- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Honor Magic V2 fél év után
- Android szakmai topik
- Magisk
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mongoose123
aktív tag
Én mint 5éve játszó diablos elmondom mi a legjobb neki....
Armor - Fortitude ( el - sol - dol - Lo )
link : http://www.diabloii.co.uk/items/fortitude_610/
fegyver : Insight (legerősebb etheralt Colossus Vougle-ba (Ral - Tir - Tal - Sol)
link: http://www.diabloii.co.uk/items/insight_617/
sapi : Anderiel's visage ( life stolen miatt egy ral-t kell bele a fire resist csökkentésére)
link : http://www.diabloii.co.uk/items/andariels_visage_34/ -
mongoose123
aktív tag
válasz mongoose123 #5126 üzenetére
Sorc merc típusát kihagytam annak Defense/Nightmare kell a holy freeze aura miatt.
Hammer palának pedig Defense/Hell defiance aura miatt -
mongoose123
aktív tag
netán ha valakinek kérdése lenne diablo 2 vel kapcsolatban szívesen válaszolok legyen az bármi
-
mongoose123
aktív tag
1. Hoto-nak természetesen flail felel meg. annak van több fajtája is (scourge stb..) de a legjobb a flail mert annak a legkisebb a követelménye.
2.Ha merc-nek tervezed akkor olyat kell keresni ami elite armor etheralt és 0 socket aztán azt belehet buggolni és ha szerencséd van 4sox (socket) lesz ami alapból 900-1100deff között fog mozogni miért jó ? mert így az 2000deffes etheralt fortitude helyett legalább 3000+ jön ki. Amúgy ha non etheraltat akarsz akkor a legjobb választás hozzá az archon plate mivel az archon platenak több durbalityje van mint a dusk shroudnak és 103str (strenght) kell hozzá. érdemes valami olyan archon plateba rakni ami vagy ed-t ad vagy pedig legalább 500deffel rendelkezik alapállapotban.
3. Enigma-t dusk-ba szerintem értelmetlen mivel nagyon kevés ed-je van. maximum olyanba éri meg ami 10 fölött ed-t ad és +15durbalityt. Amúgy ha nem akarsz sokat str re rakni akkor mage plate mivel annak 55str kell és 60durbality ami egyhamar nem megy tönkre. Viszont ami a különbség a mage plate és az archon plate között az a defense és ez meg is látszik. most két választás van mivel az arcon platenak 103 str kell így előnyösebb a mage plate mivel így meglehet spórolni 47str-t. Mage plate enigma-t inkább paladinra érdemes rakni hogy ha olyat tervezel aminek sok élete van. persze emelett dexterityre is kell rakni hogy meglegyen a maxblock.
4. Infinity-t én csak trap assassinra vagy pedig light sorc-ra raknék blizzardosra felesleges.
5. Hammer pala ha mf-re használod akkor előnyösebb az insight és 2 soj rá (stone of jordan) ahoz hogy az act3 merc erős legyen és olyan ami nem hal meg minden 5dik ütés után nagyon sok pénz kell.
Annak a buildje :
shieldnek phoenix ( vex vex lo jah )
fegyver (lawbringer, mert az undeadokat hátra löki a sanctuary aura miatt)
sapinak dream (Io Jah Pul)
armor pedig döntés szerint. én coh-t (chains of honor) raknék rá.Személy szerint nekem olyan mercem volt a hammer palámon ami bowos volt.. igen elsőre lehet hogy furcsa viszont szinte halhatatlan volt
Azért ezt is leírom de nem fejtem ki hogy miért..
Armor : Bramble
Weapon : Faith
helm : dream[ Szerkesztve ]
-
mongoose123
aktív tag
jó esetben a 20 durbalityje kb max 8óra massive hatásoknak kitéve elromlik javítása 500.000gold fölé tehető. Max blockhoz pedig nyomsz egy i -t fogod az egeret odahúzod a defense feliratra és megnézed mennyi a chance to block. Ha holy shieldel együtt nincs meg a 75 akkor annyit rakj hogy meglegyen. De amúgy igen 120környéke elég ha olyan 94 vagy és már csak a holy shieldbe raksz akkor biztos hogy meglesz a max block.
A1 = dream , faith , bramble
A2 = mfre insight , fortitude , anderiel visage. vagy botd fortitude dream <<<--- ehhez kell pénz -
mongoose123
aktív tag
én a helyedbe ha ilyen 90lvl körül járnék akkor biztos hogy nyomnék egy stat és skill resetet aztán statba így pakolnék :
80str (ha van torch és anni akkor nyilván kevesebb...)
100-130dexterity (függ a holy shield pontjaiból és allskilltől)
vitality: a maradék
energy : 0skill : hammer max, concentration max, vigor max, blessed aim max, aztán maradék holy shield, és ha az is maxolva lesz ami kb 94+ fölött lesz elérhető számodra utána defiance maradék.. én mindig így csináltam és teljesen bevált
-
mongoose123
aktív tag
válasz Adrian Mole #5155 üzenetére
igen lehetne még azurewrath az is ad sanctuary aurát de az is ladder only..
One-Hand Damage: (102-114) To (115-129) (108.5-121.5 Avg)
Required Level: 85
Required Strength: 25
Required Dexterity: 136
Base Weapon Speed: [-30]
+230-270% Enhanced Damage (varies)
+30% Increased Attack Speed
Adds 250-500 Magic Damage
Adds 250-500 Cold Damage, 10 sec. Duration (Normal)
+1 To All Skills
+5-10 To All Attributes (varies)
Level 10-13 Sanctuary Aura When Equipped (varies)
Indestructible
+3 To Light Radius
(Ladder Only) -
mongoose123
aktív tag
unique phase blade az azurewrath nagyon ritka és az a gáz hogy két fajta ilyen unique item van. ugye egyik azurewrath másik meg lightsabre..
-
mongoose123
aktív tag
-
mongoose123
aktív tag
pedig lehet! nagyon sok videó van róla és nem is kamu! csak egy egyszerű mod kell hozzá amit este csatolni fogok a hozzászólásomhoz.
ui: inkább most csatolom van még egy kis idő mielőtt géptől elmegyek.
link : http://djaftal.chez-alice.fr/
dl link 1: http://djaftal.chez-alice.fr/PlugY_The_Survival_Kit_v9.00.exe
dl link 2: http://djaftal.chez-alice.fr/PlugY_The_Survival_Kit_v9.00.zip1.12es patchig működik.
[ Szerkesztve ]
-
mongoose123
aktív tag
válasz mcsabee #5182 üzenetére
csak ne hogy elavult legyen mire kiadják. Én is erre várok már kb 4éve és amikor publikálták a diablo 3 oldalt nagyon megörültem azóta már eltelt egy kis idő..... mondom én attól félek hogy mire szerencsétlen diablo3at kiadják addigra elavult lesz. bár az igazi fanok nem a grafikát nézik
-
mongoose123
aktív tag
válasz faranus #5256 üzenetére
Szia! nos maradjunk a hamaci megoldásnál idáig jót csináltatok csak az a baj hogy 1 lépést kihagytatok ami miatt nem megy az egész dolog. Ha win7ed van bekell menni a vezérlőpult hálózati és megosztási központba onnan pedig az adapterbeállítások módosításához. Ha ott vagy elvileg akkor ott van a helyi hálózat és a hamachi. Nos nyomj egy alt gombot és katt a speciális fülre azon belül speciális beállítások ha ott megvagy kijelölöd hamachit és a zöld nyillal pedig felkell tolni a tetejére ha ez kész resizel és ennyi .. ezt mindenkinek megkell csinálnia. xpnél is hasonló a helyzet ott is bemész a hálózatiadapterekhez és szintén megtalálható ott a speciális menü ha netán nem menne vegyél fel msn-re ugyan az mint emailem a profilomban.
-
mongoose123
aktív tag
válasz DeckardCain #5535 üzenetére
csak a b.net :p
De azért szerintem a max block jó lenne annál a sorcnál vagy legalább 60% +
.. -
-
mongoose123
aktív tag
Ott tényleg valami hiba lehet, mert én 2002 óta nem tapasztaltam ilyet
-
mongoose123
aktív tag
valakinek nincs b-neten eladó spirit monarch-ja? borsosan megfizetem x)
~~~~ mind1 már vettem ~~~~~
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- iPhone 13 Product Red
- Üzleti Laptopok 29.990Ft-tól! Dobozban, ÁFA-s számlával!
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49mm Black Titanium Black Milanese Loop - M
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÉPSÉGHIBÁS
- Bontatlan - MacBook Air Retina 13" M3 Chip / 8C CPU / 10C GPU / 16 GB / 512 SSD - Magyar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest