- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-KP-
addikt
válasz
FoxiestFox #1825 üzenetére
le ne törjön a körmöd
-
-KP-
addikt
válasz
FoxiestFox #1823 üzenetére
link?
-
-KP-
addikt
miután végigtoltam a mankind dividedet kedvet kaptam, hogy újra elővegyem a HR-t. director's cuttal játszom, de ez a játék szó szerint ronda. Anno nem így emlékeztem rá régebbről. pedig elvileg ez a director's cut javított textúrákat tartalmaz stb. Ez a játék mindig is ilyen ronda volt, vagy csak akkor nem volt szembetűnő?
-
-KP-
addikt
kicsit off, de gondoltam leírom.
van egy új sci-fi sorozat, a címe The Expanse. Első szezon első részének kritikája itt.
Ami miatt ez érdekes, hogy pár részben feltűnik a főhősünk Adam Jensen hangját adó színész. Elég mókás volt viszonthallani ezt a jellegzetes hangot de más arc mellett
-
-KP-
addikt
igaz, én még a typhoon-t is használtam elég gyakran. A hack-elt turretet meg levittem a bossokhoz is
-
-KP-
addikt
ne essél már túlzásokba. ki beszélt millió dlc-ről?
-
-KP-
addikt
Van bármilyen hír következő részről vagy új dlc-ről?
-
-KP-
addikt
végigjátszotta már valaki a dlc-t?
-
-KP-
addikt
Egyetértek. Én is terminátorként vittem végig. Pistol, Combat Rifle, Sniper, Crossbow magammal. Snipert meg a Crossbow-t alig használtam. Gyakorlatilag az egész játék könnyen végigvihető 2fegyverrel. A typhoon level 2 után meg easy mód az egész. Bár bossfightokon kívül nagyon ritkán használtam. De bossfightok alatt, lenyomom kétszer vagy háromszor az f2 gombot és jön a harcot lezáró bejátszás... Szal nagyon imba.
Köv végigjátszásra fullosan tuningolt revolverrel,shotgunnal fogok nyomulni. Lehet még mást is kipróbálok.
-
-KP-
addikt
De nagyon gagyin van megcsinálva. Benyomok egy typhoon-t például, mellette levő két őr kapásból döglik, a faszi meg csak áll ott ijedten. A termen kívüli őrök meg maradnak friendly státuszban, véletlen sem hostile vagy alarmed. Ha elkezdem lőni Taggartot, jön belőle a vér, folyamatosan de továbbra is csak áll egy helyben ijedten. Őrök továbbra sem csinálnak kint semmit.
Amúgy meg szerintem lenne logika a dologban. Ha megölöm akkor nem kapom meg a befejezését az utolsó pályán például. De így marha gyengén lett megoldva...
-
-KP-
addikt
megpróbáltam megölni Taggartot a Detroit Convention Center pályán. De a csákó megölhetetlen. Mekkora vicc
Nem öli meg semmi. gondoltam poénból kipróbálom mi történik, ha megölöm. De nem lehet
-
-KP-
addikt
A Crossbow nekem nagyon tetszik. Mondjuk volt olyan, hogy egy általa megölt ellenfél lezuhant a francba és riadóztatott egy egész termet
szóval csak óvatosan vele, mert nagyon erős. Sniperből van egy hangtalan meg egy nem hangtalan. A nem hangtalan az fél automata, és nagyobbat sebez mint a másik. A hangtalant lövésenként újra kell tölteni.
Az a baj, hogy a lézer célzós, hangtompítós kispisztoly és combat rifle elég minden ellen.
Egyedül talán annál a résznél nem, mikor Malikot kellett megmenteni. -
-KP-
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #869 üzenetére
shotgunt sose próbáltam még. nem igazán tetszett az se. dx1-be az assault shotgun az nagyon jó volt, de ez nem jött be
-
-KP-
addikt
SPOILER!
Az első boss nevetséges. Ha nincs gránátod, akkor elég szívás. Fegyverrel nem ölöd le,lőheted a végtelenségig. Ő meg bezzeg kifiléz egy másodperc alatt.(legnehezebb fokozaton játszottam).
Ha van gránát akkor rohadt egyszerű. 2. végigjátszásnál nekem volt 2-3 frag, 2-3 emp és 2-3 gáz gránátom, ezzel egyből döglött.
Első végigjátszásnál nem volt. Nagyon szánalmasan van megcsinálva, ha az oldalsó termekbe bemegyünk, oda nem jön utánunk, és kint keresget össze vissza a középső teremben, meg saját magára dobálja a gránátjait ha az oldalsó termekben bebújsz a sarokba a ládákra. Itt volt még az a rész hogy hordókat dobáltam rá, de volt hogy a pofámba lőtte. Pár hordó elég rá.
Második bossnál még nem tartok a 2. végigjátszásomnál. De elsőre egyből megvolt. Az elején megpróbált közel jönni, kapott egyből egy adagot typhoon-ból. Ez egy rövid időre megbénította, addig lőttem pisztollyal a fejét. Utána jött a menekülős keresgélős rész, és a második adag typhoon után döglött is. Nem volt az egész egy perc se.
Harmadik boss ismét rohadt egyszerű volt. Ha van gránátvetőd akkor nagyon egyszerű. Előveszed, lövöd. Egy lövés szépen lebénítja, addig már lehet lőni a következőt. Pár gránát után egyből halt, gyakorlatilag 10másodperc alatt le van tudva a 3. boss. Haverom lézert vitt, nekem nem tetszik az a fegyver, de elmondása szerint át lehet lőni vele az üvegen is. Második végigjátszásomnál direkt nem fogok se gránátvetőt, se lézert vinni.
Non-lethal fegyvereket egyiknél sem próbáltam, mivel nem igazán törekedtem non-lethal végigjátszásra.
-
-KP-
addikt
válasz
Komplikato #815 üzenetére
Nagyon bugos ez a játék. Van hogy Combat Rifle-ből nem öl meg egy tár lőszer egy embert. Van hogy 6-7 nyak/fej lövés nem elég. Máskor elég egy.
Nekem olyan is volt, hogy mikor Sarifhoz kellett menni, nem volt ott az irodájában. Mutatta a game a locationt és ahol ülnie kellett volna nem volt ott senki. Nem tudtam elindítani a beszélgetést sem, ami ugyebár adná a következő küldetést. Szerencse, hogy viszonylag sűrűn mentek, mert a játékállás visszatöltése és a játék újraindítása sem segített, de egy korábbi állás igen.
Nekem olyan is volt, hogy nem akart lőni a fegyver, hiába nyomtam azt a nyamvadt gombot. Játékállás visszatöltése ismét segített
-
-KP-
addikt
válasz
Komplikato #806 üzenetére
16x AF 4x AA játszok és nem 20fps-t kapok. ha lejjebb vesz a grafikából meg a felbontásból bőven játszható lesz nála szerintem. Szerencsére ez nem az a játék, ahol a csili vili grafika adja a "játékélményt".
-
-KP-
addikt
válasz
X Factor #752 üzenetére
target system onnantól felesleges, hogy van lézer a fegyveren. egy tök átlagos pc-s játékos egérrel onnantól kezdve százával lövi a fejeseket. ha nem ész nélkül lősz vele, néhány golyóval megölsz majdnem bármit. felfejlesztve mondjuk ugyanez igaz a combat rifle-ra is, csak ahhoz nincs armor piercing.
ahhoz hogy jó legyen a target system és megszórd az ellenséget, sokáig ki kell bújni fedezék mögül, legnehezebb fokozaton ez pedig nem tanácsos
két pillanat alatt kifiléznek ha túl sokat virgonckodsz
amúgy a kedvenc fegyverem a crossbow.
-
-KP-
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #749 üzenetére
Hogy mit tud a pisztoly? Van hozzá armor piercing fejlesztés. Jóval nagyobbat sebez mint a Combat Rifle. Szerintem az egyik legjobb fegyver, főleg ha van hozzá armor piercing, silencer és laser sight, reload time, damage upgrade, clip size fejlesztés. Lőszer is van hozzá bőven és nem kerül sokba sem.
-
-KP-
addikt
Meg tudja nekem valaki mondani, merre találom Michelle Walthers-t? Forgotten Acquaintances mellékküldetést csinálom, ott állok a háza előtt és egyszerűen nem látom hol lehetne bemenni, mert egyik bejáraton sem lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest