-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcsabee
senior tag
-
mcsabee
senior tag
Én JSP-ztem alapvetően. Craft cuccokat vettem in-game, és eladtam JSP-n. Egyesek teljesen meg voltak őrülve, mikor az 1 FG-ért vett Ist rúnáért nem a váltás 8 pult kértem, hanem csak 5-öt mondjuk. 1 FG-ből igen hamar lehetett 20-25 FG-t csinálni. Egy idő után meg már megvoltak a "kapcsolatok", és trade-elnem sem kellett. Csak rám írtak az emberek, hogy van XY mennyiségű Pul rúnájuk, és átvenném-e. Már konkrétan nem emlékszem a receptekre, nagyon sok éve volt, de craft packokat raktam össze belőlük jewelekkel, gemekkel, low level rúnákkal. Azért kellett a Pul rúna, mert azokat cseréltem be ezekre a cuccokra. Egy Pul ha jól rémlik 20 jewel volt (de lehet csak 10), vagy ilyenek. Egy craft packot meg 1 FG-ért adtam, amikor már benne voltunk a szezonban, így egyetlen Ist rúnából össze tudtam rakni 10-20 craft packot. De ez már csak akkor volt hatásos, mikor beálltak az árak. Az elején, mikor még egyik napról a másikra esett minden rúna ára, illetve az emberek nem kezdtek el PvP-re craftolni, nem nagyon lehetett belőle FG-t csinálni.
Volt amikor ebből a craft pack trade-elésből már 4-5000 FG-m jött össze. A szezon kezdése utáni első héten minden cuccom megvolt a Sosómra. Hun-1-en kaptam is az ívet, hogy botolok. Volt egy szezon, mikor egy német sráccal toltam, 14 nap alatt lvl 99-es, én meg három nap alatt 96-os, első voltam Soso ladderen, ami ott ment Hun-1-en, mikor beálltam a harmadik napon a 96-os karival, meg aztán egy hét után a 97-essel... jó ég :-D
Az érhető, hogy belefásul az ember ha single szinten nyomja semmi trade-el, de mivel bizniszelni lehet így elmegy a D2 dropja. A D3 ehhez képest elég jól oldja meg mostmár trade nélkül is, kérdés hogy kinek jön be az a féle "szemlélet". Szívesen látnék egy D2 remastert, de inkább úgy mondanám remaket, mert ráférne valami vérfrissítés (új skillek, itemek, affixek) de inkább már tartanék ettől a mai játékok szerencsétlen balanszolását látva.
A D3 drop rendszere nekem nagyon bejön. Nekem kifejezetten adja, hogy relatíve könnyen össze tudsz tenni egy karaktert, amivel élvezetes a játék, viszont cserébe baromi sok idő, ha a leaderboardon is ott akarsz lenni. Meg persze mák.
-
mcsabee
senior tag
válasz
whitezo88 #6498 üzenetére
Nekem a PoE nem jött be, három alkalommal próbáltam ki három különböző ember unszolására, mondván ez jó, jobb, mint a Diablo 3. Sajnos nem kapott el. Ugyanakkor vannak ismerőseim, akik imádják. Nekem a Diablo játékmenete egyszerűen jobban fekszik, jobban kedvelem.
(#6500) maajsz: Ist esett, néha Vex is, de az ugye csak ilyen fél-HR. Legalábbis amikor még játszottam a játékkal, akkor így emlegettük. De Vex fölött soha semmi. Egy árva Jah, vagy Ber sem. Több 99-es karit csináltam, ami ugye azzal jár, hogy egyedül mész Nihához + Diablót runolod mielőtt lejönne w3 (Blizz Sosóval ez néha kihívás volt, ha az egyik csonti adagban a boss cold immune lett). Volt egy ismerősöm, aki bot BR-ekben runolta Diablót (nem ő botolt, ő csak bement bot runokba), és 2-3 óra alatt kiesett neki néha 4-5 HR is. Nekem egy sem.
Mondjuk úgy általában nem voltam elkényeztetve jó loottal. Egyszer esett egy full perf eth Titan, ami durva volt, azon kívül semmi nagyon kemény cucc nem esett.
-
mcsabee
senior tag
Ez érdekes dolog amúgy. Én nagyon sokáig toltam Bneten, több 99-es karaktert is csináltam, de például D2-ben HR sosem esett. Pedig aki csinált 99-est, az tudja, nem 1 hét, de nem is 2, ha nem játszol napi 15+ órát. Számomra, pláne most, hogy már nem vagyok huszon éves, sokkal inkább bejön a Diablo 3 drop rendszere. És igen, az igaz, hogy mindenből kapsz valamilyet, de egy pontot elérve csak a legjobb kell, amit nagyon sok idő kifarmolni. Szerintem ezért jó a D3 drop rendszere, mert ugyan látod, mire lehet képes a karaktered, de azt elérni csak vagy nagyon komoly mákkal tudod, vagy sok-sok játékidővel.
A Diablo 2-ben is csak a tulajdonságok számítottak egy-egy tárgyon, mert a különféle buildekhez, pláne PvP-ben, nem nagyon voltak alternatívák. Egy Hammer pala, Blizz soso, LH ama, és a többi build is csak fix cuccokkal működött igazán jól.
Ugyanakkor én nem biztos, hogy visszamennék Diablo 2-zni, még akkor sem, ha kapna egy komolyabb remastert a játék.
-
mcsabee
senior tag
válasz
wikings2 #6278 üzenetére
Jah, 54-es szintig mentél
. A móka infernón kezdődik, ahol Act 1-et még csak-csak le lehetett nyomni, de Act 2-n mindenki csetlett-botlott, mert egyszerűen annyira nehéz volt, hogy hihetetlen. Azóta persze változott a helyzet, de egy low cuccos party infernón így sem nyomja le 15 mp alatt a bossokat, sőt, keményen meg lehet szívni még akár a pályaközi szörnyikékkel is. Olyan ez, mintha as D2-t abbahagytad volna nightmare act 3-ban.
D2-ben sincs semmi kihívás hellig, sőt, normal még nehezebb, mint nightmare. Egyedül végigteléztem egész nightmare-t a low sorcommal kb 2-3 óra alatt.
-
mcsabee
senior tag
Én pont fordítva vagyok ezzel, elkezdtem reset után a D2-t, elvittem talán lvl 83-ig, vagy 84-ig, és ott rá is untam az egészre. Fapados, monoton, unalmas, nem is értem, hogy seggelhettem végig 4-5 97-es karit, és két 99-es karit is. A D3 számomra minden tekintetben többet és jobbat nyújt.
A Path of Exile-ról pedig nem is nyilatkoznék, haver kedvéért toltam egy egész hétvégén át (tehát egy péntek este, egy szombat egész nap, és kb vasárnap délig), soha többé, a nevétől is kiver a veríték...
-
mcsabee
senior tag
Jön a Diablo 2 ladder reset: http://forums.battle.net/thread.html?topicId=27859805711&sid=3000
Az angolul kevésbé értőknek: november 26-án, magyar idő szerint valamikor estefelé jön a ladder reset.
-
mcsabee
senior tag
-
mcsabee
senior tag
Ma este jön valaki resetre? Varazslono nevű 99-es sorccal állok hun-1-en, ha valaki arra jár esetleg.
Ja, elvielg este 19:30-kor állnak le a szerverek, és 23:00-kor pedig nyomás utána, forrás: [link]
-
mcsabee
senior tag
Hát srácok, brutálisan kihalt a HUN-1... Este háromnegyed 8-kor fent vaguynk 5-en, ebből egy bot, négy AFK, engem is beleértve ^^.
Kicsit rám telepedett a gyász hangulata, évek óta tolom a D2-t neten, megszerettem ezt a játékot nagyon, rossz nézni, amint épp kihal... Most nem bánnám, ha csak pár hónappal később jönne a D3, vagy csak most jelentenék be. Valahogy nehéz elhagyni a D2-t ^^.
Még 18 nap, és örökre búcsút mondhatunk Blood Moor vérrel áztatott mezeinek, Kurast Baazar és a hozzá tartozó külterületek örökös felfedezésének, Lost City örök sötétjének, River of Flame "HF húzásainak" és természetesen Act V baal runjainak is.
Nem vagyok az az elérzékenyülős típus, de a D2 volt részemről A Játék. Remélem a D3 képes lesz betölteni az űrt, bár a képzeletbeli lécet sosem fogja tudni átugrani. Még hivatalosan nem lett lecserélve a D2, de szinte hallom, hogy a fejemben szépülnek az emlékek
.
-
mcsabee
senior tag
-
mcsabee
senior tag
válasz
mikromanus #6091 üzenetére
Nah, de várj. Nyilván nem kell csicsóra arach, de a karidra kell. Ha már raksz forty-t, akkor nem hiszem, hogy egy lvl 60-70-es low karival akarsz mfelni. Nyilván akkor már lesz rajta torch, anni meg a többi sallang is.
A 8 player diarunt nem a lvl miatt hoztam fel. Botrunokba bejoinolsz, leölöd diát, nihit, eldet/shenket, meg akit még szeretnél is kilépsz. Oda már kell CTA
Armor kérdésben meg: fogalmam sincs mennyi most egy 1.2k defes eth armor, de ha mondjuk Lo runát veszel 5-6 fg-ért, akkor az az armor csak 0.5-1 fg-be kerül (ugye azt írtad, hogy ötöde, tizede)? Akkor nyilván veszek egy 1.2k defest, ha ennyire free. Viszont ha esik egy 1k defes, az 1.2k defesért meg elkérnek 15-20 fg-t, akkor én biztos nem veszek 200 deffel nagyobbat. Főleg, hogy akkor az az armor 3 Lo runába kerül.
A magatalálós karinál minden teljesen máshogy megy, ott nem ilyen cuccokról lenne szó ^^.
-
mcsabee
senior tag
válasz
mikromanus #6089 üzenetére
PvP-ben nincs csicsó, ha van, akkor kb kiröhögnek és noobozás a vége
.
Ahogy írod, lvl 80-on meg kell lennie legalább 160 str-nek - de szerintem annál jóval több van, most néztem 94-es necemnél a mercnek puccon 200 str van. Namármost, hiába alacsonyabb a forty req-je, mint a lvl 80, az még nem jelenti azt, hogy lvl 60-on rá is kell adni a mercre. Sőt, lvl 80 előtt (arach, bár nem mindegyik karira kell) butaság bármilyen karit cuccolni, mert ugye 75 kell torch-nak.
Igazából a mondandóm lényege még mindig ugyanaz: lehet az eth armorod 1k defes vagy 1.2k defes, a csicsód élete és halála nem ezen fog múlni. Az már csak egyéni megítélés kérdése, hogy neked jó az 1k def, vagy ugye híg fosnak tartod.
A Hammerre meg: zaka nem kell hammerre, zaka botdinre kell meg nooboknak. Spirit ST kell hammerre. CTA pedig az élet miatt kell, ahogy eni a tele miatt. Gondolom nem players 8-as játékokban ölsz Diablót, hanem csak magadnak mf-elsz, akkor ugye az igények is mások. És pont ezért furcsállom, hogy a CTA szerinted felesleges (rakat plusz mana és life, illetve egy all skill), de azon fennakadtál, hogy az armor 1k defes, ami szerinted rossz, de az 1.2k def mondjuk már jó ^^. Annak a ~200 defnek kevesebb a jelentősége, mint a +50-60% életnek és manának.
-
mcsabee
senior tag
válasz
mikromanus #6087 üzenetére
PvP karira miért tenne bárki eth armort? Ha magatalálós, ha nem, szerintem teljesen felesleges ennél jobb armor csicskára. Ha talál valaki jobbat, akkor lecserélheti, igazából teljesen mindegy, hogy 985 def, vagy 1044, mint a tied. Nem oszt, nem szoroz, nem azon a 60 defen múlik.
Mivel ez az armor csicskára megy, ezért tök mindegy, hogy 80 str kell hozzá, vagy 200, ha elbírja, akkor rajta lesz.
Ugyanúgy lehet bele rakni forty-t pl, mint egy 1.1k defesbe, vagy 1.2k defesbe. Ez kb olyan, mint amikor valakinek 15ED-es AP kell eninek, hacsak nem gyúrsz extrém módon defre, kb semmi értelme annak a 15ED-nek, azon felül, hogy megdrágítja az itemet. 500 defre rátesz még 75-öt, woáááá, az aztán kemény...
Max PvP-nél van értelme szőrözni az ilyennel, de akkor is csak akkor, ha mindened max defes, és a lehető legjobb.
-
mcsabee
senior tag
válasz
mikromanus #6085 üzenetére
Az 1k def is elég bármire... Tapasztalataim szerint mindegy, hogy 1k, vagy 1,1k az eth armor defe.
1350-re meg csak a bottereknek van pénze kb, legit pvm player sosem vesz olyat, mert felesleges.
-
mcsabee
senior tag
válasz
mikromanus #6044 üzenetére
Azt hiszem ezt az Insight témát teljesen máshogy látjuk, én az elején inkább potizom, az biztosan nem fogy ki
. At biztos, hogy egy lifer karinak sosem raknék manát, akár ladder első órájában vagyunk, akár fél évvel utána ^^.
Az utolsó mondatodat meg nem veszem magamra, ennél egy picit komolyabb szinten nyomom a D2-t
.
@(#6047) overseer: Igen ^^.
-
mcsabee
senior tag
válasz
Cyberbeni #6039 üzenetére
Egész pontosan semmit sem ér ^^. Nem tudom, hogy a srácnak milyen cuccai vannak, de egy magatalálós sorcnak kb lehet úgy 200-300 manája, semmit nem tölt vissza még egy 17-es insight sem. Lévén extra skillek nélkül a Teleport zabál úgy 20 manát, és már 9 FCR mellett is kettőt tolhat el belőle egy másodperc alatt.
Nem tudom, hogy milyen cuccok voltak rajtad mikor nem használtál BO-t, de próbáld ki nyugodtan 200-300 manával. Nagyjából olyan 500+ mana körül már jól hasznosítható az Insight, addig viszont nem sok értelme van ^^.
Amíg nincs legalább 500 mana (vagy 10+ allskill mondjuk), addig én valami sok ED-es fegyvert javasolnék, sebezzen sokat, az a lényeg, hogy a merc is tudjon írta.
-
mcsabee
senior tag
válasz
jim_raynor70 #5974 üzenetére
Infláció? Egy ber most kb 15 ist, nem értem mit szeretnél mondani, de szerintem teljesen rossz úton jársz, az egészen biztos ^^.
Más kérdés, vajon szerintetek esni fog a 2 ára a 3 megjelenése miatt?
Hehe, nagy csodára ne számíts Diablo II-ben, amint megjelenik a 3. rész, a szerverek elnéptelenednek kb. Már most is röhejesen kevesen játszanak, a játékosok fele bot (mf vagy spam...).
-
mcsabee
senior tag
válasz
jim_raynor70 #5971 üzenetére
Mégis mennyit érne? Dol Um Ber Ist kell bele, és mivel nincs változó az RW-n, ezért a Dol Um Ber Ist rúnákat éri + az armor, ami ugye lehet fos sima 4 sock ap, de akár 15/15-ös Dusk is.
-
mcsabee
senior tag
A CoH ára = a belevaló rúnák + armor.
Highlord = pul-um (free...) -
mcsabee
senior tag
Nekem is volt ilyen. Ez oldotta meg a gondot:
1. elmásoltam valahova a játékot
2. vezérlőpult -> uninstall
3. az elmásolt játék könyvtárában lefuttattam a video configos programot
4. ráhagytam minden beállítást
5. örülés ^^Win 7 32 bit.
-
mcsabee
senior tag
válasz
jim_raynor70 #5922 üzenetére
Oks, köszi, akkor ez nem jelent semmit kb. Márciusban tutira nem lesz ladder reset (még ugye alig több, mint négy hónap telt el az utolsó óta), de egy esetleges április végi ladder reset meg már úgyis annyira közel lenne egy akár június végi, július eleji D3-hoz is, hogy akkor meg már értelmét veszti gyakorlatilag.
Én alapvetően pesszimista vagyok a D3 megjelenése kapcsán, júniusnál előbb nem vártam, de egyszerűen kétlem, hogy a D2-re kiadnának egy patch-et, ilyen kis idővel a D3 megjelenése előtt, ami ugye egyértelműen el fogja szipkázni a játékosokat, semmi értelme nem lenne egy olyan javításnak, ami érdemi újításokat tartalmaz ^^.
(#5921) wikings2: Nekem a négy és fél éves gépemen 1280*1024-ben high texture beállítás mellett, szűrők és árnyékok nélkül pöpecül fest, csak eleinte kell neki egy-két másodperc, hogy "magához térjen". Mondjuk mikor négyen vagyunk, és tényleg van akció dögivel, mindenki lő, meg varázsol, meg maga alá fingok a gyönyörtől, akkor meg-megröccen a cucc, de nincs vele komolyabb baj.
-
mcsabee
senior tag
Smiterhez és überhez annyit, hogy szerintem kevés a dracul. A legjobb "ingyenes smiterre" egy precast life tap item kell, hogy 100% halál nélkül öljön, de ugye még így is megesik, hogy leszopják a manáját, és belehal szegényke.
@(#5905) AtHoS: Trap assa? Uberre? Egy summon nec elég, azzal tutira könnyű legyűrni, de ha minden kötél szakad, akkor lehet a summon necet kombinálni egy smiterrel, ha ez a két kari nem viszi le übert, akkor user error áll fent.
@(#5919) wikings2: Már haveroknak is leírtam ingame, ne nagyon számítsatok arra, hogy a Diablo II-ben lesz reset a Diablo III megjelenése előtt. Vagy ha mégis, akkor szinte napokkal utána jön a D3, ami tudjuk, hogy mivel fog járni.
@(#5916) jim_raynor70: Gyors kérdés, azt mondta a fickó, hogy lesz patch, 100%, vagy azt mondta, hogy ha esetleg lesz új patch, akkor majd ahhoz hozza ki? Mert ugye nem mindegy a dolog. Esetleg PM-ben át tudnád dobni a mailt?
-
mcsabee
senior tag
Most nézem, hogy a nec fcr bp-je elég fail, mivel ugyan annak kellene lennie, mint a palánál, de nem ugyanaz ^^.
-
mcsabee
senior tag
Nem, még egy nem lesz, ez is 3 hónapomba telt ^^. Nagyon kevés a run, és iszonyatosan elfogytak a normális, nem nub player-ek, plusz ladybaal-en elképesztő nagy a ranbotos beömlés, és az ő szabályaik kicsit eltérőek, így sok a konfliktus, ami egyszerűen rombolja a játékélményt ^^.
Most tolok egy bow amát, totál költséghatékonyba, pvp-re
.
És köszönöm!
-
mcsabee
senior tag
Official Announcement: Ma délután, mittomén kb 4 órakor, megléptem a 99-et ^^ - manuális kari, nulla hack, for sure.
-
mcsabee
senior tag
Hátőőő, WW assát nem igazán ajánlanék, maximum PVP-re, és egyébként sem az olcsóbb karik közé tartozik. Inkább ezt: [link] ajánlanám, innen is vagy a "Weapon/Shield - Non-max Block (Damage focused)", vagy a "Weapon/Shield - Max Block (Damage focused)" verziót.
"Még egy kérdésem lenne,haverral próbálunk bneten játszani,de neki állandóan hell unleashedet ír ki..pedig most rakta újra a játékot (eredeti) és nem találja a szervert amit én csináltam"
Ha Hell Unleashed-et ír, az baj. Uninstallja a játékot, törölje ki a könyvtárat is, ahova telepítve volt, majd rakja fel újra, egy másik könyvtárba, még csak véletlen sem az előzőbe. Ha ezek után sem megy, akkor esetleg a Hell Unleashed mod fórumában kérhetne segítséget, ott talán jobban tudnak segíteni.
-
-
mcsabee
senior tag
válasz
Gyulus11 #5815 üzenetére
A megoldás: PlugY. Felrakod, és lesz egy nagyon-nagy ládád, nem tudom mit kell ezen pörögni ennyit. A PlugY külön program, semmit sem változtat a Diablo 2-n. Single player módot Plugy-ról indítod, a multit meg sima D2-ről és slussz.
Egyébként már az csalás, hogy 250k goldot adnak az itemért, Hétszeres pénz az alaphoz képest, ergo hétszer nagyobb az esélyed arra, hogy gamble-ből fasza item essen.
Ha nem teszed fel a PlugY-t single player módban, akkor - ne haragudj meg a szóért - de bolond vagy.
-
mcsabee
senior tag
A Diablo 2-t laikusok nem értik, kb fejből mondhatnék vagy ezer olyan rövidítést, amiről egy átlagos gamernek lövése sincs. A 20 FRW = 20% Faster Run/Walk, a 3x40/15, az pedig 3 darab 40 Enchanced Damage és 15 Increased Attack Speed jewel-t jelent ^^. A dolog lényege az, hogy három olyan jewelt tegyél be egy 3 socketes 20 FRW-s circ-be, aztán mehet a móka, de ez egy kisebb vagyon
.
A D3-ban is lesz bőven ilyesmi ^^.
-
mcsabee
senior tag
-
mcsabee
senior tag
válasz
KicsiPaszuj #5782 üzenetére
Pontosan ezt mondtam, elbeszélünk egymás mellett. Te arról beszélsz, hogy mennyivel másabb a Median, mint az alap, én pedig arra reagáltam, hogy "A Median a D2 egyetlen olyan formálya, melyben a summonerek képesek magas szinten is nyomulni" - ami ezek szerint nem lett jól megfogalmazva.
"A lényeg hidd el más körülményekre készült a két modell."
Egy másodpercig sem állítottam az ellenkezőjét, sőt, ezt mondtam én is fentebb: "A modokhoz nem tudok hozzászólni, nyilván teljesen más a balansz".
-
mcsabee
senior tag
válasz
KicsiPaszuj #5777 üzenetére
Úgy érzem, hogy elbeszélünk egymás mellett.
"Azt, h "magas szinten is tud nyomulni", úgy értettem, h képes igazi kihívásokat is kezelni."
Ez teljesen igaz egy D2-s summon nec-re - D2-s körülmények között-, mindent visz, mindent, über dia vagy über trist, neki mindegy, komplett hell húzás? Vicc ^^. Annyi baj van vele, hogy kis idő, mire az ember felhúzza a sereget, de egy botd iron golemmel nagyon egyszerű dolog
.
A modokhoz nem tudok hozzászólni, nyilván teljesen más a balansz.
"Medianban, bármilyen sumnec build elvérezne"
Ez pedig ugye alapvető játéktechnikai hiba, amiből van 1000+1 az alap D2-ben is ^^.
-
mcsabee
senior tag
válasz
KicsiPaszuj #5772 üzenetére
"A Median a D2 egyetlen olyan formálya, melyben a summonerek képesek magas szinten is nyomulni."
Wut? Ha a Summonerek alatt a summon nec-re gondolsz, akkor wrong a megállapítás. Alap D2-ben az egyik legerősebb kari a summon nec. No cucc nélkül úgy viszi hell-t, mint ahogy a forró kés megy át a vajon. Előző ladderben neccel kezdtem (amit később átraktam pb-re), és mikor mások szenvedtek azzal, hogy megöljét diát, én röhögtem egyet, dia freekill volt már cuccok nélkül is
.
-
mcsabee
senior tag
válasz
KicsiPaszuj #5761 üzenetére
Igen, toltam már Median-t, kb ott untam meg, mikor asszem Tamoe Highlanden rám telézett valami szürke izé, talán Witch, vagy ilyesmi, és instakill. Ilyet egyszerűen nem szabad belerakni egy játékba, pont a játékkedvet veszik el. Mikor harmadjára mentem vissza, "ilyen nincs, hogy nem lehet kinyírni", és harmadjára is levágott, nna, ott untam meg az egészet. Arról nem is beszélve, hogy szintén még az elején, állok amával, ilyen körbelövős nyilas skillt toltam, nem tudom mi a neve, alapvetően mindent ledaráltam vele, jött egy csapat mob, olyan gyorsak voltak, mint a fene, lefutottak, és instakill. Ez nem nehézség, ez hülyeség szerintem ^^. A játék nekem arról szól, hogy játsszak és szórakozzak, nem az ilyen instakill mobokról vagy mobcsoportokról, amiktől csak elmegy a kedvem.
Szeretem én a kihívást, chc-ztem sokat, ott azért elég keményen figyelni kell, a 800 életet (bo nélkül) elég hamar lekapják a mobok (haltam is jó párszor, hellen duri elég kemény sorccal, merc kb két másodpercig bírja
), de ami a Median-ban van, az sok nekem, minden szinten ^^. Egyszerűen hülyeségnek tartom az ilyen fajta nehezítést.
Mielőtt félreértés esne, nem azt mondom, hogy túl nehéz a Median, pusztán arról van szó, hogy játéktechnikailag rengeteg olyan butaság van benne, ami inkább elveszi az emberek kedvét a játéktól, kivéve akkor ha mazochisták
.
-
mcsabee
senior tag
válasz
KicsiPaszuj #5758 üzenetére
Nem mondtam azt, hogy csak ti ketten játsszátok, egy szóval sem, ne láss rémeket ^^.
Az én hozzáállásom az, hogy nem tanulok be csak azért egy játékot, mert más, mint a D2. Az original verzióban is van bőven kihívás, csak meg kell keresni. Látom, neked örök vesszőparipád ez a hell baal dolog, a D2-ben sem abból áll minden, hogy hell baal-t runolod 70-szer, aztán vagy van drop, vagy nincs, azért az elég unalmas lenne egy átlagos játékosnak, több olyan terület is van, ahol eshet minden, de hogy ezek kiessenek, annak az esélyes erősen közelít a nullához.
Meg ugye vegyük azért azt is, hogy ha te hell baal-t akarsz runolni, oda is kell gear, azt is össze kell szedni valahogy. Nem hullik senki ölébe az item, hogy "tessék, itt egy full hammer, runold napi hetvenszer hell baal-t". Lehet menni cow-ozni, nihla-t ölni, diablo-t, vagy esetleg pit levelt, ancients tunnels-t, worldstone keep level-t, ezeket mind ki lehet pucolni az első mobtól az utolsóig. És hidd el, ha nem vagy jól cuccolva, akkor worldstone keep-ben szenvedni fogsz a soulokkal, vagy a moon lordokkal, amik egy hittel ölik a merced, aztán meg mehet a futás (ha nem vagy soso és nem futja enire), mert meghalni rossz.
Elismerem, hogy a Median a modok között nagyon jó, sőt, lehet a legjobb is, ezért is mondtam, hogy jó játékot hozzá
.
-
mcsabee
senior tag
válasz
KicsiPaszuj #5755 üzenetére
Elhiszem, hogy nektek bejön, hajrá, jó szórakozást hozzá
.
"De van egy egyszerű dolog miszerint a Median JOBB!
Ez nem vélemény, ez tény!
És ez nem azért van mert az alap D2 szar hanem szimplán azért mert az alap D2 10+ éves"Erre meg nem is tudok mit mondani - figyelmen kívül hagyva azt a tévedést, hogy 10+ éves lenne az a játék, amivel most toljuk bneten -, kinek a papné, kinek a pap fia, másoknak meg a sarki leányzó.
Ha annyira jó lenne a Media, mint ahogy itt istenítitek, akkor mindenki azt tolná a D2 helyett, elvégre miért játszana bárki egy rosszabb játékkal, ha van jobb, nem?
.
"öhm, te fele annyit sem fogsz szopni, a legdurvább D2es itemért gigabrutál pechel, mint én egy arany rúnáért, vagy egy sacred-junikért."
Akkor neked D2-ben tonnaszám hullottak a 3/20/20 sc-k a HR-ek, minden sarkon esett Tyrael, LLD bow, trires csuka, 15/15/45@ perf def ST, ED/dex/str/fhr jewel, 6/40 javelin, craftoltál 2 skill / 20 fcr amut gz adokkal, esett sok-sok 3/2/20 circ, jmodok, jwodok, fcr/str/life/mana/allres ring és még sorolhatnám, hogy mihez NEM volt még szerencsém D2-ben, pedig már több éve tolom bneten ^^.
De mondom, jó szórakozást a modhoz, nekem pont azért nem jön be, amiért nektek annyira tetszik
.
-
mcsabee
senior tag
válasz
KicsiPaszuj #5750 üzenetére
Amiket leírtál, az nekem mind-mind nagy gondom egy modban.
Például az, hogy táposak a cuccaid, én szeretem azt, ha egy lópöcs erősségű itemmel kezdek, és aztán kapok egy olyat, ami két lópöcs erősségű, és így tovább. Az igazán durva itemekért pedig kelljen nagyon sokat játszani, mint a D2-ben egy Death Fathom, vagy mondjuk egy tápos fcr, resist, stat, ar ring.
A kétszeres sebesség szintén nem olyan dolog, ami nagyon vonzana, néha még a D2 is túl gyors, mert mondjuk azért 2 perces, vagy annál gyorsabb baalrunokban csinálni diát, nihlát, figyelni a dropra, mobokra, nehogy beleszaladjak valamibe 98-on, elég fárasztó tud lenni.
Meg tudod mi a nagy helyzet? Elképesztően lusta vagyok X év D2-zés után betanulni egy ilyen modot ^^. Várom már a D3-mat, aztán azzal fog továbbmenni a kockulás
.
Egyébként a modoktól még jó pár éve a Fury Within vette el a kedvem, hogy abban milyen tápos karik voltak, te jó ég
.
-
mcsabee
senior tag
válasz
KicsiPaszuj #5746 üzenetére
Jól látod, én inkább tolom a D2-t, mint a Median-t. Mint minden moddal, ezzel is ugyanaz a bajom, hogy nem D2. Egyszerűen túl sok, túl táp, a Median minden, ami a D2 nem.
Egyébiránt: "Az a gáz, h itt full kosztümizálható szettel, totális szabadsággal és full junik szettben le*opod magad nightmareen^^" --- pontosan erről beszélek, ez tipikusan az, mikor minden sarkon esik valami, de még azzal is egy rakás fos a kari. Tehát, hiába vannak a sima D2-höz képest übertáp megagigabrutál itemeid, úgyis gyenge vagy. Ha teljesen normálisan játszol, akkor hellen ugyanúgy leszopod magad sima D2-ben is, nem kell ehhez mod. Zeal palával neki lehet esni, kiderül, hogy mennyire nehéz az alapjáték
.
Ha kihívásra vágyok, elindítok egy chc magatalálós karaktert és elkezdek walkolni, egyedül. A játékosok 99%-a norm act 1-et sem élné túl.
-
mcsabee
senior tag
Próbáljátok chc-ben naked karival letolni hellt, és utána mondjátok, hogy a Diablo II könnyű ^^.
-
mcsabee
senior tag
Jó esetben nem lesz több reset ^^.
-
mcsabee
senior tag
Nincs nagy mozgás ^^.
Én szokás szerint ostromlom a laddert keményen, jelenleg #69 overall és #14 sorc ^^. Eddig kemény 370 fg-t kerestem ladderen, nm br-ben grabboltam egy gult (120) meg egy nightwingért kaptam 250-et.
-
mcsabee
senior tag
Ki hogy áll az új ladderben?
-
mcsabee
senior tag
Mivel még senki sem postolta be:
Ladder Reset October 25 - Nebu
We anticipate all Diablo II realms to be down for approximately six hours during the reset. More specific information on realm availability on the day of the reset will be posted in the Battle.net Status forum. When the ladder is reset all existing ladder characters will be converted to non-ladder. All characters and items being converted to non-ladder will remain intact, but once converted these characters will no longer have access to ladder content such as creating ladder-only rune words. For more information on ladder characters please visit the Arreat Summit Realm Character Types page.
Valószínűleg szokás szerint délután 4-5-6 körül mennek offline-ba a szerverek, este 8-9-10 körül pedig már lehet game-elni, de pontos óra:perc még nincs, a resethez közeledve lesz kiírva.
-
mcsabee
senior tag
Nagyon rövid, gyakorlatilag 2-3 nap alatt fullra ki lehet játszani az összes karival. És hidd el, bár kicsit hülyén veszi ki magát, de tényleg jobb, ha az ember nem is hergeli a bétával az agyát, mert bár marha jó dolog Diablo III-mazni, mégis ott van a kisördög, hogy "úgy mennék már tovább", és folyamatosan azon agyalsz, hogy milyen lehet később, megnézed mondjuk az 5-ös szintű kovács craftolható cuccait, miegymás, és egyszerűen nem tudsz tovább játszani
.
-
mcsabee
senior tag
Diablo V jobb ^^.
-
mcsabee
senior tag
Nekem a blizz a kedvencem, nincs konkrét buildem, a lényeg az, hogy elüssön a többiekétől. Nightwing helyett circet használok, Death Fathom helyett rare orbot, dusk coh helyett valami nehéz armor cohot ^^.
Meg nagyon bejön a pb nec is, csak iszonyatosan gyenge a nagyobb hordák ellen, mert nincs CC skillje, AOE skillje sincs ugye, csak egyenként tud ölni, ami meg nagyon lassúúúúúúúúúúúú.
-
mcsabee
senior tag
Mage nem kell. Csak a sima járkálós csontik kellene, amplify damage és corpse explosion meg clay golem. Megcsinálod a sereget, nyomod mindenkire az ampot, amint elhullt az első rosszarc, tolod a CE-t az arcukba, aztán csak vigyorogsz, mert mindenki fekszik
. Nem tudok semmilyen buildet mondani, én személy szerint utálom a summon necet, de reset elején nem volt sok fg-m, így egy hetet várni kellett, míg meg tudtam csinálni a pb necet, kényszerűségből voltam summon ^^.
-
mcsabee
senior tag
Teljesen jó a summon nec. Én resetkor necet kezdtem, és amíg nem volt eni, meg hoto, meg torch, meg skillerek, meg a többi okosság, addig summonnal toltam, baalon kívül vitt mindent hellen, Diablo-t is.
/e: és itt fos cuccokra kell gondolni, kb 2 hétig mentem ezzel a neccel, és nem vettem rá semmit, csak ami esett.
-
mcsabee
senior tag
válasz
Stalker-2572 #5578 üzenetére
Körülbelül semennyire, néha napján este van egy kis élet, de 5 embernél többet nem nagyon találsz hun-1-en. Az SC rész nagyjából pörög, a lod HC is egész jól áll, de a CHC teljesen kihalt, ahogy a sima classic is.
-
mcsabee
senior tag
Na, ez van: "After three months the account will go into an 'expired' status, at which time anyone else can create a new account using this now available account name. The servers also run routine maintenances which may also delete expired accounts."
Azt jelenti, hogy 3 hónap inaktivitás után az accountod automatikusan átkerül 'expired', azaz lejárt státuszba. Ha ezután bárki más lekreálja, akkor a tiednek lőttek. A szerver ezen felül automatikusan futtat karbantartó scriptet, ami az 'expired' státuszú accountok törlését is magával vonhatja.
Mivel te már legalább 5 hónapja nem léptél be, nem kizárt, hogy törlése került az accountod.
-
-
mcsabee
senior tag
Baaaaaaaah, miért nincs CL-ben egy *csúnya szó* diarun se? Hogy lesz így a lelkes 2-es szintű Lady makiarcból igazán lvl 90-es hős?
-
mcsabee
senior tag
válasz
killerjohn #5551 üzenetére
@nandude: Hát én ilyenről nem is hallottam. TCP/IP vagy Battle.net a multi?
@killerjohn: Én erre nem lennék olyan marha büszke, ha bottal csináltad. Csak a randomok büszkék arra, hogy bottal mekkora e-penis-t tudnak növeszteni, aki gamer, mindent megcsinál bot nélkül, aki meg nem, nos, az a D2-es társadalom legalja.
Öcsédnek mi volt az acca / karineve? Lehet, hogy ismerem.
"Azért az jópofa volt, amikor reset másnapján én teléztem lightsosoval throne-ba úgy, hogy a partyban mindenki más hátra állt, mert wave1 autokillelt mindekit"
Azért azt tegyük hozzá, hogy a w1 csak azokat autokilleli, akik kb 2 perce játszanak D2-vel, aki már teszem azt 3 perce játszik, az tudja, hogy a w5 kivételével az összes w-t lehet fagyasztani cold sorccal.
Btw a te e-penis-ed nagyobb, mint az enyém, nekem sosem volt pár 10k fg-m, de sosem éreztem szükségét sem annak, hogy reset után pár nappal near perf itemekkel rohangáljak.
-
mcsabee
senior tag
Nem a kétágas sorkkal van bajom, értelmesebb cuccokban lehet vele ölni, pusztán azt nehezményeztem, hogy ha te 7-8 órával reset után hellen vagy, se shako, se df, se mara, se skullder, se CG, se semmi, zéró cucc. Arra próbáltam rávilágítani, hogy még pure blizzerrel is telézgetni kell hell andy-nál ide-oda, mire levágom totál kezdő cuccokban, nem hogy egy kétágasnál, ahol eleve kevesebb a blizz dam például. A firewall meg eleve olyan skill, amibe bele kell állnia a mobnak, andy pl nem az a tipikus megállós szörnyike.
És szintén, ahogy fentebb is mondtam, jó cuccokkal erős, jobb is, mint egy pure blizz, ha csak mf-re kell, mert már 6k blizz dammal jól lehet ölni, az elég mf-re bárhol, ha egyedül vagy. De kipróbálom, kaptam item packot hero editorhoz, tesztelgetem kicsit a low cuccos két ágas sorkot, mert most már nagyon kíváncsi vagyok, hogy egy tipikusan reset utáni állapotban mit érhetek el vele.
Egyébként, az "Egyedül a 28-as DF ami kirívó lehet" rész kissé megint sántít, a mara, a shako, a chance guard, a bk4, a spirit monarch sem tipikusan azok az itemek, amik egyből elérhetők. Például ugyanez a skillezés mennyire lenne hatásos, ha mondjuk 3 ptopazed sisak, 4 ptopazed armor (vagy valami random rare-k), spirit kard, mondjuk smoke armor, ancient pledge shield (act 5 q2 adja ugye a rúnákat hozzá), random rare kesztyű, öv, cipő, ringek, amu összeállításban tolnád - ahol ugye még az átlag 2 - 2.5k blizznél is kevesebb a sebzés, mert fire ágra is tenni kell.
De tényleg kipróbálom, és reportolok, hogy mire jutottam, úgy a legtisztább.
-
mcsabee
senior tag
2010. augusztus 23. 12:36:20 - jah runát vettem 25 fg-ért, ekkor még 1 hónap volt resetig. Egy perfect eni (15/15 775) akkoriban is olyan 150-200 fg magasságában ment.
"most hoto31 + spirit35 + arach + magefist + fcr ring-ből van meg a 125fcr"
Ez így bőven jó, amunak mehet Rising, ha csinálsz CS-t is, vagy Mara's. Másik ringed lehet BK, SoJ, vagy Raven, cipellőnek WW, a dex miatt, a fejedre Shako, vagy mondjuk egy 2 pala, dex, resist Circlet. Mivel a Spirit csak 55 FHR-t ad, ezért esetleg cipőnek mehet FHR, Dex is akár, de a Dex mindenképp kell, hogy több maradjon Vitality-re.
Spirited milyen? Mert amíg nem lesz Sacred Targe, addig ugye egy restatot mindenképp be kell még kombinálnod. Ha csak a Spirit fog adni FHR-t, akkor charmból kell összeszedned a 86 FHR-t, ami ugye azt jelenti, hogy három 12 FHR skiller kell ^^. Ez ugyan nem olcsó mulatság, de mindenképp megéri. Max Block, 75 All Resist, 86 FHR, 125 FCR, ezzel már egész hálás, ha van vagy 10k damod ^^.
-
mcsabee
senior tag
"Nem kellene erőltetni azt az elképzelést miszerint a kétágas sorc gyenge lenne.
Legalábbis pontosítsd, hogy miben is lenne gyenge, mert én valahogy ezt nem vettem észre eddig"Azért az sem helytálló, hogy olyan nagyon erős lenne. Két dolgot tartsunk szem előtt, egy kétágas sorc akkor való valamire, ha vannak rajta normális itemek. Ez egyedül, single playerben, trade nélkül kb lehetetlen.
Ha az itemeket nézzük, nekem 2 sork skilles circcel (5/5 rbf'd), 5 blizz orbbal (5/5 rbf'd), coh armorral, spirit monarch-hal, trang kesztyűvel, arach-hal, sandstorm csukával, marával, 10 fcr 20 str ringgel, bk 3-mal, 7 skillerrel, torch-csal és annival volt 10k blizz damom, úgyhogy amit a leírásod ír, hogy 2-3 skillerrel, meg pl 5 blizz orb nélkül 9k dam, az hülyeség.
Jelen sorkomnak 3 cold circ, 5 blizz orb, smoke armor, spirit M, rare gloves, 2 * rare ring, snowclash, sandstorm, 2 cold amulettel, és egy annival van 6k damom úgy, hogy blizz + syn-ek maxon vannak és a mastery is. most ha ebből levesszük a mastery-t, akkor nagyon sokat nő a szörnyek cold resistje, tehát még ez a 6k dam sem lesz 6k dam, hanem csak mondjuk 4k, ami arra elég, hogy egyedül megöld vele hell andy-t, de hogy nem lesz hathatós hellen 8 playersben, az is biztos.
Az én meglátásom az, hogy ha valaki két ágas sorcon gondolkodik, nem árt, ha van némi tőkéje, hogy mercre eth forty-t, eth botd-t vagy pride-ot, vagy infy-t és eth gaze-t, andy-t, cot-ot tegyen, magára coh-ot, marát, valami gz rare circet, és egyéb itemeket pakoljon. De ha már erre van keret, akkor teljesen felesleges a kétágas sork, hiszen egy infy-re ekkor már bőven futnia kell. Olyan ez, mint a zeal pala, mókázni jó, ha van lóvé, de sok értelme nincs hosszútávon, mert alapvetően gyengébb, mint egy hammer, ami mindenhol öl.
Úgyhogy összességében nem hülyeség a kétágas sorc, csak épp szar itemekbe semmit sem ér, ha pl nem futja torchra, annira, arachra például, akkor nem lesz elég dam. Úgyhogy, ahogy te is mondtad "Nem kellene erőltetni azt az elképzelést miszerint a kétágas sorc gyenge lenne.", csak azt sem kellene erőltetni, hogy olyan nagyon erős, vagy hozzá kell tenni, hogy csak jó cuccokban való valamire.
-
mcsabee
senior tag
3 cold skill circlet, 5 blizz orb, smoke rw, spirit shield, 14 str tri res gloves, snowclash öv, sandstorm csuka, 2 cold skill amu, rare ringek resistel, stattal.
1. végig tudod, de erős csicska kell
2. a biztonságos tele fcr-je 63, de ha a kiegészítővel tolod, akkor inkább 105-öt mondanék.
3. ez a játékstílusodtól függ, én a pure vitát ajánlom általában, azzal sokaknak könnyebb haladni
4. Stomshielddel semmiképp, annak is 156 az str req-je, lidless az jó helyettes
5. vannak max blocker sorcok, de az az élet rovására megy, és akkor muszáj vagy enigma armort használni
6. mercnek csak eth cuccokat, eth pride, botd, insight, infy, armorba stone, forty, sisak meg andy, gaze vagy cot, ami valami of thieves :-DDDMindenképp ajánlom az 1.13-as verzióval is kompatibilis PlugY letöltését, rengeteg olyan dolgot ad, ami bneten alapnak számít.
És nem óhajtok megállni 99-ig ^^.
(#5477) tdd587
Cuccokkal, rúnaszavakkal. Az a baj, hogy Act 2-ben max 20-as szint körül lehetsz, vagy még annyi sem, ott igen nehéz bármit is mondani, mert attól függsz, amik esnek. Menj vissza norm Andy-hoz, runold jobb cuccokért, mást nem nagyon lehet mondani. Egyébként lehet jobb lett volna a cold ág, mivel tudsz vele fagyasztani, glacial spike-kal már területet is, így egyszerre több szörnyet is "meg tudsz fogni", ha nem cold immune-ok.
-
mcsabee
senior tag
Na, meglett 95 is. De ahogy haladok előre a szinteken, úgy esek vissza a ladderen... A 96-os szint hétfő / kedd magasságában meglesz szerintem.
-
mcsabee
senior tag
Na, sikerült a 94 is, most arra gyúrok, holnap meglegyen a 95, de az kb 230 run, úgyhogy jelenleg tanácstalan vagyok, hogy mi lesz ^^, pedig nagyon kéne
.
-
mcsabee
senior tag
Nos, kb 30 perce meg lett a 93 is ^^. Török fel, mint a talajvíz, holnapra a 94 van betervezve, remélem sikerül.
Ti hogy álltok? Valami jó drop, magas lvl?
-
mcsabee
senior tag
Sikerült végre a 91-et összehozni, ha minden a tervek szerint halad, holnap 92.5 vagy 93 meglehet.
-
mcsabee
senior tag
Na, ma végre elértem a 80-at, és esett anni is!!! Megpróbálom eladni unidba, de egyelőre nem jött rá offer
.
-
mcsabee
senior tag
Rendes teammel, 8 playerrel nagyjából 6 óra norm act 1 -> hell act 5 ancikkal kinyírva, max 7 óra. Mivel 9-kor jöttek vissza szerverek, hamar ki lehet számolni, hogy nem akkora ördöngösség a lvl 80, csak fel kell cuccolni a talált itemekkel egy telert, és kell egy barb bora.
/e: Jelenleg 69-es vagyok, már csak hell ancik kellenek, és BR!!!
-
mcsabee
senior tag
Ki hogy áll? Toljátok még? ^^ Here lvl 62, hell act 1-en vagyok.
-
mcsabee
senior tag
Hivatalos időpont:
Diablo II will be down September 28, from 10:00 AM PDT until approximately 1:00 PM PDT for the scheduled ladder reset.
Ez magyar idő szerint este 7-es shut down-t jelent, és nagyjából este 10-es startot.
-
mcsabee
senior tag
ES sorccal annyi a gáz, hogy ha low cumókban nagyon kevés a mana. Namármost, ha az egyszer elfogy, akkor a low life miatt, instant halál van. ES mellett szól, hogy nincs szükség resistre, valamint life-ra, ha van insightod, akkor használható lehet, de bo nélkül nagyon kevés lesz a manád.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged