-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
faranus
aktív tag
válasz
mongoose123 #5258 üzenetére
köszi megy de lehet hogy felveszlek hátha kell még segitség valamikor
-
icons
addikt
válasz
mongoose123 #5239 üzenetére
Én konkrétan eddig csak olyannal találkoztam.
Nem hiába lett pár hét-hónap alatt annyi 95+os karakter
.
-
mcsabee
senior tag
válasz
mongoose123 #5229 üzenetére
Nem hanyagolják el, csak a Starcraft II-t 2003 óta fejlesztik, a Diablo III-at pedig 2005 óta. Van köztük két év, és lehet, hogy megjelenésben is lesz. Plusz a Starcraft II-t eleve úgy fejlesztették, hogy 3 részben adják ki. Így nem is igazán kiegészítő lesz az, hanem egy új játék, egy teljesen új kampány, millió újítással. Nyilván nem lesz olyan volumenű, mint a Wings of Liberty, de egy szimpla expanziónak sem mondanám.
Hidd el, ha megjelenik a Diablo III, akkor azzal lesz tele a média, az első content patch igen hamar meg fog érkezni hozzá, az első kieget pedig egy éven belül jósolom ahhoz is. Csak most a Starcraft II-t fejlesztik, azt kell nyomni, ilyenkor logikus módon áthelyeződik a hangsúly. Ha év végén megjelenik a WoW kieg, akkor meg mindenki arról fog beszélni
, de így van ez rendjén.
Egyébként ahogy néztem hétvégéken úgy 200-300 ezer emberke van bneten Diablo II-ben minden realmen összesen, ez a szám a reset napján úgy 500 ezer volt. Egy sima hétköznap délután úgy 50-100 ezernek tolják.
-
Sicilian
addikt
válasz
mongoose123 #5215 üzenetére
Az a 8év jelen pillanatban már pár nappal több, mint 10 év
-
mcsabee
senior tag
válasz
mongoose123 #5206 üzenetére
Nem, a Blizzard azt nyilatkozta még korábban, hogy leghamarabb 2011-ben jöhet a cuccos, ami persze lehet, hogy 2012, de az is akár, hogy 2013... Mindenesetre az valószínű, hogy az idei Blizzconon bemutatják az 5. kasztot, mert ha nem, akkor vér fog folyni
.
-
mcsabee
senior tag
válasz
mongoose123 #5199 üzenetére
Ebben egészen biztos vagyok. Ciki is lenne, ha mondjuk csak 1280*1024-ben lehetne játszani egy játékot 2011-12-ben
.
-
mcsabee
senior tag
válasz
mongoose123 #5194 üzenetére
Azt a választ nem is neked szántam, félrenyomtam.
-
mcsabee
senior tag
válasz
mongoose123 #5183 üzenetére
Egészen biztos vagyok benne, hogy nem lesz elavult, eddig mindegyik játékuk szép volt, nem kiemelkedő, nem "OMG leteszem a zagyam" szinten, de szépek voltak, ez vélhetőleg a Diablo III-mal sem lesz másképp.
"Én inkább attól tartok, hogy túl Warcraft szerű lesz a kinézete, a darkosabb második rész nekem eddig jobban tetszik."
Én nem félek tőle, ha úgy gondolják, hogy ez a helyes út, akkor hajrá, de azt be kell látni, hogy az első rész vérben tocsogós pályára nem szabad számítani. Különben már a Blizzard is elmondta, hogy lesznek napsütötte rétek is, ha úgy látják szükségét, de a sötét kazamaták sem maradnak el, amikor a vér füstölgő párájától nem látunk majd semmit... Vélhetőleg ahogy haladunk előre a sztoriban, illetve amint beérünk egy-egy durvább főgoncihoz, gúy fog durvulni a dolog.
Egyébként javaslom, hogy kezdj el JSP-zni, habár a harmadik részben elvileg megoldott lesz a rendes ingame trade, de D2-ben jobban jársz vele, könnyebb 2k fg-t egy fórum accounton tartani, mint 600 HR-t 30 karinál... Plusz ugye HR-ben nincs olyan, hogy apró... Nem mondhatod azt, hogy adsz valamiért 1 és háromnegyed HR-t, míg JSP-n simán mondhatod egy 100 FG-s itemre, hogy "adok érte 90-et, kell, vagy sem?".
-
Bazzzs
senior tag
válasz
mongoose123 #5183 üzenetére
Nem hiszem, hogy a Diablo esetében ez olyan nagy problémát jelentene. A második résszel is még mindig mennyien játsznak és azóta is kapható, pedig annak aztán már tényleg elavult a grafikája. Én inkább attól tartok, hogy túl Warcraft szerű lesz a kinézete, a darkosabb második rész nekem eddig jobban tetszik. De majd meglátjuk
Ha kultuszjáték lesz belőle, akkor azt a játékmenetének köszönheti majd.
Más: Eléggé noob vagyok még és nem nagyon vagyok tisztában az árakkal. Egy non-ladder zealot palával játszok és végre sikerült összeszednem két high rune-t. Külföldi fórumokon nézegettem az árakat, de eléggé nagy eltéréseket találtam az egyes árlistákban. A problémám az, hogy nem találtam frisset, csak 2004-2008 közötti fórumokat. Ezek alapján ilyen árakat sikerült összeírnom:
Shako 1 ist vagy 1-2 hr
Herald of Zakarum 1 ist vagy 1-2 hr
Enigma 2-5 hrValaki tudna nekem esetleg segíteni, hogy ezeknek a cuccoknak (nem a legbrutálabb verziók kellenek) mennyi a reális ára, illetve hogy melyiket kellene elsőként beszereznem a karimra? 2hr-ért lehet kapni már egy 1000 def feletti enigma-t? Nagyom megköszönném, ha adnátok segítséget
-
$mith
tag
válasz
mongoose123 #5170 üzenetére
Köszi, lehet meglesem
De mire kigyűjtesz 3 set kulcsot SP-ben kihullik a hajad
-
Adrian Mole
senior tag
válasz
mongoose123 #5156 üzenetére
Hehe, nem is a patch a szűk keresztmetszet, de a karakterszint...
-
Adrian Mole
senior tag
válasz
mongoose123 #5158 üzenetére
1.13
Próbálkozom majd -
$mith
tag
válasz
mongoose123 #5149 üzenetére
Nagyon nagy THX
(működik
)
Tudom, hogy Battle.neten BAN jár érte, de nekem SINGLE-hez kell! Amúgy szerintem ez Single-ben nem számít csalásnak mert máshogy nem lehet megoldani a tárgycserét (nem úgy mint Multiban, hogy átadhatod havernak).
De a Blizzard szerint nyilván ez is cheat és szerintük meg is van rá a megoldás: minden egyes karaktereddel szedd össze mindig a neki éppen megfelelő tárgyakat és játssz 10000 évigéjjel-nappal a játékkal
(akkorra kb. meg is lesz Singleben)
5148 Cyberbeni: 1x próbáltam Hero Editort szét is ba****m a karakterem vele, szóval ez nekem nem kell. Meg amúgy is amennyi tárgyat farmolok bele is őszülnék ha mindig ki kéne lépnem aztán be a He-ba aztán megint...
Ja, ha valakinek kell valami tárgy (nem cheates, csak single playeres) szívesen odaadom ha megvan.
Még 1x, köszi szépen a segítséget
-
sirdond
őstag
válasz
mongoose123 #5156 üzenetére
1.12-es patch óta már esnek a ladder only itemek is single-ben
egyedül ladder only rw-k nincsenek single-ben, de moddal az is megoldható -
icons
addikt
válasz
mongoose123 #5150 üzenetére
Jó lesz az gyakran javítva akkor
Ha felhúzom az I-re, akkor megkapom, a 75%ot, viszont mellette azt is, hogy DEX 130körül. Mivel azóta szereztem tárgyakat, amik emelik, ezért kérdeztem, hogy a resstat/reskill-ezéssel kb mennyit nyernék
.
Asszem ez az a2-es eléggé tetszetős
. Ha majd egyszer lesz pénzem kipróbálok egy lawbringer-eset is
. (nem drága, csak most ez lesz a nyerő)
-
Cyberbeni
addikt
válasz
mongoose123 #5127 üzenetére
nem hiszem el, hogy senkinek nem esett le eddig: normal-os merc ugyanazt tudja, mint helles, csak jobbak a statjai, meg nagyobb a skillje.
esetleg insight mellé prayer aurás merc is jól jön, mert insight miatt dupla lesz a gyógyítása. persze ezt csak akkor, ahol nem szükséges az, hogy gyorsan tudjon ölni a merc, mert nincs immun.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
mongoose123 #5133 üzenetére
"igaz viszont sorc-nál lényeges a merc dmg pl ha egy cold immun van azt hamar lecsapja vele"
Nem állítottam az ellenkezőjét
vagy valami elkerülte a figyelmem
Szerk.
Nagy merc damhoz illik might aurás mercet odatenni a forti mellé.
Teszteltem Holy Freeze, Might, Defiance és HC-n Prayer aurás merceket is. Mindegyikkel szépen el lehet lenni. A Might aurás picit problémásabb volt a nagy dam miatt IM-es területen, de ugye 1.13-nál már IM kilőve -
mongoose123
aktív tag
válasz
mongoose123 #5126 üzenetére
Sorc merc típusát kihagytam annak Defense/Nightmare kell a holy freeze aura miatt.
Hammer palának pedig Defense/Hell defiance aura miatt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest