- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
Szia!
Köszönöm, jobb lett a helyzet!
Bár ettől még a Vsync-re pipa vagyok, minden játéknál be van kapcsolva...
Az első rész nekem az egyik best game!Nem is tudom, hányszor vittem végig, és ilyenkor látszik, hogy nem minden a grafika meg fizika...az élmény, a hangulat sokkal fontosabb!
Már nézte, készül majd ehhez is honosítás, ebből az következik, hogy kétszer biztos végig fogom tolni! -
proci985
MODERÁTOR
köszi!
vhunor: igen, az is megoldás lehet. igazából a gránátvető a legegyszerűbb megoldás, mert az első gránát után stunlockot kap. mivel nincs stealth, szerintem ez a legbiztonságosabb megoldás. vagy addig dobáni fragmentation minevel, ami hal.
-KP-: ez így igaz, viszont normál esetben ott vannak az inventory upgradek, amik jelentősen egyszerűsítik a helyzetet, 4-5 fegyver lazán elfér (sima lethal végigjátszásom már volt). teljes inventoryval egy minigunt is lehet cipelni a fél játékon át bossharcokat megoldani, ebben az esetben ez nem állapot. ez is volt a kihívás ebben a végigjátszásban, hogy csomó dolog, ami a játékot egyszerűbbé teszi, egyszerűen nem működik. pancheában konkrétan a gránátvetőt kellett használnom pár nehezebb cucc mozgatására, amikor ez normál esetben egy praxispontból elérhető. másik oldalról viszont az első Deus Ex hangulatából is visszajött valami, avagy néha tényleg "out of the box" kellett gondolkodni.
másik meg lethal végigjátszásnál ott van a hackelt turret + muscle upgrade kombó, ezzel a kettővel az egész harvester hidoutot ki lehetett irtani
. turret /bot hackinggel pl panchea nevetségesen egyszerű (bár run silent+stealth upgradekkel is nagyon egyszerű).
-
proci985
MODERÁTOR
na, remek.
az első részt is imádták a kritikusok, lehetett többféle stílusban játszani, szerintem az utóbbi 20 év legjobb fpse volt (játszottam párral, bár a CoD/MoH/Battlefield vonal nekem kimaradt egy gyors kipróbálást leszámítva). ennek ellenére azért nem volt akkora pénzügyi siker, elég kevesen játszottak vele. szóval emiatt voltak kétségeim, hogy oké, még mindig az év egyik legjobja, de ez látszott e az eladásokon.
-
proci985
MODERÁTOR
ez igaz, én is használtam rendszeresen a stunt lethatl végigjátszásnál is: több xp, meg egyszer lenyomni egyszerűbb, mint nyomvatartani. szóval egyezik a véleményünk. viszont a stunhoz közel kell menni, az pedig nem minden esetben megoldható. hasonló a dolog, mint a prod az első deus exben, ami azért hasznos volt akkor is, ha az ember alapvetően ölt is.
szóval lethal alatt nem agyatlan lövöldözést értettem, hanem az összes elérhető eszköz használatát.
-
vhunor
őstag
Ráadásul lőszert sem kell cipelni magaddal
. A cloak+reflex szerintem nagyon erős lett, a játék közepétől akár hármas csoportokat is pillanatok alatt le lehet kapni. Főleg, ha be lehet ugrani közéjük Icarusszal
. Nekem amúgy is jobban fekszik ez a "tactical espionage" típusú játékmenet, mint a lövöldözős.
-
madgie
titán
A harmadik? Addigra megvan a gránátvető, belepumpálsz párat oszt vége is van a csatának. SPOILER: én viszont a legutolsónál meghekkeltem a konzolt, mert nem bírtam rájönni, hogy kell megcsinálni, hogy jó legyen. Biztos pofonegyszerű, de most a Missing Link-kel kéne foglalkozni.
-
flash-
veterán
majd megkeresem.
még egy kérdés nem tudjátok hogy miért rossz 1-2 helyen a kép nagyon?tehát a textúrák baromi pixelesek néhol..
Be kellene valamit állitani a driverben?
pedig a játék maxra van húzva, full hd felbontással!! -
proci985
MODERÁTOR
meg
. utolsó végigjátszásra összejött a foxy+pacifist+doctorate hármas. szóval már legalább ketten vagyunk foxyval a topikban
. valamint megvan az összes achi.
szóval úgy néz ki hostile ellenfél lehet (ez ugye fontos a stun gun bugja miatt, avagy amíg összerogy az ellenfél, addig is hostile lesz), tehát valszeg a beriasztáson múlik a dolog. ez valszeg azt is jelenti, hogy a foxyt már pancheától csak hackeléssel lehet bebukni.
-
-
törölt tag
Mindegyik esetben leírtad, hogyan kell gránátokkal és egyéb robbanó micsodákkal legyilkolni. Ez nem taktika, ez szimplán brute force. (A gránátdobást egyébként hagyományosan ebben a játékban sem tudták értelmesen megcsinálni.)
Semmi finomság, semmi választási lehetőség (ami a DX-ben volt, már amennyiben Anna-t, Gunther-t és Simons-t boss-nak tekintjük).
Ilsyde: Namir esetén a Stun Gun nem minden esetben ugyan annyi idő alatt tölt újra! Minden 3-4. esetben ~1,5x annyi ideig tart. Ez is egy elég szánalmas megoldás.
Egyébként a jelek szerint Jensen aug-ok nélkül még számolni és olvasni sem tud. Mással nem magyarázható, hogy nem tudja mennyi gránát van nála, illetve mennyi muníció az adott fegyverhez.
-
törölt tag
Egyébként teljesen okosan az ember még csak azt sem tudja éppen él-e vagy hal.
És ahogy nézem a fegyverek újratöltési ideje is Namir igényei szerint változik... Ekkora hokit.
Az is biztos, hogy erre a játékra én egyetlen további fillért sem költök. Majd ha ingyen dobálják utánam a DLC-ket (és értelmük is lesz, nem úgy, mint az eddigi kettőnek), akkor esetleg foglalkozok velük.
-
polonic
félisten
Egyszerűen nem megy. Egyet lő és megfekszem. Nem tudom, milyen fegyvere van.
Miért kellettek ilyen barom bossfight-ok ebbe a játékba. . .
Ez az egy dolog a negatívum benne, de az nagy.A végén még az lesz, hogy itt hagyom a francba, végig sem játszom. Újrajátszás sem lesz emiatt. Rettentőten irritálnak az ilyen hülyeségek egy játékban.
-
polonic
félisten
SPOILER
Igen, így van, a harmadik boss.
Ez a boss ez nagyon kemény. Azt sem tudom, mit kéne vele csinálni. Nem tudom, honnan lő. Teljesen tanácstalan vagyok.
SPOILER vége
Így most belegondolva, pusztán a történeti szál nem olyan nagyon hosszú. Ha valaki csak végigszalad rajta, akkor gyorsan lehet vele végezni. De mondjuk ennek meg nincs értelme.
-
-
proci985
MODERÁTOR
jó, de azért annyira sok helyre nem kell, mellette meg működik a sima dupla takedown is, ha nincs tömeg. mellette meg ott a frag gránát, a gránátvető, a shotgun és a pisztoly.
Ilsyde: hdtpt próbáltam, de nagyon félkész volt (talán a shifterrel/namelessel együtt). new vision viszont jól néz ki.
-
dangerzone
addikt
Na az meggyőző.
Csak mert véletlenül rátaláltam a honlapjára, és így külsőre bejön. De én személy szerint még nem nagyon hallottam erről a játékról, de most hogy az elemzéseket is olvasgatom, jónak tűnik.
Mostanában elég szegényes a játékkészletem, ideje lenne beújítani.RPG-m meg utoljára a mass effect 2 volt. Rég is volt
-
polonic
félisten
Jó ezeket tudni. Köszi!
Az első 4 közül semmi nem valósult meg eddig.
Az utolsónál gondolkoznom kell. Elrontott hackelés volt, de akkor betöltöttem a mentést. Azt nem tudom, hogy minden elrontott hackelésnél visszatöltöttem-e. Lehet, hogy buktam akkor ezt. Már csak a végén derül ki.(#1033) SteeWe
A 'ctrl' a séta, a 'c' meg a guggolás. Ez eszembe sem jutott, hogy guggolva is lehet lassabban haladni, ha megnyomom a 'ctrl'-t.
-
KubanitoS
veterán
Na majd akkor a második végigjátszáskor.
Az elején különben próbáltam lopakodni, de a második főellenfél után megtartottam a nehézgéppuskát és miután folytattam a lopakodást a következő pályákon és észrevettek, csöppet felidegesítettem magam, elővettem a nagyágyút és hullottak a katonák, mint a legyen.
Jó kis elégtétel volt a sok bosszankodásért.
-
KubanitoS
veterán
Majd kiderül.
Egy kis spoiler.
Most ott tartok a játékban, hogy másodjára kellett Kínába repülni és lelőtte a gépet egy rakéta vetős terrorista bácsi és Malik ott maradt meghalni(?).
A pálya végén viszont az egyik szobában, ami egy véres műtőnek tűnik ott fekszik Malik az asztalon, látszólag élettelenül. Ki lehet zsebelni, lehet húzogatni a földön, tisztára, mint egy mezei katonát.
Most ez bug lenne? Csak simán ott a "hullája" semmiféle magyarázat nélkül, semmi videó, vagy megdöbbenés Jensen részéről? Kicsit furcsa az egész...
Mellesleg jó kis pálya volt ez, meghekkeltem egy gépfegyveres löveget, majd a nehéz tárgyak emelése szkill segítségével megfogtam és vittem magammal. Minden szoba ajtajába beraktam a rosszfiúk elé és elbújtam amíg végezte a dolgát.
Ja igen, még egy "bug". A Limb cliniken egy doktor megkér hogy intézzek el egy gonosz katonát, akinek egy húsboltban van a "bázisa". A húsboltban csak egy hulla van és a pocket secretaryből kiderül, hol tanyáznak igazából. A küldetés azonban nem frissül, azt írja ki h nézzem meg mi van a pocket secretaryben. Persze megnéztem, de semmi...
-
-KP-
addikt
De nagyon gagyin van megcsinálva. Benyomok egy typhoon-t például, mellette levő két őr kapásból döglik, a faszi meg csak áll ott ijedten. A termen kívüli őrök meg maradnak friendly státuszban, véletlen sem hostile vagy alarmed. Ha elkezdem lőni Taggartot, jön belőle a vér, folyamatosan de továbbra is csak áll egy helyben ijedten. Őrök továbbra sem csinálnak kint semmit.
Amúgy meg szerintem lenne logika a dologban. Ha megölöm akkor nem kapom meg a befejezését az utolsó pályán például. De így marha gyengén lett megoldva...
-
proci985
MODERÁTOR
jaja, elsőre itt is ugyanez volt, másodikra már jobban ment.
SPOILER:
vakítás poroltóval, gázpalackot és hordót neki, illetve villanógránáttal (vagy gáz, frag) is érdemes megszórni, aztán pl amíg a villanó kiüti, addig shotgunnal/géppisztollyal le lehet amortizálni. elsőre hatalmas szívás volt, másodikra halál nélkül is sikerült vakítógránátos taktikával -
proci985
MODERÁTOR
hm, végülis első volt relatíve kemény, második kettő már nem volt nehezebb a DX1 bossfightjainál. és ott is megvolt, hogy kellett valami, ami nélkül kemény volt a csata. killphrase, poroltó, automata shotgun robbanólőszerrel, illetve a dragon tooth. Walton Simons nonlethat kiütése azért volt annyira kemény, mint az első boss.
integritással kapcsolatban meg annyit mondanék, hogy most másodikra elkezdtem úgy játszani, ahogy az eredetivel: szép dolog a nonlethal, de akkor mire használná az ember az automata shotgunt?
. tapasztalat az, hogy ez nem a thief, hogy ez a megoldás ne múködjön. és nem is a Crysis, hogy az AI ügyesen kezdjen neki bekeríteni/kifüstölni (cloak, nagyugrás, nehéz cuccok dobálása, gyorsfutás? mintha csak a deus ex augjait láttam volna viszont).
SPOILER:
másodikra halál nélkül kiütöttem a bullt is, második két boss meg elsőre is lement halál nélkül/1-2 halállal. a kulcsszó villanógránát, valamint palackdobálás volt. meg az automata shotgun. automata shotgun >> gépágyú.egyébként az még, hogy csak fpsekkel játszott... nekem ez inkább emlékeztetett a final fantasy 7-8 bossharcaira (amiben bennevolt pár női karakter dizájnja is). fpsek között utóbbi években a szigorú értelemben vett bossharcok kihaltak, ld crysis, stalker, fear 1-2... deus exben ugyan volt ilyen, de Anna és Günther killphrasevel kiüthető volt, a Simons elleni harc pedig általában 2mp alatt ért véget: az mkár eléggé a játék vége felé volt ahhoz, hogy mind Simons, mind Denton nagyon tápos -és dragon tooth karddal felszeretl- legyen.
chungee: azzal tudod aktiválni, hogy mindkét csövön lőjjön egyszerre.
-
( V )
veterán
elhiszem és én is értetlenül állok az eset előtt, mert elvileg semmi nem feltételezi ezt a helyenkénti atkdx11disp.dll által okozott appcrash dolgot, de jó lenne tudni mi a ludas, mert már újratelepítettem mindent (játék, driver, kieg. szoftver) de még mindig előjön az adott helyeken!
@daa-raa #946
szvsz gusztus dolga, nekem másfél-két méterről a plazmán ugyanolyannak tűnik majd minden játék (játékélvezet) a kontrollerrel meg semmi bajom, sok játékot (pl AC széria összes) játszom PC-n is kontrollerrel úgyhogy nem érzek hiányt semmiben, de elismerem hogy (egyenlőre) a PC-n mindig is szebb lesz az adott játék a konzolhoz képest!
-
Komplikato
veterán
Nekem valószínűleg a kilencedikei Steam update óta nem megy, ezért gyanakszom a Steam-re. Driver meg a Steam által leszedett (legfrisebb?) van fent. Bár gyanús, hogy a control panel nem akar bejönni. Viszont a játékhoz kijött két utolsó patchet nem szedte le vagy én nem láttam. Most 1.2.630.0 a verziószámom.
-
Teszla_
senior tag
Életemben nem telepítettem még Steam-ről, ez volt az első, ezért nem is tudtam, hogy a setup-ban beállítások vannak. Azt hittem, hogy telepítésre szolgál, úgyhogy nem piszkáltam
Na de akkor holnap megnézem. Vagyis ma, ha felkeltem. Köszönöm, remélem sikerül alkotni valamit. -
proci985
MODERÁTOR
grat! nekem elsőre sikerült az elején kiirtani a laborban mindenkit, szóval kimaradt.
harmadik boss egyébként szerintem a legegyszerűbb, nincs sok épsége. cloak kell hozzá, sokkolófegyver, meg remote bomb/frag grenade, meg shotgun/minigun. az volt az első boss, amit elsőre, halás nélkül letoltam hardon.
-
zsiga_667
tag
SPOILER
Mindhárom boss ölhető fegyverhasználat nélkül.
Elsőt meg kell dobálni felváltva gázpalackkal meg piros hordóval, vagy úgy beállni a kis szobába hogy saját magát leölje a visszapattanó gránátjaival.
Második saját magát öli meg ahogy a felrobbantható számítógépek mellett csinálja a Typhoon-t, csak úgy kell helyezkedni hogy pont ott lője el, illetve legyen EMP elleni augod.
Harmadik meg egy takedown ha elkapod azt a pillanatot amikor épp ugrik át egy falon.
-
TESCO-Zsömle
titán
SPOILER
Ha a két Heavy-t mindjárt az elején kikapom, akkor a jobboldali ott esik hanyatt a kábulattól, ahol később ledobják a kockát. Emellett 2 őr szintén ott van fedezékbe egy betonkocka mellett.
De találtam már hullákat az emeleten is, szóval nem tudom mitől döglenek, csak hogy megtörténik.
Am végre sikerült, de volt para itt is... Mikor már a robotnak is vége*, csak a két sniper van hátra, mindenki csak alszik, semmi gáz...
* - A baloldali egy szál gépfegyverest félúton a visszaszámláló robot fele lőttem le, és kezdtem el az ellenkező irányba vonszolni, miközben sniperrel lőttek... Mert hogy simán tol egy sprintet a robbanni készülő gépsárkány felé...
...nyomok egy nonlethat takedown-t a magasabban levőre, mire Adam egyetlen ütéssel beküldi a mélybe...
Szerencsére túlélte, vagy legalábbis a HUD azt mutatta...
-
Remus389
veterán
jól, folyékonyan fut már, levettem a tesselationt és felhúztam 3,6 ghz-re
köszi srácok
egyébként Dirt 3 is teljesen jól futott, az AVP a Crysis 2 a Duke Nukem Full HD-n, úgyhogy teljesen elégedett vagyok a kis E5200-zal, lehet egy négymagost érdemes lesz beújítani idővel, de ez is megteszi, Full HD alatt úgyis a videókaresz van leterhelve
Rendszermemória, 4GB Geil Value 800 mhz
-
-KP-
addikt
SPOILER!
Az első boss nevetséges. Ha nincs gránátod, akkor elég szívás. Fegyverrel nem ölöd le,lőheted a végtelenségig. Ő meg bezzeg kifiléz egy másodperc alatt.(legnehezebb fokozaton játszottam).
Ha van gránát akkor rohadt egyszerű. 2. végigjátszásnál nekem volt 2-3 frag, 2-3 emp és 2-3 gáz gránátom, ezzel egyből döglött.
Első végigjátszásnál nem volt. Nagyon szánalmasan van megcsinálva, ha az oldalsó termekbe bemegyünk, oda nem jön utánunk, és kint keresget össze vissza a középső teremben, meg saját magára dobálja a gránátjait ha az oldalsó termekben bebújsz a sarokba a ládákra. Itt volt még az a rész hogy hordókat dobáltam rá, de volt hogy a pofámba lőtte. Pár hordó elég rá.
Második bossnál még nem tartok a 2. végigjátszásomnál. De elsőre egyből megvolt. Az elején megpróbált közel jönni, kapott egyből egy adagot typhoon-ból. Ez egy rövid időre megbénította, addig lőttem pisztollyal a fejét. Utána jött a menekülős keresgélős rész, és a második adag typhoon után döglött is. Nem volt az egész egy perc se.
Harmadik boss ismét rohadt egyszerű volt. Ha van gránátvetőd akkor nagyon egyszerű. Előveszed, lövöd. Egy lövés szépen lebénítja, addig már lehet lőni a következőt. Pár gránát után egyből halt, gyakorlatilag 10másodperc alatt le van tudva a 3. boss. Haverom lézert vitt, nekem nem tetszik az a fegyver, de elmondása szerint át lehet lőni vele az üvegen is. Második végigjátszásomnál direkt nem fogok se gránátvetőt, se lézert vinni.
Non-lethal fegyvereket egyiknél sem próbáltam, mivel nem igazán törekedtem non-lethal végigjátszásra.
-
polonic
félisten
Köszi, hogy belinkelted.
Ezt észre sem vettem abban a topikban.
Lehet, akkor mégis kipróbálom.
Bár, ha nagyon alapra kell levenni a látványt, akkor azért húzni fogom szám. Tudjátok hogy van ez, amit megszokott az ember, azt nem nagyon akarja feladni.Annak ellenére, hogy itt egyáltalán nem a grafikáról szól a játék.
(#793) TESCO-Zsömle
Köszi, ennek is utánanézek. Ez is 12-es helyre szerelhető.
Bár nem tudom, minek gondolkozok ilyeneken, amikor félhalott a gépem. -
v-paci
aktív tag
Spoiler
Emlékeim szerint, ha a lécsőn mész fel, amint belépsz bármelyik ajtón, azonnal aktiválja a bombát, még kiabál is valamelyik túsz azt hiszem, hogy ne menj be. Ilyenkor tényleg 1337skillz
kell ahhoz, hogy időben hatástalanítsd a bombát. Később vettem csak észre, hogy szellőzőjáraton keresztül is be tudsz menni abba az irodába, ekkor valószínűleg nem kapcsol be.
Jah és a túszok felöl van a panel, amin hackelhetsz...
-
Mukorka
addikt
-
polonic
félisten
Egyébként hogy van ez a dobozos játék esetében?
Ha én beírom a kódot és feltelepítem lemezről, akkor sem enged játszani péntekig? Ilyenkor dekódoltan települ a játék vagy egyáltalán nem is települ?(#94) Fred23
Nem biztos, hogy elég lesz. Nem is a frekvencia miatt. Ezek a brazos apu-k alacsonyabb teljesítményű procik, fogyasztásra kihegyezve.
-
Én is így gondolom, de jó lenne biztosat tudni. Ha nincs benne direkt lekorlátozás, hogy ne induljon el bizonyos gyenge hardverekkel, akkor szerintem is el kéne indulnia. A kérdés csak az, hogy mondjuk minimum beállításokkal 20 vagy 30 fps-t kapunk?
Próbálta valaki minimum konfig alatti géppel ezt a gémet? Mert ha igen, és elindult, akkor legalább az biztos, hogy valahogyan futna.
Ja, és nem feltétlenül laptop, inkább netbook vagy subnotebook. Tesómnak kéne egy, tőlem kérte, hogy nézzek utána egynek, ami évekig jó lesz szinte mindenre, amire neki kell. A játékok nem a legfontosabbak, de azért a Deus Ex: HR jó lenne, ha futna; ez lenne rajta a "legkeményebb" játék. ( Olyan subnotit keres, ami kb. 12"-os, és elég olcsó is. )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Parfüm topik
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max Natur Titan 512GB, 3év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest