- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wikings2
őstag
Az a szomorú hogy ha lettek volna újabb patchek/ normális anti-hack system, szerintem virágozna ugyan úgy a játék mint régiben. Path of Exile-ben például szinte akárhol leírom hogy "damn i miss my old enigma runeword", kb instant írják rá hogy jah ith ber totál random arcok, akik szerintem bármelyik pillanatban visszajönnének b.netre egy normális renoválás után.
-
Cadal
őstag
Úgy hogy elfogadod tőlem az Insight-ot! hidd el, megoldódik minden mana jellegű problémád, és egy elég erős pajszer lesz a csicsód kezében.
-
AtHoS
nagyúr
Én zeal-lel kezdeném, aztán váltanék később Hammerre. Mivel van lehetőség skill+stat resetre, így semmi gond
Mod:
overseer
Akaránál lehet megcsinálni a resetet a Den küldi után minden fokozaton, de hellen lehet manuális resetet is abszolválni, ha összeszedted a hozzá tartozó cuccokat
A cuccok átadogatása másik karidnak egy barát segítségével a legegyszerűbb, aki bent marad a játékban, míg Te karaktert váltasz
A játék elején lehet egy kis probléma a kevés mana, de ugye lóvéd lesz dögivel, manát meg lehet venni árusoknál.
Ha meglesz a Blizzed, picit könnyebb lesz a játék, de az ugye lvl24
Act5-ben pedig már össze lehet rakni az insight rúnaszót, onnantól már nem lesz manahiány
Egyébként, mivel lehet resetelni, rakhatsz pontot energyre, de mikor már megvan az insight, akkor nyugodtan resetelhetsz
-
overseer
csendes tag
nem, single player. 1.13ban be irod a chat ablakba /players 8 és olyan lesz a játék, mintha 8an mennétek. töb az élete az ellenfeleknek de ha jól tudom 4x annyi xp-t kapsz. pl 1. szintről a 2-ra lépni 4-5 kill és szintlépés. Röviden: nehezebb egy kicsit de jóval több az xp
csak javasolni tudom
-
bolcsodal
addikt
Bone spirit felesleges. Inkább Revive. Bár a lagolások miatt utálni fognak multiban (nem kedvelik a summon necro-t, mert lag-ot okozhat ha sokat idéz...).
Esetleg az átkokra egy-egy pötty..hátha jól jön néha a Life Tap, vagy Iron maiden...
Én anno elkezdtem kimaxolni a Lower Resist-et...nagyon hasznos skill, de igazán csak multiban örülnek neki. A Skeleton Mage-eket vajmi kevéssé turbózza fel. Akkor inkább Skeleton+Revive+Amplify Damage és esetleg valamelyik gólemet kimaxolhatod (a Clay golem lassítja az ellent és elképesztő mennyiségű HP-ja van Hell-en...).
-
n_gy_k
aktív tag
A kasztspecifikus set-ek igazából csak parasztvakítások. Egyedül talán a Tal Rasha jó valamire (MF) a többi nem igazán. Hell-en dobható ki az összes. Mármint egyben, külön pl. Smiterre lehet tenni Gris pajzsot 4 p diamonddal meg Gua sityakot UM-al, de egyben az adott bónuszok ellenére nagyon gyengék. A Shako és a Vipermagi nem igazán jó skiller. Azok átlagos skillerek. Minden egyes kasztnak minden egyes ágára megvannak a legmegfelelőbb cuccok. Visszaolvasva találhatsz párat, amit írtam. Cold sosora pl ha nem mf-re kell hanem arra, hogy megállja a helyét hell-en is akkor a Tal Rasha felejtős. Ég és föld van a kettő közt. Tal Rashába 4-5k dam Uniq-okba meg 11-12k, bár cold sosó mellett nagy szerepe van a csicsónak is. Ha gyenge a csicskád akkor hellen az immunokkal nem sokat fogsz tudni kezdeni, főleg egy 8 playeres gamebe. Viszont ha rendesen fel van öltöztetve a csicsó és átlépted a 10k-s blizz damot akkor bőven el lehet éldegélni meg mf-elgetni, pindlézni, nihlázgatni egy hb-ben is. Egy ilyen sosóval meg lehet csinálni azt, hogy 7 ember fent van Te meg egyedül leölöd az összes miniont. Ezzel nem arra akarlak buzdítani, hogy ezzel szórakozz HB-n, csak mellékesen hozzátettem.
ui.: Cold soso
félreértés ne essék ez nem max dam cold soso hanem az arany középút mindenből. (dam és a többi fhr, fcr, life közt) -
n_gy_k
aktív tag
Helló
Tudna nekem segíteni valaki?
Saját szervert szeretnék létrehozni. Régebben próbálkoztam vele, félig meddig sikerült is, de utána vagy ráuntam maga a game-re vagy a folytonos próbálkozásra.
Van valaki, aki esetleg jártasabb ilyen téren?
Milyen gép szükséges hozzá? Net stb?
Gondolok itt pl olyanokra, mint a Kani vagy a 6net stb. Náluk milyen gépről megy, milyen nettel vagy ennek nincs befolyása ebben?Kíváncsian várom a válaszokat.
ui.: remélem ez nem tartozik a warez kategóriába.. -
AtHoS
nagyúr
Hát ugye a tárgyak kérdése is mindig relatív.
Én pl. mikor nekiindulok, akkor nagyon sok olyan cuccot elrakok, amik 2-3 nap múlva már csak kidobásra jók. Ezek cserélődnek olyanokra, amik 2-3 hét múlva lesznek majd kidobva.
Aki már játszik több hónapja, annak nagy valószínűséggel már a nájton eső cuccok 98% ócska holmi és a Hellen esők közül is kevés az amit érdemes megtartani. Ha meg már elég jól ki vannak építve a karakterek, akkor szinte már csak a ritkaságok érdeklik az embereket. Persze ezek a legfullosabb cuccok, azért ritkák. Bár van köztük olyan is ami még így is szinte semmire sem jó.
Láthatod, hogy nájt baalrun/mefi, sőt nagyon sok Hell mefi/baalrun-on eső cucc is az éppen kezdőknek érhet valamit illetve a hobbiból játszogatóknak. A "profi" játékosok nem költenek számukra értéktelen holmikra. természetesen az, hogy kinek mi az értéktelen azt már ember/játékstílus/kedvenc karakterek/stb. erősen befolyásolja.
Én pl. nem szoktam nekróval játszani, így kínálhatnak nekrós cuccokat jó áron akkor sem kell. Nem vagyok piaci kofa, így ilyenekből nem szoktam üzletelgetni, bár lehet kellene
-
AtHoS
nagyúr
"Sorceress blizzard skilljét befolyásolja a dexterity?"
Ugyan már
még a hagyományos rpg-ben sincs kapcsolat a dexterity és varázslatok között. Mit vársz akkor egy pici rpg-vel meghintett játéktól
A leírt "probléma" abból adódik, hogy a monszták bizony néha nem ott vannak ahol épp látszanak. Sokszor előfordul (gondolom veled is), hogy néha ott terem egy szörny a karakter mellett aztán durván elkezdi csépelni. Hát ez bizony lag bácsi ajándéka.
Meg a blizzard amúgy is mire elkezd esni eltelik egy kis idő, tehát szépen ki lehet sétálni alóla. Viszont ennek megoldására találták ki a glacial spike-ot vagy ice blast-ot.Mod:
Trap Assa majd hellen lesz kicsit problémás. Infinity-t rakj a csicsó kezébe és enigma-t az assa-ra. Úgy már elég szépen lehet vele írtani -
mcsabee
senior tag
Armor mondjuk egy Vipermagi, gyakorlatilag ingyen kapsz egy akármilyet belőle. Sisaknak is egy Shako mehet, szerintem azt is kb ingyen megkapod :-).
Nem tudsz nighton lvl 80-ig menne, és felesleges is. Gyorsan menj hellre, legalább Diabloig, de inkább Baalhoz, és ott runolj.
Soj nem ér Oculust, vagy mondjuk egy soj ér kb 40 Oculust ^^.
-
mcsabee
senior tag
Elvileg ha 5 percet állsz egy játékban, akkor az permed lesz, vagyis néhány percig még kilépés után is vissza tudsz menni. De ez néha nem 5 perc, hanem 10, és elég sokat lehet vele bukni, ha nem permed a játék, és amikor visszalépnél még sincs meg.
A kapcsolathibára meg annyit, hogy azt hiszem gyorsan 3-szor lehet joinolni egy játékba, utána levág. Kivéve akkor, ha accountot is váltasz. Ha biztosra akarsz menni, hívsz egy havert, aki átveszi a tárgyaid, utána karaktert váltasz, és visszakéred tőle :-).
-
mcsabee
senior tag
Alapvetően két nagy játéktípust különböztetünk meg battle.net-et: 1. Ladder, 2. Non-ladder. Úgy próbáld meg elképzelni őket, mint két hatalmas papírt, amire folyamatosan írják fel, a kreált karakterek neveik.
A vitális különbség a két típus között, hogy Non-ladderben nem érhető el minden rúnaszó, illetve az, hogy Ladder-ben van egy lista, amit a játék a karakterek által összegyűjtötte tapasztalati pont alapján állít fel. Tehát minél több szörnyet ölsz, annál több tapasztalati pontod lesz, minek által előrébb kerülsz ebben a listában.
Ha a Ladder resetelődik, az annyit jelent, hogy ez a lista nullázódik, gyakorlatilag leradírozzák a papírt, és az összes karakter átvándorol ezáltal Non-ladderbe, vagyis a Ladder papírról letörölt karakterneveket, felírják a Non-ladder papírra.. Non-ladderben pár rúna szó nem érhető el, illetve a program nem állít fel listát a szerzett XP alapján.
A karaktered nem törlődik ki, nem vész el egy tárgyad sem!
Több óriási különbség van játékmenet szempontjából a két típus között. Miután resetelődött a Ladder, nincs egy karakter sem rajta, míg Non-ladderben az összes eddig reset után "felírt" karakter megtalálható (kivéve, ha nem járt le, nem törölték..).
Nagyon alacsonyan vannak az árak (JSP!!!! nem in-game beszélek, mert mindent HR-ben mérnek), kevés Baalrun van. A legfontosabb mind közül talán, hogy NL (Non-ladder) karakter nem léphet kapcsolatba Ladder karakterrel (NEM a teljes account válik Non-ladderré, hanem csak a karakterük, tehát az accountodra bátran kreálhatsz Ladder karaktert).
Bocsi, hogy szájbarágós lettem, de szerintem így sem biztos, hogy 100%-osan leveszed, mi is az a reset, illetve mik a különbségek a Ladder, és Non-ladder móduszok között, ezt át kell élni, hogy tudd pontosan miről is van szó, illetve egy kevés játéktapasztalat sem árt, hogy megtanuld az alapvető különbségeket (Ladder -> sokan mfelnek, mert van a dolgoknak értéke, Non-ladder -> nincs mf, mert minden fillér, Non-ladder -> duel karikkal van tele, mert olcsó, Ladder -> talán 3 hónap után beindul a duel élet, mikor leesnek az árak emberi mélységekbe).
Második kérdésedre nem a válasz :-).
-
wikings2
őstag
hát mikor azt hiszem 2 évente a versenyben lévő karakterek átkerülnek non ladderba ahol folytatják ugyanúgy a játékot de ha versenybe akarsz kerülni újra akkor új karikat kell gyártani.
természetesen a cuccokat nem tudod átadni ujra igy mnidenki a 0 ról indít.2. szerintem nincs mód rá ha csak nem használod azt a progit amivel netes itemeket lehet összerakni singlen és akkor megcsdined hero editorral a saját karid.
-
AtHoS
nagyúr
Mielőtt socket-elnél nem árt tudni, hogy Larzuk mindig a maximális számú socketet teszi bele a megfelelő tárgyba. Tehát ha szépen fogod magad és utánanézel, hogy mely tárgyba mennyi a maximális socket szám, akkor egyből tudod, hogy Larzukkal socketeléskor a Shadow Plate-be 4db socket fog bele kerülni.
Szerencsére van Cube recept is socketelésre így ethereal és sima normal cucc Cube-ban is socketelhető. Aminek előnye, hogy véletlenszerűen lesz a socketszám kiválasztva.
Pl az elite páncélok adatai
-
kutga
félisten
Sziasztok!
Lenne még két kérdésem.
1. Mi az a ladder reset, és hogyan érinti a bnet szerveren lévő karaktereim? Karaktergenerálásnál az összesnél bepipáltam a 'Ladder Character' négyzetet, de eddig tudtommal csak normal game-ekben játszottam.
2. Van-e arra lehetőség, hogy a bnet szerveren tárolt karaktereket saját merevlemezemre mentsem - a blizz tech support bevonásával, és azokat esetleg single-ben játszani?
-
mcsabee
senior tag
Ahogy savior is írta, ott ölj, ahol neked szimpi, ami esik, azt cseréld el rúnára, azokat meg cseréld hr-re. Hr dropra ne nagyon várj, nekem szűk 3 év alatt egy darab sem esett.
Egyébként nyugodtan mehetsz baalrunba is, ha normális emberekkel runolsz, akkor nincs scriptből való item felkapás, ajánlom figyelmedbe az OP Lagbaal csatornát.
(#4343) wikings2:
Egészen biztos vagyok benne, hogy nem ^^.
-
mcsabee
senior tag
-
AtHoS
nagyúr
Miért a legegzotikusabb build-ekkel kezdesz?
Amit mcsabee írt az tökéletes lesz. Egyik legjobb mf karaktert kapod így meg.
Én mondjuk annyival szoktam megvariálni, hogy Cold mastery-re csak 1 pontot teszek és Blizzard mellé Firewall.t is megtanulja a sosó. lvl97-re lehetőség szerint maxos a blizz dam és Firewall is. Fire masteryre természetesen 1 pontot teszek.
Ezzel a felállással és egy normális bérenccel többplayer-es játékban is gyerekjáték az mf.
Mefi run, andi run, WS run és persze Baal run sem jelenthet gondot. -
mcsabee
senior tag
Na akkor. FO sorcom sosem volt, utálom az orbert, noskiller karakter. Én mindig blizzarddal tolom, ahhoz írok tippeket.
Statok:
STR -> 156 kell spirit monarchoz
DEX -> nulla pont
VITA -> összes maradék pont ide
NRG -> nulla pontSkillek:
Blizzard + Glacial Spike + Ice Blast + Ice Bolt -> 20 pont
Cold Mastery -> 5-10 pont bőven elég
Frozen Armor + Frost Nova + Telekinesis + Static Field + Teleport + Warmth -> 1 pontCuccok:
Mivel az elején nem vagy elengedve, ezért a legfontosabb az legyen, hogy legyen egy spirit shielded monarchban, tegyél fel 3 ptopazed sisakot, 4 ptopazed armort, spirit kardot, és lehetőleg resistes kesztyűt, övet, ringeket. Ezután meg öld Andarielt, és Mephistot. Sok dolgot nem lehet róluk elmondani, letelézel hozzájuk, és aztán ide oda telézve küldöd rájuk az áldást. Mephistot a Moat Trick segítségével könnyen ölheted.
"nem is tudtam hogy eredetiről is lehet cd képet csinálni
nah ennyit rólam x)"
Pedig lehet, én is így használom, nem kell, hogy tönkremenjen a lemezem ;o.
-
AtHoS
nagyúr
Sosóhoz pajzsnak mindenképp Spirit rúnaszó Monarch-ba rakva, emiatt kell a sosónak 156str
Páncél max. Dusk Shroud ami erőben 77-et igényel.
Blizz
Mage Plate csak 55str igényű, de azt hammerhoz "szokás" inkább használni. Sosónál úgyis meg kell legyen spirit miatt a 156str
Igaz 156 - eni 60 - wartravi 10 - shako 2 - kb. 15 torch - kb. 15 anni = 56 körül Mage Plate is elég lehetne, bár enit ritkábban szoktak sosónak tenni, mint CoH-ot. CoH mellé meg 100 körüli str kell kb. tehát akkor meg Archon Plate 103 str is jó lehet CoH-hoz. -
mcsabee
senior tag
Enigmához rónák bárhol esnek Hell fokozaton, de én Chaos Sanctuary-t, és Travincialt (vagy hogy kell leírni...) ajánlom. Ha meglesznek, akkor 3 socketes Mage Plate-be, vagy Dusk Shroudba tett, egyszerűen nem éri meg nagyobb STR req-es armorba tenni egy enigmát.
Mindenképp Spirit Monarch-ot tegyél a sosodra, másban ne is nagyon gondolkodj, kell belőle az FHR, a resist, és az FCR, jobb alternatíva egy általános MF buildnál nincs.
És egy tanács: sose abba gondolkodj, hogy mi véd a legtöbbet, vagy hogy mi sebez a legtöbbet, egy-egy tárgyat a statok határoznak meg valójában, amik rajta vannak. Például, hiába van egy Sacred Armor enigmád, ami 600 defes, ha kell hozzá 232 STR, hiszen egyszerű egy 460 defes Duskot találni, aminek a defe csak 140-nel kevesebb, de csak 77 STR kell hozzá. Ha csak a kettő különbségét vesszük (232 str - 77 str), az sosonál 300 élet, ami többet ér, mint a 160 defense. De paladinnál ez már 450 élet, ami végleg többet ér, mint az a 140 def, hisz egy jó hammer palának van kb 10k defe.
-
Blizz
őstag
Én úgy tudom,hogy a Sacred Armor a legtöbbet védő páncél,aminek 232str a követelménye,de szerintem csak annak éri meg aki közelharcos.Esetleg ha nem vagy közelharcos akkor jó a Mage Plate asszem annak olyan 140-50str a követelménye,de egy Dusk Shourd is megteszi,ennek olyan 70-80str.És persze 3 socketes (Jah,Ith,Ber).
-
mcsabee
senior tag
Alapvető hibát ott vétetted, hogy duál ágas sorcot készítettél. Mivel neten tolod, így a nehéz részeken át tudsz jutni segítséggel, nincs szükség a második ágra. Én pure cold sorcot javaslok helyette, mondjuk blizzardot. Blizzarddal érdemes gyorsan átrohanni night-ra, baalrunokon lvlezni magad kb 65-70-ig, és leállni kicsit MF-elni. Ha szedtél pár normális itemet (occu, shako, viper), akkor húzhatsz át hellre, lvl 85-90-ig hell baalrun, és aztán ott folytatni az mf-elést.
Mana regen semmit sem ér. annyit nem tudsz összeszedni, hogy értelme is legyen. Manára egy pontot SE tegyél!
Ha eljutottál addig a 65-70-es szintig, akkor érdemes tényleg leállni mf-elni. Occu (30 fcr) must have egy mf sorcra, viper (30 fcr), shako szintén. Kesztyűd lehet magefist (20 fcr), valamint ki kell raknod egy spiritet monarchba (25-35 fcr), ezekkel megvan a 105 FCR, ami teleporthoz kell, a többi itemed lehet valami MF-es jóság, cipő war traveler, nagelring gyűrűk, valami 2, vagy 3 skilles sorc amu MF-fel, öv meg mondjuk godwrap.
Statolni úgy szoktuk, hogy STR-re annyit teszünk, amennyi a cuccokhoz kell (jelen esetben 156 a monarch miatt), DEX-re semmit, Vitality-re mindent, MANA-ra semmit.
MF = Magic Find = cucckeresés, általában ACT 1 főboss, ACT 3 főboss, ACT 5 első WP (shenk, eld), ACT 5 piros, anya portál (pindleskin), ACT 1 Countess (a tornyos biatch), ACT 2 Summoner, ACT 5 Nihlathak a célpont. Ja és természetesen Diablo, és a kovács ACT 4 Hellforge questnél.
A tárgyak leírását megtalálod ezen a weblapon.
-
AtHoS
nagyúr
Hát CL-ben jóval ritkábban peregnek jó cuccok. Sosonál a manaregen ami kritikus, de FO-bal meg lehet csinálni mivel warmthra is jut mellette pont. Amúgy meg gyúrogasd össze a zafírocskákat és tedd majd bele egy 3 likas sapiba. Azzal lesz egy kevés manád.
Igazából majd Hell-en leszel vele gondban. A lenagyobb probléma majd act3 travincal-ban fog jönni. Egyik Council cold immun lesz és ugye regenerálódik is. Ott majd segítenek, úgy egyszerűbb megoldani. Nájt Andit és nájt mefit ölögesd majd cuccokért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest