- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vole
aktív tag
válasz
bolcsodal #4729 üzenetére
Valamit nemertesz. Nekem nem az a bajom hogy 10 eves a jatek, hanem az hogy a Blizzard direkt nem fejleszt olyan dolgokat amik javitanak a D2 elvezhetoseget. Az egyik ilyen a felbontas. Tul vagyunk a 12. patch -en, ami ugye egyfele upgrade, es meg mindog 800 X 600 a max felbontas, raadasul ha nagyobb felbontast hasznalok egy programmal, akkor letiltjak az accountomat. Kapjak be.
A masik a szerverek. Nehogymar egy 10 eves jateknak szaggatnia kelljen. Az adatmennyiseg nagyjabol ugyan annyi, mikozben az internet savszelessege sokszorosara fejlodott. 10 eve hany megabites neted volt? Ne mondjatok nekem hogy nem lehet a Diablot futtato szervereket fejleszteni, hogy lazan fusson a jatek minden minion meg jatekos ellenere!
Erdekes modon ugyan azon a gepen, ugyan azzal a nettel a Wow hibatlanul fut. Pedig aki jatszott mar vele, az tudja hogy nagysagrendekkel komolyabb felbontasa van es valoszinuleg az adatforgalom igenye is nagyobb.
Bar az is teny, hogy a D2 -t megvettem kb. 8 eve, es azota azt hasznalom, a Wow -ot meg szinten meg kellett venni, plussz a ket uj kiegeszitest, plussz havonta egy jatekkartyat ha jatszani is akarok. A hetterben nyilvanvaloan ez all, es a D2 -t mar direkt nem fejlesztik, hogy inkabb a Wow -al jatszon az ember es tejeljen.
Nyakamat tennem ra hogy a D3 ugyan olyan rendszeru lesz mint a Wow ( fizetes teren ).
-
Vole
aktív tag
Na majd megnezem, mert a Necro -k engem is szetszaggatnak mindig :-)
Szoval a D3D a jobbik a 2D a butabb cucc. Kivancsi vagyok hogy a notivalugyan igy szaggat -e, vagy jobb lesz, az elvileg erosebb gep mint a pcm.
De vicc hogy egy ilyen regi jateknal szaggasson a gepem. Vagy ennyire erzekeny lenne a netre?
-
Vole
aktív tag
válasz
jookomak #4717 üzenetére
Minek? Vegyel cd key -t. A netrol barmikor letoltheted hivatalosan a jatekot akarmelyik gepre. Telepiteni persze a cd key -el kell.
Cd -keyt tudok vadonat ujonan ~2k -ert ( D2 + LoD )
Egy kerdesem lenne. D2 Lod Bneten jatszva, 1.12 -es pathc -el termeszetesen lehet valami gond a 64 bit -es Win 7 -el? Maskepp fogalmazva 64 bit -es Win 7 op rendszer alatt siman fut a D2 Lod vagy nem?
A napokban erkezik meg az uj gepem, op nelkul, es a D2 fontos lesz rajta, szoval olyan oprendszert kap, ami jo a D2 -nek :-)
-
Vole
aktív tag
Koszi sracok, tegnap este megtalaltam a megoldast, kiprobaltuk es mukodik is, szoval gond nelkul megy az ut leveling :-)
Azert koszi mindenkinek.
Az 1.13 -ra meg meg eleg sokat kell varni, szoval van idom kielvezni az ut -t
-
Vole
aktív tag
Nem tudja valaki veletlenul hogy mi alapjan lesz kivalasztva a "target" uber tristamban?
Ha csak Mephi van, mitol lesz valaki target? Nem tudtuk megfejteni. Van erre valami info, vagy teljesen random?
-
Vole
aktív tag
válasz
Equinoxe #4642 üzenetére
Ez a hammer ugye?
AMunak miert nem mara? Nem kell a res + attributes? Tobbet er a faster cast?
Kesztyunek magefist helyett gondolom jo valami rare caster ami esetleg jobb mint magefist.
Smiternek Equip + stats + skills?
Smiternek ezt talaltam:
Skills
Max Zeal
Max Sacrifice
Max Fanaticism
Max Holy Shield1 point in prerequisites, the remaining points can either go into Defiance if you plan to be more defensive or Blessed Aim if you plan to be more offensive.
And now you might wonder, why is Smite not maxed? While in PVP the slight difference between 1 point in Smite or 20 point in Smite might differ a lot, but since this is for Uber Tristram, crushing blow is what takes the bosses' hit points down by a big chunk.
Stats
Strength: You put only enough strength to use the gear & not more.
Dexterity: You put only enough dexterity to get max block. Before you add the dexterity, equip everything & cast Holy Shield first, then only you start putting points in.
Vitality: The rest goes here.
Energy: None.Gears
Helm: Kira's Guardian - socket with a 15IAS jewels, the extra mod could be either Light resists or All Resists. You need the 15IAS to hit the max IAS breakpoint!
Armor: Fortitude rune word.
Weapon: Last Wish phase blade - do not get berserker axe, you need phase blade for max IAS breakpoint!
Shield: Sanctuary rune word - prefer in a elite paladin shield with 45 resists. You don't need Exile because the Life Tap from Last Wish & Dracul's Grasp are more than enough.
Amulet: The Rising Sun - yes, not Highlord, not Mara's Kaleidoscope. Why? Because most people are dying a lot during Uber Diablo due to its spawns with hefty fire damage. And with this amulet, their damage will heal you instead!
Ring: 2 x Raven Frost - or you could substitute one Raven Frost for either a Bul-Katho Wedding Band or Stone of Jordan.
Belt: Thundergod's Vigor
Glove: Dracul's Grasp - for the Life Tap & Open Wounds!
Boots: Goblin Toe - yes, I prefer Goblin Toe for the extra crushing blow!Termeszetesen Smiter Uberezni kell, Hammer pedig Baalrun meg ilyenek, csak PvM.
-
Vole
aktív tag
Basszus, ez a felbontas allito cucc nagyon durva. Tervezem az atallast egy 42" -os lcd -re, de eddig feltem a szar felbontastol, viszont ez igy nagyon komoly :-)
Pala ugyben senkinek nincs otlete?
-
-
Vole
aktív tag
Talaltam egy hasznalhatonak tuno hammer pala skill + stats guide -ot:
Welcome to 1.11b Paladin Hammerdin Pvm Guide
Usefull Items For Ladder Area
Armor
uneword-->Enigma(Jah-Ith-Ber). Suggested Armors to Create Enigma: Mage Plate(Mp)/ Dusk Shroud (Ds)/ Archon Plate (Ap)
ase Defence on that armors(no ed)icon_pointr.gif from 24x untill 4xx. Uses Of Enigma +1 Teleport Skill ( sorceres skill ),+strenght ( higher LvL, Higher strenght), Damage Reduction,+ magic find,+2 to Character Skills,+45 % faster run walk,+750-775 defence(only added the most usefull stats of the items).
Weapon Hand #1
uneword-->Heart Of The Oak(Vex is the leading Rune). Suggested Weapons to create Heart Of The Oak(H.o.t.o.): Flail (No.of sockets (4)).(also can use it on etheral Form).Uses Of H.o.t.o. :+45 faster cast rate( recomented for caster characters ).+30-40 resists( if the resists are higher than 30, then the value Of The runeword get higher).(Also you can summon an Oak( druid skill ).(usefull because gives more life).
Weapon Hand #2
uneword-->Call to Arms(Ohm and Mal is the leading Runes).(No.Of sockets #5). Suggested Weapons to create The Call to Arms(C.T.A)
lail(#5 sockets), or Crystal Sword (c.s)(#5 sockets).(Also you can created on etheral Form of those weapons)(higher price on etheral form).Uses Of C.t.a. :from 1 until 6 batlle order(b.o), from 1 until 6 battle Commant, From 1 untill 4 Battle Cry,(The higher Stats Of The weapon, The higher Price Of it).(Only added The uses Of this Weapon).
Shield Hand #1
nique Item-->Herald Of zakarum,(Gilded Shield ( it can been upgraded ). Base Defence 4xx-5xx ( higher ed -higher price-Higher defence ).
Uses Of Herald Of zakarum +2 Paladin Skills +2 combat Skills ( Paladin Skills ),
+30% chance to block + 30% faster block rate, + 20% bonus to attack Rating, +20 strengh + 20 vitality + 4x-6x to all resistances ( umed-perfect diamond ).Shield Hand #2
uneword -->Spirit, Suggested Sheields to Create Spirit Shield ( Monarch, and paladin Shields ).Uses Of Spirit Shield +2 t all skills, +25-25 % faster cast rate + 55% Faster Hit Recovery, + 2x vitality + 9x-10x mana ( only the most usefull stats will be added of this item into Paladin Area )
Edit: There are some combinations you can use that four items-->Hoto with Herald, CtA with Spirit.
Helm
nique Item-->Harlequin Crest ( type : Shako ) Uses Of Harlequin Crest +2 to all skills + 2 to all attributes +1xx life / +1xx mana ( lvl requirment for max life/mana ).+ 10% Damage Reduction + 50 % magic Find.
Amulet
nique-->No.1 Maras/ No.2 Seraphs Hymn Uses Of Maras Calidoscope and Seraphs Hymn No.1--> (Shortcut: Maras) : +2 to all skills +2x-3x too all resistances. Seraph Hymn +2 to paladin skills +1 to deffencive auras ( Paladin skill ).
Belt
nique-->Arachind Mesh ( Type:Spiderweb Sash ).Uses Of Arachnid Mesh +1 to all skills + 20% faster cast rate +10% slow target + 5% increase maximum mana( only the usefull stats added of this item ).
Rings
nique-->Raven Frost Uses For: 1xx-2xx attack rating/ 20% cold absorb / cannot be frozen /15-45 cold damage / +1x-2x dexterity.
Ring No.2nique--> Bul Kathos Uses For: +1 to all skills +4x life + stolen life per hit./ Ring No.3 On this option you can use a caster ring ( because of random stats i will publish some of them, this ring could be rare or crafted )icon_pointr.gif +10% faster cast rate/ +life + mana + attributes ( random choice ) + resistance ( random choice ).
Gloves
nique-->Magefist-->+20 % faster cast rate/ + 25 % mana reganaration / +1 to fire skills ( sorceres skill ) + 10 def. base def 14-24.
Boots
nique-->War Traveler(base def 3x-4x)varies 13x-14x).Uses Of War Traveler +25% faster run walk +10 strenght + 10 vitality + 30-50% magic find.
Skills and Stats on Hammerdin
Skill Tree for maximum damage
Follow this instructions for skill tree for maximum damage.
Blessed Hammer--> lvl 20 at least ( without plush skills of the items ).
Concetration ( Aura )icon_pointr.gif lvl 20 ( without plush skills of the items ).
Bonus for increasing damage of blessed hammer
Blessed Aim No.1 ( Aura )icon_pointr.gif lvl 20 for dmg ( increasing by 14% per lvl )
Vigor No.2 ( Aura )icon_pointr.gif Here is several options, you can reach untill lvl 10-15, the damage will be enough with items help ( 12-18 k dmg ).
Defence Section
Holy Shield( combat skill )icon_pointr.gif lvl 10++, you will have already maximum block from the items.
Resists Auras ( auras )icon_pointr.gif can help you adn your party vs caster monsters. ( info: more than 10 lvl per one aura is 5% more resist. example 75%-80% ).
Stats Combination With Items section
If u will prefer mp ( mage plate ) the strengh requirement is low.So you have the Option to Put less stats on strenght and some stats more on dexterity ( hammerdin must have maximum block ).Also some stats will be on energy 10-15 no more. And the Rest on Vitality: The most peoples use the most stats on vitality: they can reach 49x-52x vitality on high lvl ( 94++).
Mit gondoltok errol? Hasznalhato?
-
Vole
aktív tag
Ujabb segitseg kene.
A Fire Soso nem valt be. Jo a sebzes ( 15k fireball ) de sok a fire immune hellen.
Csinalok uj Sorcit: Vita Sorc Orb + Chainlightning
Orb a fo skill, de mercen van Eth Infy szoval felezi a szornyek lightning resist -et.
Kerdes az lenne, hogy magefist helyett milyen kesztyu jo neki?
Kezben Hoto + Spirit, Enigma, Shako, 2 Soj, Mara, Wt, Anni, Torch.
Barmilyen skiller charmot ra tudok nyomni ha kell.
Ezen kivul keszul egy Hammer Pala, arrol semmit nem tudok, szoval:
-milyen skillek hammernek?
- milyen statok?
- kesztyu, csizma, amu, gyuru, sapka, ov?
Hoto kezben, Spirit Monarch es Zaka, Enigma.
Sorc es Pala is PvM, nem bot, nem mf, hellen jatekra esetleg uberezni ha epp buli van :-)
Cucc nem szamit milyen draga, csak a legjobb legyen.
Remelem valaki tud hamar segiteni, mert mine elobb hasznalni akarom oket, es a Pala mar 80+lvl, semmilyen statot es skillt nem nyomtam el.
Elore is koszi
Jah, es persze BNet Lod Ladder.
-
Vole
aktív tag
Diablo 3 jatekot felraktak az argepre, mar aruljak, mivel azt hittek hogy: "megjelenes:2009".
Szallitasi idonel ez szerepel: "nincs adat"Vagyis ennyi erovel en is arulhatnam mondjuk vateran, aztan majd ha megjelenik, akkor leszallitom, addig meg varjon a vevo.
-
Vole
aktív tag
Wikings2: ma vegre volt idom kicsit felmenni bnet- re, felvettelek a baratok koze. Csak szolok hogy ne lepodj majd meg :-)
-
Vole
aktív tag
A Ladder abban kulonbozik, hogy ha uj ladder szezon kezdodik, akkor mindenki nullarol kezdi, ugyanis oda nem lehet karaktereket atkonvertalni. Ezaltal az elejen egyenlok az eselyek. Ezen kivul van par cuccos, amit csak ladderben dobnak a szornyek, es ha jol tudom, akkor kicsivel jobb is a drop mint non-ladderben.
Aztan ha vege az adott ladder szezonnak, akkor az osszes karakter atkerul non-ladderbe, es kezdodik az uj, megint nullarol.
Sajna most koltozes miatt nem igen van idom jatszani, remelem minel hamarabb tudom folytatni, es akkor tudok segiteni huzasban, hellen is, de sajnos most nem.
Blizzard oldalan tuti hogy van pontos leiras angolul hogy miben kulonbozik a ladder.
-
Vole
aktív tag
Ha jol emlekszem 1.09 volt az utolso amivel jatszottam, nem sokkal a frissites utan hagytam abba. Akkor meg meg kellett csinalni ancikat, raadasul bizonyos szint ( normalhoz asszem lvl 20 ) kellett hogy megkapd a kuldetest, kulonben hiaba voltal ott.
1.12 -ben lvl 1 -es karival siman huzhatnak hell vegeig is akar, a Baal bug miatt. Vagyis, ancikat nem is kell megcsinalni, hanem aki huz, eleg ha a party -dban van, es Dio utan egybol Baal -t oli.
-
Vole
aktív tag
válasz
[HUN]Zolee #4562 üzenetére
Baal eleg bugos az 1.12 -ben.
Pl. Ancikat se kell nyirni hogy nightmare -re vagy hell -re mehess. Eleg ha a varosban varsz ( act 5 ), es valaki kivegzi Baal -t. Akkor megkapod az utolso act -ot is, es kezdheted a kovetkezo fokozatot.Aztan kesobb raersz visszamenni megcsinalni az osszes quest -et :-)
-
Vole
aktív tag
Jaja, ez a legegyszerubb, bar ezt nem trade -elesnek hanem cuccolasnak ( mule ) hivjak :-)
Alakul a sorcim, 11-12k a FireBall sebzesem, es meg jon min 5-6 skill a cuccokbol, szoval szep lesz :-)
Van itt valaki aki Expansion ( LOD ) Ladder -t nyom battlenet -en es mondjuk Palaja vagy Babaja van? Sajna Fire Immun ellen nem sokat tehetek, szoval mindenkepp jo lenne valaki melle. Aki nem Fire Immun, azt azert durvan irtom hellen is :-) Ha valakinek lenne kedve tarsulni neha, az szoljon es mehetnenk egyutt.
-
Vole
aktív tag
En mindig is BNeten jatszottam es a lenyeg, hogy nem az account nevet nezi, hanem a hozza tartozo cd key -t. Nekem is volt tobb accountom, de mind ugyan azzal a cd-key -el ugyebar.
Egy cd key -el semmikepp nem tudsz belepni ket gepen egyszerre, a masodiknak ki fogja irni hogy mar hasznaljak a key -t.Ha mondjuk haveroddal akarsz jatszani bneten, akkor neki is kell vennie egy LOD -ot.
En ugy tudom hogy eleg a LOD kiegeszites, mert felulirja a masik key-t. Eloszor telepited ugye a D2 -t, aztan a LOD -ot, es csak utana mesz bnetre.De mar nagyon olcson meg lehet szerezni a D2 + LOD -ot egyben, szoval szerintem erdemesebb egybol ugy venni, az a tuti. D2 lemezeket elrakhatod jo melyre, a LOD egyiket sem hasznalja a jatekhoz, csak a LOD lemezt.
-
Vole
aktív tag
Hat nemtom, az enyem meg nincs kesz, szoval meg nem tudok biztosat, de en Vita sorcit csinaltam.
Mivel a Fire Immunokkal nekem is gondom van, ezert elkezdtem Nova -t hasznalni. Ahoz nem kell semmilyen plussz skill, csak Nova + Light Mastery -re rakni. Gyenge lesz, de static -om ugyis van, talan az elegge lehuzza majd a szornyeket hogy a Nova eleg legyen.
Mondjuk a Merc sokat segit mar most is, pedig meg semmi normalis ruha nincs rajta ( ezen is dolgozom meg :-).
-
Vole
aktív tag
Akkor beujitok egy defense csicskast. A cuccokat meg kitermelem ami kell.
A dupla agas soso allitolag mar nem tul jo.
Neztem az ajanlasodat, es a mastery -re 1 skill nekem kevesnek tunik, en maxolnam ha mar coldskill is van. A teleport is kerdes hogy kell -e ( ugye 2 skill a telekinesis miatt ), mivel az Enigma ad egy teleport skillt. Modjuk ha megolnek, es nincs a kozelben tp, akkor futas vagy rejoin :-)Szoval nemtom. Mostmar elskilleztem ugyis full fire sosora, szoval ezen mar nem tudok valtoztatni. A FireBall sebzes most 10K, a cuccok adnak meg 10 skillt kb. szoval eleg eros lesz a ball es a meteor is, barkit megfektet aki nem fire immune.
1-2 het es kiderul mire jo ez.Orb -al mi a helyzet?
-
Vole
aktív tag
válasz
wikings2 #4480 üzenetére
Nos, az a baj, hogy ket karit szeretek, az egyik a sorc a maris az ama ( bow ).
Most nezegettem, ha sikerul osszetradelni a dolgokat, akkor meg kb. +10 skillt adnak majd a cuccok, szoval olyan 40 -es koru lesznek a skillek. Az talan dob rajta annyit, hogy lezuzzam a szornyek pofajat
Nomeg a Spirit Monarch is szamit majd, vedekesezben leginkabb.
Merc -bol milyet csinaljak? Melyik act -bol, milyen tipust? Dobok ra majd egy infi -t, meg par utos cuccot hogy tokos gyerek legyen, addig meg majd kihuzom valahogy
-
Vole
aktív tag
Hat nemtom, de gyanus hogy ez a vita fire soso gyenge dolog a hellen.
Shako (socket nelkul ), 2 Soj, Hoto, Enigma, Magefist mar rajtam vannak. Anni ( 20 res ) inventoriban, osszes fire skill ami kell maxon, vita stat az egekben ( life most 1200 ).
Szoval ugy gondolom nem all rosszul annyira, megis szanaszet szivatnak a szornyek hellen. Raadasul csomo fire res van, azokat hiaba staciolom, static-al nem tudom megolni, azon kivul meg csak fire van.
Mit gondoltok?
A Merc sokat dob ha rendesen fel van cuccolva? Melyik Merc a legjobb Fire Sorcinak es melyik a legjobb cucc mercnek?
-
Vole
aktív tag
Kozben olvasgattam itt-ott, es a vita sorci mellett dontottem.
Fireball + Meteor. 2 Soj mar fentvan, Magefist, Shako is ( socketelni kell meg, es valamit belepakolni ), valamint Hoto es Enigma a dobozban, ezeket meg nem tudom hasznalni. Ha meglesz a torch es az anni, akkor nem gond. Mar csak egy jo ov kell, egy WT, meg egy amu ( mondjuk Mara? ) meg egy pajzs ( gondolom Spirit Monarch kene ).
Meg gyurom a piciket, most kb. 85 -os, de eleg gyengus. Majd ha fent lesznek a cuccok, akkor talan er is valamit :-)
Trade -elesnel mivel szoktatok ellenorizni hogy ne legyen dupe a cucc? Ez nagyon erdekelne, mert ha nekiallok trade -elni, akkor nem lenne jo beszivni valami eltunos szart :-)
Jah, megvalami. A mostani Ladder szezon mikor kezdodott? Mikor lesz uj?
-
Vole
aktív tag
Hali,
En is elovettem ujra a Dio 2 -t, hogy gyurjak kicsit a 3 elott :-)
Az 1.08 -al jatszottam utoljara, ott mar mindenem megvolt, de mivel abbahagytam par evre, ezert megszunt az acc. Most ujrakezdtem es lenne par kerdesem:
1. Fire Ball Sorcit fejlesztek, a skill -ek elosztasaval nincs gond, de felmerult hogy a statokat hova rakjam. Valaki azt mondja hogy Vitality -re mindent, valaki azt, hogy Vit + Energy az energy shield miatt. Melyik az igazsag? Nekem ugy remlik hogy eleg energy - adnak a cuccok ahoz hogy eleg legyen a mana a shield -hez is. Es itt felmerul egy masik kerdes, erdemes meg shield -et vagy armor -t hasznalni? ( Str -re dobtam 50 -ig, Vit -re 150 -ig, a tobbi stat pontot meghagytam, mert nem tudtam mi a legjobb ). Nem PvP -zek, es fullos cuccok lesznek a karin ( shako, soj, coh... ), csak BNet -en nyomom, Europe Expansion Ladder -en, szoval igy kalkulaljatok.
2. 1.12 -ben van mukodo Map Hack amit erdemes hasznalni BNet, es nem rizikos? Trade miatt kene leginkabb, regen MH -val lehetett kiszurni a dupe cuccokat. Vagy ha van mas megoldas, akkor mi az?
3. Bot. Fire sorcira van -e valami mf bot, mondjuk runat keresni vagy mefizni, vagy amit erdemes mostanaban? Pala -hoz mar lattam mukodes kozben parat, Dio es Baal killert, de palam nincs es nem is lesz, szoval sorcihoz kene valami mukodo cucc.
Egyelore ennyi, ha meg eszembe jut valami, akkor irok. Addig is varom a valaszokat, koszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Windows 11
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xbox Series X|S
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Le Mans Ultimate
- Escape from Tarkov
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest