- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
maajsz
senior tag
válasz
mcsabee #6505 üzenetére
A D3 ilyen szempontból jó is. Mikor kijött ránéztem, de nem jött be, nem is volt rendesen kibalanszolva szóval hagytam, viszont tavaly akcióba volt mondom már csak történelmi szempontból
is kitolom rendesen, ami elég egyszerű és akádálymentes volt hardban is nulláról (egy D2-t átvinni teljesen egyedül hellben falkaparós tud lenni, ha farmolás nélkül csak egy nekifutásra akarod
). De miután utána néztem az endgame activitynek elengedtem. A D3 aukciós ház témája meg egy az egybe kimaradt nekem, de a mostani gameplay alapján nem hiányzik.
A D2-be viszont rettenetesen kell a trade, rémálom nélküle kirakni akármit is. A JSP-s trade is hasznos szerintem, olyan szempontból, hogy sokan a kereskedelem "ízéért" csinálják még bot nélkül is. Én mondjuk soha nem álltam rá, hogy kifejezetten fg-t farmoljak, de könnyen lehetett azért keresni kisebb tőkét az ingame-forum közti váltogatással.(#6504) reelc
A remaster éppen elsülhet jól is, bár sosem a grafikája miatt játszottam, azért ma már sokaknak nem elfogadható a 800x600
, még windowba sem így egy kikupált textúra valami élhető felbontással ráférhet. Mondjuk egy pvp-t nem tudom ez hogyan befojásol, de biztosan gondolnak erre.
Akármennyire is szerettem a D2-t nem lettem úgymond aRPG függő, a Torchligt-ot egy kicsit nyomtam, de inkább az RPG fogott meg, Kotor/ME/DA/W3 itt is inkább a shooter, így az ME ment a legtöbbet, majd kötöttem ki a D2-nél (D itt mint Destiny) amivel a grind íze kicsit visszajött és amit akartam most váltani az Anthemmel, de az ment a mélygarázsba a jelenlegi állapotával.
Szvsz vissza tudnék merülni egy Dio remasterbe, főleg haverokkal ha nem lesz insane gépigénye (így 30 után már nem mindenkinek van porondon naprakész PC).
-
maajsz
senior tag
válasz
mcsabee #6502 üzenetére
Az 1.11-es időkben inkább magyar szerón toltam, vanilla mod volt mint a bnet, csak épp tudtál 8 karival is gamelni egyszerre (no bot csak mh), ott leginkább a hellforge volt a runa forrás (volt egy olyan crazy sorozatom ahol a 7 húzott kariból 7nek gul esett ki). Abban az időben sokkal "olcsóbbak" voltak az itemek, pontosabban kevesebb/kisebb runát értek még a perfek is - ez köszönhető volt annak, hogy kvázi kisebb szerón kevesebb playernél nem tudtal elsózni a perfet olyan áron mint egy bneten - így jóval barátibb áron lehetett venni jó alapokat, rare cuccokat. De többször esett perf viper, raven, mara még az olcsóbb mf cuccok is, mint nagel, chanceguard stb, maxos eth titan sosem, de asszem egy egy pont híján maxos griffon igen
1.13-tól már csak bneteltem, de ott aktívabb időkben nagyon ment a trade (nem csak JSP-n) szóval nem kellett halálra farmolni magad, mert trade-el jóval gyorsabban össze volt rántva a kari. Főleg ha a ladder elején bemákoltam ilyeneket mint perf hoto vagy 5+ cta, ilyenkor az egy pár ist-ért vett vex, ohm sokszorosan meg is térült hirtelen és már volt is eni vagy infy. Persze ez a mennyiségű hr köszönhető volt a rengeteg botnak, azok nélkül egy ladder lazán kihúzhatna 2-3x ennyi időt.Az érhető, hogy belefásul az ember ha single szinten nyomja semmi trade-el, de mivel bizniszelni lehet így elmegy a D2 dropja. A D3 ehhez képest elég jól oldja meg mostmár trade nélkül is, kérdés hogy kinek jön be az a féle "szemlélet". Szívesen látnék egy D2 remastert, de inkább úgy mondanám remaket, mert ráférne valami vérfrissítés (új skillek, itemek, affixek) de inkább már tartanék ettől a mai játékok szerencsétlen balanszolását látva.
-
maajsz
senior tag
válasz
mcsabee #6497 üzenetére
Az mondjuk kicsit meredek, hogy nem esett HR 99-ig (úgy érted Ist felett vagy kifejezetten Jah/Ber/Zod?)
Életembe nem csináltam 96+os karit, sosem botoztam, kézzel meg iszonyat meredek a 97-99 de igen nagy unluck kell hozzá, hogy semmiféle HR ne essen ki ezalatt főleg ha csak megad runoltad ki chaos/WS-be.. még anno 1.11 és előtte is be be pottyant ilyen mennyiségű gametime alatt, 1.13-tól meg szépen pumpálva lett a runedrop.A D3-nak meg nem is a drop rendszere nem jön be, hanem egyáltalán az affix rendszere (bár megvallom elég keveset toltam), ez a nagyobb érték jobb item, max figyelembe véve egy pár karakter specifikus rollt. Az insane dam buff és hasonlók inkább csak a hack&slash feelinget fokozzák, mintsem (legalábbis számomra, ugye kinek mi) a játékélményt.
Az meg nyilván igaz, hogy "csak" a tulajdonságok számítanak egy egy tárgyon, de nem mindegy hogy azokat hogyan lehet utilizálni az adott karin. Másrészt D2-ben egy csomó item nem is karakter, hanem célirány specifikus (melee/fire/lighting stb build) és kaszttól független. Részemről pont az jön be, hogy tudod hogy az adott buildnél milyen fcr/fhr/fbr stb breakpointot célzol meg és azt több féle képpen érheted el, attól függően hogy a többi szempont (dam, block, ias, def, res, mf stb) milyen prioritást élvez. Az aRPG lényege az, hogy az adott célra megfelelő legyen egy build és nem az, hogy a lehető legnagyobb értékű (dam/def...) item legyen a karin, mert annál akadhat hatékonyabb alternatíva.
Ugyanakkor nem feltétlen csak fix cuccokkal működik jól egy hammer, blizz/lájt sorc, vagy java.. variálható bőven annak függvényében, hogy max dam vagy mf vagy akár carry, leveling stb milyen célja van. Nem beszélve a pvp-ről, ahova valóban insane cuccok kellenek, amit tényleg közel lehetetlen kifarmolni/kraftolni, de azok azért is érnek annyit ha valakinek véletlen kiesik.
(#6498) whitezo88
Én csak próbáltam, de időm nem volt belemerülni, szvsz inkább D2 "felfogás" a műfaja csak meg van toldva rendesen, ergo aki inkább a D3 stílust kedvelni az annyira nem fog benneragadni. -
reelc
veterán
válasz
mcsabee #6497 üzenetére
Véletlenül megláttam hogy jött hsz, az oldalsávban még épp ott a Diablo 2.
Egy napig sem tartott nálam, amikor belenéztem.
A Diablo 2 már nem az én világom, moddolhatják bárhogy.(#6498) whitezo88: Én nagyon régen Diablo 2-ztem, akkor is szólóban.
Inkább a Diablo 3 volt ami elkapott egy jó időre. De azt is meglehet unni.
Nekem anno igazán a Titan Quest tetszett.A PoE nem jött át nekem.
A Grim Dawn ami bejött az elmúlt években. -
wikings2
őstag
válasz
mcsabee #6277 üzenetére
Nekem diablo 3 -ból a pvp hiányzik nagyon. Diablo2 -ben szerintem jó ha mf-eltem 2-3 hónapot a 10 évnyi játék során, java részt pvpkarik építéséről szólt az élet, és a mai napig csak azért járok fel hogy a pvp karik ne törlődjenek. Path of Exile -t is kb úgy toltam hogy pvp arena lvl28 ig elérhető, szóval amit 3. nehézségi szint végére farmoltam kb rá is költöttem endgame cuccok helyett egy lvl28 as ijászra mert a grindelés / lootgyüjtés számomra egy idő után unalmas. Diablo 3 -at a paragon patch előtt toltam egy dh-val 54 es szintig, de szánalmasnak tartom, hogy a talált cuccokkal játszó partimmal az összes boss 15 másodperces jobbclick móka, és hell diablo is csak azért kihívás mert 50% hp bar körül kiteleportál abba a fekete genyába, szóval nem lehet kb afk k0-zni. Így számomra elég keveset nyújtott a játék d2 vel szemben és önmagában is. Mondjuk jó ideje nem volt fent nem tudom azóta változott-e bármit is.
-
mikromanus
veterán
válasz
mcsabee #6139 üzenetére
8 óra tán az eltérés, tehát elvileg jó 10 perc múlva áll le, nem?
Én is indulok sc ladderben EU szerveren. Ha te is ott nyomulsz, akkor mehetünk együtt. Lusta különc disznyó vagyok, így szerintem standard pala indítás lesz. Vagy későbbi hammer váltás/restattal, vagy alapból úgy is "építem"Nekem azt hiszem mindig 93-as körüli karaktereim voltak. Inkább mf runoltam. Talán van egy 94 vagy 95-ös palám is... De 93-asból van vagy fél tucat nonladder karim
-
mikromanus
veterán
válasz
mcsabee #6112 üzenetére
Egy reset igazán jót tenne mindenkinek. Itt a hosszú hétvége, meg még 2 hét míg jön a dio3. Kb annyi ideig egész botmentesen is lehet játszani és elég jól lehet kereskedni jspn. Erre vazzeg benyomják szerdára? Komolytalan alakok lettek így dio 3 előtt egy hajszálnyival a benetes fiúk-lányok. Komolyan megérdemelnének egy kiadós Chuck Norris féle körbeforgórúgást az orcájuk bal (vagy opcionálisan jobb) felére
-
mikromanus
veterán
válasz
mcsabee #6092 üzenetére
Valami szórakozás kisebb szinten is kell. NM-en is nagyon jól lehet bohóckodni kikapcsolódásként.
Most néztem, hogy még mindig nincs torchom. Akkor én most rossz ember vagyok? Lehet nem kellene tényleg 8 player diorunolnom. Mondjuk mikor régebben próbáltam volt mindig 6 élősködő, én és egy versenytárs aki épp, hogy mindig oda ment ahova én is, így felesleges volt diablonál marhulnom.
Mindenesetre vannak drágább és olcsóbb itemek. Az elején a hasznosabb cuccok mind drágák (főként ha sorc, vagy pala itemek, de necro cuccok is drágák tudnak lenni). Hammer palának eni hasznos, de jó sokáig húzódoztam ladder elején míg bevásároltam. 1000 fg-t veszettül nem ér nekem bármennyire is "alap". Az arach, shako, zaka és egyéb unique cuccok is elég költségesek az elején. Most már lehet alig adnak érte valamit. A HR-es cuccok (HotO, CtA, Forti) mind sokáig magasan maradtak árban. legtovább az Enigma. Ha nincs veszett nagy tartalékod, akkor eleinte nem lesz minden "alap" cuccod meg.HR-ek olyan 6 fg körül voltak mikor néztem, magas védős bugged armorok meg 3-5 vagy több. Legalábbis ennyiért próbálják elsózni. Nem is gondoltam, hogy van valami ami ennyire "tartja az árát". Így viszont tényleg jobb az ami már megvan...
-
mikromanus
veterán
válasz
mcsabee #6090 üzenetére
Szerintem félreérthetően fogalmaztam. A "Nekem nem kell CtA" álláspontot azért hoztam fel, hogy aki ilyen dolgokban feleslegesnek érzi a veszett sok pluszt annak nem kellene pár +defen szőröznie. Csak nagyon a kávé felé kacsingattam és lehet a lényeg kimaradt
Eth armor csicskára megy minden esetben (vagy amit én ismerek buildeket ott arra megy). A csicska meg nem használ arachot, fáklyát, mobiltelefont és mikrohullámú sütőt, tehát akkor cuccolod amikor jól esik, de az se baj ha minnél hamarabb van némi extra sebzése.
Mfelni szeretek és a lvl runok hidegen hagynak. Fene se fog arra gyúrni, hogy 8 személyes játékban lelkesen öljön ha a másik 7 élősködő minden színes cuccra kapásból rávetődik. Egyszemélyes mfre bőven elég a max resist (75-75), 125 fcr és 10k dam, max block. A mana meg kb 450-460 és veszettül nem számít az a pár extra a BO-zásból. Mindig elég mindenhez ami van. Esetleg a manaburn előidézhet némi átmeneti válságot, de arra a pár extra pont se számítana ami lehetne. Az élet esetleg hasznos lehet, de az is mellékes. lvl 90-93 közt nem haltam egyszer se.
armor kérdésben meg: ha kiadsz x Fg-t vagy istet/értékes cuccot egy hr-ért akkor már az ár ötödéért-tizedéért bőven megéri normális "foglalatot" szerezni a leendő rúnaszóhoz. Persze sokat nem számít, de ezen minek sóherkedni?
Magatalálós kari az más tészta. Az azzal főz amije van -
mikromanus
veterán
válasz
mcsabee #6088 üzenetére
PvP-t nem nagyon játszok, így nem nagyon ismerem a szabályokat, de csicska gondolom ott is van eleinte. Akkor meg jobb a jobb cucc.
Lehet nem számít pár +def, de kis apróságok mindig jól jönnek. Ha már lvl 94-95-ös a kari, akkor kb mindegy az erőkövetelmény, de lejjebb lehet szűk keresztmetszet ez a 160 feletti. Forti lvl req-je azt hiszem valahol lvl57-60 körül lehet. +erő nélkül ez kb 80-85 körül lehet meg? Az tuti, hogy nem 60-on. Ha meg beledobsz 6 Fg-t egy Lo rúnáért a rúnaszóba akkor már ne legyen hígf*s a vért amibe ellövöd. Elég ritka azért a hr normál játékban ahhoz hogy csak úgy beledobjuk holmi rozsdás ócskavasba, nem?
Mondjuk én meg Hammer palánál CtA-val spórolok, mert minek? Mások szerint alapból kell, de totál felesleges szerintem. Már zakára se gyúrtam, csak szereztem egy jó pajzsot és legóztam egy spiritet
-
mikromanus
veterán
válasz
mcsabee #6086 üzenetére
Persze, hogy elég az. Nem is ez volt a kérdéses, hanem, hogy ez mennyire jó vért és érdemes-e olyan rúnaszót belerakni ami HR-es. Ha magatalálós kari és minden megvan akkor lehet mindegy, de ha cserélget/jsp-n is fent van, akkor van olcsón jobb is kisebb erő követelménnyel. Nekem tegnap egy 1044 defes vért jött össze és annak kb fele az erőkövetelménye. Valamennyit azért ez is számít, bár a csicska erősen izmosodik idővel
PvM karinak meg elég egy skullder is vagy valami véletlenszerűen választott unique elit vért... Max kicsit lassabb mintha fortija lenne
-
-
overseer
csendes tag
válasz
mcsabee #6048 üzenetére
gondoltam ma reggel kezdek egy jó kis players 8 karit, de még el sem indítottam a játékot, máris gondban vagyok azzal amivel szerintem minden diablos szembe nézett már: milyen karaktert csináljak?
a necro nagyon közel áll hozzám, meg az az assassin de az összesen nagyon gondolkodom
jéééé elő lettem léptetve lelkes újonccá
-
mikromanus
veterán
válasz
mcsabee #6035 üzenetére
Biztos nem vagyok túl sorc master, de hammer palával nyomtam eleget. Az is elég manazabáló. Mindenesetre (főként ladder kezdésnél, de később se) értek azzal egyet, hogy az insight nem ér semmit. Meg azzal se, hogy semmi se menjen manára az elején. Meg persze a BO részével sem. Most könyörgöm. Ladder elején ritka a HR és drága is. A manazabáló kariknak KELL mana. Ez ilyen. Az élet kegyetlen
Az igaz, hogy a későbbiekben ki lehet jobban élezni a karaktert ha jobb felszerelésed van, de az elején nem lesz jobb. Ha meg felviszi a dolgod a játékbeli szerencse, akkor ott van az ingyen restatolási lehetőség, tehát most már nem kell szőrözni olyasmivel, hogy jujj raktam mana/energyre így el van cseszve a nagy karim
Van egy rakat olcsó lehetőség a mana szint növelésére. Olcsó bóvlival is lehet +manát szerezni, akkor meg már nem nulla vagy 100 közeli a manád és jobban is töltődik vissza. Vagy nem?Sose volt CTA-m, ritkán szorultam meg manával, életképes a karim és még az ellenállása is tűrhető volt mindig. Kb ladderenként ha egyszer restatolok. Mondjuk ez hammer pala PvM-re, az meg könnyű.
A mostani palám olcsóhígfos magatalálós cuccal nyomul. Kivéve az enigmát, mert HR-t szereztem, de enire való véletlen se jött össze. A Hoto azért saját forrás és a 35 FCR -es shield is kb 10. kirakásra jött össze, de simán hasítok mindent és előtte se volt gond.Reset után meg nyomuljatok csapatban és becsüljétek meg a BO-barbikat. Egyébként csak álltok egy idő után Act5-ben és megy a "Tele plz" írogatás a 8 soso közt
-
-
AtHoS
nagyúr
válasz
mcsabee #5947 üzenetére
Ez a "4. ráhagytam minden beállítást" pontosan mit is takar?
Ahogy én értelmezem, akkor a videos config futtatása alapból D3D-t választ ki, amit Te úgy hagytál. Ebben az esetben jól is működik a játék (nálam pl. pakolgatni sem kell meg uninstallni sem), de itt éppen arról volt szó, hogy ha kézzel átrakod 2D-re, akkor csinálja a grimbuszokat.
-
wikings2
őstag
válasz
mcsabee #5926 üzenetére
Alaplap: Gigabyte GA-8I945P-G / 775
Cpu: DualCore Intel Pentium D 820, 2815 MHz (14 x 201) /775
Memória: 2x1 gb Kingmax ram
Videókártya: Ati Radeon Hd 3650 512vram
Táp: 400W Codegen
egy ilyenen nyüstölöm, laptopon természetesen megy fullosan, de azt felváltva használom tesómmal ezért nincs rajta gamerkedés -
jim_raynor70
aktív tag
válasz
mcsabee #5920 üzenetére
Szerintem a Blizzard sem dilis, nem fognak akkor Ladder resetelni, amikor kidobjak a Diablo 3-at.
A levelnek egy reszletet meg bemasolom ide, hisz semmi bizalmas infot nem rejt, es nap mint nap bombaztak ilyen kerdesekkel....
Well, I don't have time for that now, sorry.
And well, Blizzard will surely make a new patch soon (for D3 out) so I think it's best to wait for the next patch.
...
By the way, I forgot perhaps the main reason :
There are no new feature for singleplayer in patch 1.13dBye,
Yohann.
Le 06/02/2012 14:41, Jim Raynor a écrit :
... -
-
Cadal
őstag
válasz
mcsabee #5796 üzenetére
"A Diablo 2-t laikusok nem értik" Ezt aláírom én is. Viszont ha szerencsénk lesz talán már nem is kell nagyon elmélyednem a részletekben. A legborzasztóbb az amíg az ember kifarmolja azokat a cuccokat amiket mondtál. Pl 40% enchanced damage-es jewelt még nem is láttam max. 20 - 25% -os darabokat, pláne nem IAS-el (
na megy ez).
Szóval asszem maradok pár boss run-nál míg kijön a 3. rész. Aztán ott majd jobban figyelek a részletekre, rövidítésekre. -
KicsiPaszuj
tag
válasz
mcsabee #5783 üzenetére
Én arról beszélek, h a necro az alap d2ben erős, méghozzá azért, mert erős oszt kész.
Medianban meg azért erős, mert olyan eszközei vannak, amelyek okos felhasználással, nálánál erősebbekkel elbánhat. Nem azért, mert 1 skillpontért egy minden körülmények között jól sebző hullarobit kap, vagy mert szimplán agyonvernek mindenkit a mobjai, akit nem az kap 1 amplifit. Medianban alapvetően gyengébb a karakter, de megoldhat olyan szituációkat, amiket az alap nem.Valóban "rosszul" lett megfolgalmazva, de ettől az állítás él. Egy "profi" necrós az alap D2ben ugyanúgy akszt mindent, ugyan azzal a karival, mint egy casual. A "player" faktor, egyszerűen nem számít annyit, amennyit kellene. vagy ahogy írtam, "kényelmes".
A lényeg az, h nemigazán tudsz többet kihozni, a kariből, mint amennyi benne van. Így kap egy exact határt, h meddig bírja. A medianosnál nincs ilyen, vagy legalábbis egy szélesebb sávot képvisel. Azaz, a medianban elérték, h a summonereknek is oda kell figyelniük jobban magukra, és legalább annyi elvárással bírnak, mint bármeik más kari. És ez persze ki is fizetődik.
-
KicsiPaszuj
tag
válasz
mcsabee #5781 üzenetére
Na akk. másképp. Azt h, "magas szinten" nem úgy értettem, h 90+ vagy Hell, hanem, h "profi" szinten. Sajnos az egyetlen "actionskill" amit használhatsz, az az enigma nyújtotta tp., (ami mellesleg oped) A medianban az ,h summoner, nem csak annyit jelent, h megidézek egy valag mobot, oszt nézek ki a fejemből(ez persze kicsit sarkos, de..), hanem kapsz skilleket, melyekkel nemcsak, szimplán megnövelem a sereg támadó/védő értékét (esetleg a védőből csinálok támadót, lásd Imadien), hanem tényleg pörögni kell vele, mint bármeik karival. A nyengébb summonokat afféle pajzsként beidézni a feléd közelítő lövés elé, vagy csak szimplán nem engedni, h meghaljon( a VeilKing(csontvázkirály) egyszerűen ellened fordul, ha hagyod meghalni). Emellett a hozzá kapott skillekkel is pörgősen kell bánni. A taleportodat(Bent to the shadows, a saját szummonodra tudsz ráteleportálni) okosan kell használni, lévén h 2-6seces spelltimer köti.(nemtudod 2-6secig használni a STés skilljeid, lásd az alapba a blizzard/meteor)
A necro legalább annyira oped, mint a hammerdin, ráadásul még kényelmesebb is. Viszont képzelj el egy helyet, ahol az van, h fogod a sereged, elkasztolsz egy kis amplifit vagy lowerrest, de sajna a mobok még ígyis írtják a sereged mint állat. kétségbeesel, elkezdesz hullátrobbantgatni, de nemelég. A mobok csak közelítenek és ó neee... Elkezdesz teleportálni mint egy hülye, ami melles permanens sebezhetelenséget jelent, dehát na...
Medianban a necro -mint minden más karakter- önmaguktól kb 4x keményebb mobok legyőzésére készült, így stunnolni, ugrálni, summonolni, újra summonolni, hullát idézni a totemnek, totemet idézni, újrasummonolni, megint stunnolni, amplifizni(vagyis ahhoz hasonló, csak max hpt csökkent, bane), aztán elkasztolni egy "rathma's choosen", vigyázni, mivel ilyenkor nemtudsz teleportálni, aztán ésatöbbi, tökelőről.. Tudod a Medianos gusztustalan speeddel elég vicces nekrónak lenni. Továbbá akkor még nembeszéltünk arról, h a summonokat nemigen tudod rirányítani, így elég vicces lenne alap D2es karival egy speciális célpontra fókuszálni, mivel a mapon monnyuk a többi full sebezhetetlen. A lényeg hidd el más körülményekre készült a két modell.
-
KicsiPaszuj
tag
válasz
mcsabee #5776 üzenetére
"A Necromancer ha kiszámoljuk, átlagosan folyamatosan erősebb mobokkal bír, mint amilyenekkel ellenfélként találkozik(persze megfelelő build/gear kombóval). Ezen felül, a skillek száma lehetővé teszi, az arány további borulását, támadó vagy átok lépeségek használatával. Mindamellett, hogy ezen adatok szerint, szimplán "legyőzhetetlen", null-skillek hozzáadásával (főként Enigma TPje), és a játékstílussal is növelhetjük sebzés/tank képességeink. Ezek alapján a Necromancer szimplán a legerősebb és leg "játékos-igénytelenebb karakter" egyben." -Bár idézőbe tettem, már csak azért sem idézet, mert magam fordítottam PKról(eredetileg angolul volt, ofc)
nemtudom adott esetben ezek mennyire igazak, de gyakorlatilag, magad mondtad: "...mint forró kés...", "...mások szenvedtek azzal, hogy megöljét diát, én röhögtem egyet..". -A lényeg, h a nemis A legkeményebb, de egyértelműen az egyik legkeményebb pve kari. (és ha még a kényelmességet is hozzávesszük..)
Azt, h "magas szinten is tud nyomulni", úgy értettem, h képes igazi kihívásokat is kezelni. Ha a D2 ben egy olyan sebeséggű, vagy komplex feladatsort kellene végezni, mint pl Medianban, bármilyen sumnec build elvérezne. Egyszerűen mivel nincs eszköze, olyan ellenfelek ellen akik szimplán keményebbek a seregénél. (gondolom nemvolt túl fankis normal Duri
)
De, h ne a mediant tekintsük általánosnak, eggyik HC modban sem bírja a necró a kiképzést, még az alap D2 körülményeivel (csak kicsit keményebb mobokkal) szemben sem. (de valszeg ezért nem keményebbek a mobok, vagy gyengébb a necro.. az más kérdés, h ezzel kapunk egy majdhnem "oped" karit, legalábbis sokak szerint. Ráadásul egy átlag Assa build igényeinek tizedével)
Összességében, gratulálok sikereidhez
-
KicsiPaszuj
tag
válasz
mcsabee #5762 üzenetére
Hát igen, én általában bírom a leguccsó cselendzsekig, de bevallom énis feladom a végén(több hónap gameplay, és ha falhozvágom az agyam akkorsem jutok tovább). Egyszerűen az alap mapokon már úgy loholok át bármeik karival, mintha nemis lenne, de hogy például Belialt, vagy Quov Tsint, hogy mégis mivel lehet megütni, egyszerűen nemértem. És ez az a pont ahol én mondtam, h "soklessz! HE!" 400as allressel, 80-90% maxressel, és átlag 30% absorbbal legyazál mint a szart egy full elemental dmgés boss. Ez már nálam is kibassza a biztit. nemazért meg leüt. hanem mert effektíve külön gear kell ahhoz, h eléálljak. ha nyernék sem fogadnám nagyon el.
Nem általánosítani szeretnék, de tipikus pontokon untad meg a játékot. az elején minél hamarabb, junikba kell bújni, így a gyors instapawnok el-el fognak maradni. A witch meg simán egy undorító baromság, de én betudtam "hardcore" elemnek., +tartozik hozzá küldi, sztem elfért volna csak ott..
A másik, h az íjászok(itt a druida is lehet íjász, a necro meg xbowos, az assa dobótőrös, a barbi fejsze-dobálós...), talán a legnehezebb gameplayt nyújtják, Álltalánosan elemental dmgvel nyomulnak így %LSre nemigazán hagyatkozhatnak, szal marad a brutál velocitás, és a slowattacker+crushingb. combo.
Andrish Pl. ugyan evvel szopik, mindamellett, h ugye amúgy védi a cuccot. Először az bowazon, most az Elf(bowDruid)-el. Akinek nempasszol a gerilla játékmód, az nemfog messze jutni velük. Viszont akinek igen, azok a legkeményebb karikat tudhatják magukénak.
ha netán valaha újra ráfanyalodsz, próbálj vmi castert, vagy meeleet, de giga %LSel.
Szrk.: ja és a witchet nemlehet kinyírni, az "éneke" figyelmeztet, h közel van. Actonként 1-1 mapon van jelen kivéve 4.et. Ha netán rádugrott, ugyn. lolsummonnal csalogasd el a hullától.
-
KicsiPaszuj
tag
válasz
mcsabee #5760 üzenetére
Öhm.. izé. Szóval. Amiket felsoroltál azt mind tartalmazza a Median is. Csak szinesebben. ha találkoznál a Mediános Dioval, vagy nihlával értenéd miről beszélek. Ahogy értenéd azt is mi a külénbség "nehéz" és NEHÉZ között. Nihla pl acced kemény mer hullátrobbant? Itt bammeg 50x annyi hpéval bír, teleportál, 2xannyi mobot idéz, "Rathma's chosen" nevű skillt használ, ami azt csinálja, h a buffolt mob 50kás magdmgvel csap, és sebezhetetlen, 3secig.
Reakcióidő szted kell? De ez ugye az, amit ismersz. Ezen !FELÜL!, a Median tartalmaz 100+ új, egyedi mobot. (minden mob skillezik, ami az eggyik legnagyobb álltalános nehezítés.) kb30 új mapot, ami 5x akkora mint ubertristram. Emellett a castrendszer is sokkal mókásabb és sokszínűbb.De nemérted, mert ez tök más dimenzió, nem az alap játék léptékei.
Pl: az eggyik könnyebb map leírása:
1.Képzelj el egy wschamber mérető mapot.
2. Van benne 30 mob, amit egy sebezhetetlen pajsz véd, amit két varázsló szolgáltat.
3. Ezeket a Varázslókat szintén egy pajzs védi, amit a map végén egy torony nyújt.
4. Ez a torony periódikusan egy "lightningspiral" nevű skillt nyom, ami instakill.Szóval, átfucc a mapon, mellőzöl harminc mobot, két mágust(amik 3x annyit sebeznek mint Listerbá', csak h tuggy viszonyítani), plussz !SLOWOLNAK!, miközben, a torony folyamatosan nyom egy instakill, egész pályát fedő spirált. leölöd a tornyot, a két másgust és harminc mobot. Ez mind csak Baal UTÁN elérhető, lévén h az ottani geared nem elég ehhez a maphoz. Kérlek figyelmesen olvasd el többször az egészet, h tudj mérlegelni.
Tök jó, h vissza lehet menni diót meg nihlát ölni, de most télleg jobb szórakozás VISSZAfele menni, mint Baal után TOVÁBB?(mindamellett, h ittis lehet visszamenni, hiszen érdemes) Emellett, amit már mondtam, ezen helyek is szintén nagyobb kihívás, és ezzel szórakoztatóbb is. plussz asszem NEMmind1, h egy olyan baalt ölsz, aki hát izé.. "nem versenyképes, egy átlag játékossal szemben sem", vagy egy olyat, aki rádnyom, egy olyan átkot amitől, ha sebzés ér instakill, +idéz magamellé "worldstone golem"-et?(add össze, ha sebeznek meghalsz, és sokan sebeznek a mapon..) Ezt runold bazmeg.
Amit, pedig értek, h vitázunk, így a érveid példával igazolod, de azért vedd észre, h egy olyan játékot mutatsz be, amit mindenki ismer. Azaz, én tudok viszonyítani, emiatt pöttyet "hitelesebb" amit mondok. Te toltad már a Mediánt?
Amúgy, ne értsd félre, tök jó, h vitázunk, egyrészt van gyakorlati okom bemutatni a cuccot, másrészt, erről szól a fórumozás.
Szerk.:
És én még mindíg nem mondtam, h nhincs a D2ben kihívás, de a Medben több. -
KicsiPaszuj
tag
válasz
mcsabee #5756 üzenetére
"Akkor neked D2-ben tonnaszám hullottak a 3/20/20 sc-k a HR-ek, minden sarkon esett Tyrael, LLD bow, trires..." 4éve tolom a Mediánt, de még nemsikerült egyszersem 100%ra bítelni, nemhogy a topelitcuccokat megszerezni(legalábbis az álltalad említetteknek megfelelőt). Emelett nemmind1, h a cuccokat hell bál droppolja akit 5perc alatt runolsz napi 70x, és vagy dropp vagy nem. Vagy ugye, egy olyan mapot próbélsz akasztani, amit csak 40szint múlva tudnál vinni, viszont max szintű vagy
. De haggyuk sztem eleget példálóztunk, miért nehezebb a Medián. Az, h tisztán jobb én direkt elkerültem. Tény, h "több", de már csak a D2 fanatizmusom miatt sem mondtam volna
.
Amit viszont kicsit komolyabban veszek, az az, h kérlek ne próbáld úgy beállítani, mintha mi ketten játszanánk összesen, a fórumán 300ezer hozzászólással bír, csak a legutóbbi updatet(4hónapos) közel 500ezern töltötték le. 2010 moddb 6. hely. Sajna Mo-n kicsit kisebb népszerűségnek örvend... vlszínűleg a tieddel szinoním hozzáállás miatt. -
Sirandrish
legenda
válasz
mcsabee #5756 üzenetére
Csak egy mondatot emelnék ki
"Ha annyira jó lenne a Media, mint ahogy itt istenítitek, akkor mindenki azt tolná a D2 helyett, elvégre miért játszana bárki egy rosszabb játékkal, ha van jobb, nem? "
Nem, nem tolná mindenki mert ezerszer nehezebb/több kihívást nyújt és ez sokaknak nem tetszik.
Sokak jobban szeretnek a már említett 10éves gearel szaladgálni amiben szintről szintre tudja már 5 éve hogy mikor és hova kell menni...
-
KicsiPaszuj
tag
válasz
mcsabee #5751 üzenetére
Amúgy ezt a tápos itemezést, meg hagyuk, itt is megvan a fokozatosság, ahogy Andrish utalt rá
. Csak, ha hasonlítani kell, akk rögtön 4lóf*szerejéval csapsz le, és ez nő 2esével. Az alaphoz való hasonlítás gyak. szükségtelen, lévén, h totális átirata az alap gaménak.
Amúgy meg PRÓBÁÁÁÁLD KI! 140mb. Ezt 10perc alatt beröffented. Hajrá.(ha nemakarod megtanulni a modot, keress egy hülyét aki betanulja neked és kópozzatok
)
-
Sirandrish
legenda
válasz
mcsabee #5751 üzenetére
"Az igazán durva itemekért pedig kelljen nagyon sokat játszani, mint a D2-ben egy Death Fathom, vagy mondjuk egy tápos fcr, resist, stat, ar ring."
Egyetértek...Medianba ugyanis amint kimész a faluból ott egy láda ami tartalmazza a saját castodnak megfelelő seteket 10 szintenként..tehát minden 10 szinten kapsz egy full új, és a lehető legtáposabb setet.
Ugyan már...az alap D2 egy dolog..az érdemeit nem lehet és nem is szabad becsmérelni.
De van egy egyszerű dolog miszerint a Median JOBB!
Ez nem vélemény, ez tény!
És ez nem azért van mert az alap D2 szar hanem szimplán azért mert az alap D2 10+ éves, a Mediant meg hónapról hónapra fejlesztik, finomítják, csiszolják hogy az minden téren minél jobban kiszolgálja a játékost.Több kihívás, több boss, több dungeon, több item, és még sorolhatnám.
Ettől függetlenül persze nem kell ezzel játszani, csak szimplán megemlítettem hogy attól hogy 1-1 mod esetleg igénytelen vagy szar, a Median pont nem arról szól.
Sőt...én minden kőkemény 10éves gearel szaladgáló májer gyereket, aki azt mondja hogy "csukottszemmel ölök minden mert olyan kemény vagyok", azokat egytől egyik küldeném Median Hellre, és számolnám az izzadságcseppeket a homlokukon ahogy 1-1 boss úgy ölné le mindet egytől egyik, hogy azok még azt sem tudnák hogy balra vagy jobbra induljon....persze ez már csak az én perverzióm
-
KicsiPaszuj
tag
válasz
mcsabee #5749 üzenetére
A medianban az, h tápos a cuccod az az alap. Sokkal jobban rámegy a játékos tudására. plussz, ugye a széttápolt cucaidat teljesen magad kosztümizálod, nemvagy annyira droppra utalva. Fogod betöröd, csinálsz sajátot. ezzel eléri, h a geared fölött is közel teljes befolyásod van. Azaz bármikor ha úgyérzed, h a medián nem megy, vagy ugye "fos a kari", az a TE hibád. én ezért csippantom. Emellett a legbrutálabb alap D2es szitut sem merném monnyuk 1 Belial leöléséhez hasonlítani. Eleve a játék min2szeres sebességen pörög. Többek között...
Emellett tudtommal egyszersem mondtam, h a D2 nemlenne kellően nehéz, főleg, h könnyű. Azt hogy a Median nehezebb... az tény.
Továbbá 92es Smiter, és egy 96os Cold-Fire szorci tulajdonosa voltam, legalábbis ezekre emlékszem is
És némi ráadás, h a nehézség mennyire szubjektív, konkrétan én Pl. nem akadok el nightmaren sem, hellen sem Medianban. Szimplán már tolom 1 ideje, közel bármelyik karival elvagyok. A nehézségre való utalásom szimpla álltalánosítás. Az más kérdés, h itt ugye hell bál csak félút. utána jön a nagyja.
Mégemellett sajnálom, ha kicsit ugye erőszakos voltam, szimplán szerettem volna egy mediános közösséget gyorsan összedobni, és főleg nemszerettem volna kissebbíteni az alap D2 érdemeit. De a median az álltalános változtatások mellett rengeteg új mapot, bosszt és jutalmat vezet be. Ez mindenképpen előny.
-
icons
addikt
válasz
mcsabee #5609 üzenetére
Váó
igen, az nekem is lejött, hogy CE egészen ütős dolog
Csak gondoltam, az ilyen plusz, tehát anélkül kellene elboldogulnom, és csak ha szoros a helyzet, akkor használni (pl a manám fogyásának sebessége is emellett érvelt). De akkor rátolok egy picit a manára, és meglátjuk.
Engem az idegesít, hogy teljesen passzív a játék, tehát ha odamegyek, és tényleg csinálok valamit, akkor rögtön meghal...ha már itt tartunk, mi a kedvenc buildetek? (hammerpala, dualsoso, light soso nem számít, tehát nem a legütősebbekre gondolok
)
Ha már érettségi: hülyeség ez a nem kell rá tanulni dolog
. Ezt könnyű mondani, meg nagyon jól hangzik, de érdemes rá tanulni, meg sok helyre kell is ahhoz, hogy felvegyenek! (nekem pl pont nem kellett tanulnom, mert alacsony volt a ponthatárom, de ha valaki 400 pontnál többet szeretne a papírjára (szorgalomból, vagy mert annyi kell
), akkor oda már biztosan tanul! (egyik osztálytársam született zseni volt, tanult és így lett 476 pontja 480ból, de még ő is keményen tanult
)
Illetve: ha itt nem tanulsz, később nehezebb elkezdeni, tapasztalat -
válasz
mcsabee #5575 üzenetére
Köszi. Mindegy, kellemes emlék marad. De azért néha még majd szerintem játszogatok.
Múltkor próbáltam Android alól Diablozni egyet, mondanom sem kell, akadt, mint a ****.
Teamviewerrel gépről futtattam, csak ugye a telón is megjelent/irányítható volt. Poénnak nem volt rossz. -
wikings2
őstag
válasz
mcsabee #5556 üzenetére
Helyesen írod.
Ne botoljatok.... (10 ismerősömből akikkel anno kezdtük nagyon rég már mind bot...)
Szörnyű szerintem ez.... Ez már annyira nem a játékélményről szól manapság semmilyen játékban hanem csak a "haladjunk minél előrébb hogy jobb legyek mindenkinél" szindróma.
Akár hány ilyen játékkal vagy mmorpg vel találkozok az online játékosok 80% bot ... mert miért ne...
Szánalmas lett ez a mai világ Gamerek tekintetében.(és ez most csak így azért mert te vagy az 1 a 80/100 ból aki felvállalja)...
-
AtHoS
nagyúr
válasz
mcsabee #5501 üzenetére
Természetesen full szar cuccokban ez sem tudja megváltani a világot
viszont a sosó az ami kevésbé érzékeny a cuccokra. Egy íjász pl. annál inkább. Természetesen nem árt, ha van normális cumó, annak mindig örül az ember.
A cuccok amik a sosón voltak Hell ACT4-ig estek. Bizonyára jelentős "MÁK" is volt benne, de ez eléggé kiszámíthatatlan, mindenesetre arra szerettem volna rávilágítani, hogy a 8-9k-s sebzés nem leányálom és nem is a levegőbe beszéltem.
Andinál nyugodtan ki lehet használni, hogy a blizz átsebez a falon, tehát Andi és mefi a két legkönnyebben ölhető, közben lehet enni, inni, stb...
Firewallnál kell a megfelelő csicsó is, anélkül mintha nem is lenne. Én általában eth CA vagy CV insight (infy-vel még nem próbáltam) , sapinak gaze vagy Andi, páncél már érdekesebb, mivel oda több mindent is lehet tenni: eth Gladi, eth Stone, de legtöbbször egy jó kis treachery-t rakok rá, mivel az elég egyszerűen kirakható.
Én kezdéskor nemigen megyek rá a bazi nagy MF-re. 100 magassága már elfogadható (pl. 100 alatti MF-el esett több Griffon, SOJ, Mara, Shako) Valahogy sosem tudom megérezni, hogy mi is lenne a jó. Ha runolok, akkor biztos "szar" sem esik, de ha csak úgy megyek és ütök, akkor meglepő dolgok tudnak esni. Mivel elég hamar sikerülni szokott "feltápolni" rezet után a karaktert, MF közben meg szoktak keresni kis huzival. Na huzi közben estek már szép kis itemek pl. maxos NW (ráadásul mefi előtt a baloldali páncél állványról LOL), maxos Mara, SOJ, stb...
A Blizz sebzés azzal a kialakítással amit linkeltem képeken nem lesz "számszerűleg" kevesebb FW miatt (hja persze lvl50..60 szinten természetesen igen
). FW mondjuk HELL fokozatra szokott csak kelleni, de ott már act1-ben is jó ha van. Bár volt már olyan, hogy Hell act1-en csak "átszaladtam" és wp-ket felvéve csak Andit ütöttem le aztán Go act2. Act2-ben a viper amu megszerzése ami gázos. Oda kell már fcr meg kis szerencse is, de max negyedóra alatt az is megvan még ha nagyon gázos is a terep.
Act3-at szinte átviharzom csak a szerveket szedem össze, ha rögtön rezet után tudok játszani, akkor mire odaérek még nemigen van olyan akinek meglenne act3. Ha nem tudok egyből rezet után gamelni, akkor itt kérek egy travi wpt, lenyomom councilokat és kérem az uccsó wp-t is. Bár ez ritkán szokott előfordulni, így inkább magamnak rendezem le act3-at.
Ezután mefi + lost city runokból összeszedek pár értelmesebb cumót, meg ugye lost cityben a szint is jön rendesen. Mondjuk mefi itt még nem a legideálisabb, mivel kell pár szint a skillekhez, de lost city-nél ez szépen elérhető. lvl85-86 könnyen és hamar megvan, plussz közben esnek cuccok is. A megfelelő "ego" elérése után lehet menni act5-be és haladni.
Nálam általában így szokott menni a legelső karival a fejlődés (ami természetesen a kétágas sosó). Ha haverok épp fenn vannak, akkor csapatban nyomjuk, úgy picit azért élvezetesebb
-
AtHoS
nagyúr
válasz
mcsabee #5489 üzenetére
Ladder rezet után 7-8 óra alatt Hell act4-ben lehet lenni vele. Azt hiszem ezzel nem kell szégyenkezni ezzel a fajta 2ágas sosóval.
Itt egy újabb kis hülyeség akkor a részemről:
Fire ág, Lightning ág, Cold ágTárgyak: shako és mara nem lett fényképezve, de gondolom elhiszed, hogy az volt a karin
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21Aztán itt egy kis viper vs FW ormus blizz sebzés tekintetében: viper, ormus
Egyedül a 28-as DF ami kirívó lehet, de jól látható, hogy ezen kívül se anni se torch se 7-8 skiller. NW sapival megvan bőven a 9k is, de arról sajna nincs mentésem.
Alap cuccokkal simán el lehet lavírozni az általam írt builddel egyplayer-es játékban Hell act4-ig. Onnan picit jobb cuccokkal (értsd: rez+fcr értelmes szinten) nyugodtan lehet menni Baal irányába tovább. Későbbiek folyamán átgondolt cuccozással simán lehet vele élvezetesen játszani 4-5-6-7-8 játékost felvonultató játékokban és nem lesz olyan szörny amit ne tudna leverni. Blizzre kicsit rágyúrva + torch, anni simán megvan 12..13k Blizz sebzés is vele, de a gyengébbek kedvéért leírom, hogy a build nem a Full blizz sosó ellenében készült.
Mindössze én ezzel a builddel kezdek már évek óta és egyszer nem fordult meg a fejemben, hogy full blizzesre csináljam. Egyszerűen NEKEM bőven elegendő a sebzése így is.
Természetesen elismerem, hogy nem ez a legtáposabb karaktere a játéknak és nem is emiatt hoztam fel a témát, csak valahogy úgy érzem, hogy a "hozzáértők" bizonyos dolgokat szeretnek figyelmen kívül hagyni és a szubjektív szemszögükből félvállról "leszarozzák" a kétágas sosót. Ezt megcáfolandó kívántam ismét felhívni a figyelmet arra az általam többször is megtapasztalt tényre, hogy igenis van létjogosultsága a megfelelően kialakított kétágas sosónak über cuccokkal avagy kezdéskor azok nélkül is.
Senkire nem akarom ráerőltetni, mindenki azzal játszik amivel élvezi a játékot. Nekem a kedvenc karakterem a sosó, így biztosan elfogult is vagyok vele szemben. De ez legyen a legnagyobb hibám -
$mith
tag
válasz
mcsabee #5478 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszokat
!
#5477 tdd587:
szvsz ha még nem tettél bele annyi 'időt', akkor javasolnám neked ezt: CE Bonemancer nekró eléggé odaver és egyáltalán nem kellenek neki cuccok, HELLt simán kipörgeti, mivel 1-2 halottrobbantással (Corpse Explosion) leszedi az !!!egész képernyőt!!! (tesóm is most kezdte (act2 lev23) és szépen halad bár normálon ugye még summoner/fishymancer-nek kell építeni és nightmare-n skill reset)Ha pedig mindenképpen Sorcot szeretnél akkor pedig reset skillpoints és a cold ág fejlesztése BLIZZ SORCá így.
#5479:
"egyszer csak meghalok a tömegben" - itt a baj! Caster karakterrel (kivéve Hammer pala mert ő tank is egyben) nem így kell játszani, hanem a képernyő széléről osztani az áldástRemélem (tudtam) tudtunk segíteni!
-
tdd587
őstag
válasz
mcsabee #5478 üzenetére
OK, köszi, az egyik tárgyamban van egy cold nova, azzal már próbálkoztam, de ugye íjászok ellen nem segített, illetve ha baj van, akkor azonnal nagy baj szokott lenni és egyszer csak meghalok a tömegben.
Erről jut eszembe, hogy láttam egy ilyen opciót valamelyik NPC-nél, hogy reset stats. Azt használhatom arra, hogy oké, nem jött be a lightning varázsló, kipróbálnék egy másik utat?
-
Cyberbeni
addikt
válasz
mcsabee #5474 üzenetére
thx
meg ma egy perf eth dusk shroud esett (700def), és pont 4 soxot kapott, de sajnos csak 256%ed-t kapott stone-tól.@smith: elég jól kell tudni játszani, ahoz hogy végigvidd sp-ben, mert a cold immunokat a csicska öli. de azért szerintem egy olyan modot szedj le, amivel lehet ladder only rw-ket is kirakni.
-
$mith
tag
válasz
mcsabee #5472 üzenetére
Szia mcsabee!
Leírnád nekem a blizz sorcod tulajdonságait? (stats, skill tree, itemek) SP only mf-re lenne. Főleg így érdekelne, mivel ahogy látom nincsenek még meg az agyonhájpolt itemek (cta, coh és társai) + lenne még 1-2 kérdésem
:
1: egyáltalán végig tudom vinni hellen(a sok IC + infinity + játékos társak hiánya miatt) ?
2: mennyi a 'biztonságos tele' fcr-je?
3: pure vitás vagy ES manás sorcot érdemesebb építeni és miért?
4: mivel lehet kiváltani a spirit monarch 156os str-jét és a 35fcr-jét? pl. lidless wall, ((stormshield)), stb.
5: kell-e a maxblock a sorcinak?
6: mercnek milyen felszerelés(eke)t ajánlanál?Előre is köszi
és lev 99ig meg se állj
!
-
n_gy_k
aktív tag
válasz
mcsabee #5451 üzenetére
lvl 43 nm
hamar feladta a team
mindenki ment suliba stb és még aludni akart pár órát, így eddig jutottunk, valaki még eddig se. na mind1, majd ma folytatjuk. az első 8 kari ladderen mit csinált repült vagy mi? milyen elven mentek végig?
nem azt mondom, hogy lehetetlen csak, ahhoz minden pöcre össze kell, hogy jöjjön, hogy ílyen hamar menjen a dolog. -
n_gy_k
aktív tag
válasz
mcsabee #5371 üzenetére
Hát igen.
Mert 400e fg az nem gyenge. Annyi pénzt nem hiszem, hogy vált egy ember. A másik meg, hogy vannak linkelt topicok a profiljában, ahol eladott 40-50e fgs cuccokat. Szal marad a bot vagy a seggnyalás. Seggnyalással nem hiszem, hogy el lehetne ezt érni. A bot már inkább.
Mondjuk nem egészen értem, hogy egy két cucc miért 10e fg+-os, de mind1. Egy két rare van, ami nem gyenge, de van egy pár, amit lehet még el is adnék Akaranál.
Szerk.: kinek mennyi fg-je van ha lehet ilyet kérdezni és senki nem sértődik meg?
-
Cyberbeni
addikt
válasz
mcsabee #5345 üzenetére
ez alapján a táblázat alapján 50/95 az utolsó két bp(-10-es WSM-el), szóval a 80 pont nem használ semmit. (throw-ra meg 55/90)
de 3/20+higlord/catseye+15ias a sisakba, és megvan az 55 ha titant használsz. ha meg thunderstroke-ot, akkor nem is kell semmi a sisakba. (bár nem hinném, hogy valaki azzal sokat dobálózna, elég sűrűn kéne javítani)
peace-t elég olcsón ki lehet rakni, titan-t sem olyan nehéz találni(vagy olcsón venni). gambleből meg nem olyan nehéz 3/20-at kihozni, de sander kesztyű is jó kezdésnek. -
n_gy_k
aktív tag
válasz
mcsabee #5327 üzenetére
Szeretném én is elkezdeni elölről. Ha még van, aki így van ezzel és nem vágta haza lelkileg a ladder reset akkor összeállhatnánk páran a könnyebb haladás érdekében?
Ki lenne benne? Legyen egy közös channel meg game // psw ahol játszunk? Vagy hogy csináljuk?
Bár előbb kellene 3-4 különböző karakter. Vagy legalább egy fire és egy cold sorc.
Nemtom mennyire hülye ötlet, de nekem 6net-en első karim egy Blizz/Fb sorc volt, amivel majdnem hammer szinten lehetett cs-t pucolni. Bár ott hf-ből élből tal setbe volt. Így ladder elején mennyire érdemes belefogni ebbe? Az elején nehezebb lenne mint egy fire vagy egy cold sosoval, de utána egyre könnyebb ahogy beesnek az első cuccok.
Mit gondoltok? Gondolom mindenki sosoval kezd. Vagy tévedek?
mcsabee: Mi volt a karid neve? csabi lvl97 light sorc? Ha igen akkor chaten láttalak párszor.
-
for3l
senior tag
válasz
mcsabee #5324 üzenetére
hehe. az igazság az, hogy már alakul is a kezdő team
szóval valószínű, hogy fogunk találkozni.
"Egyébként annyira nem kellene, hogy rendhagyó legyen, a ladderek eleve 1 évnél rövidebb időre voltak tervezve. Persze a valóság mást mutat, és nem hogy rövidebbek lettek volna, de ugye volt 2 éves is ~~." - true. mást nem is tudok hozzátenni.
egyébként, ha valakit érdekel full non-ladder cs pala, szóljon bátran. vagy esetleg amazon, sorc itemek szintén nl-ben.
árat megbeszéljük, de a 90%-a kb free. -
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
mcsabee #5291 üzenetére
normalon a 40%os infy 40%ot húz le
nightmaren 20at, hellen 10et. vagy 8at, itt is mintha lett volna valami változás.
ugyanígy, az amplify damage hellen 25%ot tör az immunitáson (vagy csak 20at).
immunoknál nincs végtelen. minden szörnyre ki van írva az immun, ha 100%os vagy afölötti resistje van. végtelen immun ugyan nincs, viszont vannak szörnyek alapból 200 fölötti resistel, cold enchanted resistes drifter uniqueknél azt hiszem a 400as cold resist is meglehet.
emlékeim szerint olyan 140 fölötti rest már nem igazán lehetett megtörni LR+infy kombóval sem, de a 130asok se sebződtek túl sokat.
-
icons
addikt
válasz
mcsabee #5287 üzenetére
Jaj tééényleg...
Tudom, hogy ez alapkérdés, a választ mégse tudom:
Az immunok hogyan működnek? Nyilván ha 33%os immunitása van, akkor a sebzésből annyi lejön, tehát 100%os immunitásnál meg se tudom sebezni. (nyilván azzal a fajta mágiával, ami ellen immúnis).
Ha nekem van valamim, ami leveszi, akkor nyilván ez a százalék csökken. Ilyen az infynek két tulajdonsága is ugyebár.Alapból (hellen) minden monsternek van egy ellenállása, ha emellé oda van írva, hogy ő Light Immun pl, akkor ez mit jelent? Teljesen immúnis, ergó végtelen százalék (tehát nem hat rá semmilyen immunitás csökkentő, akkor viszont infyvel más szörnyeket se tudok legyőzni, akik Light Immunok), vagy csak az immunitása nagyobb pl 100%kal, tehát meg tudom sebezni, ha eléggé leveszem az ellenállását?
Remélem érthető voltam
(a kérdésben biztosan, a saját válasz biztosan hibás, de remélem érthető)
-
icons
addikt
válasz
mcsabee #5280 üzenetére
Köszi
Most van egy hammerpalám, az az égvilágon mindent futott eddig. Baalnal akadtak problémái a W2vel nyilván, de merc simán leölte őket is (csak várni kellett).
Viszont a másik accomnba is szeretnék egy olyan karaktert, aki ütőképes, de túl sok lenne a 2hammerpala, ezért gondolkodtam valami másban.
Igazából mercynek akkor már mindene meglesz, ami kell, tehát max ő leöli Listert, én meg közben segítek neki (Static Field, vagy Telekinesis). -
icons
addikt
válasz
mcsabee #5276 üzenetére
Egyébként nekem MF Hammer palán War Traveler van, és nincs vele gondom. Elég magas MF-et ad, és a pala így sem gyenge
(sőőt)
Egyébként ha a soso-nak szerzek eny Infit, akkor már mindent tud futni?
Mert azt tervezem, hogy ráköltök a sosora nagyon sokat, de cserébe mindent tud majd runolni. Ami kérdés főleg: kulcsok, CS, Baal? A többi is fontos ,de ezek az alapok.
Vagy inkább valami Amazonban érdemes gondolkodni? (a soso azért lenne jó, mert már fel van szerelve
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest