- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
$mith
tag
Ott a pont
! Én amiket olvastam guide-okat azok háááttt.. eléggé elcseszettek voltak (asszem orb+ meteor), ez viszont nagyon jó! 1:0 ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
"No mondjuk nem mintha normon ez bármilyen szerepet is játszana tdd587 szempontjából" - szerinted Night és Hell milyen szenvedést és szívást fog neki okozni ha már normál act2ben ez van?? Akkor aztán biztos 'hatalmas' játékélmény lesz neki ez a karakter. A másik meg, te már építettél olyan karaktert amivel nem lehetett végigvinni a játékot? - (ettől próbálnám megkímélni)
tdd587: "Igazából még a hétvégéig van lehetőségem egyáltalán nyüstölni, addigra kellene befejezni mind az öt fejezetet, aztán nem fogok tudni visszaülni elé..." - mert tdd587-nek biztos tök jó lesz ha Hell elején derül ki, hogy Immunt nem tud ütni, cserébe elba*** egy csomó időt az életéből fölöslegesen egy szar karakterre, ÜBER felszerelése meg a kanyarban nem lesz amivel darálni lehet ha csak pár napot játszik és 10 év kimaradt (kivéve ha bevásárol cuccokból amit eléggé kétlek). 1-1
- részemről téma lezárva 
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
- AMD Ryzen 5 5600/3080/1TB SSD/32Gb RAM/850W GOLD
- AM4 procik! Kèszleten több db! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj
- 20 GB-os RTX 4000 SFF ADA Generation
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

! Én amiket olvastam guide-okat azok háááttt.. eléggé elcseszettek voltak (asszem orb+ meteor), ez viszont nagyon jó! 1:0 ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)