-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
SupportLmg84
csendes tag
válasz
#24650752 #6266 üzenetére
Hátja nekem jobban tetszik mint a sima allap dio persze a karik töb mint 2 -évesek ugyhogy ahoz képest és ez csak az 1-ik volt a töbi is nagyon durva igaz anno még szeron is toltam ezzel a moddal csak most már a szero fizetös let sajnos és igy páran már nem jáccunk rajta és néha hamacsin szoktunk jácani de csak farmolunk runolgatunk meg ha vanak ujj játékosok segitünk kb ennyi.
-
-
SQX_Barto
addikt
válasz
#24650752 #6236 üzenetére
Szívesen elfogadnám a segítséget, akkor csinálnék egy ZOLD_HAROM karaktert és oda begyüjteném a meg nem lévő cuccokat
Ha Te is kéred haveromét, akkor szólok neki, hogy dobja át a ZOLD_EGY és KETTO mentéseit
Ha ma este pl ráérsz, akkor légyszi írj egy privit és TCP/IP-n megoldjuk(havert szerintem később tudom elérni csak, ha Neked is kellenek zöldek)
M'avina-t lehet kipróbálnám, de én kissé szkeptikus vagyok a zöldekkel, teljes szett nélkül sok eléggé gyenge, de poén őket gyüjteni. (Meg én a 16 boxos övből nem szívesen engedek, max 12-ig, ha nem muszáj, azzal meg a zöldek nagy része ki is esik)
-
rt06
veterán
válasz
#24650752 #6224 üzenetére
latni valoszinuleg azert nem lehet, mert jelszavazott, s azokat nem szokta listazni emlekeim szerint
es nem, a 611X-es portokhoz nem nyultam
folosleges is lett volna, mert netstat alapjan kizarolag a 4000-es TCP porton hallgatozik a game.exe, igy hiaba forward-olom be, nincs hova kapcsolodni -
rt06
veterán
-
rt06
veterán
-
rt06
veterán
válasz
#24650752 #6205 üzenetére
"A Single Player karaktereket fel lehet vinni a Battle.net-re"
valamiert ugy remlett, hogy a single karival sehova nem lehet menni, se open bnet, se tcp/ip - most viszont egyre jobban idegesit, hogy nem tudom, mivel kevertem (mindegy, majd elmulik)
a csalas lehetosege igaz megvan open bnet eseten, de ugyanugy megvan tcp/ip eseten (akar helyben, akar hamachi-n, akar mason keresztul)most jut meg eszembe, hogy ha a nagy lag a visszatarto ero, de nem akar az ember hamachi-zni (en pl penzert se tennem fel), akkor megoldas lehet egy sajat pvpgn szerver beuzemelese is (realm beallitasa hatalmas szopas, de az open battlenet-ig eljutni nem veszes)
-
zsoca875
csendes tag
válasz
#24650752 #6187 üzenetére
Szia, átállítottam 2dre, rányomtam az exe-re, de nem történt semmi, majd leültem kajálni, laptop bekapcsolva maradt, és hallom egy ~ 15 perc után ,a DII introját.
Gyorsan a menübe mentem, ami mindenféle érdekes színben pompázott.-> És azután a játék is.
Nah ezt már tényleg nem értem. Lehet hogy re-install kellett volna és utána 2d? Bár ezt kétlem.(#6188) AtHoS: Köszönöm az építő és segítő hozzászólást!
-
zsoca875
csendes tag
válasz
#24650752 #6179 üzenetére
Szia!
Nos, 3gb ram van a lapos-ban és sajnos fogalmam sincs mennyit adunk a grafikus résznek.
Sajnos még túl nagy szaki nem vagyok, de ha esetleg ebben tudnál segíteni, hogy ezt hol kell megnézni, illetve állítani (akár pü-ben) akkor azt nagyon megköszönném...Köszönöm a választ!
-
obi6
csendes tag
válasz
#24650752 #6172 üzenetére
The following problems have occurred:
The code you entered cannot be claimed. Please check the code and try again. If you see this error again, please try again later, as the game or website may be undergoing maintenance.Ezt írja ki és nem értem miért lehet én vagyok a béna nem tudok angolulse semmi :S
Van skypod vagy x fire címed mert igy nehéz nem vágom , nem tudom mi lehet a baj :S padig a cd key eredeti
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Bomba ár! Lenovo Miix 510-12IKB : i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest