-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Gyulus11 #5815 üzenetére
Haveromnak volt annak idején mindig ez a megoldása és válasza:
"Én nem csaltam! Csak a lóvét csíteltem meg"Esetedben más játékosnak hétszer annyi időt kell játszania, hogy ugyanazt a pénzmennyiséget összeszedje.
Mondjuk ez így ebben a formában sem teljesen igaz, mert tarvirunnal igen rövid idő alatt százezreket lehet összeszedni, szóval van más megoldás is lóvégyűjtésre.Persze ehhez el kell fogadni, hogy minden karakternek meg van a maga területe.
A plugY-val csak jól járhatsz.
Mióta megismertem bnetet nem tudom megérteni minek szórakoznak single-ben.
PlugY használata természetesen üdítő kivétel, de még azzal is sok mindenről lemarad az ember, mintha bnet-en nyomulna -
mcsabee
senior tag
válasz
Gyulus11 #5815 üzenetére
A megoldás: PlugY. Felrakod, és lesz egy nagyon-nagy ládád, nem tudom mit kell ezen pörögni ennyit. A PlugY külön program, semmit sem változtat a Diablo 2-n. Single player módot Plugy-ról indítod, a multit meg sima D2-ről és slussz.
Egyébként már az csalás, hogy 250k goldot adnak az itemért, Hétszeres pénz az alaphoz képest, ergo hétszer nagyobb az esélyed arra, hogy gamble-ből fasza item essen.
Ha nem teszed fel a PlugY-t single player módban, akkor - ne haragudj meg a szóért - de bolond vagy.
-
KicsiPaszuj
tag
válasz
Gyulus11 #5812 üzenetére
A PlugY külön exével nyomul, szal ha nem jön be nem tolod. (semmit nem változtat a meglévő configon)
Egyébiránt, dobd ki a sok moddolt szemetet, és rakj fel egy plugYt. nem csak h rúnaszavak, de bnetes kamueventek, uberbossok, sharedstash, realtime respec ésatöbbi.. ha single, akkor PlugY. (nameg Median)
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Gyulus11 #5812 üzenetére
Szerintem nyugodtan használd a plugy-t. Kibővíti a single rúnaszavakat a bnetesekkel. Sokkal jobban jársz vele, mint az unalomig gamble-val.
Amúgy meg miért nem modolsz be egy Reduces All Vendor Prices 90%-os tárgyat/charmot/rúnaszót
Ugyanott lennél, mint a 20 millás ládával + 250k-t érő cuccokkal
De én inkább a plugy-ra szavaznék, így nem KELLene folyton gambleznod, hanem játszhatnál is inkább
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Vicces képek
- Medence topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest