- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sto1911
veterán
válasz
jim_raynor70 #6117 üzenetére
Ez igen, 12 eves jatek, es masfel giga ramot is bevag... Hogy tudtunk annak idejen egy 366-os P2-n jatszani vele? Lassunak egyebkent valszeg a 25fps limit miatt erzem, majd megszokom...
-
Cadal
őstag
válasz
jim_raynor70 #6071 üzenetére
No igen, ez igaz. De no para, majd meglesz előbb utóbb...
-
mcsabee
senior tag
válasz
jim_raynor70 #5974 üzenetére
Infláció? Egy ber most kb 15 ist, nem értem mit szeretnél mondani, de szerintem teljesen rossz úton jársz, az egészen biztos ^^.
Más kérdés, vajon szerintetek esni fog a 2 ára a 3 megjelenése miatt?
Hehe, nagy csodára ne számíts Diablo II-ben, amint megjelenik a 3. rész, a szerverek elnéptelenednek kb. Már most is röhejesen kevesen játszanak, a játékosok fele bot (mf vagy spam...).
-
mcsabee
senior tag
válasz
jim_raynor70 #5971 üzenetére
Mégis mennyit érne? Dol Um Ber Ist kell bele, és mivel nincs változó az RW-n, ezért a Dol Um Ber Ist rúnákat éri + az armor, ami ugye lehet fos sima 4 sock ap, de akár 15/15-ös Dusk is.
-
Blizz
őstag
válasz
jim_raynor70 #5967 üzenetére
cohnak én 2-3hr-t hallottam nem 3-4istet
highlords pedig ja a körül
-
AtHoS
nagyúr
válasz
jim_raynor70 #5949 üzenetére
Még nem próbáltam ki, kicsit időhiányban szenvedek (bár ez már évek óta így meg és megszokhattam volna
)
Amúgy valóban hasonlóan néz ki a játék, de egy picit rádurvítva a sátras effektusra.
mcsabee
Ha átraktad 2D-re akkor viszont érdekesnek tűnik a dolog
Milyen verzióval tudtad így tesztelni?Mondjuk nálam ez az uninstall móka elég érdekes, mivel egyetlen egyszer volt telepítve a Dio2 ill. kétszer. Az első az alapjáték telepítése, utána pedig az Expansion rátelepítése az alapjátékra.
oprendszerek, gépek cserélődtek alatta, de a Dio2, mivel nem igényel telepítést folyamatosan a winyón volt.
Verzióváltásoknál elmentettem a megfelelő fájlokat és ezután tettem rá a megjelent új patch-okat. Ezáltal a visszapatcholás is gyorsan megoldható -
AtHoS
nagyúr
válasz
jim_raynor70 #5944 üzenetére
Szóval nem x64 különbségből adódhat a problem.
Mondjuk én csak HP-t vettem, Ultimate nem nyújt papíron annyit amennyivel drágább.
Viszont nem tudom hogy lehet-e olyan szolgáltatás az Ultimate-ben ami esetleg nincs HP-ban és emiatt szórakozna? AMD VGA-k voltak nálam amikkel tapasztaltam -
AtHoS
nagyúr
válasz
jim_raynor70 #5942 üzenetére
Nálam win7 HP x64 van. Nálad?
-
AtHoS
nagyúr
válasz
jim_raynor70 #5940 üzenetére
Amióta win7-et használok találkoztam ezzel a "jelenséggel", hogy 2D módban futtatva krakszolja a képet, nem lehet kitabolni a játékból emiatt. Viszont a legújabb patch már win7 kompatibilis, tehát elvileg azzal nem illene problémáznia
-
wikings2
őstag
válasz
jim_raynor70 #5937 üzenetére
Ha nem plug-in cucc akkor szívesen fogadnám.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
jim_raynor70 #5937 üzenetére
Erre a batch fájlra és műveletére én is kíváncsi lennék, mert amit wikings2 írt tipikus Vista/Win7 jelenség
-
Re-Tech
aktív tag
válasz
jim_raynor70 #5916 üzenetére
Így már működik, thx
-
mcsabee
senior tag
válasz
jim_raynor70 #5922 üzenetére
Oks, köszi, akkor ez nem jelent semmit kb. Márciusban tutira nem lesz ladder reset (még ugye alig több, mint négy hónap telt el az utolsó óta), de egy esetleges április végi ladder reset meg már úgyis annyira közel lenne egy akár június végi, július eleji D3-hoz is, hogy akkor meg már értelmét veszti gyakorlatilag.
Én alapvetően pesszimista vagyok a D3 megjelenése kapcsán, júniusnál előbb nem vártam, de egyszerűen kétlem, hogy a D2-re kiadnának egy patch-et, ilyen kis idővel a D3 megjelenése előtt, ami ugye egyértelműen el fogja szipkázni a játékosokat, semmi értelme nem lenne egy olyan javításnak, ami érdemi újításokat tartalmaz ^^.
(#5921) wikings2: Nekem a négy és fél éves gépemen 1280*1024-ben high texture beállítás mellett, szűrők és árnyékok nélkül pöpecül fest, csak eleinte kell neki egy-két másodperc, hogy "magához térjen". Mondjuk mikor négyen vagyunk, és tényleg van akció dögivel, mindenki lő, meg varázsol, meg maga alá fingok a gyönyörtől, akkor meg-megröccen a cucc, de nincs vele komolyabb baj.
-
wikings2
őstag
válasz
jim_raynor70 #5918 üzenetére
Akkor a mostani reset után már az első nap kész kell lennie a smiteremnek hogy 2-3k fg ért passzolhassam a torchokat
-
wikings2
őstag
válasz
jim_raynor70 #5916 üzenetére
Ezek szerint lesz 1.14 vagy 1.13e?
-
Blizz
őstag
válasz
jim_raynor70 #5894 üzenetére
Jaja
így jól jártam sztem
-
Blizz
őstag
válasz
jim_raynor70 #5892 üzenetére
13ert vettem egy 368ed-set, jó ez havernak..
nekem így megérte
-
Blizz
őstag
válasz
jim_raynor70 #5880 üzenetére
hmm 90manat ad asszem 29es fcr remélem adnak érte egy istet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Autós topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Emulátorok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- EA Sports WRC '23
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest