdudum #2628 üzenetére
amn el ith tir sol-hoz kell nem tudom mi a neve
amúgy azért kell, mert lándzsás palit hozom magammal és neki kéne fegyó, most egy ith el eth-el megy, na meg persze haverom amazonnal jön és neki is kelleni fog majd egy 5 socketes fegyver nightmare-re.
Még1 socketes kérdés. 3 socketes sisakot is csak nightmare-es cuccból lehet találni? Varázslómnak kéne egy jófajta sityak. Meg akarom oldani, hogy ne kelljen neki energy shield-re pakolni és a cuccok adjanak kb 50%-ot, egy frostburn kesztyű.
-
bolcsodal
addikt
-
bolcsodal
addikt
válasz
sumdudum #2252 üzenetére
Nah..tegnap összefutottunk végre. Bocs, hogy nem tudtam segíteni de lépnem kellett. Esetleg ma este. Gyűjtjük a kulcsokat überhez, ha esetleg van néhányod bedobhatnád a közösbe. Eddig van már 4Hate/5Terror/2Destruction Ha összejön a 3. destruction toljuk az első übereket (ahol igencsak szükség lenne egy 4K.s blizzardra...).
-
bolcsodal
addikt
-
bolcsodal
addikt
válasz
sumdudum #2244 üzenetére
Hogy lehet többször csinálni a HF-et? Visszatöltöd a mentést?
Egyébként Ist=30Pgm
Én a horadric recepteket használom értékmegállapításra:
3 Dol Runes + 1 Chipped Emerald = Hel Rune
3 Hel Runes + 1 Chipped Diamond = Io Rune
3 Io Runes + 1 Flawed Topaz = Lum Rune
3 Lum Runes + 1 Flawed Amethyst = Ko Rune
3 Ko Runes + 1 Flawed Sapphire = Fal Rune
3 Fal Runes + 1 Flawed Ruby = Lem Rune
3 Lem Runes + 1 Flawed Emerald = Pul Rune
2 Pul Runes + 1 Flawed Diamond = Um Rune
2 Um Runes + 1 Topaz = Mal Rune
2 Mal Runes + 1 Amethyst = Ist Rune
2 Ist Runes + 1 Sapphire = Gul Rune
2 Gul Runes + 1 Ruby = Vex Rune
2 Vex Runes + 1 Emerald = Ohm Rune
2 Ohm Runes + 1 Diamond = Lo Rune
2 Lo Runes + 1 Flawless Topaz = Sur Rune
2 Sur Runes + 1 Flawless Amethyst = Ber Rune
2 Ber Runes + 1 Flawless Sapphire = Jah Rune
2 Jah Runes + 1 Flawless Ruby = Cham Rune
2 Cham Runes + 1 Flawless Emerald = Zod Rune
Értelemszerűen Ist=30Pgem behelyettesítendő a képletekbe.
Ladderben tolod?
A bot-olás csúnya dolog!
[Szerkesztve] -
bolcsodal
addikt
válasz
sumdudum #2240 üzenetére
Továbbjutottál már? Ha kell segítség üzenj áthúzlak act5-ön is. Bár gyakorlatilag most buktam kb 20 baalrunnyi xp-t. Én balga úgy gondoltam, hogy visszaszerzem a testemet egy különösen komisz Burning Soul mellől...eredmény 3x-i halál.
A spiritet, egy egykezes fegyverbe fogom kirakni, de a Hoto tényleg hasznosabbnak tűnik valóban. Egyébként honnan van az eberkéknek ennyi HR-ja? Csinálgatják karaktereket a Hellforge küldihez? Mert hogy én már vagy 2 éve naponta játszom és nekem eddig csak egy Lo hullott, ami HR... -
bolcsodal
addikt
-
bolcsodal
addikt
válasz
sumdudum #2213 üzenetére
Indítst Ladder karaktert. Ott kevesebb az esély a csalásra. Jah..és válogasd meg akikkel cserélgetsz.
A Torch-ok még mindíg nagy üzletnek számítanak. Ha a dupe-olt rúnák alatt a klónozott rúnákra gondolsz, akkor nem tudom. Sosem használtam ilyen progikat. Ladder-ben még a map-hack-et is nehezen tűrik.
Mindenki riogat a Ladder reset-tel..de amióta megcsináltam az első Ladder karakteremet (kb. 2 éve) nem volt ilyesmi.
Ha esetleg Assa-val indítanál fel tudok ajánlani egy full Natalya set-et (Bartuc-al együtt persze). Helyet akarok csinálni az első Hammerdin-emnek! -
Sirandrish
legenda
válasz
sumdudum #1873 üzenetére
tény hogy a pala a védekező aurájival meg azzal hogy mondjuk pajzsot adsz a kezébe elég nagy előnyre tesz szert DE én akármelyik ellen kimernék állni a régi barbimmal...amit ha megtalálok akkor majd nyomatok pár képet róla...jah hell...most ez hirtelen nem ugrik be mit is jelent --> baal előtti utolsó csoporton 8as játékba de már legalább 50szer vittem végig mindig uj fejlesztésü barbival a gamet normal,nightmare és hell fokozaton de még egyszer se jelentett semmi akadályt azzal a skill kombival amit sokszor ajánlok...főleg ha mázlim is van és kapok jó cumókat...
jah meg nézted a képeket amiket linkeltem mostanság?
ha ugy megtudtam csinálni a gamet akkor szerintem semmi nem jelenetene megoldhatatlan akadályt...pl normalon az első falu már tele van Andariellel...nézz pár képet azok közül amit linkeltem -
Padawan33
tag
válasz
sumdudum #1323 üzenetére
Ez durva...ja a karakter editor nem játszik.Nem szoktam csalni.Egyszer csináltam egy 99 level sorcit mert nem bírtam az Act3-ban a Council members-ekkel.Végigtoltam úgy a játékot hogy Diabló lefeküdt egy forzen orb-tól.
Nem volt kihívás,azóta csináltam egy új karit és azzal tolom.Már 56 szintű és jó vele játszani,mert látom ahogy fejlődik.Írtok így is mint állat,nightmaire-en azért 1-2 monszta szivat egy kicsit de már Act3 és jól megy.Szvsz sokkal jobb úgy tolni hogy Fair Play. -
bolcsodal
addikt
válasz
sumdudum #1285 üzenetére
Van különbség a ladder és nonladder karakterek között, azon kívűl, hogy a ladder-t megtod nézni hanyadik a listában? Én nonladdert indítottam...
Akkor lehet, hogy összefutunk...néha szoktam diabbaal-run-t indítani normal-ban (mermég pelyhes vagyok). Megy magyar pályákat...hozzáteszem, nemnagyon találkoztam még magyarral...
Ave -
bandi20
aktív tag
válasz
sumdudum #1262 üzenetére
Hát sajna nem o=ó a probléma szerintem az aki csomagolta mogon elb@****** a dolgot mert mind a kettő tokba diablo II: LoD cd-key van.
A kérdés az lenne hogy a neten néztem diablo II kódot felbírtam telepíteni aztán a Lod meg az eredeti kóddal de a battle .netre már nem ment fel
Mit tegyek? -
-
c4-eXp
aktív tag
válasz
sumdudum #1102 üzenetére
Bővebben: link
Ingyenes, és eddig nem buktunk le vele. Eddig... -
sumdudum
tag
válasz
sumdudum #884 üzenetére
óhh nah megközben elkezdtem olvasgatni azta charachter guild-et amit Hollow volt ojan kedves és belinkelt nékünk.. egész jó aza IK-s mf-es barbár.. bár ott azt írja hogy nem kell dexterity-re adni hát sztem kell azér.. a Find item-el nem csak varázstárgyakat fognak dobni a szörnyek hanem junikot is? enis fogok fejleszteni egy ijen karit már csak azért is hogy nihlathakot tudjam öldösni a find item meg jól fog jönni hogy ne tudja majd felrobbantani a hullákat meghát 3k élettel meg vagy 10k defensel nemhiszem hogy ojan életveszélyes lenne aza hullarobbantgatás..
-
Integra
titán
válasz
sumdudum #665 üzenetére
most akkor ha pindle runozik az ember akkor nemcsak az ancient's wp-t nem aktiválja, hanem a nilatakot sem lehet legyakni? ha valamelyiket megcsinálom akkor a portál a pindléhez már nem lesz nyitva leközelebb?
milyen gem? mindegy? lehet a legvacakabb lekisebb csippentett gem is? -
SLYM
veterán
válasz
sumdudum #641 üzenetére
csoki haver! De lehet ez itt nem így működik. Ők szeretnek minnél hamarabb sok pénzt kaszálni! Na meg az is igaz, hogy nem kerül annyi munkába 2 játék mint 1 (szerk: Bár ez így nem igaz), de ha több fejlesztőt vesznek föl, akkor nem kell annyit melózni. Addig kell ütni a vasat amíg meleg, a diablo sorozat meg Szvsz kezd kihülni!
[Szerkesztve] -
Re-Tech
aktív tag
válasz
sumdudum #573 üzenetére
fhr= faster hit recovery, ha megütnek hamarabb magadhoz térsz
wt= War Traveller MF bakancs akár 50% mf
rw= Runeword
ias= inreased attack speed, gyorsabban nem varázslat alapú támadás
Sok karit kell csinálni = sok HF. Nekem dobott már 2x Gult meg 2x Istet előző szezonban. Szerencs is kell hozzá, esett már Sur és Ohm is Act1-ben különböző helyeken. Egy jó csarm több Istet is ér, nekem 3,5 Ist a rekordom, de vannak amik többször ennyit érnek. Ja és sokat kell kockulni hozzár relatív. -
sumdudum
tag
válasz
sumdudum #573 üzenetére
és honann van neked Tal set?? gondolom vetted csak azt nem mondta még meg senki hogy honnan van nekik millijónyi Ist rúnájuk meg gul meg vex meg ijesmi? szal neked honnan van? mer countess semmit nemdob hellen EL meg ELD rúnákat dob Nightmaren meg Ral körülieket.. hel rúnát meg általában frigidben találok az első juniknál kábé 15 játékból 1szer.. és mefistó sem dobott nekem semmi rúnát hellen ladder reset előtt szal sztem most sem dobna.. a jórúna lelőhelyet megköszönném..
-
Re-Tech
aktív tag
válasz
sumdudum #570 üzenetére
Sima topázos Tal set + 12 fhr egy csarmból és nem kapnak el. Egy lidless meg 1 wt van még rajta.
Csicskásnak pedig 10% életlopós Andyface-t kell adni (ha ethereal az mégjobb). +2 skill érvényes az aurájára amit éppen használ meg talán arra is amit rw-ből szerez (nem vagyok benne biztos). +30 str sem jön rosszul a 20% ias mellett. Lyukasztani kell bele és még 1 ias/tűz resist jewelt bele. Páncélnak az uniq-ok közül eth uppolt Duriel vagy Gladiator a jó (nem fagynak meg), esetleg Arkaine Valor +2skillel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Eredeti játékok OFF topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- OLED TV topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Tőzsde és gazdaság
- Mini-ITX
- Mozilla Firefox
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG Ultragear 27GN60R (fekete szín)
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Touch , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Eladó Garanciális Thrustmaster T248 kormány és pedál + TH8S váltó + kamion váltógomb
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest