- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcsabee
senior tag
-
Barnabás86
csendes tag
Helló!
Sajnos én csak a nekromantával tudok eredményesen harcolni. Kár, hogy a druida nem tud hullát robbantani. De ott van neki a medve, ami darabokra tépi az szörnyeket. Én a nekromantánál a hullarobbantással szoktam darálni a szörnyeket. Sajna a nekromanta kevés fegyvert tud gyorsan használni. A kedvenc fegyverem a Hwanin Igazsága Bárd (Hwanin Justice Bill). Csak ezt a szálfegyvert tudja gyorsan használni, de ez az egy jól fel van turbózva. Zöld feliratos (set) tárgy. Te milyen unique vagy set tárgyakat találtál eddig?
Minden jót! -
AtHoS
nagyúr
DC = Diablo Clone vagy másképp Über Diablo
soj eladással lehet előhívni. Az a mendemonda járja, hogy annak idején a sok dupe soj-tól kívántak ilyetén mód megszabadulni.
-
AtHoS
nagyúr
Hát ilyenkor neki lehet állni DC-t ölni. Egy gyenge smiterrel le lehet szedni semmi pillanat alatt és lesz annid
csak ugye ne hagyd el a játékot míg le nem ölöd
Vole
"A dupla agas soso allitolag mar nem tul jo."Hehe. Én mindig dupla ágas sosót fejlesztek a linkelt leírást követve és nem vettem észre, hogy gyengusz lenne. Nem szentírás, nyugodtan el lehet térni tőle. A gyengeségéről annyit, hogy Hell-en bárhol megállja a helyét. CS-ben kicsit vigyázni kell IM miatt, ami Baalrun előtt is egy kis probléma lehet, de ezen kívül Hell Ancikat is lehet vele nyugodtan irtani. 8-as gamában egyedül elviszi baalrunt. Sokszor segítettem hell huziban vele és jó páran meglepődtek, hogy seperc alatt lenyomtam egy "szar sosóval" Travi council-eket. HF-hez húztam kis karikat is vele, tehát HELL-en 8-as játékban act4-be jutáshoz a kis karik pakolgatásával együtt kb. fél óra kell.
Ha ez gyenge, akkor beletörődöm, de nekem akkor is elegendően erős
1,5.-2 perc körül megvan vele Andi, summoner, duriel, mefi, pindle
Nihlathak-ozni is simán lehet vele, bár oda inkább egy light sosó jobb. Persze hammer keményebb
"Neztem az ajanlasodat, es a mastery -re 1 skill nekem kevesnek tunik, en maxolnam ha mar coldskill is van."
A kétágas sosó egyetlen hátránya, hogy valamivel kisebb sezést lehet elérni, mintha csak egy ágat tolna az ember. A cold mastery pontjai kerülnek a Firewall-ra, tehát azt a linkelt builddel nem lehet maxolni.
A cold mastery 19 pontjának beáldozásával, ami tapasztalatom szerint megéri. Kapsz egy olyan sosót, amely mindenhol megállja a helyét. Nincs számára akadály. Természetesen vannak célirányosan épített karakterek, amikkel néhány dolgot gyorsabban meg lehet csinálni.Én kis magyar szerókon tolom/toltam és ott egy eni összeszedése nem mindennapos dolog, tehát amit összerak az ember azt meggondolja hol használja. Egy sosóra, hogy spóroljon 2 skillt, ami sebzésben jelent max 1000 damot eléggé pocsékolásnak tűnik, de hát ugye törekszünk a maximumra.
Ha már a maximumnál vagyunk. Orb helyett, inkább csinálj egy light sosót. Lightning és Chain lightning skillekkel irtózatosan lehet vele irtani. Ez a legerősebb Sosó build, csak ugye a cuccok illetve az infy miatt drágább a felcuccolása, mint a kétágas sosóé.
Egy light sosóval el lehet érni durván 45k sebzést (ezt persze rögtön felezni kell a nagyon alacsony minimum sebzés miatt az átlaghoz), viszont a csicsóra pakolt infy következtében nagyon minimális azon szörnyek száma, amikre nincs hatással az lightning.
A kétágas sosóval összeszedem az infyhez és a light sosó cuccaihoz szükséges rúnákat vagy magát a cuccokat, aztán jöhet a light sosó. Na, a fentebb a kétágas sosónál írt dolgokat sokkal gyorsabban képes elintézni. Egy Hell huziban igencsak oda kell figyelnie a delikvensnek, hogy ne kelljen állandóan mondogatni neki, hogy Go TP, illetve egy Baalrunt egyedül 8-as játékban kb 3-5 perc alatt kivégez, a leTPzést is beleértve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest