- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyulus11
csendes tag
válasz
KicsiPaszuj #5814 üzenetére
A modot én csináltam és nincsenek benne olyan változtatások ami a játékmenetre nézve csalás lenne! Annyi hogy több aranyat ad egy cuccért és hellen vagy bárhol 250k lehet a tárgy max értéke. Megnéztem ezt a PlugY témát ... nem tudom mi benne a jó. Ha az alap 1.12 patch-et megnézem és a PlugY-t akkor csak annyi a különbség hogy ami az alap diabloban le van tiltva az itt engedélyezve van + van ezen kívül azért egy két jó dolog.Ezt én is meg tudom csinálni.A stash viszont nagyon jó az tetszik
Pont erről beszéltem hogy nekem csak ez kellene és nem pedig egy "túl tápolt" cucc! De azért köszi a válaszokat, de továbbra is várom a választ a stash változtatásának megoldását.
-
Gyulus11
csendes tag
válasz
KicsiPaszuj #5811 üzenetére
Köszi szépen! Erről pl. olvastam már. Nekem 1.12 van fent a gépen. Nem tudom hogyha ezt felteszem akkor nem e módosít e a txtk-ben.A saját diablo "tuningom" egy nagyobb inventory-ból és egy ládából áll + minden act-ban max. 250 ezret adnak egy cuccért. Ha ezt a progit felteszem akkor belenyúl a játék többi részébe.(ezt nem akarom) Aszem ez lesz a végső megoldás
Azt nem tudod melyik txt-ben lehet állítani a stash arany befogadó képességét és hol?
-
Gyulus11
csendes tag
Mert fullon van a ládám arannyal és magammal meg nem szeretem cipelni és inkább elszerencsejátékozom hátha találok valami jobb cuccot. Ezért is lenne jó ha a ládám nem lenne lelimitálva.....olvasgattam google, de megoldást nem találtam eddig. Értek a modozáshoz, de ezt nem tudom hogy lehetne megoldani. Erre kérnék választ!
-
Gyulus11
csendes tag
Üdv! Valaki aki ért a mod dolgokhoz az írja már meg nekem, hogy hogyan lehet a a ládában a max. arany kapacitást feljebb vinni. A druidám 79. szintű és zavaró hogy állandóan nyomni kell a Gamble-t. Jelenleg 2 milla fér a ládába, de szeretném ha pl 20 milla férne bele. Thanks!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Filmvilág
- PH! aranyköpések
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Gaming notebook topik
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest