- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjDanee87
addikt
válasz
wikings2 #6535 üzenetére
Átmentem végül, az első két küldetés meg is lett Act1ben, de elég lassan tudok csak haladni. Sok hülye undead miatt nincs leech és a merc is folyton meghal sajnos. De valszeg tényleg jobban megéri, azt kétlem hogy Andarielt le tudnám verni mostani cuccaimmal, remélem Countessig majd eljutok azért - de most kis szünet.
-
-
Kube
senior tag
válasz
wikings2 #6287 üzenetére
"10 pontot pedig rádobtam a Conviction-ra így mert az immunt áttöri és 1/5 részben ugyan, de hatnak így rá az eddig immun sebzések."
Igen én is erre gondoltam, ezzel az eggyel tudtam őket csapkodni és iszonyat lassan haladok. Fast stone skin, mindenre immun és még fizikálra is. Vagy elfutok vagy megöl
Annihilus, igen! Köszönöm hogy leírtad így már akkor tiszta a kép. Hát igen Griswold, meglátjuk de ha sokáig nem jön akkor nem számolok vele. Erről a módról is most hallok először lehet hogy bepróbálom vagy csak szimplán berakom magamnak a követ valami editorral de igazából annak meg nem látom értelmét hogy csak úgy berakosgatok valamit. Inkább akkor játszok anélkül csak hát a build úgy lenne tökély. Egyébként csak én érzem hogy 1.13-al iszonyat nehéz a Hell? über tristramra áttérve, azért az se lehet egyszerű kulcsokkal együtt ráadásul azokat droppoltatni is kell megint csak... egyébként ott ha jól tudom egy ilyen fáklyaféle charmot dob, nah arra is fáj a fogam úgy lenne teljes a build.
A mostani paladinom defiance + zeal kombóval Nightmare ACT III fullra elakadt utána váltottam fanára, akkor osztottam újra. Na most az-az ACT III a sok kis nyűg miatt kegyetlen. Ugye 5 ütésből kábé az első bemegy utána a vértem elküldi őket a halálba a barbár skillel, tehát élből iszonyat nehéz ott haladnom. Hellen tutit végem lesz, most egyelőre küzdök ACT II-ben, a héten kezdek neki.
Hellig még csak segítőm se volt, aztán rájöttem hogy kéne egyet venni. Igazából eddig azért nem vettem mert úgy gondoltam hogy osztódik az XP és nem akarok lassan fejlődni. Vettem ACT II-ből egy területi fagyasztósat a gond hogy közelharcos és pillanat alatt meghal egy komolyabb fightban szóval gőzöm sincs a dárdás témát hogy érdemes építeni.
Most jelenleg itt tart
-
mcsabee
senior tag
válasz
wikings2 #6278 üzenetére
Jah, 54-es szintig mentél
. A móka infernón kezdődik, ahol Act 1-et még csak-csak le lehetett nyomni, de Act 2-n mindenki csetlett-botlott, mert egyszerűen annyira nehéz volt, hogy hihetetlen. Azóta persze változott a helyzet, de egy low cuccos party infernón így sem nyomja le 15 mp alatt a bossokat, sőt, keményen meg lehet szívni még akár a pályaközi szörnyikékkel is. Olyan ez, mintha as D2-t abbahagytad volna nightmare act 3-ban.
D2-ben sincs semmi kihívás hellig, sőt, normal még nehezebb, mint nightmare. Egyedül végigteléztem egész nightmare-t a low sorcommal kb 2-3 óra alatt.
-
törölt tag
válasz
wikings2 #6258 üzenetére
Én a mostani resetkor elkezdtem, de ráuntam, hogy majdnem mindig botokba botlok. Ha meg én hostolok, jönnek a spammerek, de tömegesen. Mondjuk egyik bot elég rosszul lett beállítva, nem azonnal vette fel az elejtett tárgyakat, így annál meg tudtam szedni magam rendesen.
-
mcsabee
senior tag
-
jim_raynor70
aktív tag
válasz
wikings2 #6096 üzenetére
Az hagyjan, de a Blizzard megis dinka. Juniusra, juliusra dataltuk eloszor a Diablo 3 megjeleneset es azt beszelgettuk, hogy meg ugy is ertelmetlen lenne egy aprilis vegi ladder reset, erre tessek.
-
-
jim_raynor70
aktív tag
válasz
wikings2 #5936 üzenetére
Van erre egy batch fajlom, ami az explorerrel jatszadozik, ha gondolod, irj privatot es atkuldom, vagy leirom, mit muvelj ezzel kapcsolatban. Viszont a Diablo 2 grafikus motorja nalam sosem csinalt ilyet, pedig nem egy kartya megfordult a jatek alatt. Es ez a 3D-ben valo lagolas sem tiszta, de lehet csak azert, mert en ugy szoktam meg...
-
Cadal
őstag
válasz
wikings2 #5906 üzenetére
A druidánál ott van a dracul, + necro is nyomná a life tap-et illetve Decrepify-t. Ebből már talán kap némi bónuszt a csapat. Aztán a Faith-es- GMB-ben ott a Fanaticism az jól jön mind a druidának (akinél beast-es decapitátor van) mind a csontváz seregnek. Van még nálam egy CTA 3 vagy 4 BO-val, az is segít valamit. Lehet hogy nem sebez sokat az amazonom, de van rajta egy Forti illetve a kezén egy Laying of Hands +20%IAS +350% Damage To Demons és ha jól tudom ezek közül mindegyik "Demon" kategóriás. Amúgy ladder igen, de kétlem hogy erre a szenvedésre kíváncsi lennél. Ha mégis szólj!
-
Cadal
őstag
válasz
wikings2 #5884 üzenetére
No ez is megtörtént:
Kellene szereznem egy Dracul's Grasp-ot úgy látom, ez alap az Uber monstak öléséhez (vagy valami lt-es cucc).
wikings2: Megnéztem a képeket, a Life tap-en kívül még a Crushing blow-t láttam hogy erőltetted, ez is fontos? -
-
-
icons
addikt
válasz
wikings2 #5615 üzenetére
Najó... azért ez egy picit... ez már nem is D2, annyira szét van modolva
Ilyen Throne of Destructiont sem látni mindennap
bolcsodal: igen az lehet, mert előző act-okon még simán ment
Cyberbeni: ott a pont, ráadásul alacson a mana cost-ja
És később a cuccokból összze fog jönni annyia +AR, hogy már tudom használni a PSt?
-
icons
addikt
válasz
wikings2 #5604 üzenetére
Szerencsére bejött egy srác, amikor egyedül voltam, és teledobálta unique cuccokkal a képernyőt, mondván hogy neki nem kell
Úgyhogy egy-két cuccom van (persze túl értékesek nem voltak, és sok olyan sem ,ami nekem kellene, de azért mégis jó érzéssel töltött el, hogy már van pár cuccom
)
Hát arra bizony készülni kell, úgyhogy neked is hajrá!!
mcsabee: hmm... azt néztem, hogy egyedül mindenhova eljutok, csak szépen lassan. Tehát nagyon lassan szedik le a csontikat, de ők is lassan ölnek.
Tudsz valami jó buildet? (tudom, hogy sok van fent, valami jó kellene
Amit most csinálok: csonti maxolás, utána mage maxolás, majd clay gólam. Ezeken kívül amp-ot használok és ennyi. Igazából sok gondom nem volt, csak bazi lassan megy -
sto1911
veterán
válasz
wikings2 #5589 üzenetére
Koszi a magyarazatot! Ezek szerint belso reg-bol barmennyi lehet, viszont 8 kar/reg a limit. Es belso reget tudok torolni?
"B.netes regisztráció nem szükséges a játékhoz, de jó mivel kapsz egy kódot amivel lemez nélkül is pörgetheted a játékot a gépen, így nem kopok a lemez."
Mint olvashattad lentebb a ket kulonbozo koddal szivtam is :S -
-
Mackósajt
senior tag
válasz
wikings2 #5510 üzenetére
Enyém is eredeti, az semmit sem jelent (a lemez minőségére nézve se sokat, de azzal nálam sincs baj).
Persze ha eleve nem használsz CD-t, akkor biztos nem az a baj. Nem volt túl valószínű, csak hátha.Ha ez netes játéknál fordul elő, akkor nem lehet, hogy a netedben van a hiba? Nekem ezzel nincs tapasztalatom, mindig csak a saját gépen toltam.
-
Mackósajt
senior tag
válasz
wikings2 #5505 üzenetére
Lehet neked teljesen más az oka, de nálam néha az optikai olvasó fogja meg egy-egy alig észrevehető döccenésnyire. Hiába van fenn teljes telepítés, mégis olvassa a CD-t játék közben, és néha kissé nyűglődik a lemezzel e gép.
A Diablo II grafikai követelménye a mai gépekhez mérten gyakorlatilag nulla (a Radeon 4870-et fel se veszi a driver csökkentett órajelről...), úgyhogy nehezen tudok elképzelni ilyen gondot, hacsak tényleg nem driver.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
wikings2 #5417 üzenetére
mezznar, cyberbeni, notyourbusiness, den, cursemarksasuke, 915c19e, sanmarkus
neci, pala, soso, soso, soso, pala, soso
akkor ez 7, plusz icons, ha jön. (ő is sosoval)
szóval akkor megvagyunk így ^^
esetleg még az egyik soso átmehet javazonnak, ha szeretne, de azért ígyis ütős a csapat.
bowazon csak single-be jó, vagy ha van többezer fg-d, akkor pvp-re. (szerintem) -
n_gy_k
aktív tag
válasz
wikings2 #5389 üzenetére
Hát én eladtam mindent sajna, ha előbb szólsz akkor lett volna ez az, amire annyira nem volt kereslet jspn.
Mindegy majd a következő resetkor.
Jah én is ezért gondoltam a fire sosora és lehet az is lesz belőle aztán ha nem jön be annyira akkor meg reset oszt lesz cold aztán kész.
-
icons
addikt
válasz
wikings2 #5069 üzenetére
Haverom szerint: Countess, Andy, Mefi, Nihi, Shenk, Eld, Tresh, Summy, ezeket mind futja a meteoros soso
Mondjuk abban van valami, hogy firewall-lal talán esélyesebb lenne.
Jár hozzá mercy insivel, meg shako, occu, tal rasha öv, ilyesmiket kap majd tőlem
messze nem fullextrás, de van esélye ezeket futni?
-
for3l
senior tag
válasz
wikings2 #5010 üzenetére
már bocs, de nem birom tovább.. nl-ben mf-elsz?
különben feltörni egy acc-ot fel lehet, de hidd el nekem, nem a tiéddel fogják kezdeni. a "feltörések" többsége user error, akármennyire is fáj.szerk.: ja, irtad, hogy van 50fg-d, ebből kb 2 full hammerdint lehet felcuccolni nl-ben. de nem értem.. mi a jó az nl-ben a duel-en kivül?
-
icons
addikt
válasz
wikings2 #5003 üzenetére
Nem hiszem. Szerintem azt érzékeli, amikor fent vagy, és közben bármilyen program belekontárkodik a játék futásába (tehát ha közben szól bele, tehát szerintem csak akkor van ez, ha Bneten vagy fent éppen). Azt természetesen nem tudják, hogy milyen program volt fent a gépeden.
-
icons
addikt
válasz
wikings2 #4993 üzenetére
Van egy profilom, ahol 2db 1es szintű karakter van bent. Viszont tele vannak cuccokkal. Nem mind a legprofibb, de pl death's fathom is van köztük.
Ha érdekel, írj PMet, mondd meg, mi legyen a pass, és odaadom.
Tényleg: profilnevet lehet változtatni/törölni? Mert szívesebben használnám én a profilnevet
Természetesen NLról van szó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- Asus Rog Strix Gamer laptop makulátlan állapotban
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest