- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Honor Magic V2 fél év után
- Android szakmai topik
- Magisk
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirdond
őstag
sziasztok!
van valakinek nem bannolt cd key-e,amit nem használ, és esetleg megválna tőle? vagy kölcsönbe adná? -
sirdond
őstag
azóta már sikerült szereznem egy kulcsot,és van egy über smiterem,szóval ha valakinek kell segítség,nyugodtan szólhat
bnet accok: sirdond, sirdond3 -
sirdond
őstag
attika: vagy egy játékban nyisd meg egyszerre a három portalt, vagy legyen nálad a szerv amikor mixeled a kulcsokat és akkor azt a helyszínt amiből megvan a szerv már nem fogja beadni
überben épp az a lényeg hogy mephit nyírd ki először,mert ha nem így teszed irgalmatlan mennyiségű csonti lesz tristamban. ha ő megvan onnantól már gyerekjáték az egész. nincs is értelme a másik ketőtt hajkurászni előtte.
egyébként én a saját fejlesztésű barbarommal most öltem le dc-t kb fél perc volt 15%cb (bár ez se muszáj) life tap nélkül 1 mana és egy 1 life potit ittam
persze azért wandot hordok magamnál, mefire kell a precast, mert nem lehet leechelni
ha olcsón akarsz kihozni über karit akkor smiter,de már mindenkinek az van, én ezért választottam frenzy barbot. egyrészt tök fun kari másrészt pedig mindent megöl (phisical immun ghost és társai egy ütés)egyébként necroval is lehet überezni,na az is fun lehet
viszont szerintem enigma kötelező,mert ha nem te irányítod a csontikat,akkor belegondolni is rossz mi történhet ott. -
sirdond
őstag
azért ez nem teljesen igaz, mert cb csak x%-ot vesz le a lifeból,de ha kicsi a life és nincs dmg, akkor ütheted percekig is
ha nincs mana leech gyűrű akkor jó a poti is egy budget smiternél
ja és ha már úgy is raktál str-re akkor inkább knoutba rakd, vagy ha a cuccokkal elbírod, akkor scourge,mivel a speed ugyanaz, a dmg viszont nagyobb
egyébként egy heavens lights se drága, két skilles 2 socketes sztem már pgemért is van, abba raksz két shael-t, szvsz jobb mint a black
mielott ész nélkül pakolgatsz dexre, nyomd be a holy shieldet és úgy nézd meg hány %on van a max block, nem pedig simán.ha eléred a 75öt akkor ne rakj rá többet,mert nicns értelme, az menjen inkább lifera.
"Arra viszont figyelj, hogy magasabb szintű palanal több kell a DEX-re a 75% Blockhoz. Ezért is nem szokták LvL80 környékéről fentebb nyomni ÜT smitert." ezt is tartsd szem előtt
ha kell segítség bneten rám is whispelhetsz *sirdond vagy *sirdond3 -
sirdond
őstag
AtHoS: Teljesen igazad van, smiternál nincs mana és life leech. csak poti működik, meg az X% damage goes to mana,ami így hirtelen eszembe jut. egyébként erről a convivtion aurás dologról én is olvastam már, de akcióban eddig nem láttam, mindenesetre érdekes, és lehet kirpóbálom
Akita: Mefinél inkább a light resire figyelj, az jobban kell
amúgy nem lehet,hogy olyan cuccot vettél fel, ami posion length reduce vagy valami hasonló volt? mert a resik bizony összeadódnak. és igen amennyi +x% to maximum light res van rajtad az is hozzáadódik, de 95 a max (érdekesség hogy a paladin resist lightning skillnek van egy rejtett passzív bónusza, minden ráköltött pontért kapsz 0.5%ot a max light reshez,ami 20. szintet 10%+a tgod10% és lehet 95%lightresed,nos ha emellé kimaxolod convictiont és vannak +skilles cuccaid, akkor sírva neveted ki mefit is ) ha ilyen cuccot keresel akkor Thundergod's Vigor, übersmiterek előszeretettel használják -
sirdond
őstag
válasz mcsabee #3742 üzenetére
Convi aurás palát csak funból gondoltam
Kb így nézne ki,de ez még erősen alfa állapot
max Resist Light-Cold-Fire és Conviction,holy shield 1 pont
minden prereqre 1 maradék vengeancere. lvl85ön 5 lenne vengeancen és minden szinten a maradék rá menne
cuccok minél több +skilles, pl
coh,
azurewrath (legjobb kard ennek a charnak imo ^^)
mara, vagy metalgrid,vagy highlord
zaka vagy spirit
verdungo, arach esetleg
coa vagy shako mana miatt,
dracul life tap miatt (ha van sok lifeunk is life leech is jó lehet Laying of Hands ias és a +x%dmg to demons miatt)
gore vagy akármi még nem tudom
egy raven a mana miatt+soj vagy bk vagy akármi
torch esetlég még anni
switchen hoto+bo spirit
12 +skill nevetve összejön ennél csak több lehet
holy shield->bo bc shout->convi aura jobb gombnál, veng balon
mivel azure phase blade (136 req kell dexhez) elvileg max block is meglesz
dmg simán jó sanctuary aura és coh +x% dmg-jei miatt
ar ugye nem kell sok a convi aura -90% vagy több miatt
egyedüli amivel gondunk lehet az mana leech
de socketelhetünk lifeleecheket,manaleecheket, damage goes to man,stb...
mivel ez teljesen fun char,egyelőre csak singleben variálgatom, és ugye sok drága cucc miatt csak gazdagoknak ajánlott ^^
ez most így 5 perc alatt jutott eszembe,de kedvet kaptam hozzá, így lehet tovább léptetem alfa fázisból, ha vége a vizsgaidőszaknak -
sirdond
őstag
válasz mcsabee #3742 üzenetére
mivel elragadott az előző post így ebben válaszolok
nagyjából egyetértek,de dracul nem csak str miatt kell,life tap miatt is, ugyanis kicsi budget smiterunk ha vége a precast lifetapnak 2 ütésből meghal mefitől
érdemes inkább wandról lifetapolni, és cipőnek inkább gore (lemért is adják már a low-t) nemcsak cb miatt, hanem open wounds! és deadly strike! miatt is
zaka kicsit drága(főleg mostanában),inkább griswold shield, vagy sanctuary egy 40+@ pala shieldben és szerintem sokkal hatékonyabb is a sancamúgy kinek mi tetszik, én pl a frenzy babámmal szoktam überezni kisebb-nagyobb sikerrel ^^
-
sirdond
őstag
-
sirdond
őstag
Az biztos,hogy a a cube-bal feljavított cucc ilvl=1 lesz 1.13-ban is,viszont,hogy a phase blade 3 socketet kap e ilvl 1-nél, azt nem tudom. 1-1,5 hónapja már nem nyomom,de volt 3 sock pb-m,úgyhogy,ha nem annyi lesz akkor tudok adni egyet. Meg lawbringerem is van,vagy nem azt akarsz belerakni?
-
sirdond
őstag
ladder vagyok
egyébként én is használtam crescent moon rw-t csak én frenzy barbárhoz, még ladder elején, mert olcsó és valamennyire használható is. zealernek nem tudom milyen lenne,de próbáld ki
ja és ha egy tanácsot elfogadsz. rw-k kirakásához csak a hivatalos oldalt használd,eztsajnos léteznek annyira szemét emberek,hogy "viccből" átírnak adatokat (pl rúnák berakási sorrendjét) ezzel elrontva más szórakozását
-
sirdond
őstag
gondolom nem rollback volt, mert akkor a cuccaid meglennének
ha csak sima c/i volt, annak rengeteg oka lehet, akár a te internetkapcsolatod is. plusz gondolj arra, hogy a d2 lod majdnem 10 éves és közel 10 éves szervereken fut. akkoriban nem voltak felkészülve ilyen szintű kapcsolatokra
ehhez hozzá kell szokni és nincs mit tenni ellene, a blizzard pedig nem fog kártérítést adniamúgy 1.13 előtt még akkor is c/i-t kaptál ha több playernél frenzy babával elsült a torchon a firestorm, vagy baal throne-t necro tele summonolta, és még jó sok ilyen hasonló
-
sirdond
őstag
szvsz hammer palának jobb egy act 3-as merc lawbringerrel, vagy azurewrathtal a kezében
blizz sosnak insightot szoktak a legtöbben, de ott is lehetnek más alternatívák
(de light sorcnak mindenképpen infinity)
egyébként általános irányelv,hogy egy meele mercnek weapon nagy dmg-el + lifeleech
armor sok def, resist, dam reduce,life
helm resist, lifeleech,life, dam redha most kezdted a játékot és olcsóbb alternatíva kell, akkor tal helm/vampire gaze
armornak meg stone/shaftstop/duriel -
sirdond
őstag
válasz Adrian Mole #5139 üzenetére
ha jól emlékszem akkor fana egy elég lassú skill, még max fpa-nál is
nem tudom mik a lehetőségeid,mi a többi cucc a karakteren és hogy hol játszol (single, vagy bnet),de én megpakolnám 3 shael-el, esetleg 2 shael + 1 amn,ha kell a lifeleecha másik problémára megoldás lehet a decrep vagy amplify
a legegyszerűbb,ha veszel egy charged wandot és castolod amikor kell
de a decrepify amúgy is hasznos (persze, ha nem használsz más curse-t sokszor, gondolok itt a life tap-ra), szóval jó megoldás lehet act2-es mercnek egy (eth) Reapers toll[ Szerkesztve ]
-
sirdond
őstag
válasz Adrian Mole #5143 üzenetére
nos közben utána néztem és decrep meg amplify nem lehet charged skill
tehát 3 lehetőséged marad:
Atma's scarab amu, Reaper's toll, illetve Lawbringer (Gavel of Pain-t inkább hagyjuk)
Mivel singleben nagyon kicsi az esélye,hogy találj egy Reaper's toll-t, vagy egy Atma amut így én inkább egy Lawbringert csinálnék a barbár mercnek
Igaz,hogy a rúnákat se könnyű megszerezni,de biztos,hogy hamarabb lesz meg mint a 2 uniqe -
sirdond
őstag
elég rég óta nem játszok és kicsit összekevertem a dolgokat.arra gondoltam mikor írtam,hogy szerintem lassú skill a zeal és ezért rakjon bele shaelt. de tényleg felesleges, én is utánanéztem és megvan a max a fpa
szóval bocsisocket bug pedig még mindig létezik shield-nél és armor-nál
-
sirdond
őstag
válasz Adrian Mole #5153 üzenetére
közben eszembe jutott,hogy lawbringer nem lesz jó, mivel single-ben játszol és ez ladder only rw
tehát vagy felraksz egy mod-ot ami csak annyit változtat a játékon,hogy lehessen ladder only itemeket is használni singleben,vagy maradsz az alternatív megoldásoknál -
sirdond
őstag
válasz mongoose123 #5156 üzenetére
1.12-es patch óta már esnek a ladder only itemek is single-ben
egyedül ladder only rw-k nincsenek single-ben, de moddal az is megoldható -
sirdond
őstag
válasz Dr. Akula #5211 üzenetére
de muszáj beírkálni ilyen hülyeségeket?
legalább egy kicsit gondolkozz már, azért mert valami szenzációhajhász oldalon előrendelhetsz,még nem lesz korábban megjelenés
1. szerinted fél év múlva megjelenik,de még be sem jelentették és még az 5. kasztról sem tudunk?
2. lesz még előtte cataclysm is,amit idén ígértek, és blizzardnak nem az a politikája mint pl az ea-nél,hogy pár hónap késéssel adnak ki nagy neveket
3. szerintem legalább az egyik sc2 folytatás kijön még d3 előtt
4. okosabbak csak blizzcon után leszünk -
sirdond
őstag
válasz mcsabee #5219 üzenetére
De látod,hogy hiába próbálja észérvekkel meggyőzni az ember, ő egyszerűen csak tudja, még az is lehet,hogy percre pontosan
Én is várom már a játékot nagyon, mint ahogy itt rajtam kívül szerintem mindenki, de azért ilyen abszurditást?És lehet,hogy tényleg ismer valakit Blizzéknél,de az sem jelent semmit. Bashiok példáját tudom felhozni, aki azért elég hiteles személyiség, ugye ő írta még anno,hogy a patch árpilisban megjelenik... na és tudjuk mi lett belőle, 1 év csúszás
Pedig biztos nem találomra írta be, hogy akkor tervezik a patch megjelenését.Amíg a http://us.blizzard.com/diablo3/ oldalán nincs rohadt nagy számokkal kiírva,hogy mikor jelenik meg, addig kár említeni is
-
sirdond
őstag
válasz Adrian Mole #5237 üzenetére
ezek közül egyedül a gulli ami ér is valamit, esetleg még az ik, vagy dark adherendt (a disciple set fanatikusoknak)
-
sirdond
őstag
véleményem szerint tökéletesen használható
nekem az első hc karim egy budget es forb sorc volt
a lényeg,hogy legyen kellő fhr (30 min, de a több mindig jobb), fcr (63 minimum, de 105nél már sokkal biztonságosabb a tele), max block és minél nagyobb fbr
ezeket selffound cuccokkal is simán össze lehet hozni hellig, még insight se kell mercre én inkább kelpie-t szoktam neki, szerintem sokkal hasznosabbstats:
str ami a cuccokhoz kell
dex amennyi max blcokhoz
vita összes többi
energy semmi!skillek:
max frozen orb + prereqs
10+ cold mastery
max tele (minél nagyobb annál kevesebb a tele költség)
5 es
5+ warmth
5 static
közben max telekinesisez simán megvan lvl 75-re skill questekkel együtt,a többi mehet ahova gondolod, cold mastery, warmth, attól függ milyen cuccaid vannak és mi kell
egy memoryval még es ágra sem kell költeni, az +8 pontsimán visz minden cold mf sorc helyet, kicsit jobb cuccokkal szinte akármit és tudsz vele telézni akárhova bármi gond nélkül
egyébként itt is le van írva kicsit részletesebben
szerk:
ja és nem kell hozzá 5k+ mana, 1k alatt jóval is bőven elég
mivel maxblock es előtt hat, így alapból kevesebb ütést kapsz be, ha mégis elkapsz egy manaburn hitet, semmi gond sincs, mivel olyan olcsón telézel (<5),hogy a warmth egyből visszatölt annyit aminnyi kell, így kb ingyen telézel[ Szerkesztve ]
-
sirdond
őstag
azt még le akartam írni,hogy sokkal biztonságosabb, mint egy blizz sorc, ráadásul ladder elején sokkal jobban is használható, mivel a frozen orb alapjáraton jobb skill mint a blizz
blizz csak +skillek után lesz igazán jó, addig simán csak orbolsz és ha már összemfelted magadnak a megfelelő cuccokat csak egy sima respec és ennyi -
sirdond
őstag
igen ladder-kezdő, és inkább ladder-kezdőbb, mint a blizz sorc szvsz
hc miatt valóban inkább a safety van szem előtt, kis módosítások lehet sc-ben, pl nem kell max telekinesisfull es, valóban nem szükséges pvm-re, azt csak pvp-ben (amúgy ott sem szeretik maxolni az es-t, sőt, ha lehet nem is mennek rá, inkább a memory + all skillek) lehet kihasználni igazán, az értékes pontokat itt pedig máshova rakhatod
ahogy írtam, amint megvannak a jobb cuccok érdemes átváltani blizzre, én akkor szoktam,ha már van 5k blizz legalább, de addig orb > blizz és könnyebb is vele menni
egy jó tele sorc pedig sohasem felesleges! főleg ladder elején, amikor nincs mindenkinek enije, meg nem minden 2. játék csak bot br és mindig azt kérdezik "who tele?"
egyébként nem egyszer volt már ladder elején,hogy meghívtak privát runokba, mert tényleg teljesen biztonságos vele telézni és gyors is
[ Szerkesztve ]
-
sirdond
őstag
A hétvégén én is elővettem a D2-t, elkezdtem egy Holy Grail Assassin-t single player-ben,plugy mod mellett.
A Holy Grail annyit takar, hogy megpróbálom összegyűjteni az összes Unique, Set és Runeword item-eket, amik a játékban elérhetőek. Meglátjuk hány év múlva sikerül befejezni -
sirdond
őstag
válasz MrSealRD #6569 üzenetére
Arra kell figyelni,ha plugy-t akarsz használni, hogy a bnet-ről letöltött telepítővel nem fog működni, mivel alapból 1.14-es patch-et tartalmaz,amiben megváltoztatták az mpq fájlokat és nem tudod 1.13-ra downgrade-elni.
Reddit-en csinált valaki egy összefoglalót, amiben 1.12-es telepítő van, én azt használtam, azzal működött, de csak otthonról tudom linkelni, majd délután, ha addig nem találnád meg.@maajsz: köszi és tudom, de nem is sietek
[ Szerkesztve ]
-
sirdond
őstag
végül is, amíg nincs Tyrael's, addig kár foglalkozni a dologgal
én úgy vagyok vele, hogy könnyebb az elejétől vezetni folyamatosan, hogy mi van meg és mi nincs, mint majd egyszer órákat (napokat?) "elcseszni" erre. már, ha egyáltalán ez szükséges, mert úgy is magának csinálja az ember, szóval megértelek.
-
sirdond
őstag
lvl77 és hell act2, de lvl64-től mostanáig hell countess-t farmoltam, sajnos nem esett lum-nál jobb, úgyhogy úgy döntöttem ideje átmenni máshova, most LK a cél, megpróbálok összeszedni egy CoH-ra valót, hátha ott több szerencsém lesz. igazából annyira nem sietek sehova, úgyhogy csak néha játszok 1-3 órát.
-
-
sirdond
őstag
válasz shifty! #6615 üzenetére
passz, már évek óta nem játszottam online D2-t, de legutóbb slashdiablo-n voltam és akkoriban jónak számított.
@Tothg86
Mit értesz "Diablo multis világ" alatt? Ha arra vagy kíváncsi, hogy milyen volt játszani D2 online ladder, azzal sajnos elkéstél úgy 10-15 évet, mert már alig játszanak. Ahhoz legközelebbi valamelyik community szerver lesz, de azok is attól függnek, hogy mennyi aktív játékos van rajta.Ha csak kipróbálnád a ladder only dolgokat (Runerwordok, Über Tristram, Diablo Clone), arra Plugy is bőven jó.
[ Szerkesztve ]
-
sirdond
őstag
-
sirdond
őstag
Project Diablo2 closed bétát próbálta valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Gyúrósok ide!
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- Windows 10
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Automata kávégépek
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- További aktív témák...
- iPhone 13 Product Red
- Üzleti Laptopok 29.990Ft-tól! Dobozban, ÁFA-s számlával!
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49mm Black Titanium Black Milanese Loop - M
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÉPSÉGHIBÁS
- Bontatlan - MacBook Air Retina 13" M3 Chip / 8C CPU / 10C GPU / 16 GB / 512 SSD - Magyar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs