- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
"szerinted Night és Hell milyen szenvedést és szívást fog neki okozni ha már normál act2ben ez van??"
Azzal a típusú kétágas sosóval amit linkeltem semmilyen szívása nem lesz
Bár az infy-t akkor sem fogja kirakni ha 24/7-ben nyomja egész hétvégéig. Nem olyan sűrűn peregnek azért a megfelelő rúnák hozzá, innentől infyt ajánlgatni szvsz. teljesen felesleges volt.
"tdd587-nek biztos tök jó lesz ha Hell elején derül ki, hogy Immunt nem tud ütni"
Lehet nem tudsz a sorok között olvasni, mert mint írtam a Blizz+FW kétágas sosóval simán végig lehet vinni egyedül a játékot mindhárom fokozaton. Nekem legalábbis sikerült ez többször is
Ergo nincs számára immun. Über felszerelés sem szükséges hozzá, mivel ladder rezetnél az éppen esett cuccokkal 7-8 óra alatt Hell act4-ben lehet vele lenni. Onnan meg pár óra mefi és egy kis szerencse után jöhet a hátralévő rész is. De végül is ha tdd587 rám hallgat, akkor azt csinál amit akar.
-
tdd587
őstag
Szerintem ti még mindig nem értitek, hogy mit jelent a limit. Család jön haza péntek este és ennyi volt. Itt nincs elcseszett idő, nincs happy end meg hell fokozat, itt az van, hogy ameddig eljutok, ott teszem le a lantot bizonytalan időre és eleve, ami időt eddig rászántam, azt pontosan tudtam, hogy elcseszett idő lesz, de ezt a pár napot most erre szántam.
Azt hittem pár napba belefér, merthogy eddig minden ilyen jellegű játék, ha később nosztalgiából elővettem ötödannyi ideig tartott, mint először.
Végülis ez most is így lesz, csak a játék 2/5-ödénél.
Szerk: természetesen köszönöm a segítséget, lehet próbálkozom még tovább, de az is lehet inkább bevágom végre a szunyát.
Szerk2: az emlékek amúgy jól visszajöttek, pl. most is úgy fáj a csuklóm a sok kattingatástól, hogy letörik a kezem - ez régen is így volt.
Viszont elolvastam a sztorit, hogy ki kivel és ki ellen, és tök jó. Kár, hogy ennyire keveset szőttek bele a játékba és inkább pár látványos mozira lőtték el az egészet.
-
tdd587
őstag
Kösz a tippeket.
Felmerült még egy kérdés: item durability. Van olyan cuccom, hogy órák óta rajtam van, de alig rongálódott. Nincs valami mód arra (mod/setting/paraméter), hogy komolyabban amortizálódjanak a cuccok rajtam? Csak mert így semmi jelentősége, mire elkopna, lecserélem a tárgyat, miközben tárgy meg annyi hullik, mint a szemét.
A nagy előd Summoning-ban (azért kíváncsi lennék ki hallott róla itt a nagy diablósok között, miközben pl. komplett helyszíneket stb. vettek át belőle...) pont azt szerettem, hogy néhány kőgólem után törtek a kardok rendesen, tehát érdemes volt vinni többet (ami tört, az el is tűnt). Persze ott még csak annyi volt, hogy kard, nem volt item generátor benne...
-
tdd587
őstag
Megnyugtatásul, egyelőre valószínűtlen, hogy eljutnék a végéig, mivel még mindig nincs kész az act II sem. Érdekes módon a gondjaim a shift (nincs több öngyilkos berohanás) és a chain lightning kombinációval megoldódtak, legalábbis szabadtéren aratok rendesen. A hárem nagy szívás volt, mivel ott folyton beakadtak a villámok és tele volt megint csonti íjászokkal. Meg persze a bossok kemények, főleg az extra fast fajták, amik folyton odarohannak barátkozni és nincs mód érdemben elfutni. Mondjuk van egy botom teleporttal, az poén csak még szokni kell. Amúgy ha újra lehet rakni a skill pontokat, akkor olyan nagyon nem szúrhatom el, gondolom az ki fog derülni, ha nem tudok valamelyik főgonosszal mit kezdeni és rakhatom újra a pontjaim.
Amire szerintem sor fog kerülni, mert most is túl sok pontot raktam az első lightning képzettségre és most már nem használom semmire, mióta a chain lightning ennyire megerősödött. Meg a normál villámot sem használom már. Viszont ha minden pontot elteszek későbbre, akkor meg nyilván nem jutok el eddig...
-
AtHoS
nagyúr
Nem kellene erőltetni azt az elképzelést miszerint a kétágas sorc gyenge lenne.
Legalábbis pontosítsd, hogy miben is lenne gyenge, mert én valahogy ezt nem vettem észre eddig [link]8-as gamában HB-t egyedül toltam vele, 4-5-6 perces runokkal
Az infy fegyó pedig gyakorlatilag a kellemetlen cold immunokról nem veszi le az immunt, fire és light, de főleg a light az ami sokat profitál belőle. No mondjuk nem mintha normon ez bármilyen szerepet is játszana tdd587 szempontjából.
-
tdd587
őstag
10 évvel ezelőtt pont nekromantával vittem végig, tehát vele semmiképpen nem kezdek. Meg igazából még a hétvégéig van lehetőségem egyáltalán nyüstölni, addigra kellene befejezni mind az öt fejezetet, aztán nem fogok tudni visszaülni elé...
A tömeg körbevesz esetet úgy kell érteni, hogy:
A. 70%-ban úgy kerülök be középre, hogy bal gombra lőnie kellene egy nagy villámot a csajnak, de nem, az a hülye megindul a szörnyek közé és mire kijönnék vagy halott, vagy kijövök és addigra hal meg. Ilyen lightning enhanced dögöknél ez gyors és biztos halált jelent, mérgezőknél még egy képernyőt fut, mire meghal. Ez a legidegesítőbb, pedig ha jól tudom Ctrl-al le kellene cövekelnie, de nem, ez a spiné csak odafut megnézni közelről, amit nem kellene... biztos szemüveges vagy nem tudom.
B. 20%-ban az én hülyeségem, hogy még nem konfiguráltam be, hogy space-re healing potion, mivel sacred és dungeon siege-ből ott lenne az azonnali ivászat... és nem egyszer előfordult, hogy először space-re csaptam (semmi), erre az 1-re (ott volt a mana ital...), és mire megtaláltam, hogy most éppen hova raktam a healing potit, addigra press ESC. Illetve nagyon tartalékolom a lila lötyiket, valószínűleg feleslegesen, mivel gyakorlatilag nem tudok tárgyat felvenni, annyi poti van nálam. Csak az van nálam...
C. 10%-ban meg simán körbevesznek, odafut valami extra fast monszta, megüt de csúnyán, rezzenéstelen arccal és nincs idő sem elfutni, sem semmire, csak ellövök pár villámot, de az ugye kevés a vidám fiúk ellen és már le is ütöttek. Erre az esetre lenne jó a cold nova, azaz a jól szervezett direkt pánikszerű szerteszét futás előszele. Vagy hátszele. Mindegy, legalább méltóságteljesen el tudnék futni messzire.
Volt egy két lightning resistant kisboss is, de az teljesen rendben van, azzal számoltam, hogy minden ellen nem lesz jó egyféle varázslat.
Kérdés, a varázslómat hányszor tudom átképezni? Mert akkor kipróbálnám mindhárom ágat...
-
mcsabee
senior tag
3 cold skill circlet, 5 blizz orb, smoke rw, spirit shield, 14 str tri res gloves, snowclash öv, sandstorm csuka, 2 cold skill amu, rare ringek resistel, stattal.
1. végig tudod, de erős csicska kell
2. a biztonságos tele fcr-je 63, de ha a kiegészítővel tolod, akkor inkább 105-öt mondanék.
3. ez a játékstílusodtól függ, én a pure vitát ajánlom általában, azzal sokaknak könnyebb haladni
4. Stomshielddel semmiképp, annak is 156 az str req-je, lidless az jó helyettes
5. vannak max blocker sorcok, de az az élet rovására megy, és akkor muszáj vagy enigma armort használni
6. mercnek csak eth cuccokat, eth pride, botd, insight, infy, armorba stone, forty, sisak meg andy, gaze vagy cot, ami valami of thieves :-DDDMindenképp ajánlom az 1.13-as verzióval is kompatibilis PlugY letöltését, rengeteg olyan dolgot ad, ami bneten alapnak számít.
És nem óhajtok megállni 99-ig ^^.
(#5477) tdd587
Cuccokkal, rúnaszavakkal. Az a baj, hogy Act 2-ben max 20-as szint körül lehetsz, vagy még annyi sem, ott igen nehéz bármit is mondani, mert attól függsz, amik esnek. Menj vissza norm Andy-hoz, runold jobb cuccokért, mást nem nagyon lehet mondani. Egyébként lehet jobb lett volna a cold ág, mivel tudsz vele fagyasztani, glacial spike-kal már területet is, így egyszerre több szörnyet is "meg tudsz fogni", ha nem cold immune-ok.
-
mcsabee
senior tag
Na ja, a három kötelező vétel lesz minden PC gamer számára, meg azoknak is, akik konzolosok, alapmű lesz, mely műfajisága, szavatossága és tartalma okán nem csak hogy a létező összes PC-s díjat be fogja söpörni, de újabb 10 évre ellátja majd a közösséget játszani valóval. Aztán meg jöhet a Diablo MMO!
-
mcsabee
senior tag
Addig oké, hogy vannak guide-ok, de pölö nekem kézbe lehetne adni a világ legtáposabb hammerét, akkor is kikapnék valszeg egy tal setes sorctól, aki csak harmat cl-ek dobál, ofc umed itemekben ^^.
Ezért jó a hero editor, hogy single-ben tesztelhesd, hogy mennyire áll kézre az adott karakter. Bár szerintem masszív két hét kockulással annyi fg-t össze lehet kaparni, hogy semmi gondot ne jelentsen egy újabb karakter felcuccolása normális itemekbe closed bneten.
-
mongoose123
aktív tag
pedig lehet! nagyon sok videó van róla és nem is kamu! csak egy egyszerű mod kell hozzá amit este csatolni fogok a hozzászólásomhoz.
ui: inkább most csatolom van még egy kis idő mielőtt géptől elmegyek.
link : http://djaftal.chez-alice.fr/
dl link 1: http://djaftal.chez-alice.fr/PlugY_The_Survival_Kit_v9.00.exe
dl link 2: http://djaftal.chez-alice.fr/PlugY_The_Survival_Kit_v9.00.zip1.12es patchig működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 25
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Elektromos autók - motorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest