- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcsabee
senior tag
Nem, még egy nem lesz, ez is 3 hónapomba telt ^^. Nagyon kevés a run, és iszonyatosan elfogytak a normális, nem nub player-ek, plusz ladybaal-en elképesztő nagy a ranbotos beömlés, és az ő szabályaik kicsit eltérőek, így sok a konfliktus, ami egyszerűen rombolja a játékélményt ^^.
Most tolok egy bow amát, totál költséghatékonyba, pvp-re
.
És köszönöm!
-
mcsabee
senior tag
-
n_gy_k
aktív tag
Jah pure cold soso lesz holy freeze aurás csicsóval. Aztán Andy plusz Mefi, amíg nem esik egy értelmes cucc.
Bár lehet pure fire Countess miatt, ott esnek a kis runák és a spirit packok meg insight packok elég sokat érnek nagyon az elején szerintem.
Vagy jobban megéri egy Shakot kimfelni és azt eladni, mint kis runákra hajtani? Csak emiatt szeretnék fire sosot.
Hát nem tudom szerintem mindenki hülye, aki bárminemű pénzt mer ölni egy játékba. Aztán remélem nem kövez meg senki.
-
sirdond
őstag
igen ladder-kezdő, és inkább ladder-kezdőbb, mint a blizz sorc szvsz
hc miatt valóban inkább a safety van szem előtt, kis módosítások lehet sc-ben, pl nem kell max telekinesisfull es, valóban nem szükséges pvm-re, azt csak pvp-ben (amúgy ott sem szeretik maxolni az es-t, sőt, ha lehet nem is mennek rá, inkább a memory + all skillek) lehet kihasználni igazán, az értékes pontokat itt pedig máshova rakhatod
ahogy írtam, amint megvannak a jobb cuccok érdemes átváltani blizzre, én akkor szoktam,ha már van 5k blizz legalább, de addig orb > blizz és könnyebb is vele menni
egy jó tele sorc pedig sohasem felesleges! főleg ladder elején, amikor nincs mindenkinek enije, meg nem minden 2. játék csak bot br és mindig azt kérdezik "who tele?"
egyébként nem egyszer volt már ladder elején,hogy meghívtak privát runokba, mert tényleg teljesen biztonságos vele telézni és gyors is
-
n_gy_k
aktív tag
-
mcsabee
senior tag
THIS! Én pont ötödjére kezdek neki, már 3 éve mondom fl-emnek, hogy most aztán tényleg megcsinálom, de már szólt közbe reset, szólt közbe ban, szólt közbe meló, már mindenki csak röhög, hogy most sem sikerült, pedig szeptember 30-ra volt betervezve a 98...
Egyébként annyira nem kellene, hogy rendhagyó legyen, a ladderek eleve 1 évnél rövidebb időre voltak tervezve. Persze a valóság mást mutat, és nem hogy rövidebbek lettek volna, de ugye volt 2 éves is ~~.
Akkor forel, azt hiszem lagon majd találkozni fogunk, ha kezded egyből resetkor, mint márciusban
.
-
AtHoS
nagyúr
Plusz még jó pár kalkulátor
-
icons
addikt
-
mcsabee
senior tag
Hah, nekem 75% FCR iszonyat lassú, és gondoltam másnak is az lesz
. Pala nálam alap Shako / HOTO / Eni / ST Spirit 35 FCR / 20 FCR Gloves / Arach / WW-ben rohangál, aztán erre jön még egy 10% FCR ring, a másik az random, lehet egy 30-as Nagel, amu meg Rising Sun a fire abs miatt, CS-ben és Travinál sok playerben iszonyat jól jön. Shako ofc ptopazed, mert NEED MF!!!!! Aztán Gheed és pár 7% MF sc inv-ben ^^.
-
Cyberbeni
addikt
most sander csuka van, de majd lassan mégegyszer újra kell statolnom, és akkor jöhet az aldur (van egy elfekvőben, és többet is érnek a statjai, meg helyettesíti a fire resit, amit a circlettel elveszítek)
most találtam egy jót jsp-n, ha válaszol a csávó, akkor lehet megveszem. (2ama sk, 4 maek) -
Cyberbeni
addikt
pub baalrunokban simán bejátszható egyedül már lvl90-en is. ha nincs ott másik javazon, akkor 99.9%, hogy enyém a lh. legalábbis eddig mindig jött belőle rendesen az xp.
nincs senkinek 2 amazon skilles valkyrie sisakja? még a game elején kb kaptam egy 1est freebe, meg utána találtam is egy 1est, úgyhogy most rare circletet használok, de az nem ad frw-t meg fhr-t. (így egyel kisebb fhr bp van meg, és lassabban futok)
most sajna nihla megölt, mert nem vettem észre h light immune volt, és frankón belementem egy ce-be. úgyhogy most még hanyagolom nihlat, mert kevesebb xpt ad, mint br, meg könyebb meghalni, meg egyébként sincs natures peaceem. -
mcsabee
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Horgász topik
- Nintendo Switch 2
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Spórolós topik
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged