- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
shotika
őstag
válasz
tibcsi0407 #17719 üzenetére
Nekem van félre rakva egy Dracul, azt oda tudom adni, viszont NS-ben van.
-
wm2
őstag
válasz
tibcsi0407 #17723 üzenetére
Olyat még nem láttam.
Enchantress van tervben.
-
wm2
őstag
válasz
tibcsi0407 #17721 üzenetére
Über bossokat nagyon hamar elintézi. Gyorsabban, mint a Smiter.
-
wm2
őstag
válasz
tibcsi0407 #17719 üzenetére
Nekem is full low szinte, de sajnos kell, mert pajzs nélkül szopó. Még így is használok wandot is, mert nem mindig akkor adja be, amikor azt szeretném.
Nem kimagaslóan jobb amúgy a Kicksin 2x Mosaic-al, mint Stormlash/Stormshield kettőssel, de látványosabb és hamarabb kipukkannak. Nyomok egy blades of icet, majd ha megfaygtak szétrúgom a seggüket. Az A3 csicsó enchanttal nagyot lök rajta, de gyorsababn nem haladsz vele sem. Az a baj, hogy a hibridnek kell az Infi, anélkül meg szar és nem látom értelmét az LS eröltetésének, így most full Kick, semmi trap.
-
wm2
őstag
válasz
tibcsi0407 #17642 üzenetére
-
wm2
őstag
válasz
tibcsi0407 #17640 üzenetére
Iron Wolf Act III mercenary FCR breakpoints: 0 8 15 26 39 58 86 138
Ormus 20 + spirit 35, tehát ha firet (enchant boost) csinálsz hexfire kardal és nem spirittel (+ flickering), akkor az 58 sincs meg, nem tudom mennyit lök +1 fire sk rajta, lehet marad inkább a spirit kard, szerepe úgyis csak ennyi:
"up to a Level 48 Enchant adding +452% Attack Rating!"
-
wm2
őstag
válasz
tibcsi0407 #17638 üzenetére
az eth felmegy rá -10 str req
-
wm2
őstag
válasz
tibcsi0407 #16170 üzenetére
Igen.
Gondolkodom is rajta. Muszájból tolom ezzel (Smiter kolléga barbja mögött kullogva), de megszerettem. Physicalt ráér kihegyezni NL-ben (faith bow-t meg 1-2 charmot leszámítva minden megvan hozzá), ezzel meg összeboltolni rá a jó, jobb cuccokat. Még egy jó kis gheeds charmot kap majd. Circet páncélt kell kilukasztani és tenni bele 1-1 jó jewelt.
-
tiborv
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #16144 üzenetére
Lehet, csak bitang gép kell hozza
-
Cadal
őstag
válasz
tibcsi0407 #16132 üzenetére
Gz! Én még soha nem láttam. Jellemzően Javazonnal játszok, szóval lenne is létjogosultsága.
Amúgy két nappal ladder start előtt... hide the pain Harold!
-
savior
őstag
válasz
tibcsi0407 #16100 üzenetére
A HB az a hell boci?
Lehet rosszul álltam a terror mapokhoz, mert úgy kezeltem, hogy csak ott játszok.
Csapatba nagyon ritkán megyek az endgameben, mert nem sok ismerős van aki játszik vele.
Próbálgattam az előre beállított ptres harcosokat és hezitálok még hogy melyiket is indítsam élesben.
A 2. ladder indulásáról még mindíg semmi infó? -
Jim-X
őstag
válasz
tibcsi0407 #16100 üzenetére
Amugy nem is ertem... mindenki azt hitte, majd akkor most par terror map meg szaladgalas es 99?
-
shotika
őstag
válasz
tibcsi0407 #15839 üzenetére
Fullon minden karakter, bar este még takaritottam kicsit.
Superior, abba csak Larzuk tud utni. -
Vismajor01
addikt
válasz
tibcsi0407 #15817 üzenetére
Jah igaz igaz.
Annyi összefüggés talán van hogyha dmg optimális gearben vagy azon ritkán van mf, és minél optimálisabb a geared annál hatékonyabban olsz és minél több szörnyet olsz meg annál nagyobb az esélye h az egyik kibofog egy runat.
Szal ilyen indirekt módon igenis növeli a runa drop esélyét ha nincs sok mfed, valamelyik kasztnal jobban van ahol kevésbé.
Viszont elite de normal itemeket jobb találni ha nincs mf úgyhogy bocira ez az optimális
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
tibcsi0407 #15817 üzenetére
Anno (20 éve) úgy volt, hogy a rúnák normál itemnek számítottak, tehát ha volt magic findom, akkor egyre csökkent a normál item drop esélye, és így a rúnáké is. Ahogy olvastam, 5-600 MF után már főleg magic vagy jobb itemek esnek, szóval a rúnák kiszorulnak. Lehet hogy azóta külön kategóriát csináltak neki, 1.09d óta nem néztem patch notes-t
-
Vismajor01
addikt
válasz
tibcsi0407 #15815 üzenetére
Sztem ugyanezt írta ő is
-
_ocsisajt
őstag
válasz
tibcsi0407 #15582 üzenetére
Köszi!
OMG -
Peddy789
őstag
válasz
tibcsi0407 #15582 üzenetére
jajaja szerintem is a sigon weapont hasznalja inkabb
, azt a vacak uniq fegyvert amit tok jo erzessel onmaganak talalt meg dobja ki.
amugy a Civerb's Cudgel az igazi meno low level cucc, a max damage nagyon adja. -
_ocsisajt
őstag
válasz
tibcsi0407 #15576 üzenetére
szintezőnek nem lesz jó (másik classnak), ha rip van?
-
MikeWazowski
veterán
válasz
tibcsi0407 #15500 üzenetére
ohh, jó tudni
-
wm2
őstag
válasz
tibcsi0407 #15422 üzenetére
Ha vége a szezonnak maradok NL-ben kicsit, mert ezt nem tudom most összehozni, csak a cuccokat gyűjtögetem hozzá.
-
wm2
őstag
válasz
tibcsi0407 #15420 üzenetére
Á nem az én világom, de nagyon jó velük nyomulni. Pala és Ama. Anti-metába.
Bowazon is szigorúan physical.
-
wm2
őstag
válasz
tibcsi0407 #15417 üzenetére
Ez így van. 4 gyémántos elite pajzs. Black. Guill. Full tescos szettben. De én szeretem feszegetni a határait. Ne bántastok.
Amúgy nagyon sokan rákattantak a Phoenix-re, amikor meglátták, hogy ezt a firestormos cécót megoldották. Addig használhatatlan volt.
-
wm2
őstag
válasz
tibcsi0407 #15415 üzenetére
PvP-ben a CB 1/10. Kevésbé van haszna, mint in game. In game viszont, 8 players módban a CB-vel nagyon gyatrán lehet ölni. Ezt pár hónapja kibeszéltük, hogy miért.
-
wm2
őstag
válasz
tibcsi0407 #15413 üzenetére
Én az eth vortexet mondjuk tuti eladnám rohadt drágán.
Smiterre nem kell több egy zakától, vagy egy jó sanctuary-tól.
Sacred Targe Sanctuaryt használok. Viszont nem szeretem a kinézetét. Cifra. Csicsás. A Vortex szép aranyszínű kuriózum.
A Phoenix-ről a 350-400% dmg kell. Meg talán a +50 life. Az Fortival ~700%. Amúgy redemption aurat ad.
Hc-n esett egy 39+ res eth Vortex. El is lett adva.
-
wm2
őstag
válasz
tibcsi0407 #15411 üzenetére
Minek a Phoenix egy palára?
“Phoenix is the most damaging shield for Smiters to use.”
Az egyetlen probléma vele, hogy nehezebb építeni köré. Nincs +block, +str/dex és nincs +resist, mint egy Zakánál vagy Sanctuary pajzsnál. Ezeket máshogyan kell összehozni. Drága mulatság. Főleg ha még teszel mellé egy Fortit. Még sosem csináltam meg. PvP topicokban olvastam róla ill. láttam egy videót, hogy már nincs firestorm lag. Ha valami nagy szerencse folytán sikerül szereznem hozzá rúnákat, kipróbálom.
Ha eth lenne, akkor f*sza Exile alap lehetne, bár lehet még így is megéri belerakni.
Nem. Nem éri meg. Egy fasza -15req +add jewelt kell belerakni + 3 perf gyémántot és van egy fasza kis elite pajzsod. Amúgy Baal előtt esett ez is.
-
Win-T
őstag
válasz
tibcsi0407 #14819 üzenetére
Remélem is, hogy lesz valami amire le lehet cserélni a Blessed Hammert, mert elmondani nem tudom mennyire gyűlölöm azt a skillt.
-
Cadal
őstag
válasz
tibcsi0407 #14819 üzenetére
Itt Mrllama mintha pont ezt tesztelné 22 - 23 percnél és a nem undead és nem demon ellen már elég karcsú. Szólj, ha félre értek valamit.
-
zsirfecske
addikt
válasz
tibcsi0407 #14806 üzenetére
igen, bele is szerkeltem közben. ha az obedience-t nem nerfelik vissza még, ez elég nagy buff, nem kell ilyen eth hone sundan-ekkel bohóckodni jó drágán
Hel + Ko + Thul + Eth + Fal az semmi, 5 socketes amazon spear base-t találni persze nehezebb, de a CB miatt nem is muszáj a matriarchal pike, meg átmenetileg ilyen rúna költséggel elég a +2 spear skill is amíg nem szerzel jobbat.
-
Cadal
őstag
válasz
tibcsi0407 #14800 üzenetére
Az igen, az még egy érzés, amikor az ember kap egy Ber rúnát!
Viszont ez az Infinty valami egészen elképesztő cucc, kisimultak a ráncaim...#14801 zsirfecske:
Köszi, jó ilyen emberekkel is összefutni néha, visszatér az ember hite. Le a kalappal előtted is. -
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #14787 üzenetére
egyet nem akarsz eladni?
ezt a szrt kergetem mar fene tudja miota.
-
wm2
őstag
válasz
tibcsi0407 #14787 üzenetére
Jó kis physical / multi shot bowazon cucc! Az 1.10-es patchig ez volt a legjobb Bow.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
tibcsi0407 #14786 üzenetére
-
zsirfecske
addikt
válasz
tibcsi0407 #14768 üzenetére
nvme jó, de ez már az a szint, ahol a pcie 4.0 ajánlott, annyira lassú. drop az van, néha ahogy írtam én is. meg kifagyás, pl druiddal travincalban egyik elemental effektnél rendszeresen.
-
zsirfecske
addikt
válasz
tibcsi0407 #14757 üzenetére
100+ FPS
régen 25 frame volt ugye, nem vágom hogy ez hogy változott az új grafikával, van egyáltalán látható különbség? nekem 75 Hz-et tud a 1440p monitor, de nem vettem észre semmi különbséget vele a 60-hoz képest. illetve az ssd talán még többet is számít, ugye pályatöltéskor durván lassú tud lenni, valamint kurast dockban a tp felé szaladva cain előtt 10/10-szer röccen egyet a kép. szóval tényleg nem ideális a helyzet, de a játék legalább mai szemmel is gyönyörű a kategóriájában.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
tibcsi0407 #14712 üzenetére
Én úgy emlékszem, hogy indulás után egy hónappal már akarták indítani, csak közbe millió probléma jött elő. Csomó cikket találok erre vonatkozóan, így biztos, hogy október végére tervezték, mert már akkor is magyarázkodásment a blizz részéről. [link]
Mindegy, lényeg, hogy egyszer legyen ladder. -
zsirfecske
addikt
válasz
tibcsi0407 #14708 üzenetére
de, csak nem függ össze. kész van minden karim, ezért kipucolok mindent. minek a 17 mule már nekem
tettem fel pár free cumót traderie-re, meg sokat bagóért, ezzel elérem mindjárt az 500 értékelést, az szép kerek. aztán vsz nyitok free game-et, és a cuccok 95%-át kiszórom.
-
zsirfecske
addikt
válasz
tibcsi0407 #14704 üzenetére
kavarod, a ladder 4 féle lesz:
- a classic D2 content HC/SC módban
- a jelenlegi D2R content (LoD és a D2R újításai) HC/SC módbana játékosok megjelenés óta elért progress-ét nyilván nem fogják sehol resetelni, következésképpen a nonladder marad az amit most élünk. minden mostani rw és kontent ebben él tovább, de ehhez képest is lesz új tartalom ladder-en. de a jövőbeli balance és játékmechanikai változások mindig is patch-ek által mindenre kihatnak majd, ami nem classic, az új content meg csak ladder-en lesz elérhető. a kérdés csak az, hogy mi lesz a ladder resetnél a nonladderbe visszaesett karikkal és új content-es cuccaikkal, de erről elvileg még csak találgatások vannak, közölt tények nem.
-
zsirfecske
addikt
válasz
tibcsi0407 #14702 üzenetére
a 2.4 patch miatt itt van egy kis kavar, az én tudomásom szerint a tények:
- a 7db új rúnaszó közül sok vagy mind ladder only lesz
- a régi LoD-os ladder only rw-k amik ugye D2R-ben indulástól elérhetők nonladderen, maradnak elérhetők nonladderena többi kérdés, bár szerintem az új módi az lesz, hogy minden új rw ladder only lesz, amik minden ladder végén visszakerülnek nonladderbe és onnantól ott is, újonnan kirakhatóvá válnak, hogy ne legyen zavar. aztán az új ladder meg megint hoz be legalább ennyi új rw-t és így tovább.
arról emlékszem hogy beszéltek korábban a dev-ek, hogy lesz egy csomó új rw, de nem feltétlen mind most az első ladderrel. logikus lenne ezek alapján hogy ladderenként jöjjön mindig új cucc, a köztes balance/hibajavításon túli patch-elés meg célszerűen elkerülendő lenne. szerintem arra volt itt a nyitó 3-4 hónap, innentől ladderenként fix keretek közt lenne értelmes (és unalmas) játszani. bár ahogy a PTR végetért, ki tudja, a balancing még messze nem okés.
-
zsirfecske
addikt
válasz
tibcsi0407 #14700 üzenetére
az érvénytelenné válás nem tuti d2r esetén. arról volt szó szerintem, hogy azok utána is használhatók lesznek, mert ladder reset-enként jönnek majd mindig újak.
-
gubisadam
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #14698 üzenetére
köszi, ezt nem tudtam. És mit történik a 3hónap után a karival és a cuccaival?
-
zsirfecske
addikt
válasz
tibcsi0407 #14695 üzenetére
áh akkor főleg megveszek most mindent ami kell, és utána nem nyúlok már a cuccokhoz. így legalább a nonladder karik azt mutatják majd amit valójában elértem. köszi
-
zsirfecske
addikt
válasz
tibcsi0407 #14693 üzenetére
minden ami nem perfekt! tehát ha most mondjuk 10 ist egy 20/20 torch, akkor nem számítank rá, hogy 2-ért megkapom majd, de mondjuk 5-8-ra lemehet.
-
Elemental
addikt
válasz
tibcsi0407 #14684 üzenetére
Jah, 15 éve leültünk a gép elé majd minden nap öttől éjfélig, és azon agyaltunk, hogy akkor mi most függők vagyunk?
Most meg jó, ha összejön a haverokkal pár naponta 1-2 óra gém, az is szünetekkel ( "pisilni kell", "szomjas vagyok", szól a gyerek, szól az asszony, stb) -
Vismajor01
addikt
válasz
tibcsi0407 #14653 üzenetére
Ez igaz. De én nem, és a linkelt videó sem az.
Summa summarum, pl1ben rohadt mindegy miben vagy amig van infy-d. Tényleg, hoto-ocu-echu-barana's star-tökmind1.
Pl8ban ha nem kell mf akkor crescent moon. Nuff said.
-
Vismajor01
addikt
válasz
tibcsi0407 #14650 üzenetére
Single playerrol volt szo es pl8rol. Pl1ben bneten persze hogy tokmindegy. Kevered a szezont a fazonnal :)
-
Horvi
őstag
válasz
tibcsi0407 #14647 üzenetére
Elég baj ez
Na mindegy majd nekiállok aztán meglátom esik-e valami.
-
Vismajor01
addikt
válasz
tibcsi0407 #14639 üzenetére
Figy nem kell nekem hinni. De en leteszteltem mindennel, es a legtobb dps magasan crescent moon volt. Singleben nekem nincs griffonom de infy van. Upped vipermagi, spirit, shako, crscent moon etc. Igy a leggyorsabb, es ha nem kell az mf akkor ha lenne griffonom is igy nyomnam mert minel tobb -lgt res the better
-
Horvi
őstag
válasz
tibcsi0407 #14644 üzenetére
Meg sem kérdezem hány run kellett hozzá
Nekem csak az armor és az amu hiányzik a setből. -
diegho
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #14644 üzenetére
A legolcsóbban 55fg-ért láttam a szettet, de azonnal el is vitték, inkább 70 felett szokott menni. Vettem egy silk cipőt is mellé.
-
Horvi
őstag
válasz
tibcsi0407 #14641 üzenetére
És merre kellene keresgélni mert a tal set engem is érdekelne
-
Vismajor01
addikt
válasz
tibcsi0407 #14635 üzenetére
-
diegho
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #14633 üzenetére
Nincs még sajnos.
-
diegho
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #14631 üzenetére
FCR természetesen nem eshet 117 alá.
-
diegho
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #14621 üzenetére
Kulcsot farmolni az orb is elég, de amúgy Blizzard voltam előtte, az sokkal erősebb valóban, de már nem volt kedvem újraskillezni megint.
-
diegho
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #14619 üzenetére
Én maradtam orbwaller, de igazából csak orbozok.
-
diegho
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #14615 üzenetére
Amíg nem volt megcsinálva a firewall az orbwaller is baromi gyors volt, rengeteg Baal run-t toltam, kb 2 sec volt szegényem. Most viszont lehet akkor eladom a barbáromról a gear-t, mert igazából hiába imádom, alig játszok vele és idővel úgyis csak kevesebbet fog érni, akkor inkább legyen egy Infinity light soso.
-
Amerigo57
őstag
válasz
tibcsi0407 #14615 üzenetére
Kösz tibcsi0407.
Paladinnal a 89-es szinten a Pokol szinten elbuktam, majd a tartalék fegyveremmel,
ruhámmal szintén elbuktam. Utána vásároltam fegyvert és ruhákat, azzal is elbuktam.
Ezek után a gyenge fegyvert és ruházatot adta vissza.
Most a Médium szinten keresgélek, de nem ad semmi erősebb védelmet, vagy fegyvert...
Esetleg más javaslat ?
Köszönöm : Amerio57
-
diegho
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #14599 üzenetére
Erre gondoltam én is, hogy ez lenne talán a legjobb, mert ha átstatolom light-ra, akkor a chaos+baal runok baromi gyorsak lesznek.
-
Vismajor01
addikt
válasz
tibcsi0407 #14605 üzenetére
Fu, erre kapsz meg 10 dexet es golden.
Igy se rossz mondjuk.
-
zsirfecske
addikt
válasz
tibcsi0407 #14605 üzenetére
elég jó, szerintem viszonylag sokat
-
zsirfecske
addikt
válasz
tibcsi0407 #14599 üzenetére
ööö bakker tényleg:
[Conviction] Does not affect Physical, Poison and Magic resistancesakkor egy gonddal kevesebb, köszi
másik ügy:
ha átkapcsolunk G-vel klasszik nézetre wp-zés előtt, akkor gyors, próbálta ezt bárki? -
Franklin
addikt
válasz
tibcsi0407 #14572 üzenetére
Mi az a HF törés?
-
Vismajor01
addikt
válasz
tibcsi0407 #14570 üzenetére
Jó öreg UT leveling. Még rajta volt az expires in 10 days blokk a karin mikor már lvl 90 volt.
(2 óra playtime után kapsz 90 napot a 10 helyett)
-
zsirfecske
addikt
válasz
tibcsi0407 #14568 üzenetére
ezért nerfelték, de kétlem, hogy innen bárki lenne aki infinity-s double dream auradin-nel nyomja
én biztos, hogy munkát már nem akarok a ladderbe tenni, inkább csak egy kis fun-t várok tőle, nehéz volt nem kiégni azért október óta ebben.
szóval én már kvázi elengedtem, most is épp ami foglalkoztat az ilyen vicces önszórakoztatás:
melyikre cseréljem le a posion facet-es shako-t, hogy ne legyek tucat zöld sapis metaboy, és vajon larzuk beadja a 2 socketet rájuk? -5/4 posion facetből két darab már meg is van hozzá. de max block felé menjek, vagy a 79% frw felé? esetleg nézzek egy +3 p&b magic sapit? na jó, de milyen stattal? nehéz döntés, és csak 2 larzukot vettem hozzá. mondjuk 2 sockettel bármelyik simán eladható ha nem kell, az tuti
-
ncc1701
veterán
válasz
tibcsi0407 #14479 üzenetére
Nekem elég volt a Jah-hoz való 21 Istet összekaparnom. Jó kis móka volt. Ber meg esett.
-
ncc1701
veterán
válasz
tibcsi0407 #14477 üzenetére
Aztaqrva. Gratula.
-
zsirfecske
addikt
válasz
tibcsi0407 #14357 üzenetére
két külön dolog van, balansz és új, ladder kontent. ne keverjük, végig a balanszról beszélek, annak is lesznek hatásai, meg az új rúnaszavaknak is, de azoknak 4 hónapig csak a ladderre, a non-ladderre csak utána.
azt, hogy szerintem hogy lesz, letudom írni, azt hogy a blizzard mit csinál, csak ő tudja. de az hogy késleltették a laddert, hogy kijavítsanak minden bugot mire indul, inkább arra enged következtetni, hogy nem egyszerre tolják be a laddert és a balanszot, ptr ide vagy oda. de ha nem így lesz, akkor biztos érdekes első ladder vár ránk, kizárt hogy rögtön eltalálták volna ennyi változtatással mindenben a tökéletes egyensúlyt. gondolom a ptr után is lesz még módosítás, de sztem utána, a ladder előtt is még.
abban viszont tuti igazad van, hogy az embereknek már nagyon kell az új cucc, így vele a ladder is. meglátjuk hogy rangsorolnak a dev-ek, mi fontosabb, a már most végletekig tökéletesített élmény, vagy a sebesség és majd menet közben javítgatnak. utóbbi azért veszélyes, ha az első ladder gebaszos lesz, sokan végleg leléphetnek.
-
zsirfecske
addikt
válasz
tibcsi0407 #14342 üzenetére
mit nem hoznak át? szerintem a 2.4 ptr után jön egy kis 2.4 stabil időszak és csak utána indul a ladder. én biztos így csinálnám, hogy lehessen non ladderben kipróbálni, karikat tesztelni és csak utána indulni élesben.
ebben az átmeneti időszakban pedig az árak biztos nagyon mozognak, persze a ladder előtt mindenképp csökken már minden, utána meg zuhan gondolom.
fire immune tapasztalatom nincs, de posion esetén necroval érzékelem a bajt, kb az immunok felét lehet megtörni lower resist-el is, de nála még ugye a többire a summon-ok is ott vannak.
ncc1701:
ez érdekes, korábban fal/lem körül csinálták nekem, most lem/pul. épp nyomtam kettőt lem-ért a 15ed és a 10ed dusk shroud miatt, erre esett egy harmadik, 8ed-smegint otthagyták publikban földön. de ezt már lyuk nélkül kéne eladni, csak úgy nem viszik.
-
zsirfecske
addikt
válasz
tibcsi0407 #14338 üzenetére
a 2.4 egy balance patch, független a laddertől... ha feltápolják a fire sorc-ot, onnantól hogy kijön a patch, felmegy a jó fire cuccok ára. néztem ormus-t max fire dmg és mondjuk inferno skillel, meg 20-as eschuta's-t, bagóért lehetett volna venni és várni. de úgy döntöttem nem tökölök ezzel, sorcit úgysem indítok, sőt új karit is majd csak fun-ból a ladderen, hogy kipróbáljam. ranger pala trollkodásból egyelőre a terv vagy bowazon, esetleg valami dobálós cucc.
-
Vismajor01
addikt
válasz
tibcsi0407 #14271 üzenetére
Attol fugg h mp v sp.
Spn egy ilyennek is lehet orulni nagyon, shakoba meg prideba is jo.
Persze ott is szivesebben kap jaht az ember :)
-
zsirfecske
addikt
válasz
tibcsi0407 #14271 üzenetére
nekem 1 esett valaha és tényleg sz*r, azt hittem hogy hú de ritka, hú de jó, lesz ebből minden nekem, aztán 3 ist. köszi.
-
Cadal
őstag
válasz
tibcsi0407 #14266 üzenetére
cham rúna.. látott itt már valaki olyat?
-
zsirfecske
addikt
válasz
tibcsi0407 #14257 üzenetére
jó ez, nagyon kevés sapi rw van, bármi elkél.
ahogy írják az ereje attól attól függ, hogy a piercing milyen %, azért nem mindegy hogy 25 vagy 100.
-
Jim-X
őstag
válasz
tibcsi0407 #14180 üzenetére
Nem is ertem minek menozik mindenki Enigmaban
-
zsirfecske
addikt
válasz
tibcsi0407 #14180 üzenetére
jogos, váltok is rá köszi.
-
Peddy789
őstag
válasz
tibcsi0407 #10561 üzenetére
1. kerdes multiban jatszol ?
2, milyen cuccot tolsz speed/meszkalin/eki, hogy 40ora game time-ot raktal a jatekba ugy hogy a patch 3napja jott ki? (
https://us.forums.blizzard.com/en/d2r/t/diablo-ii-resurrected-1015-pcconsole-patch-notes-build-1066578-updated-on-1019/29383/5 )
Szoval te felraktad 3 napja ezt a jelenlegi patchet, es 40 ora alatt 1 crashed volt. Szinte biztos vagyok benne hogy nem ezzel a patchel toltal 40orat, de valsozinuleg meg a 10edet se, azt se folyamatos baalrunokkal multiban.
Gondolom single playerben rohangaltal megoltel 3 mobot normal act3ban es eldontotted hogy hat neked jobb a geped, meg jobb ember is vagy, ezert Nálad minden oke. Irj szerintem egy postot az official forumokra is, hogy nalad midnen rendeben van, midnenki mas a hulye akinek nem megy, vegyenek mar peldat rolad... sok idiota.
Ez a sok hulye biztos ki be huzogatja a videkartyat a gepbol hpgy megnezze megy a venti, meg milyen a pcie csatlakozo ize ha megnyalogatjak, es biztos emiatt crashel a jatek. -
B. Tamas
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #10056 üzenetére
Chatbe ezt írd be: /fps (így a / jellel együtt)
-
zsirfecske
addikt
válasz
tibcsi0407 #10014 üzenetére
amúgy eladni emiatt felejtős is ez a targe? mert akkor eltolnám, de így vsz nem sokat ér ha valamit.
köszi mindenkinek a válaszokat, akkor még kitalálom, de fentiek alapján hajlok a druidra.
-
zsirfecske
addikt
válasz
tibcsi0407 #10003 üzenetére
mondasz valamit. de amúgy palából csak a hammerdin életképes? vagy minden buildhez kell a max block? illetve nagyon gyász itemből pótolni a dex-et?
-
Vismajor01
addikt
válasz
tibcsi0407 #9956 üzenetére
Igazabol legelso sorcimmal walkoltam meg legacyba es meg spirit karddal meg lore fejessel nyomultam amikor esett egy Jah ancient tunnelsben.
Utana meg LK farm volt ezerrel, de 78. Runra ki is esett a BER :D Szal ja, joval előtte volt enigmam mint tal armorom. Meg griefem meg ctam meg infinitym :)
-
Balion
senior tag
válasz
tibcsi0407 #9953 üzenetére
Ez azért annyira nem fura. Legalábbis ha abból indulok ki, hogy első hetemen a d2r-ben esett egy ber.
-
Vismajor01
addikt
válasz
tibcsi0407 #9835 üzenetére
Vagy keressen egy jobb baset :) Cv az elite basek kozul a legrosszabb, a leglassabb a legrovidebb es a str követelménye is a legmagasabb
-
mephi666
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #9811 üzenetére
tudom, hogy büntetés van, de úgy rémlett hogy a stash-ben megmarad mindig, ami meg nálad van, annak kb 90%-a esik ki a földre, amit vagy összeszedsz, vagy nem...
na közben a 3 köcsög barbár szívat... meg a lag... bakadt előbb olyan szépen kb 5 másodpercre, hogy inkább jobbnak láttam kirakni egy tp-t, de mire sikerült volna le is vertek... addig csak mozizhattam, hogy csökken az fps, majd begyorsul és levernek, mint a sz*rt
na, hát ezt hagyom most a francba: ilyen lagban csak halni lehet és csak bukom a ma gyűjtött xp-t
inkább leteszteltem sima d2 alatt: karakternél 70ezer, stash-ben 350ezer... haltam, írta hogy ez 70ezerbe fájt most meg xp-be... stash-hez nem nyúlt... haltam megint: karakternél 0, stash-ben 350-ezer... azt írta, hogy xp-t vitt el a halál
aki nem hiszi, próbálja ki: stash-ből nem szed ki pénzt
-
Vismajor01
addikt
válasz
tibcsi0407 #9523 üzenetére
Kicsit kevesebb energy es antiperf :D
-
MutantZombie
tag
válasz
tibcsi0407 #9470 üzenetére
Ha jól dereng az 1.10 Closed Beta- 'ban is akadtak furcsaságok: pl. ott a Spirit Ward még máshogy nézett ki vagy pl. a Gheed's Fortune ott még nem charm volt stb-stb.
De ott volt az Armageddon rúnaszó. Nincs rajta CB, de érdekes. -
reelc
veterán
válasz
tibcsi0407 #9470 üzenetére
Korábban nyilatkoztak a fejlesztők róla.
Vannak ötleteik, de stabil alapok kellenek. Nyilván sok eladás és megfelelő technikai alapok.
Az egyiket nem tudjuk, a másikat érezzük. -
B. Tamas
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #9472 üzenetére
Nem érdekelnek a travik, én játszani akarok, mind 20 éve ebben a kis szabadidőmben idegeskedés és agyvérzést előidéző cseszkődések nélkül.
-
MutantZombie
tag
válasz
tibcsi0407 #9197 üzenetére
Akinek ez az összefoglaló esetleg nem elég, annak itt egy bővebb tanulmány. Igaz, ez még 1.10-s patch-nél íródott, de nem tudok róla, hogy azóta jobb lenne a rune-dropp.
De csak óvatosan az olvasásával, nehogy elvegye a rúnavadászok kedvét :-) -
vaakuum
addikt
válasz
tibcsi0407 #9179 üzenetére
Most tudok normal bocit nyitni... akkor az még odébb lesz. Pedig azt hittem, night fokozaton már lesz egy jó csicskám ...
-
Jim-X
őstag
válasz
tibcsi0407 #9114 üzenetére
Arra ugyanugy jo a BlizzSorci
-
Horvi
őstag
válasz
tibcsi0407 #9093 üzenetére
A következő kari szerintem már online lesz. Csak még azt nem tudom mit kezdjek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Banggood
- Facebook és Messenger
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- PlayStation 5
- Le Mans Ultimate
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged