- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
polonic #1247 üzenetére
én tavaly játszottam végig mindkettőt. grafikailag már nincsenek a toppon (unreal tournament szint), viszont az irányítás, a logika és minden más még rendben van. grafikai tuninmodok vannak hozzájuk, viszont azokkal se lesznek gyönyörűek.
cserébe az első rész még a HRnél is hosszabb. a másodiknál pedig az ember sokkal szabadabb a történetben, kb mintha az ember a játék felénél átállhatna a pro-human activistekhez. ha nem zavar a grafika, szerintem mindenképp megérnek egy próbát, pár szempontból eszméletlenül előremutatóak voltak.
ollie: raget még nem próbáltam, de szerintem jobban jártál. ati oldalon már állítólag 11.11el játszható is lett a rage.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
polonic #1240 üzenetére
tényleg, nyereséges lett a HR? topik alapján úgy tűnt, hogy nagyrészt olyanok játszottak vele, akik még anno az első résszel is tolták. többször is
.
egyébként nem tudom hogy lehetne folytatni. a HR elvarrta a szálakat (bár nekem a vége mai napig nem jön be, ld lejjebb), Deus Ex után jött a sötét kor, mire pedig magához tért minden, jött az Invisible War. aminek nincs kanonikus vége, és öt kimenetele volt: vagy nyertek a ludditák, vagy az illuminati, vagy a közös tudat, vagy a háborúval tarkított közös tudat. illetve a buli, de az nem hinném, hogy jó ötlet lenne alapnak
.
illetve lett volna még a "Clan Wars" (Project Snowblind), de az a játék közelebb állt a Crysishez, mint a Deus Exhez. más kérdés, hogy egyik barátom szerint a HR egy az egyben Metal Gear Solid.
más: úgy néz ki a játék letolható augmentációk nélkül, legnehezebb fokozaton is.
SPOILER:
detroit2ben vagyok, első bosst aláaknáztam, második pedig a stungun általi halált halt. bar tab missziót kihagytam, túl sok AUD kellett volna a megoldásához. felváltva lopakodok és lövök, augmentációk nélkül hardon nagyon ésszel lehet csak rambozni. viszont pl a tai yong medicalban más megoldás nagyon nem volt (se icaros landing, se hacking, se stealth, se nagyugrás, se nagy erő). ú és kiderült, hogy Haas ajtóstiszten három appeassevel át lehet menni. szóval megoldható, hogy ne lőjjön az emberre. a construction site misszió érdekes lesz, egyébként nem hinném, hogy bármi is meg tudna állítani.végével kapcsolatban
Sarif kihasználta Jensent, és elég sok esetben ferdített/hazudott (pénz miatt csinálta, a többi csak maszlag... Detroit2ben az apartmanban szólta el magát). Taggart egy köpönyegforgató (ld hogyan varrna mindent Sandoval nyakába, később azonban bevallja, hogy tudott mindenről), Darrow pedig egy irigy, megsavanyodott vénember (casieval megtörés után derül ki). és akkor marad a teljesen felesleges önpusztítás: Panchaea magától is összeroppanna a struktúrát figyelő "neurális háló" nélkül. Jensen megy hiába áldozza fel magát, Reed már ismeri a kulcsot.az első Deus Exnél mindhárom befejezésnél volt valami pozitív, az önfeláldozásnak/újjászületésnek (merge Heliossal) is. másodiknál pedig a Denton ending szerintem mindenképpen annak minősül, még ha eléggé utópisztikus is.
-
k4rL^
senior tag
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
polonic #1191 üzenetére
SPOILER
be lehet menni social enchancer nélkül is, csak random, és necces. meg a végén ki kell mondani, hogy nem, nem a te hibád. na én ott mondtam azt, hogy akkor kerülök. egyébként meg kétszer negatív válasz, aztán meg omega a drága...
gondolkodtam egyébként mass homocide megoldáson is, de aztán végülis anélkül mentem. egyébként érdemes előről menni, másképp eléggé necces az a küldetés.
nyunyu:
én egy teljes harvester bázist kiirtottam egy darab őrtoronnyal. majd távoztamkor odaraktam a főnök ajtajához, nehogy elmeneküljön. tömegre egyébként gázgránát a megoldás, esetleg villanó, vagy láthatatlanság és typhoon. elég hülye az AI, szóval bekeríteni nem fog, gránátozni is csak ritkán.
-
nyunyu
félisten
válasz
polonic #1188 üzenetére
En Detroit 1-et jol elszurtam, nem tudtam, hogyan lehet kerulo uton bemenni a rendororsre *, igy nagy naivan bementem a fobejaraton.
Persze egybol belemkotottek, hogy mit keresek bent, ugyhogy kenytelen voltam terminator modra kapcsolni, aztan az egesz orsot likvidalni. **
Hurra -1 rendor, F5, klikkklikkklikkklikk-katt-katt, 'sszameg, mar megint akkor fogy ki a tar, amikor meg harman jonnek shotgunnal.
Aztan load last save hegyek...*: megfelelo augmentaciokkal ugye be lehet jutni hatulrol is, de az akkor meg nem allt rendelkezesemre, vagy ott a csatorna.
**: emiatt nem is tudtam teljesen befejezni az egyik mellekkuldit, amikor az ors bejaratanal allo rendort kell szembesiteni a gepen talalt bizonyitekokkal.
Addigra hulla volt. -
nyunyu
félisten
válasz
polonic #1174 üzenetére
Mert az nekem sikerült. Akkor ezt a Pritchardos dolgot hol bambulhattam be? El kellett volna menni valahova?
Mielott elmentel volna a Convention Centerbe, akkor ajanlotta fel Pritchard, hogy keress meg egy nyomozot.
Convention Centerbol kijovet kaphattal egy masik mellek kuldetest is. (Smash the state)
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
polonic #1174 üzenetére
SPOILER:
Forgotten quest:
amikor az ember visszaér a bull utáni csatából (első boss), Pritchard szól, hogy backdoor van. ezután jön a yes boss achi, majd mielőtt az ember másodszorra is beszél Sariffal, le kell menni és meg kell nézni az emaileket. ezután lehet továbbhaladni Hengshába.ha ez megvan, akkor Detroit2ig nem történik semmi a szállal. visszaérve Detroit2be Pritchard megint szól, hogy megvan a detektív, ha az ember beszédes kedvében lenne. itt indul be a forgotten quest, ami a kevorkian complex achievmentet is adja (el kell menni a detektívhez). illetve a végén az ember találkozik egy idős ápolónővel, aki még karácsonyi ajándékra valót is akar adni a most kábé 12-13 év körüli kis Adamnek.
gyakorlatilag itt derül ki, hogy kicsoda Jensen, miért nem kell neki a neurovalami gyógyszer és mit is akart a volt nője az elején... ha gondolod kifejtem bővebben is, de ez tényleg eléggé spoiler
mire jó a stealth
amikor lelövik Maik gépét Hengsha2ben. stealthel gyakorlatilag futás előre, mindkét heavyt lekaratézni, aztán pepssel/kábítóval maradékot. mivel nem látnak, sebezni sem tudnak, Malik meg jó ütemben aprítva túléli. Stealth nélkül ez tényleg eléggé nehéz rész. egyébként stealthel lethal végigjátszásban kb másodikra már össze is jött hardon, szóval taktikailag a stealth mindenképpen ajánlott.ollie: na az szép menet lehetett.
-
törölt tag
válasz
polonic #1167 üzenetére
SPOILER!
A Cloak & Daggers egy detroiti sidequest, egy korrupt rendőrt kell lebuktatni.
A Rotten Business pedig Hengsha-ban felvehető sidequest a Hong Hua Hotel-ben. Egy augmentációra kijelölt "working girl-t" kell kimenteni az elrablóitól.
A 4-et nem tudom, még nem értem a végére a játéknak.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
polonic #1133 üzenetére
én is úgy kezdtem... achim is azért nincs, mert elején a laborban egy szál géppuskával úgy gondoltam, hogy talán nem kéne a behatolókat hagyni a cégben garázdálkodni.
nem azt mondtam, hogy nem lehetetlen úgy végigmenni (nekem is ment legnehezebben), viszont a második, igényvezérelt végigjátszás sokkal de sokkal nagyobb élmény volt.
daa-raa: egyébként így második pacifista nekifutásra kijelenthető, hogy nem is kell telepakolás, gáz/villanó/emp gránát meg egyébként is kelleni fog. első bosshoz konkrétan vittem magammal a detroitban talált aknákat, meg kábítófegyvereket. elsőre nálam volt egy fullra upgradelt machinegun 100-200 lőszerrel (amennyi belefért, extra muníciót nem cipeltem magammal) bossot ölni, bár elvileg a lézerágyú/plazma effektívebb volt.
-
törölt tag
-
polonic
félisten
válasz
polonic #1127 üzenetére
SPOILER
De bamba voltam, meg sem néztem a videót a bossfight előtt. És így már tudom is, hogy miért zavarja valami az augmentációkat. Az a rohadt chip, amit kicseréltettem a LIMB klinikán, amikor másodjára jártam Shangaiban. Sejtettem, hogy nem kéne, de mégis okét mondtam.
-
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
polonic #1089 üzenetére
másodjára én is terminátor vagyok, teljesen más élmény. megkockáztatom sokkal izgalmasabb úgy a játék, nonlethalnál végig bizergált a tudat, hogy nem használhatom a teljes arzenált.
vicces, de sikerült is visszajutnom a DX1 szintjére, avagy egyik pályát kb 10mmes pisztollyal irtottam végig (voltak body armouros gépágyús fazonok is szép számmal pedig)
-
KubanitoS
veterán
válasz
polonic #1072 üzenetére
Ilyen apróságokból látszódik melyek a minőségi játékok.
Nekem egyedül a "narancsos" grafika monoton egy kicsit, valamint az nem tetszik, hogy nagyon sok számítógépet lehet meghekkelni. Annyi van belőlük, hogy az e-maileket el sem olvassuk már a végére, csak megyünk a következőhöz. Mondjuk nem is kell olvasgatni, hiszen a játék kimenti a fontos jelszavakat/kódokat és automatikusan felajánlja a megfelelő konzoloknál.
Ebből a szempontból szerintem visszalépés a játék. Emlékszem, az első részben örültem, ha számítógépet találtam, majd végig kellett olvasni az e-maileket, hogy hátha van bennük jelszó valamilyen ajtóhoz. Szerintem ez életszerűbb és "fílingesebb" megoldás volt.
Mondjuk a sírás ellenére nem sajnálom érte a teljes árat. Megérte.
-
-
válasz
polonic #1030 üzenetére
Nem, az alarm azt jelenti, hogy megszólal egy riasztó. Ez többféleképpen történhet.
1. megnyomnak egy ilyen panelt
2. egy robot észrevesz
3. egy kamera észrevesz
4. belemész egy lézerkerítésbe
5. elrontod a hackeléstAsszem ennyi.
Még az sem baj, ha pirossá válnak az ellenfelek, de riasztó ne szólaljon meg. Na meg arra is kell vigyázni, hogy civilek is hajlamosak riasztani.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
polonic #1028 üzenetére
SPOILER
beengedett engem is, azon nem múlott... csak éppen detroit2nél kiléptem a hallba Jensen lakásánál, és pisztolyt hadonászva nekemugrot... szerencsétlenségére point blank távolságról, szóval áldozatul esett egy takedownnak. az előző napi notesze az asszonnyal már nem volt nála, lehet az is kidobta.
ollie: tényleg, Te mint foxyest of the ph!, talán tudod, hogy akkor mi számít alarmednek, illetve tényleg csak akkor bukik e az achi, ha vörösek lesznek a figurák/megnyomják az alarmot.
-
válasz
polonic #1018 üzenetére
Jobb oldalt az a láthatatlanság szerintem. Az F1-el tudod aktiválni.
A social augmentatort pedig párbeszédek közben tudod aktiválni a space-szel, de csak akkor, ha kifejezetten kiírja a párbeszéd közben a játék. Arra jó, hogy pozitívan befolyásold a beszélgető partneredet, de ott sem mindegy, hogy a 3 lehetőség közül melyikkel próbálkozol (miután bekapcsoltad a space-szel). Ha minden elolvasol amit kiír, szerintem egyértelmű lesz.
-
Teszla_
senior tag
Igen, letöröltem rendesen. Az Ati-val is elindult egyszer. Vagyis többször, mert állítgattam a grafikát és volt amelyiknél újra kellett indítani. Csak a DX11 beállítás után nem indult el többet. Nem tudom, hogy ez számít-e, de ez az egy, amire tisztán emlékszek, hogy beállítottam.
-
TESCO-Zsömle
titán
Én az elmúlt 5 frissítést appcrash-el abszolváltam.
Semmilyen hard-bug-al nem találkoztam, soha nem fagyott, nem voltak töltés gondjaim, nem omlott össze, csak amikor frissítés jött le...
Letölti a Steam a frissítést, és 99-100%-nál, szinkronizálás előtt megdöglik a játék, ha fut...
Sejtem, hogy nem kéne, főleg itt. Még jelentősége sincs, hogy mindenki egy verzión legyen és SOS de azonnal...
-
Komplikato
veterán
-
-
TESCO-Zsömle
titán
Ja... Nem tudom hogyan gondolták ezt kivitelezni...
A Deus Ex -szvsz- túl lineáris ahhoz, hogy csak úgy beletoldjanak a sztoriba. Van egy eleje és van egy vége. A kettő közt nincs átjárási lehetőség, nincs free roam. Nem csak egy új épület jelenik meg új küldetésekkel, mint a GTA-ban...
-
proci985
MODERÁTOR
hackelés 5 pont, két pont a hacking stealthre, megerősítésen egy. kamerákat és turreteket még nem birizgáltam. van pheromon tasak is beépítve, jól jön.
maxos az inventory, falat ki tudok ütni, illetve van egyes lopakodásom. kérdés, hogy innen hogyan tovább. detroit után, távolkeleten vagyok.
give me deus ex, lopakodó hacker nonlethal végigjátszás.
-
czundermák
aktív tag
Igen, a Versalife központjában.
Innen kezdődött úgymond keménnyé válni a játék, főleg, ha sunnyogva akartad megszerezni a kard kódját. A laborban, ha nem csinűltad ki a "mádámot" épp egy kellemes diskurzust folytatott Bob Page-el, szóval egész szép kavalkád volt ott. Az alsó ultratotkos szintje meg aztán végképp nem volt piskóta.proci985: Próbáld így.
Walton Simons-ba durván kellett a shotiból, hát még, pláne láthatatlanná vállt. Másik kedvencem a Versalife rakétás zsoldosa, na abba se kellett annyi, mint egy sima katonába... -
TESCO-Zsömle
titán
Na jó, de CFX... Az legalább 3db 5770-es...
-
Komplikato
veterán
Egész konkrétan csak az hangzik el, hogy az "Óceán másik partján, Ázsiában a Tai Yong Medical cégnél ..." és előtte mutatják az emeletes várost.
Detroit és Hong Kong biztosan lesz benne, meg ha jól sejtem Area 51 is. Kérdés az mi lesz még benne? (Párizs? Kairó? Egyéb ázsiai helyszínek?) -
Komplikato
veterán
[link]
Ez alapján az egyik kiemelt partner a GameStop és a linkelt oldal hozzájuk tartozik. Érthető módon ha 100.000 példányt rendelsz egy progiból és nem 2-3.000-et (magyar eladások), akkor pöttyet olcsóbban kapod és adod.
Mondjuk vicces, mert a 59.99 USD picit több mint a magyar ár. -
Komplikato
veterán
Nem tetszik a videó. Legkönnyebb fokozatban és az összes felszedhető extra meg bővítés megvan nekik, szét van cheatelve. Jó persze így tudja bemutatni miket lehet majd ... viszont érdekes, hogy az összes videó az első küldetésből van, meg arról a bizonyos pályáról, amiből még az első in-game videók voltak. Vagy nagyon titkolják a történetet és a pályákat, vagy még sok minden nincs készen. Minden esetre abból ami eddig tudható róla, valószínűleg előrendelem következő fizunál ... az Augmented Editiont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest