-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smite
tag
válasz
Hellwhatever #16070 üzenetére
A randomnak néha bizony a k. anyját
Az utobbi időben viszont nem panaszkodok hétvégén pár óra alatt esett egy Griffon, egy soj és egy Mal. Ma meg néhány órája egy Ohm
Persze előtte tök sokáig semmi értékes.
-
wm2
őstag
válasz
Hellwhatever #16009 üzenetére
-
MutantZombie
tag
válasz
Hellwhatever #16007 üzenetére
A Frigid mellé szerintem pont ugyanazért lett betéve ez a szörnycsapat, mint anno (talán az 1.11-nél) Mephisto-hoz a 3 vagon Night Lord (undead), amiből azóta rendszeresen van persze boss is, mert túl népszerű hely volt.
Csak nem tudom ez a készítőket miért zavarta. Na mindegy. -
_ocsisajt
őstag
válasz
Hellwhatever #15917 üzenetére
Persze, feelinges meg minden... Csak kitépem a hajamat bossfightnál...Sehol egy hulla hozzá...
-
Peddy789
őstag
válasz
Hellwhatever #15652 üzenetére
Persze ennyit azert ertek, de meg enelkul is, otvannak a landzsas csajok, amik olyan sebeseggel futnak ra az emberre hogy beszaras. Abbol ha van egy extra strong extra fast cursed pakk vagy hasonlo, ami szuper sebeseggel radrohan, es csak bumm bumm a hitrecovery alatt majdnem megbasszak az embert.
Meg az egyszerubb naracs dobalo orult ribik is kemenyek tudnak lenni ha az ember egy pillanatra nem figyel es egyszerre bekap 20 drab narancs labdat.
Melle meg bechargol a crushing blow-os agyhalott zombi. Az ember nem is figyeli mert csak tingi langoznak, aztan egyszer verszemet kapnak es egyszerre bumm bumm chargolnak.
Mindenestre latok eleg sok rizikot a dologban
#15653wm2
Igen, foleg mivel nem konstant a kihivas, hanem bealtat a jatek. Es ha nem tudod tapasztalatbol hogy nahjo itt nagyon kell figyelni mert barmikor johet egy varatlan damage spike, akkor eleg bunteto a tanitas hogy nah latod itt is meghalsz hellen, oda a 60-70es karid. -
Amerigo57
őstag
válasz
Hellwhatever #15638 üzenetére
Isobutane .
Kéri a Bankkártya érvényességi idejét.
Date of Bird , azaz a Bankkártya érvényességi ideje.
A Magyar Bankkártyákon csak a hónap és az év van feltüntetve,
Pl 02 25 , azaz 2025 év 02 hóig érvényes.
Viszont a Battlenet kártya érvényességi idején ilyen a beírható rész.
(dd/mm/yyyy)
Link:
Az yyyy helyre, mit kellene írnom, mert az akut kód a Bankkártyákon csak csak 3 számjegyű. -
tiborv
aktív tag
válasz
Hellwhatever #15494 üzenetére
nem emlekszem patch szerint mar igy de akkoriban csak nehezitettek nm meg hellen ugy remlik
de folytatom a mondatot - illetve olyan karaktereke amik nem 1 skillel mennek -
wm2
őstag
válasz
Hellwhatever #15494 üzenetére
Én nagyon nem csapatoztam. Mindig masszívan elvoltam a magam kis bárgyú világában. Mostanában viszont csapatozok. Régi játékosok, akik csak a játék kedvéért nyomják vmi összedobált cuccban. Persze mindenki fejleszt vmit sunyiban, de leginkább ökörködünk run közben, ami még élvezhetőbbé teszi a játékot. A jó csapat nagyon meg tudja dobni. Az fg hajszolás meg nagyon el tudja qrni.
-
wm2
őstag
válasz
Hellwhatever #15397 üzenetére
Megoróbápok nem bealudni.
@Jim-X Este leszek 11-től. Ha akkor nem késő segítek. -
Lézerparaszt
őstag
válasz
Hellwhatever #15301 üzenetére
Köszi, így már minden világos.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Hellwhatever #15303 üzenetére
De h hirdessem meg? csináljak lobbyba egy szobát taxi névvel!
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Hellwhatever #15301 üzenetére
És itt lehet húzást is kérni? Normál act5 től, végig?
-
wm2
őstag
válasz
Hellwhatever #15280 üzenetére
Vannak jó Baal runok, csak állandóan fullon. De szerintem is sokan ragadtak NL-ben.
-
wm2
őstag
-
wm2
őstag
válasz
Hellwhatever #15136 üzenetére
vintage 2003 Diablo
-
Peddy789
őstag
válasz
Hellwhatever #15066 üzenetére
U bocsanat akkor rossz infot adtam, most hogy mondod igaz asszem enis valami 95os haveromat kertem hogy vegyen nekem gambel oveket es abbol craftoltam.
-
ncc1701
veterán
válasz
Hellwhatever #15037 üzenetére
Ó. Köszi szépen a részletes leírást. Ez mondjuk egy pozitív változás, bár nem tudom, h a dupe mennyire megy mostanában.
-
ncc1701
veterán
válasz
Hellwhatever #15035 üzenetére
Ez egy szép darab, gratula.
DC-t átvariálták már, vagy még mindig a soj eladások kellenek neki?
-
Hellwhatever
aktív tag
válasz
Hellwhatever #15029 üzenetére
Él a drop game, akit érdekel lehet jönni.
-
wm2
őstag
válasz
Hellwhatever #15026 üzenetére
Meg ott egy 12-20 igencsak eladható. Nem osztogatják csak úgy. (Hc-n főleg.) Csóri Paláknak mindenért tejelni kell.
-
Amartus
senior tag
válasz
Hellwhatever #15024 üzenetére
Kár, hogy nem volt pala...
-
Hellwhatever
aktív tag
válasz
Hellwhatever #15014 üzenetére
Mindhárom torch gazdára talált.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Egy Amazonnak örülnék.
-
Prowler
senior tag
válasz
Az amazont szívesen vinném majd, ha lehet. Ha viszont PC akkor add másnak, mert nekem Xboxon van csak meg a játék.
-
sto1911
veterán
válasz
Elsosorban druidra repulnek ra, illetve ha marad, akkor egy amazont is vinnek, ha nem vagyok telhetetlen
Koszi a tobbiek neveben is -
shotika
őstag
válasz
Hellwhatever #14981 üzenetére
Nem baj, kötve hiszem, hogy ladder végéig fullos lenne egyetlen karim is
-
Vismajor01
addikt
válasz
Hellwhatever #14965 üzenetére
Sehogyan se sikerül jot írni:D
Gamblenal ilvl= clvl -5/+5. Szak ha lvl 30askent veszel amut akkor lehet 25 is meg 35 is
-
Hellwhatever
aktív tag
válasz
Hellwhatever #14964 üzenetére
Kifutottam szerkesztési időből:
My bad, számít az input ilvl is.Gamble-zni szoktam az amukat ott pedig ilvl = clvl.
-
ncc1701
veterán
válasz
Hellwhatever #14930 üzenetére
A dex meg azért fontosabb, mert azt nehéz itemekből összeszedni, str több mindenen van.
-
Vismajor01
addikt
válasz
Hellwhatever #14899 üzenetére
Páratlan számonként növekszik, tehát pl3 pl5 és pl7. Pl3 a legeffektivebb, az act bossoknal olyankor a nodrop már 0%, a többi mob meg tud de pl5on se sokat javul tehát nem érdemes ott tolni.
Aki bneten szeretne sokat mfelni annak javaslom beszerezni a most akciós d2rbol meg kettőt és akkor priv gembe tudsz 2 fillerkari mellett mfelni.
-
ncc1701
veterán
válasz
Hellwhatever #14893 üzenetére
Hát igen, ezért reset után 2 héttel még vesét kapnék kb. De igen, shako is ez a kategória, esik, de jó...
-
shotika
őstag
válasz
Hellwhatever #14886 üzenetére
Azt nem tapasztaltam, viszont a tegnap esti nagyjából 2 órás druida haladásom hellen eltűnt...
-
shotika
őstag
válasz
Hellwhatever #14879 üzenetére
Azt raktam bele thx, én is ezen filóztam, bár a legtöbb 90- körüli karimnál össze tudom rakni a 400 feletti MF-et. (végül is bármikor ki tudom szedni, a sárga perfekt gemért nem akkora kár, mintha mondjuk Cham rúnát raknék bele)
-
pachito
őstag
válasz
Hellwhatever #14870 üzenetére
Azt én is sajnálom picit de ettől függetlenül happy van
-
szaki04
senior tag
válasz
Hellwhatever #14866 üzenetére
Rendben, sajnos akkor kuka... :-(
Köszönöm a válaszokat. -
Bazsi1987
őstag
válasz
Hellwhatever #14848 üzenetére
Szóval ha én egyszer kiakarom nosztalgiábol nyomni hellen az egyik kasztal akkor a régi buildekre koncentráljak a megjelenéskor amik pörögtek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- CORSAIR K55 RGB PRO XT (Kartámasz nélküli) INGYEN FOXPOST
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest