- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
SupportLmg84 #6265 üzenetére
Egy ilyen cucc az én gyomromat már erősen megfekszi.
-
törölt tag
válasz
wikings2 #6258 üzenetére
Én a mostani resetkor elkezdtem, de ráuntam, hogy majdnem mindig botokba botlok. Ha meg én hostolok, jönnek a spammerek, de tömegesen. Mondjuk egyik bot elég rosszul lett beállítva, nem azonnal vette fel az elejtett tárgyakat, így annál meg tudtam szedni magam rendesen.
-
törölt tag
Valahogy most kellene lennie május elején egy ladder resetnek, igaz?
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
SQX_Barto #6237 üzenetére
Sajnos, nekem még nem alkalmas az időpont, a késő esti, vagy inkább a hajnali óráktól érnék rá, ha fent leszel.
Más: aki Assembly-ben jártas, az megdobhatna egy privát üzenettel. Próbálom megerőszakolni a PlugY-t 1.13d-re, de nekem nincs meg ebben a nyelvben a kellő tudásom hozzá. A program fejlesztőjével sem jutok semmire, állítólag nincs elég ideje ezzel foglalkozni...
-
-
törölt tag
válasz
SQX_Barto #6232 üzenetére
"..., meg elég régi laptopom van, ami már magától a D2 multitól is kicsit halódik..."
Akkor beszállnék egy csontis nekróval, ha nem gond.
Amúgy tudom javasolni még a PlugY nevű beépülőt single használata mellett. Van olyan funkció benne, amivel visszaoszthatod a skilleket és nem kell erre ellőnöd a maradék két quest-es lehetőségedet. Nem mintha nem lenne elég az a három alkalom arra, hogy kitapasztald az amazonod képességeit, de mégis... Én mondjuk csak a ladder rúnaszavak és az über quest miatt használtam a programot, de Neked amabból a szempontból még jól jöhet. Lehet, a fórumtárs is azért ajánlotta az 1.13c patch használatát, mert jelenleg ez az utolsó verzió, amivel megy a legfrissebb PlugY és ők is vele tolják.
-
törölt tag
Igen, mások hostjait látom a listában. A Tiédet nem lehet látni, de beengedett. Találkoztam a babáddal, kezet fogtunk, megittunk egy sört, elköszöntem és leléptem. Működik, úgyhogy aki nem akar Hamachizni, s eredeti Diablója van, az bátran használhatja a játék ezen opcióját.
A hatezres portokhoz nem nyúltál?
-
törölt tag
Nekem úgy rémlik, Open Character esetében a Battle.net egy átjáró, amivel kommunikálnia kell a játéknak, ha azon keresztül játszanak, míg a 4000-es porton hallgatózik a TCP/IP host és client. Realm-hez meg mindenképp kellenek a hatezres portok. Utána illene ennek néznem, de ha még fut a szervered, inkább tennék egy próbát.
-
törölt tag
Jól írja rt06, de nem csak a 4000-es, hanem a 6112-6119-es TCP port is kell neki (a 6112 biztosan). Próbáljátok úgy is meg, hogy kiengeditek ezeket a routeren, mert gondolom, az van mindkettőtöknél (6112-6119-et range-ként kell belőni, és UDP-n is átengedni). Virtual Server menüpont alatt tudjátok megtenni, illetve a routerek nagy részében szokott lenni külön olyan opció, hogy Special Application, ahol előre beállított lehetőségként fel van sorolva a Battle.net-et, amit csak be kell pipálni. Ha ez nem tartalmazza az összes előbb említett portot, akkor azt még külön kell hozzáadni.
Javaslom, egyelőre a tiszta D2+LOD legyen fenn az 1.13d patch-csel és úgy nézzétek.
-
törölt tag
Persze, a csalás lehetősége így is megvan, de mi tudtuk egymásról, hogy nem csalunk és ez elég volt. Sőt, a másik oldalon a bot még mindig sláger. Úgy tudom, az újabb verzióban is.
A PvPGN-nel próbálkoztunk. Szívatott rendesen. Mikor már azt hittem, prímán beállítottam mindent, valamelyikünket mindig kidobta a szerver, pedig még a törésre sem lehet fogni, mert hol egy eredeti játékkal rendelkező fazont dobott ki, hol egy tört verziósat. Nyilván a mostani tapasztalatunkkal talán nem ütköznénk ilyen hibába, vagy könnyebb lenne megoldani. Szerintem a lag sem lenne visszatartó erő már, mert amióta kijött a Diablo 3, azóta úgy tűnik, felszabadultak a D2-es szerverek, vagy dedikáltak neki párat. Igaz, csak próba szinten másztam fel a Realm-re, ebből meg messzemenő következtetést nem lehet levonni. A legfőbb ok, hogy a mi bandánk felbomlott. Amióta nincs együtt a megszokott csapat, azóta csak Single veszem elő a játékot, akkor is csak baromkodok vele, ha szabadidő-túltengésben szenvedek épp.
A Hamachi egy mocskos dög. Most már én is ott tartok, hogy letörlöm, nincs miért tartogatni. Vagy akad a VirtualBox virtuális kártyájával, vagy a LAN driverével, de folyamatosan elmegy a net, még a helyi hálóm is képes befagyni miatta, úgyhogy joggal írtad, hogy pénzért se. Csak azért ajánlottam, mert nem mindenki használ mellette virtuális hálókat, s mi akkor bőven megvoltunk vele.
-
törölt tag
A Single Player karaktereket fel lehet vinni a Battle.net-re, ott is lehet egymással vagy egymás ellen játszani, csak mivel nyílt rendszerű, megvan a csalás esélye. (Természetesen a Realm és az Open szekció elkülönül.) Többek között mi ezért és az akkori nagy lag miatt nem mentünk fel rá, hanem a Hamachi-t választottuk inkább. Több infó itt van erről.
-
törölt tag
válasz
zsoca875 #6177 üzenetére
Ez a túlmelegedés dolog sem rossz ötlet, de nekem olyan lag-gyanús volt első ránézésre. Mint amikor két Breath of the Dying van a barbár 1-1 kezében és ontja magából a Poison Novát minden ütésnél. Na, akkor meg-meg tud akadni rendesen. Viszont magát a hálózati lagot talán kizárhatjuk, ha szingliben is csinálja. Esetleg az a GMA 4500M... Mennyi RAM van a laptopban és ebből mennyit adtok a grafikus résznek?
(#6180) wikings2: akkor már meg is van, mivel kéne kezdeni a tesztelést.
-
törölt tag
-
törölt tag
Akkor még nem regisztráltad be magát a játékot, csak egy Battle.net accountot csináltál, ha jól értem. Ott van jobb oldalon egy zöld hátterű gomb Add a Game Key felirattal. Pötyögd be az eredeti Diablo 2 kódodat és ezután elérhetővé válik a kliens letöltése.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Futás, futópályák
- sziku69: Szólánc.
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Philips LCD és LED TV-k
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Jogász topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest