- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ocsisajt
őstag
válasz
DaveHutt #17908 üzenetére
Sajnos a wipe után nincs erős karim... Most is izzadok mindkét karival*** HELL viper temple-nél... nem hiányzik a RIP! (persze corpse loot engedélyezve van, de na...)
Messze vagyok még hell dio meg baaltól...Amit most orrvérzésig csinálok, az a nightmare countess és nm bocik, fagyilabdás sorcival. Most esett egy demon limb. A korábban berakott sárga bowot akarom elite-re felhúzni, aztán mehet az encha a multi shotos Amával, végigdarálom storyt remélhetően (***main accon van sorc, secondon van bowa).
https://prohardver.hu/tema/diablo_ii_1_11_patch/hsz_17864-17864.html
Azóta exceptional, likas és AMN van benne. Ehhez kellene egy FAL az elite verzióhoz... De countess is max shaeleket adogat... Mire meglesz... Nem akarom az SSF-t megbontani. Max engedélyezem magamnak, hogy a talált rúnákat eltradelem kisebbekre... Nem ad FAL-t, KO-t... De 5 perc hell játék után ad GUL-t, I love random... -
aradebil2
senior tag
válasz
DaveHutt #11226 üzenetére
Akkor adódik össze, HA el is találod a célpontot (amit nem fogsz 100%-osan, a lightning fury viszont 100% hogy proccol), és szerintem csak az első targetre érvényes akkoris, a Lightning Fury villámai ettől nem fognak nagyobbat csapni, ami ugye adja a dam nagy részét. Ezért is mondtam azt hogy parasztvakítás az ETH meg az uppolt javelin a Javazonnak.
-
LZs?!
aktív tag
válasz
DaveHutt #11150 üzenetére
Sziasztok,
D2jsp
Felraktam egy 15ED Mage Plate-et trade-re.
Mage Plate - 3 Socket | 15ed | 301 Def
400 fg BIN ajánlat érte.
2009-ben kufárkodtam utoljára; 400 fg jó ár?
Köszi!
-
-
shotika
őstag
válasz
DaveHutt #9351 üzenetére
Egyelőre NM Act2-ben vagyok, barbárral egy kicsit lassabb a haladás, mint a Summon Nekroval, akivel egy robbantással elintéztem az egyész képernyőt. Meg ugye folyton dugom a hullákat a find itemmel is.
Két kezesből van egy 6 socketes Maulom elrakva, meg egy ilyen:
szerk: meg egy Pierre Tombale fegyo.Elitere uprgadelve? Ez nekem új.
-
tibee77
őstag
válasz
DaveHutt #8350 üzenetére
Igen, idöközben mar mondtak többen, bogy ha necro summonert akarok akkor nem eppen egy bone spear levelinget kene tolni mert csontik siman jok mar leveling alatt is. Azota viszont utananeztem ennek a bonespear-corpse explode buildnek es ez a mrlamasc nevü srac is tolta, eleg jol is ment neki vele.persze ö valami regi motoros, gondolom valami feher kiskessel is vegigvinne a jatekot
-
Joco_77
senior tag
-
aradebil2
senior tag
válasz
DaveHutt #8074 üzenetére
szerintem nem Arreat Summit (még megy az oldal, hatalmas nosztalgia
) ezt írja:
"Cold Mastery will not work against monsters that are Immune to Cold. So even if you have Enemy Resistance -105%, they will still be Cold Immune and you will still be unable to damage them. So what's the point of 100%+ you might ask? Well if they are NOT Cold Immune, it will lower their Cold Resistance down below 0% which essentially means they will take more damage. It's just like when *you* have negative resistances in Nightmare/Hell difficulty." -
aradebil2
senior tag
válasz
DaveHutt #8069 üzenetére
Akkor próbáld ki. Vagy olvass utána itt, vagy nézd meg itt.
Az már más kérdés, hogy ez egy új bug, vagy a régi fixálása. Szerintem konzisztensebb lett a játék, a sorc meg OP-bb. Ha lesz balance patch majd szépen nerfelni fogják a cold skilleket. -
ldave
félisten
válasz
DaveHutt #7858 üzenetére
Hát, ezt így nem tudom, a kép éles, hogy most stabil 720p-e, vagy néha dinamikusan leskáláz, azt majd valami okosak úgyis kimérik. Az viszont biztos, hogy 30 fps-sel fut, az első pár pálya alapján ezt tartja is, de azért itt még messze nincs annyi effekt, mint később lesz.
-
mephi666
nagyúr
-
MutantZombie
tag
válasz
DaveHutt #7394 üzenetére
Hell-en 1/2-ig szedi, nightmare-n 1/3-ig, de normálon majdnem 0-ra csökkenthető static-kel.
Alapból mindig orb + fireball kombóval (persze +1 static és +1 teleport) kezdek, de nem is az a rohanós stílus.
Ha pl. nem egyedül játszom, akkor tuti, hogy ha egyikőnk pl sorc., akkor másik lehet conviction pala, vagy ha az egyik necro / barbár / ama, akkor a másik lehet fana pala stb.
Bár mi nyugdíjas tempót diktálunk.
-
Pöttön
őstag
válasz
DaveHutt #7010 üzenetére
Hát ez tényleg hatalmas öngól.
Így engem pl annyira már nem is érdekel, max majd ha le lesz árazva 75%-al pár év múlva akkor talán benevezek rá.
Mert a tesómék biztos hogy nem veszik meg, egyedül meg a diablo nem jó (szerintem), és online ismeretlenekkel se.
Gondolom akkor system link se lesz benne? (lan) -
savior
őstag
válasz
DaveHutt #7000 üzenetére
Azért a D2 se volt mindíg ilyen mint most, folyamatosan változott. Kijött hozzá egy kiegészítő, kapott új kihívásokat (űberek, clone diablo, stb), rúnaszavakat stb. Megaztán túlvan 14 patchen. A Resurrected eljövetelével miért kellene mindennek megállnia és nem pedig folytatódnia?
Vagy pl a botok, a maphack, a fastloot, a tárgyduplázás miért ne kerülhetne ki belőle?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest