- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberbeni
addikt
nem tudom most mennyit ér, szerintem olyan 10-15fg/kari korrekt ár.
tudom, hogy csrun biztonsagosabb meg gyorsabb palaval, ráadásul orb sosoval épphogy áttudom vinni hell act2-t (főleg a viper, ha vannak fennt az emelvényen, meg duri előtti szoba necces, mert néha van cold immun, meg nm de seis ha cold immun, azis szopás)
ha meg lod-ban kell, akkor ott van egy csomó bot csrun, ami méggyorsabb. -
e=mc²
őstag
Egy bizonyos szamu soj eladas utan (altalaban 150-200 kozott) lesz 'hot' egy szerver. Amikor eleri a kello mennyiseget, akkor jelenik meg a 'Diablo walks the Earth" uzenet, ami annyit tesz, hogy uniqe monsterek egyike helyen uber diablo lesz. (Pl. Act 1-ben Rakanishu, Corpsefire, Bishibosh, stbstb). Ha sikerult legyozni, akkor dobja az annit.
A hot szervereket en itt szoktam nezegetni.
Ahoz, hogy megtudd, hogy epp melyik szerveren vagy, kell egy "cmd-t", amibe jatek kozben (alt+tab) beirod ezt:
netstat -n | find "4000"
es kiirja, hogy epp hol vagy. Addig kell ki-belepkedni uj gamekba, amig ossze nem jon az, hogy a megfelelo szerveren legyel. Viszont figyelj, hogy a tul gyakori es tul gyors lepkedes miatt ideiglenesen pihenni kuldenek -
mcsabee
senior tag
Rendes teammel, 8 playerrel nagyjából 6 óra norm act 1 -> hell act 5 ancikkal kinyírva, max 7 óra. Mivel 9-kor jöttek vissza szerverek, hamar ki lehet számolni, hogy nem akkora ördöngösség a lvl 80, csak fel kell cuccolni a talált itemekkel egy telert, és kell egy barb bora.
/e: Jelenleg 69-es vagyok, már csak hell ancik kellenek, és BR!!!
-
icons
addikt
lvl 80an körül vannak
. El nem bírom képzelni, hogyan...
Mivel elbasztam a karaktereimet, meg senki sincs fent (ilyen korán) úgy döntöttem, mégis megyek egyetemre
. Így hát csak délután leszek
. Az az igazság, hogy elég ramatyul állok. Most jövök rá, hogy ez is akkor rohadt jó, ha összeállunk, és folyamatosan csináljuk, tehát nem megyünk el aludni
. Mert mire összeállnánk esetleg ma reggel, már kb olyan lesz, minta régi ladderban toltuk volna...
-
Cyberbeni
addikt
egy
napéjszaka alatt végigtoljuk
kb csak normal hosszú, mert ott még nem lehet rendesen telézni, nm meg hell gyorsabban átvihető.
persze ha a battle.net szerverek is így gondolják, és nem lesz nagy lag, meg c/i.
akkor ki jöjjön convi aurával? mert én kedden biztos tudok reggel 6-7-ig maradni, de utána nem biztos, hogy ráérek. -
Cyberbeni
addikt
"Bonuses To Meditation
Prayer: same as having Prayer active without mana cost" - duplán gyógyít (ki is próbáltam, és tényleg többet gyógyít prayer aurás csicsó insightal, mint anélkül)
@915c19e: accnevet írjál lécci, és jó lenne, ha hammer palával lennél. hogy ki lesz convi és ki conc aurás, azt majd eldöntjük, nekem mind1. -
icons
addikt
Én kedd délután itthon leszek, úgy egytől. Tehát az elvi induláson bent tudok lenni a kezdőcsapatban. Viszont este alszom, és szerdán csak 5-6körül érek haza. És este megint alszom (ami 9körült jelent elvben). Csütörtökön pedig 6ra úgyszint.
tehát: mit kezdjek? Ne számoljatok bele a magba, viszont kisegíteni tudok
(hammerpala, és bármilyen soso szívesen leszek)
-
Cyberbeni
addikt
necinek szerintem: átkok+csontik+ce persze emellett még marad egy csomó skillpont
cucc: amelyik karira jó, vagy a low-abbakat aki felszedi, a jobbakat meg eladjuk d2jsp-n.
te mivel jössz? csak mert ha van egy conc meg egy convi aurás pala, az bőven elég. a 4 caster mellett meg elfér egy csontis neci pajzsnak (elég a sima, a mage nem túl erős)
mercinek meg prayer+might+holy freeze+thorns aurás act 2-ből plusz ötödiknek meg esetleg defiance. és persze a prayeresnél van az insight.
én szerintem csak kedden tudok menni 8-tól reggel kb. 6-ig, vagy ha nem sok van hátra, akkor 7ig.(a többit még nagyon nem tudom, hogy mikor érek rá) és mindegy, hogy milyen aura van rajtam.
szerk.: illetve attól függ a szerda/csüt., hogy mikor érek haza kocsmából, meg lesz e kedvem akkor tolni. -
wikings2
őstag
Hát nem kövez meg senki sem.
2 különböző világ ez sokak számára. Én személy szerint am Fire sosóznék és mefi/countess run esetleg Andi ha kemény a csicsó és leveri lazán (2k-10k dmg
)
Amúgy szerintem az elején az első HR kiütése a legkomolyabb előny és legjobban profitáló dolog.
Én ütöttem Ber runát még a második hét elején. Persze nem full soso geart vettem belőle hanem eladtam inkább...ez makk ugyan de hát ilyen az élet...Ha elment volna soso gear re akkor kb 2 hónap alatt inflálódott volna 10 ed annyira az ára.... és én türelmes vagyok ilyen téren
ELADNI MINDENT AZ ELEJÉN -
for3l
senior tag
pedig elhiheted, hogy vannak, akik ilyen 500$-okat költenek fg-re (akár egyszerre is). nézz szét itt: link.
szvsz attól még, hogy nyalod njag seggét, nem igen kapsz free fg-t. (általánosságban)botolás már inkább reális, de ott meg ne ilyen 5-10botra gondoljatok, hanem 150-200/realm (esetleg még több).
rare cuccokról már esett szó plusz vannak a bugitemek (1.07-8-ból), amik - ha perm-ről van szó - könnyen szaladnak 20k++ fg fölé.
és akkor ha számolsz egy kicsit: 20kfg -> ~400$ -> ~84k huf - több, mint a jelenlegi minimálbér 1db item-ért. lolszerk.: sztem összedobni vmi soso-t, amivel legalább hell andy + mefit tudod ölni, aztán go mf-elni (ha fg-t akarsz gyűjteni).
-
icons
addikt
Nekem valami írtó kevés... nemrég regisztráltam, és amiket találok, nem nagyon érnek már 1-2fg-nél többet sajna...
Vagy ha mégis, elég nagy a kínálat, hogy senkinek se kelljen.
Torch-om pl van 10körül, de mind low sajnos, és hiába futok, abból se esik valami jó statos...Megnéztem, és 23fg-m van
.
-
-
icons
addikt
Jajam, úgy van!! Én is beszállok, méghozzá két karakterrel is szívesen. Ez annyit tesz, hogy egyszerre harcolni nem tudok mindkettővel, tehát amikor olyan rész van, akkor a másik a városban marad (igény szerint kilépek, ha erősek a monsterek, vagy van más valaki, aki bejönne).
Mikor lesz a reset? Kedd reggel vagyok itthon (11ig max), aztán este 6tól, és szerdán kb 1től estig. A gond az, hogy az esték kiesnek, akkor nem tudok játszani. Olyan 11-éjfél körülig tudok, aztán reggel 5től
. Tehát plusznak számítsatok be engem, de a magba ne nagyon
.
-
sirdond
őstag
véleményem szerint tökéletesen használható
nekem az első hc karim egy budget es forb sorc volt
a lényeg,hogy legyen kellő fhr (30 min, de a több mindig jobb), fcr (63 minimum, de 105nél már sokkal biztonságosabb a tele), max block és minél nagyobb fbr
ezeket selffound cuccokkal is simán össze lehet hozni hellig, még insight se kell mercre én inkább kelpie-t szoktam neki, szerintem sokkal hasznosabbstats:
str ami a cuccokhoz kell
dex amennyi max blcokhoz
vita összes többi
energy semmi!skillek:
max frozen orb + prereqs
10+ cold mastery
max tele (minél nagyobb annál kevesebb a tele költség)
5 es
5+ warmth
5 static
közben max telekinesisez simán megvan lvl 75-re skill questekkel együtt,a többi mehet ahova gondolod, cold mastery, warmth, attól függ milyen cuccaid vannak és mi kell
egy memoryval még es ágra sem kell költeni, az +8 pontsimán visz minden cold mf sorc helyet, kicsit jobb cuccokkal szinte akármit és tudsz vele telézni akárhova bármi gond nélkül
egyébként itt is le van írva kicsit részletesebben
szerk:
ja és nem kell hozzá 5k+ mana, 1k alatt jóval is bőven elég
mivel maxblock es előtt hat, így alapból kevesebb ütést kapsz be, ha mégis elkapsz egy manaburn hitet, semmi gond sincs, mivel olyan olcsón telézel (<5),hogy a warmth egyből visszatölt annyit aminnyi kell, így kb ingyen telézel -
for3l
senior tag
nem beszélve a mana burn-ről
nekem volt már pár es soso-m, de mind pvp-re volt használva az említett burn miatt. a baj azaz, hogy akár tele közben is bekaphatsz egy ütést, ami nullára tolja a manádat, aztán a következő tele meg ki tudja hova visz (rip).
ha nem lenne mana burn a játékban, sztem sokkal többen használnának es sorcit pvm-re is (nagyon ritka).
ja, és amit csabi is ir, sok mana kell hozzá (~5k+).esetleg meg lehet fűszerezni max block-kal (~4k mana), de akkor már kellenek a jobb cuccok a karira, amik meg ugye nem olcsók (pláne nem ladder elején), hogy sebzése is legyen.
-
mcsabee
senior tag
ES sorccal annyi a gáz, hogy ha low cumókban nagyon kevés a mana. Namármost, ha az egyszer elfogy, akkor a low life miatt, instant halál van. ES mellett szól, hogy nincs szükség resistre, valamint life-ra, ha van insightod, akkor használható lehet, de bo nélkül nagyon kevés lesz a manád.
-
Cyberbeni
addikt
blizz soso+java+convi aurás pala azért szerintem jól tud zúzni.
esetleg melléjük neci (ce+life tap+lower resi, plusz mellé csontik tanknak)
még esetleg baba úgy, hogy csak az üvöltésekre tesz, bár az szerintem nem segít annyit, mint amennyivel több élete van emiatt az ellenfeleknek.
és mivel lehet stat/skill resetet csinálni, ezért később simán lehet például a palából rendes hammer.
persze emellé még jöhet soso/java/hammerpala randomra.
tehát, akkor 28.-a kedd este 8-10? szerintem nem fogok ráérni, de ha igen, akkor megyek palával. majd a kezdés napján írjon be valaki ide egy chatszobát, ahol majd talizhatunk.
ja meg mihamarabb egy insight-ot összedobunk (asszem normal végén lehet már), és akkor azt prayer aurás mercinek odaadjuk, és duplán gyógyít. -
icons
addikt
Jó eséllyel túl sok volt a reconnect.
Azért van, mert botgyanúsan viselkedsz: Túl gyakran játékokat váltogatsz. Bemész egyik Diarunba, nem tetszik, másikba, és így továbba. Mindezt kevés idő alatt. Főleg emiatt szokott előjönni ez a hibaüzenet
Még lehet:
a karakterekből gyakran lépsz ki az acchoz (tehát karaktert váltogatsz), vagy gyakran lépsz be másik accba.Megelőzés: lassíts
Ha már 4-5játékban jártál pár perc alatt, akkor kb 5percig maradj a mostaniban. (akkor dob ki, amikor kilépsz egy játékból)
Megoldás: várj
Általában 5-10perc, de hivatalosan órák is lehetnek!
MH-t semmiképp ne használj, banveszélyes. D2nt a te dolgod
. Azt nem bannolják, de nem fair azokkal szemben, akik nem használják. (reality: tömegesen használják, az összes high lvl karakter így jutott el oda, ahova
(legalábbis a top))
-
AtHoS
nagyúr
Már rég óta tépem a számat, hogy gateway editorra kellene rászoktatni a népet, mivel a .reg fájl lehet, hogy egyszerűbb (a szgépből mindössze a bekapcsoló gombot ismerő userek számára), de ha valaki origi bnet-en is kívánna játszani, az bizony pontosan úgy fog szívni ahogy azt most Te megtapasztaltad.
Sajnos pmanp hajthatatlan az ügyben, így inkább nem "égetem" magam tovább.Egyszerre semmiképpen nem tudsz játszani bnet-en és 6net-en, mivel 6net-en picit moddolt a szeró, tehát minimum a Patch_D2.mpq-t cserélgetni kell 6net és bnet közötti játék közben (ehhez ugye le kell állítani teljesen a D2-t).
Javaslatom, hogy legelőször is szedd le a D2-t teljesen (uninstall), majd telepítsd fel újra, ezáltal a .reg bejegyzések az eredeti állapotba kerülnek. Lépj fel origi bnet-re, így gyakorlatilag is látod, hogy rendben működik. Ezután pedig gateway editorral add hozzá a 6net címét a regisztrációs adatbázisban tárolt D2 szerócímekhez.
Mentsd el az eredeti 1.13c-s Patch_D2.mpq fájlt, mivel ez szükséges lesz az origi bnet-re való fellépéshez. Ezután, ha 6net-re kívánsz csatlakozni, a 6net mod fájlt pakold a helyére, ami a Patch_D2.mpq fájl cseréjével történik meg.Itt már közbejöhetnek olyan tényezők, hogy 1.11/mod-dal szeretnél gamelni 6net-en, mivel normális mh 1.11-hez van, akkor D2 telepítésekor elpbb az 1.11-es patchot tedd fel, majd el kell menteni a következő fájlokat: (természetesen a Patch_D2.mpq fájlt cserélni kell a 6net-es moddolt verzióval)
Ezután mehet fel az 1.13c és ebből ugyanezeket a fájlokat szintén mentsd el.
Ezután már meglesz mind origi bnet-hez és 6net-hez is a megfelelő verziója "patch" könyvtárad, amiket csak cserélgetni kell. Persze a gateway editor ekkor is kötelező.
D2 reinstall nélkül is megoldható a reg helyreállítása, de akkor törölgetni kell a reg adatbázisból, azt meg nem nagyon szoktam ajánlgatni senkinek, mert még véletlenül rossz dolgot törölgetnek és kapufa. Biztonságosabb a reinstall.
-
Colera
tag
-
mcsabee
senior tag
"MF-re szeretnék egy hammer palat összerakni, de az istenért nem találok Sacred Targe alapot a Spirithez, amin lenne rendesen res."
Van eladó 44 allres ST 4 sock
.
Ha van torch meg Enigma MP-be és nem szeretnék STR-re tenni, akkor el lehet érni vele a 114 STR-t?
Csont nélkül, csak kell anni is. Illetve, ha más megoldás nincs, akkor STR charmok kellenek.
Ugyanis van egy 43 all reses Royal Shieldem. Ebbe nem lenne jó a Spirit?
Jó a spirit, csak picit több DEX kell a max blockhoz.
Most Sandstorm vagy Waterwalk. Mert visszaolvasva egyszer ezt máskor meg azt ajánlod. Szerintem jobb a 20 FHR, mint a 60 life és 2db 12FHR-es PC SK, ugyanis az nem olcsó. Vagy miért a Waterwalk?
A WW a DEX miatt kell, ad 15-öt, kevesebb kell max blockhoz, és ugye ott a life is. A Sandy értelemszerűen STR-t és FHR-t ad, de az STR-re nem lesz szükséged, ha pedig MF hammer leszel, akkor FHR-re se.
Blocker light soso-t csináltál már?
Nem csináltam, sőt sima light sosot se. De én úgy hallottam, meg láttam mindenhol, hogy MB sorcnak Whistant szoktat tenni.
Pala mellé milyen csicska a legjobb? (nem feltétlen MF mellé)
A merc ízlés kérdése, én sosem válnék meg az NM Act 2 defes merctől, de van aki Faith-es bowert csinál mellé, viszont az Act 3-as noobmerctől megóvnálak, most hogy IM sehol, simán jó a bower, vagy az Act 2-es csicsó is. Majdhogynem tök mindegy, mit teszel rá, Faith az bowerre alap ugye, de armor lehet Forty is akár, vagy CoH, csak arra figyelj, hogy eth legyen. Sisaknak meg egy GZ eth Gaze pont király, life leech és damred, pont amire egy mercnek szüksége van. De armor egyébként lehet eth Shaftshop is, azon is van DR.
És nem tudom, hogy miért szeretik annyian a Dreamet
.
-
for3l
senior tag
tudom, nem engem kérdeztél, de azért én is írok egy választ, hátha segíthetek.
114str simán meg lesz (alap: 25 + átlag torch&anni: 30 + shako: 2 = 57; vagyis még egyszer ennyire van szükséged, amit az eni 72-es szinten ad, szóval ez np).
inkább dex kérdés ez (tulajdonképpen ugyanúgy stat kérdés, mintha str lenne), mert ugye az st-nek 60%-os a blockja, a royal-nak meg 55%, de azért attól az 5 dex-től nem megyünk a falnak, kicsit több kell majd dex-re. royal-t max a style miatt nem szokták szeretni, ami azt illeti nekem sem jön be :p
jelenleg én sacred rondache-t használok (45@), mert ezt tudtam venni még reset környékén alkalmi áron. de különben sem cserélném st-re, mert így olyan bugod csináltam a pala-ra, hogy csak az armor meg a shako látszódik rajta!sandstorm vagy waterwalk. meg mondom őszintén, mf karira szerintem totál mindegy. én ww-t használok mindig a cs pala-imon (illetve most csináltam egy másik build-et, ha már van token), és a shako-ba rakok egy shael-t + egy pc fhr sk (55+20+12=87).
de mint mondtam, mf-re szerintem teljesen mindegy, gondolom nem 96+-os karival mész, szóval ha esetleg be is hal alacsony fhr bp miatt, nem lesz akkora veszteség.csicska meg attól függ, hogy akkor most pontosan mire is akarod használni. ha mf, akkor egyértelmű sztem hogy insight, forty, gaze/cot/andy - fejére lehet rakni pár dolgot, lényeg, hogy life leech legyen, mert anélkül gyorsan fekszik szegény.
ha esetleg cs pala-t akarsz, akkor lehet a3 merc-et is mellé tenni sanctuary aura-val, ami lökdösi hátra az undead-eket, én sosem használtam, cs-zni is a2-es merc-cel mentem, mert lusta vagyok mana-t inni.
a dream különben jó kérdés, sosem értettem, hogy miért rakják, all rez meg life-on kívül sok értelme nincs (nem tudom, fhr számít-e merc-en), de a holy shock aura által adott light dmg szinte semmi, ha megnézzük hellen a mobok resist-jeit. (és még ll sincs rajta, szóval szvsz kuka, btw, nem tudok olyan karit, amire raknék dream helm-et, úgy egyáltalán)
ennyi erővel cot + um runa (life, fire res, ll, és az um-mal ott az all rez is, bár nincs rá szükség, mert a forti ad éppen eleget).max block soso-ról meg annyit, hogy én pvp-n kívül másutt nem hiszem, hogy használnám, akkor is blizz build-be építve. ha vmi exclusive light build-et akarsz, akkor csinálj 200fcr sorc-ot, bár annyira azért az sem ritka, vagy csak a default vita build-et.
ja, ha már itt tartunk, lehet van 4sox st-m (40+ all rez-zel), ha érdekel, dobj egy pü-t (nem 100% hogy meg van még(!) rég voltam már fent...)
-
Elrood
őstag
Egy ötlet:
Ha tényleg eredetiek, akkor regisztrálj az új battlenetre.
Ott, ha sikerült hozzáadni a diablo kulcsát, akkor elvileg letöltheted a win és mac verziót is (persze teljesen legálisan).
(Én a starcraft1-t adtam hozzá, meg is jelent két link, letölthető wines és maces verzióval.)
-
mcsabee
senior tag
Nem tudlak húzni, mert 0 darab waypointom van. Vagyis 1 van meg hellen, anya wp, hogy tudjak bo-zni, amikor runolok.
Hammer minden szempontból jobb választás, ha össze tudsz rakni egyet. Ha nem engedheted meg magadnak, akkor soso ofc.
Ehhez a permelős dologhoz nem értek, sosem csináltam még.
-
Vole
aktív tag
A Ladder abban kulonbozik, hogy ha uj ladder szezon kezdodik, akkor mindenki nullarol kezdi, ugyanis oda nem lehet karaktereket atkonvertalni. Ezaltal az elejen egyenlok az eselyek. Ezen kivul van par cuccos, amit csak ladderben dobnak a szornyek, es ha jol tudom, akkor kicsivel jobb is a drop mint non-ladderben.
Aztan ha vege az adott ladder szezonnak, akkor az osszes karakter atkerul non-ladderbe, es kezdodik az uj, megint nullarol.
Sajna most koltozes miatt nem igen van idom jatszani, remelem minel hamarabb tudom folytatni, es akkor tudok segiteni huzasban, hellen is, de sajnos most nem.
Blizzard oldalan tuti hogy van pontos leiras angolul hogy miben kulonbozik a ladder.
-
mcsabee
senior tag
- Shakoba én az UM rúnát preferálom.
- CS runhoz 12k dam elég kell legyen, de minél több, annál jobb természetesen.
- Annyi PC sk kell, amennyivel elég lesz a sebzésed.
- Csicsóra nagyon nincs mit válogatni, ACT 3-mas kell, lehetőleg fagyasztós lövöldözős, a kezébe tehetsz egy Lawbringert (3 socketed kard, Amn - Lem - Ko rúnákkal), ez az egész alapja a sanctuary aura miatt. Armor lehet akármi, csak ETH legyen, CoH, Forty, Bramble, Dragon, esetleg Enigma. Pajzs meg szintén akármi, sok ellenállással. És természetesen a kard is legyen ETH./e: A merc cuccok akkor érvényesek, ha players 8-ban tolod a CS runokat, ha egyedül, vagy 4-5 player mellett, akkor nem kell merc. Valamint ha elég pro leszel benne, akkor már players 8-ban is tudod tolni merc nélkül, egyik ismerősömet például kifejezetten zavarja, ha ott téblábol mellette a csicska.
-
Viktor77
titán
-
-
mcsabee
senior tag
Shako
Hoto
Eni (lehetőleg MP a low str req miatt)
Sacred Targe Spirit
Magefist
Arach
Sandstorm Trek8 player cs-hez Rising Sun, amúgy meg mehet Mara 20, vagy akár valami 2-3 pala sk amu is
Ravenfrost, és 10 FCR ringHoto - 40, St Spirit - 35, Magefist - 20, Arach - 20, Ring - 10 -> ezekkel 125 fcr-ed van
ST Spirit - 55, Sandy - 20 -> 75 FHR, ehhez még kell egy 12 FHR GC, hogy 87-ed legyen, ezzel az uccsó normális FHR BP is pipa
Shako - 50, Eni 1-99 (szintedtől függően), Gheed - 40 -> ha 90-es szinten állsz neki, akkor pont 180 MF-ed lesz, amit néhány charmal 200-ra tolhatsz, és csók a családnakKét dolog, amit fontos megjegyezni, az én meglátásom szerint a 125 FCR és a 86 FHR többet ér annál, hogy kicsit nagyobb legyen az MF-ed, próbáltam ezt, és a zakapalás változatot, players 8-as botrunokban kínszenvedés volt az MF vele, ezzel meg minden az easy kategóriába tartozik. Hell CS max W3-ra megvan az én low hammer skillemmel is, aztán Nihla W4, max W5, aztán még egy Mephire is van időm általában, de ha lassú a bot, néha meg Andarielre is ^^.
A másik, hogy egy hammerrel Hell CS a legjobb MF terep, gyorsan megvan, relatív sok mobot ölsz le kis idő alatt, köztük 3 super unique, és egy boss minimum, de néha van több unique is, ezért nem árt valamennyire betanulni, hogy kell players 8-ban ölni. Megéri. Ha nem lenne a hülye join timer a bneten, akkor gyakorlatilag Hell CS-t 10 perc alatt 10-szer lehetne lehúzni, ami mondjuk még kevés is ahhoz képest, hogy Andarielt néha 2-3 percig kell keresgélni, vagy épp Mephit, ha nem a szélén van a lejárat a 3. szintre, hanem középen.
És egy tipp: Ha van kedved, erőd, energiád, akkor ölheted Hephastót is (Act 4 - Hellforge Q), neki is elég jó dropjai szoktak lenni néha-néha
.
-
mcsabee
senior tag
"Tehát megoldható csak kell hozzá 2 origi cd key (sima és lod is), ugye?"
Pontosan.
"Gondolom ezt is arra érted, ha 2 kulcsod van és routeren van megosztva (vagy virtual pc), ugye?"
Máshogy nem is érthetem, hisz egy kulccsal, és egy futtatható Diablóval nem tudsz két accountra belépni. Ha be tudnál, akkor értelmetlen lenne a Virtual PC-s okoskodás.
"Elgondolkodtató. Virtual PC-ről tudsz valamit? Macerás váltogatni az ablakok közt vagy nem ismered?"
Pont annyira macerás, mint mondjuk egyszerre Firefoxban böngészni 3 fülön.
-
Viktor77
titán
A Blizzard játékok egyik nagy előnye, hogy normálisan portolják őket Mac-re, és mivel elég erősnek néz ki hozzá a géped, szerintem nem lesz vele gondod.
MOD: VirtualPC ablakváltogatás meg annyi, hogy belekattintasz az ablakába. Ha kint akarsz dolgozni, akkor meg az ablakán kivüli részen kattintasz.
-
mcsabee
senior tag
Egy IP címről maximálisan 4 BNET kapcsolatod lehet egyszerre. Egy gépről csak valamilyen Virtual PC megoldással futtatható két Diablo legálisan BNET-en. Kell Diablo 2 és Diablo 2: Lord of Destruction CD kulcs is. Egy accountról több karakterrel is fent lehetsz egy időben, csak ugyanazzal a karakterrel nem.
/e: A loaderes megoldásokat kerüld nagy ívben, mert bár állítólag van már undetectable, de a nyakam, a kulcsaim, és az accountjaim nem tenném rá.
-
AtHoS
nagyúr
Figyi. Mivel nem próbáltam sose több diót indítani bnet-en, ebből kifolyólag nem fogok tudni érdemben segíteni tapasztalat hiányában. Azt tudom hogyan lehet több diót indítani, de hogy mire nem fogsz ban-t kapni azt nem tudom megmondani.
Mindenféle loaderre allergiás, így azt mindenképp kerülni kell.
Igaz nem teljesen dio2 téma, de a routeres elgondolásodra annyit mondanék, hogy ne keverd a belső és külső IP címet.
A router DHCP szervere által kiosztott IP címek, amiket a rá kötött gépek kapnak, belső hálózatnak felelnek meg. net oldalról nem láthatóak ezek az IP címek csak a külső IP cím, amit a szolgáltató osztott le, történetesen a router számára. -
AtHoS
nagyúr
Helló!
Annyi biztos, hogy 2 kulcs kell.
Az alapjáték kell-e hozzá avagy sem kérdésre annyit tudok csak írni, hogy nemigen láttam LOD-ot alapjáték nélkül. Bár ez nem zárja ki, hogy nem is lehetne külön megvenni. Mindenesetre 3000 Ft körül van a Dio2 pack, ami nem mondható drágának.
Ha csak kulcsot akarsz venni ebay-ről vagy kitudja honnan, akkor próba cseresznye működik-e a LOD kulcs magában ill. a közös alapjáték kóddal.
Az több dió egyszerre történő indítására nem kívánok tippeket adni, mert bnet-en kipróbált verziót nem tudok ajánlani legalábbis legitim értelemben nem.
Loaderrel és game.exe cserével megoldható, de nem tudom a Warden allergiás-e rá. Loaderre biztos!!!
-
icons
addikt
Két napja egyfolytában fagy a Bnet, és nem csak nekem... nemrég egy nagolul beszélő srácot is ugyanígy kifagyasztott... Más is észleli ezt? (eddig azt hittem, az én gépem a gázos. Pl mert a menüben már zene sincs, aminek pedig kellene lennie...)
Lightos Assának mennyi legyen a strengje? 100körül elég? (mit kell elbírnia? Valami rendes pajzshoz kell 156, nem? Vagy a páncél a "legnehezebb"?)
-
icons
addikt
Azt hiszem vannak erre egyébként nem hivatalos megoldások, de azt a Blizzard asszem tiltja, tehát talán törlik az accountot, vagy a CDkulcsot tiltják, tehát ha huzamosabb ideig szeretnéd ezt folytatni, akkor nem éri meg.
Tipp: sztem két account kell, amihez talán elég egy felhasználó, és egy játék, de nem biztos
Sztem próbáld ki. (ha egy felhasználóban elindítoda játékot, akárhova van telepítve, szerintem ugyanannak a játéknak fogja fel, tehát nem indítja el újból, de ezt is ki tudod próbálni, ha senki sem tudja a válszt).
Két felhasználóval viszont biztosan tudsz kettőt indítani, de már nem emlékszem ,hogy az acc CD key-hez tartozott-e. Ha nem, akkor lehet, hogy fut két felhasználóval. Ha össze vannak párosítva, akkor is elég csak a kiegészítőt megvenned.
Ergó: semmit nem tudok biztosan, csak logikai alapon ezt gondolomÉs kösz a segítséget, szerintem elkezdek egy PvMes lighting-os assassin-t
-
AtHoS
nagyúr
Tavaly tavasszal indult a szerver és azóta nem volt még alldel rajta. Akkoriban elég családias volt a hangulat arrafelé, de ahogy elkezdett folyamatosan halódni a Kani úgy szaporodtak a játékosok. Viszont nem is lesz egy jó darabig, mivel ferr ígéretet tett rá, hogy a Kanival való összeolvadás után a 6net-es karik megmaradnak.
Gondar
Most úgy őszintén. Mi értelme van a botozásnak?
Én kis szerókon játszottam csak, ahol töredéke játékos nyomul bnet-hez képest ezáltal a cuccok száma is hasonlóan töredéke. Mégse fordult meg a fejemben, hogy bot-ot használjak.
Ha játszok, akkor Én akarok játszani és ne egy script tegye helyettem.A CD kulcs kilövéséről nem is olyan rég már beszélgettek a topicban. Ha gondolod visszaolvasol
-
AtHoS
nagyúr
Helló!
Nézd, szerintem a warez ott kezdődik, ha nem veszi meg valaki a játékot vagy esetleg netes játéknál az időszakos játékjogot a neten való játszáshoz és esetleg kerülőúton nem hivatalos szerveren szórakozik.
A Diabko2-nél csak az első dolog lehet kacifántos, mivel a bnet használatáért nem kérnek fizetséget (ill. mi van, ha csak single-ben tolná az ember), így egy nem hivatalos szerver nem okoz anyagi veszteséget senkinek. Persze ez abban az esetben igaz, ha megvetted a D2-t.De, hogy a kérdésedre is válaszoljak. Kanin játszottam hosszabb ideig és 6net-en. Rövidebb időt 1-2 orosz, ukrán, stb. szerveren, de az tényleg elég rövid volt. Kanin toltam főleg, de mikor elkezdődtek tavaly a szeróleállások átnéztem 6net-re és mondhatom jó csapat jött össze. Persze azóta páran kiestek (köztük én is, mivel május-június óta nemigen játszom), de néha-néha azért benéznek (nagyritkán én is
)
Na meg 6net és kani amúgy is egybe fog olvadni, legalábbis augusztus magasságában még erről szólt a fáma. 6net-en picit emeltek a rúnadrop-on, így a régi kani-s időkhöz képest belátható időn belül ki lehet rakni egy Enigma-t, CoH-ot, Infinity-t és meg lehet olyanra csinálni a karikat, amilyenre elképzelte az ember. Természetesen áldozatos munkával lehet ezt elérni, de nagy ritkán azért a szerencse is közbeszól
6net-en március vége körül emeltek a rúnadrop-on, így azóta a kiskarizás értelmét vesztette. A Kani-val történő összeolvadás után mi lesz a helyzet azt nem tudom. Majd ferr-ék eldöntik mi legyen, de lehet kiírnak egy szavazást rá. Ez még a jövő zenéje.
Addig is javaslom, hogy nyugodtan próbáld ki a szervert. Pár régi kanis is elkezdett már játszani ott az utóbbi időben, lehet ismerőst is találsz köztük.
6net-en nem tapasztaltam rendszeres leállásokat. Havonta egyszer talán előfordult gikszer, de olyat mint kanin nem tapasztaltam sose, pedig pár hónapot eltöltöttem én is arrafelé. A fórumában sem lehet olvasni ilyen nyavalygásokról azóta sem.Mh-t lehet használni 6net-en, de csak a d2hackmap-et, mivel a hackek kiszűrésére Warden fut a szerón és a c3po pl. kilövi egyből magát, ha észreveszi hogy figyel a Warden. (még D2 indítására sem lehet használni!!!)
Ha úgy gondolod, hogy kipróbálod, nézz fel a 6net.hu-ra. A D2 letöltések között megtalálod a használható MH-t is meg mindent, ami a szerveren való játékhoz szükséges lehet.
Ja azt majd elfelejtettem, hogy MedianXL mod-dal való játékra is van lehetőség, de előbb olvass utána mit is módosítottak benne, mert elég meglepő tud lenni első blikkre. Median letöltése innen
Nagy vonalakban ennyi lenne, innen már minden rajtad múlik
-
mcsabee
senior tag
Elvileg a Blizzard nem támogatja, hogy a Battle.net-en kívül menjen ilyen szerver.
Egyébként kell egy szervergép, annak statjai attól függenek, hogy mennyi embert akarsz összegyűjteni, illetve milyen messzire tervezel (a ping miatt fontos, hogy csak a lakhelyedről csatlakoznak, vagy mondjuk külföldről is). Ha sokat, illetve messzire, akkor egy gép tuti nem elég, valamint a bitang jó net sem árt, kiváló pinggel. Ha csak az ismerőseid akarod kiszolgálni, akkor sztem elég LAN-ba tolni, felesleges szerverezni.
(#4447) Muton
A karakterek törlődnek, nem a CD kulcsod, simán beléphetsz a játékoddal, ezért nem kell újat venned.
/e: Muton, egyébként ötletes a mybrute aláírásod
.
-
AtHoS
nagyúr
Először is szerezni kell egy régebbi "diablo II.exe" fájlt mint amilyen patchot fel akarsz tenni.
Ezután gond nélkül telepíthető a patch. A legegyszerűbb a D2 exp telepítése után elmenteni a "diablo II.exe" fájlt, így bármikor bármelyik patchra vissza lehet majd állni a segítségével.Amúgy pedig ezek a fájlok kerülnek frissítésre patch telepítésekor, tehát elég csak ezeket elmenteni, bár a fenti "diablo II.exe" és a gyári patchok megléte esetén fölösleges:
binkw32.dll
Bnclient.dll
BNUpdate.exe
D2Client.dll
D2CMP.dll
D2Common.dll
D2DDraw.dll
D2Direct3D.dll
D2Game.dll
D2Gdi.dll
D2gfx.dll
D2Glide.dll
D2Lang.dll
D2Launch.dll
D2MCPClient.dll
D2Multi.dll
D2Net.dll
D2sound.dll
D2VidTst.exe
D2Win.dll
Diablo II.exe
Fog.dll
Game.exe
ijl11.dll
Patch.txt
Patch_D2.mpq
SmackW32.dll
Storm.dll -
mcsabee
senior tag
Ha én azt tudnám, marha okos ember lennék, mindig az aktuális patch-csel játszom :-D.
Tedd újra a Diablot, patcheld fel 1.11-ig, aztán az egész mappát tömörítsd be egy zip-be, majd uninstalld a játékot. Megint tedd újra, és frissítsd fel 1.12-ig. Ha ezek után kicsomagolod az 1.11-es verzát, akkor elvileg azzal is mennie kell mindennek, modnak, proginak, egyebek, csak azzal ne lépj fel bnetre ^^.
-
-
mcsabee
senior tag
-
mcsabee
senior tag
Le.
FHR: Spirit 55, Sandstorm 20 + 12 FHR GC
FCR: Spirit 35, DF 20, Magefist 20, Arach 20 + 10 FCR - 20 str ring (de egyébként gondolkodtam, hogy mara helyett, egy 2 soso sk, 10 FCR + str amut teszek fel, és a 10 FCR ring helyett meg bk-t, vagy soj-t, de végül is elvetettem)Csicsó lowos volt, nem tettem rá gz cuccokat. Ral'd Andariel, eth Stone, eth cv Insight.
-
mcsabee
senior tag
-
mcsabee
senior tag
Szenved a bnet már egy ideje... szal most ilyen 30 percenként kidobálós hangulata van.
MH-ról meg annyit, hogy nem a feltétlen a tudástól függ, hogy használható-e. Tudomásom szerint minden MH banned. Illetve most minden egyéb hackre igaz a fokozott figyelem, mivel a Warden ( a blizz hack figyelő progija ) aktív, ezért semmivel sem lehet biztosra menni. Csak az lenne a jó, ha végre az összes redves botot sikerülne bannolni... MH a kisebbik gond...
-
Someballs
tag
Neeem, teljesen ugyan az az FG. Szóval amit ott meg keresek elkölthetem diablo-s cuccokra is. Mondjuk most nagyon ideges lettem...Vettem egy sword-ot 30fg-ért és 5percre rá be laggoltam és meg halt a hc karim...
Most 5fg-m van...Mind1, úgy is eladom az mf sosom...abból lesz némi fgm. -
Someballs
tag
Ahoz, hogy igazán jöjjön az fg, ne csak ilyen 1-1, ahoz sajna bele is kell fektetni.
Most van 20.22 fg-m és marketen kb. még egyszer ennyi. Tudom nem sok, de még én is kis szintű vagyok(lvl 25 hc), így a cuccok amiket találok jóval kevesebbet érnek, mintha nagyobb szinten lennék.szerk.: ja és igazán jó cuccot nem is találtam
. a sz*rokon kell vegetálnom sajna
.
-
mcsabee
senior tag
Az orbos sorc nagyobb területek irtására jó, de kérdezz meg bárkit, szerintem a játékosok 80%-a bossokra megy, mivel ők dobják a jobb itemeket. Arra, hogy egy akármilyen common mob neked jó itemet dobjon az esély nagyon kevés + a boss runok rövidebb időt vesznek el, mint például act 2 ancient tunnels kitakarítása. Gondolok itt arra, hogy Andy, Mephi, Summoner, Countess, Pindle, kb 5 perc, erre még rá lehet legalább 2-3-at, ha ancient tunnelt is öl valaki, vagy épp a különböző dungeonöket. De szerény véleményem szerint ezeket nem éri meg kitakarítani. De persze mindenki máshogy játszik, és ez így is van jól
.
A JSP-hez, meg tolok egy LINKET, itt nagyjából minden le van írva, amire szükséged lehet, ha nem értesz valamit, írj és megpróbálok segíteni.
-
bolcsodal
addikt
Pont Vex-re lenne szükségem...
Mit kell adni érte? Egy IK armorért adnak Vex-et? És ha hozzácsapok egy Tal amulettet?
Találtam egy 6 sox dimensional blade-t. Abba szeretném a Silence rúnaszót kirakni a hammer palának (+2 allsk, +75 all resist stb.) Dol/Eld/Ist/Tir/Vex.
Jah..mi az a hoto meg a botd?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- LED világítás a lakásban
- Motoros topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Sorozatok
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest