- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
válasz
fxgladiatus #1297 üzenetére
Nem csak a képfeltöltés van a világon.
Imageshack.us, noob.hu
És jobb is, hogy nincs képfeltötlés. Szemétre való.
Egyébként meg a steam alapból tud screenshot-ot csinálni. F12 alapbeállításban.
-
polonic
félisten
válasz
proci985 #1243 üzenetére
Igen, tényleg nyereséges, ahogy Ollie is írta.
Úgy említették meg a Deus Ex-et, hogy szeretnének következő játékot csinálni belőle.
Nem tudom, ezt hogy gondolják. De majd kitalálnak valamit.
Én nem ismerem az előző Deus Ex-eket. Akkor még fiatal voltam, nem érdekeltek az ilyen zseniális játékok, angol tudásom sem volt.
Útólag viszont lehet, hogy végigjátszom mind a kettőt. Legalább az időrend stimmelni fog. -
polonic
félisten
A harmadikra van egy hatásos módszer, ha pacifista és non lethal módban játsza az ember. Ugye ekkor nem úgy tápolja magát, hogy olyan könnyű lenne a bossok ellen.
A cloakot be kell kapcsolni, oda kell állni elé és sorozni kell a heavy machine gunnal. Azt találni ott is, ahol harcolni kell vele.A negyedik meg tényleg nagyon könnyű volt, szerintem is.
-
-
polonic
félisten
Megvan már nektek a dlc?
Korai lenne még kérdezni egy küldetésről valamit? -
polonic
félisten
Beszereztem a Missing Link-et.
Olyan hülyén van megoldva. Külön játékként jelenik meg a listában, külön achievementekkel.
Ez roppant zavaró nekem. -
polonic
félisten
Október 18-án jön a Missing Link DLC 11 €-s áron.
Ki fogja beújítani?
Én valószínűleg igen. Hátha lesz elővásárlási akció. -
polonic
félisten
válasz
proci985 #1177 üzenetére
SPOILER
Na akkor erre majd jobban odafigyelek. Ez most egyáltalán nem rémlik, amit leírtál. Persze lehet, hogy szólt nekem Pritchard, de egyáltalán nem figyelhettem rá akkor, hogy mit mond.
Nem kell kifejteni, köszi. Egyedül szeretném megtudni, hogy mi ez, amiről írtál. Nagyon is kiváncsivá tettél. Így, hogy már megvan a bossok ellen a jónak tűnő módszer, hamarosan végigjátszom másodjára is.
Erről a Malikos részről pedig tudtam, hogy meg lehet menteni. Csak akkor nem foglalkoztam vele.
Legalább most már a taktika is megvan, köszi. -
polonic
félisten
válasz
proci985 #1171 üzenetére
SPOILER
Arra gondolsz, amikor az elején Sarif-ból ki kell szedni, hogy miért csinált egy backdoort a rendszerben? Mert az nekem sikerült. Akkor ezt a Pritchardos dolgot hol bambulhattam be? El kellett volna menni valahova?
Ezt a másik dolgot is leírhatod, mire gondolsz. Kiváncsi vagyok.
-
polonic
félisten
Végre sikerült megcsinálni.
Utólag belegondolva nem is volt nehéz.
SPOILER
Csak mivel a chip bezavart mindent és a Q betűs kiütés sem működött, ezért azt gondoltam, hogy semmi augmentáció nem működik. Bizony tévedtem. Az F gombokkal kapcsolható dolgok mind működnek. Feltöltöttem az energiacellákat, bekapcsoltam a cloakot, odaálltam elé és soroztam heavy rifle-lal.
-
-
polonic
félisten
Egyszerűen nem tudom kinyírni Namirt.
Feladom lassan, letörlöm a francba ezt az átkozott játékot.Beleeresztek 1000 lézertöltetet, de nem döglik meg. Utána még heavy rifle-lel is lövöm, attól sem. Két adagot lő a vackából és attól meg is fekszik Jensen.
Annyira ellentétes maga a játék és a bossfightok, nagyon jó és nagyon szar értelemben.
-
polonic
félisten
válasz
#65675776 #1129 üzenetére
Abszolút így van.
Legalább a Missing Link DLC-ben már minden részt az Eidos Montreal csinál.
Most én is úgy vagyok vele, hogy emiatt nem játszom újra, csak vigyem végig egyszer. Pedig terminátorként csináltam volna másodjára vagy vegyes módszerrel, amiben minden van, lopakodás, ölés is. De hát így. . .
-
polonic
félisten
válasz
proci985 #1132 üzenetére
"továbbra is fenntartom, hogy a human revolutiont NEM szabad elsőre pacifista módon tolni"
Sikerült jól kiválasztanom ezt a módot. Ebből adódóan nem úgy tápoltam fel Jensent gyilkolóeszközökkel, hogy a boss-oknál könnyű dolgom legyen.
Aztán azt a chipet is kicseréltettem. Igazán jó döntéseket hoztam.
SPOILER
Pritchard javasolta, hogy cseréltessem ki. Kiváncsi leszek, hogy kiderül-e valami ezzel kapcsolatban. Arra gondolok, hogy tudatosan emiatt javasolta-e a cserét. Vagy csak jószándékból.
-
polonic
félisten
válasz
polonic #1127 üzenetére
SPOILER
De bamba voltam, meg sem néztem a videót a bossfight előtt. És így már tudom is, hogy miért zavarja valami az augmentációkat. Az a rohadt chip, amit kicseréltettem a LIMB klinikán, amikor másodjára jártam Shangaiban. Sejtettem, hogy nem kéne, de mégis okét mondtam.
-
polonic
félisten
Egyszerűen nem megy. Egyet lő és megfekszem. Nem tudom, milyen fegyvere van.
Miért kellettek ilyen barom bossfight-ok ebbe a játékba. . .
Ez az egy dolog a negatívum benne, de az nagy.A végén még az lesz, hogy itt hagyom a francba, végig sem játszom. Újrajátszás sem lesz emiatt. Rettentőten irritálnak az ilyen hülyeségek egy játékban.
-
polonic
félisten
SPOILER
Igen, így van, a harmadik boss.
Ez a boss ez nagyon kemény. Azt sem tudom, mit kéne vele csinálni. Nem tudom, honnan lő. Teljesen tanácstalan vagyok.
SPOILER vége
Így most belegondolva, pusztán a történeti szál nem olyan nagyon hosszú. Ha valaki csak végigszalad rajta, akkor gyorsan lehet vele végezni. De mondjuk ennek meg nincs értelme.
-
-
polonic
félisten
SPOILER
Másodjára vagyok Shanghai-ban és van egy melléküldetés, amivel baj van. Egy orvos adta, amikor bementem a Limb Clinic-re. Konkrétan erről van szó. Elolvastam a pocket secretary-t, de nem vált át a feladat készre. Ugyanúgy marad, ahogy az első képen látszik. Így ezt a küldetést nem tudom tovább folytatni. Mi lehet a hiba?
-
polonic
félisten
Most vagyok másodjára Shanghai-ban. Ha most megveszem a dlc-ket, akkor a bónuszküldetés vagy akár a fegyverek most is elérhető lesz?
Vagy csak új játék alkalmával? -
polonic
félisten
Kimúlt ez a boss is. Köszi a segítséget.
Most vagyok másodjára Detriotban. Itt hány mellékküldetés van? Én 1-gyel találkoztam az utam során.
-
polonic
félisten
SPOILER
A második boss-t, hogy ajánlott kinyírni?
Lövöm azt az energiaellátó vackokat. De ha szétlövöm az engem is megráz. Nincs sajnos elektromosság ellen végő augmentáció.Tudom, azt írtátok, hogy könnyű ez. De még csak egyszer próbáltam.
-
polonic
félisten
Shanghaiban hány mellékküldetés van? Én kettővel találkoztam.
SPOILER
Egyik a Hive-ban volt a másik meg Malik küldetése.
És ez a dlc-s bónuszküldetés hol is van pontosan? Még Shanghaiban? Mert most mentem Montrealba.
-
polonic
félisten
DLC-k érkeztek.
-
polonic
félisten
Szereztem egy xbox kontrollert.
Indítottam a játékot és láttam, hogy teljesen ahhoz szabottan néz ki az irányítás.
Megijedtem, hogy akkor billentyűzettel hogy lehet irányítani. Azt hittem, mindig ki kell majd húzogatni. De nem!
Ez is egy pirospont a készítőknek!
Ha a bill-egér kombóval irányítjuk, akkor ahhoz vált át automatikus az irányítás, a gombok kijelzése is és a kontroller pedig úgymond pihen, még a rezgés sem lesz rajta. Ha meg a kontrollerhez nyúlunk, akkor az lesz elsődleges, gombok kijelzése is ahhoz igazodik, rezgés is bekapcsol. És mindez játék közben is végbemegy automatikusan. -
polonic
félisten
válasz
whitezo88 #1062 üzenetére
Spoiler
Nem kell ott kódot keresni. De van pár helyen pocket secretary. Inkább hekkelj mindent, amit tudsz. Legalább xp-t is kapsz érte.
Spoiler vége
----------------
Arra jöttem rá, hogy nem szabad nekem leülni a játékkal játszani. Este 7-kor kezdtem el és fél 2-ig játszottam vele, csak egy fél órás szünet volt közben.
Ez már durva.
Nem volt még ilyen egy játék esetében sem. -
polonic
félisten
SPOILER
Komolyan. Hogy a francba kell Barrettet kinyírni? Mivel nem a gyilkolászós módra mentem rá, így semmi hatásos csúzli nincs nálam, csak egy pisztoly. Van mág pár emp és sokkoló gránát.
Esetleg a robbanó hordókkal szórakozzak? -
polonic
félisten
Jó ezeket tudni. Köszi!
Az első 4 közül semmi nem valósult meg eddig.
Az utolsónál gondolkoznom kell. Elrontott hackelés volt, de akkor betöltöttem a mentést. Azt nem tudom, hogy minden elrontott hackelésnél visszatöltöttem-e. Lehet, hogy buktam akkor ezt. Már csak a végén derül ki.(#1033) SteeWe
A 'ctrl' a séta, a 'c' meg a guggolás. Ez eszembe sem jutott, hogy guggolva is lehet lassabban haladni, ha megnyomom a 'ctrl'-t.
-
polonic
félisten
válasz
proci985 #1026 üzenetére
SPOILER
Egyszerűen beengedett. Azt mondta, hogy menjek. Nem akart lelőni.
Ezután szabadon kolbászolhattam a rendőrségen.--------
Viszont lenne egy kérdésem.
A hetedik küldetésnél tartok. Le kell kapcsolni egy antennát a Direlict Row-ban.
Első végigjátszásra non-lethal módban szeretném úgy, hogy ne is legyen riadó. Eddig ez rendben van. Idáig ez ment is. Na de innentől hogyan tovább úgy, hogy ne legyen riadó?SPOILER VÉGE
-
polonic
félisten
Úgy néz ki, hogy jó lett a gépem. Így bele is vetettem magam a deus ex-be.
Csak most realizálódott, hogy többet jászottam vele, hogy milyen zseniális játék. Egyszerűen fantasztikus! Az év játéka, ha nem a legjobb játék, amivel valaha is játszottam.
3 körül kezdtem neki, ezidáig egyfolytában játszottam. De most sem azért hagytam abba, mert untam, hanem mert már 'kifolyt' a szemem.Fejlesztettem a social enhancer augmentációt. Megjelent jobb oldalon egy kis kijelző. Mikor is és hogy kell használni? Tudom, bamba vagyok, hogy nem néztem meg.
-
polonic
félisten
Nektek kíírja a steam az összes achievementet?
Most néztem meg és nekem a 49 helyett csak 25 achievementet ír ki. -
polonic
félisten
A missing link dlc 5 órás lesz.
Ez kellemes. -
polonic
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #926 üzenetére
Nekem más milyen volt, elvileg akkor is frissített.
Nem tudom, miért van ez így.Előbb meg rosszul írtam. Nem játék közben kéne frissíteni.
-
polonic
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #923 üzenetére
Mi a jelenség? Az, mint nekem a mentésekkel kapcsolatban?
Pedig nem frissítés közben kéne. Kilépés után vagy steam újraindítás után.
-
polonic
félisten
Egyelőre csak 6 órát tudtam vele játszani, második pályánál tartottam. Nem vittem még végig. Így minden kis dolog az végülis.
Nem is olvasom az összes kommentet, főleg azokét, akik már a megjelenés óta jelen vannak a topikban, csak benézek és egyet-kettőt átfutok.
A tiédbe beleszaladtam.
Semmi gond egyébként. -
polonic
félisten
Most töltődik a laposra a játék.
Nagyon kiváncsi vagyok, hogy fog futni.
Na meg, hogy tudom-e folytatni onnan, ahol az asztalin abbahagytam. -
polonic
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #810 üzenetére
Ez a HD 2600 nem gddr3-as, hanem mezei ddr2, 800 mhz-es, 12,4 GB/sec.
-
polonic
félisten
Köszi, hogy belinkelted.
Ezt észre sem vettem abban a topikban.
Lehet, akkor mégis kipróbálom.
Bár, ha nagyon alapra kell levenni a látványt, akkor azért húzni fogom szám. Tudjátok hogy van ez, amit megszokott az ember, azt nem nagyon akarja feladni.Annak ellenére, hogy itt egyáltalán nem a grafikáról szól a játék.
(#793) TESCO-Zsömle
Köszi, ennek is utánanézek. Ez is 12-es helyre szerelhető.
Bár nem tudom, minek gondolkozok ilyeneken, amikor félhalott a gépem. -
polonic
félisten
válasz
proci985 #791 üzenetére
Köszi!
Ez akkor hatalmas öröm nekem.
Meg sem próbálom akkor feltelepíteni már a steamet sem.Te voltál még a léghűtős topikban, aki ajánlott nekem egy thermalright 14 centis ventit, ami 12 centis helyre szerelhető? Olyan, amit alig lehet kapni, ritkaság. És azt írtad róla, hogy jelenleg a legjobb. Ha igen, akkor pü
-
polonic
félisten
Szerintetek egy laptopon hogy futna a játék?
Specifikációk: core 2 duo 2 Ghz, 2 giga 667 mhz-es ram, radeon hd2600 512 mb ddr2 ram.
Ugyanis az asztali gépem, úgy tűnik, hogy bedöglött. És nem tudom folytatni a játékot, még mindig csak 6 óra van benne.
A másik kérdés, hogy ha a laptopra feltelepíteném a játékot, akkor ott onnan folytathatnám, ahol abbahagytam, köszönhetően a steam cloudnak? -
polonic
félisten
Most olvastam a DLC-ről:
"A történet egy pontján Adam három napra eltűnik a térképről. Hogy mi történt vele ezalatt, kiderül az októberben érkező The Missing Link című DLC-ből."
-
polonic
félisten
-
polonic
félisten
válasz
czundermák #737 üzenetére
Ez érdekes mondatt lett.
Jól van, akkor tehát kolbászolhatok a kedvem szerint.Most a nyakamba kaptam 4 küldetést, ebből 2 főküldetés. Itt számít a sorrend? Előfordulhat az, ha megcsinálok valamit, akkot utána nem lesz már ott valamelyik?
Új még nekem ez a Deus Ex világ. Meg a játékkal is akadtak problémák. A steam szerinti 6 óra alatt csak az első küldetést vittem végig. Most vagyok másodjára a Sarif épületben. Itt bementem minden lezárt irodába, amibe be tudtam a 2-es szintű hackeléssel.
-
polonic
félisten
Mennyire számít az, hogy mennyit időzöm a főküldetések előtt?
Mert plSPOILER
az első küldetésnél is számít, hogy mikor megyek a helikopterhez.
Ilyen lesz a többi küldetés is?
-
polonic
félisten
válasz
tisztaszesz #710 üzenetére
Nézz szét a deus ex fórumán, a technikai részben. Hátha írnak ugyanilyen vagy hasonló gondokról
[link] -
polonic
félisten
válasz
tisztaszesz #708 üzenetére
A géped több, mint elég a játéknak.
Minden driver a legfrissebb, nem csak a vga? -
polonic
félisten
válasz
proci985 #680 üzenetére
Szerintem a hackelésre nem árt rágyúrni.
--------
Néztétek már azt a weboldalt, amit alul a játék menüje ír ki?
http://13311tower.com/ -
polonic
félisten
Ez a kéz ez mi?
Az első Deus Ex-ben volt? -
polonic
félisten
válasz
czundermák #606 üzenetére
Ez elég nagy fail lenne.
Más játéknál nincs ilyen, hogy csak úgy bezáródik minden és csókolom. Kilépés után vagy steam restart után updatelődik.
Most így elveszett 1 órányi játékom. Ez így bullshit.
-
polonic
félisten
De felidegesített a játék.
Eddig minden rendben volt vele.
Aztán az első küldetés végén elkezdte kiírogatni, hogy nem tud menteni. Pedig előtte mentett rendesen.
A másik dolog meg, hogy amikor töltődne be a következő rész, akkor a játék kilépett, mintha alt+f4-gyel csináltam volna és emellég még a steam is bezárult.Hát ez mi a franc?
Ilyet én még nem láttam. . .
-
polonic
félisten
-
polonic
félisten
Én is elkezdtem a játékot végre.
Nem sokat játszottam még vele, másfél órát. És addig sem csináltam semmit, csak bóklásztam.
Úgyhogy még nem nagyon bontakozott ki a játék. De nagyon összetettnek és jónak tűnik. -
polonic
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #475 üzenetére
Ez már más kérdés.
(#477) kovsol
Utólag okos az ember.
-
polonic
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #473 üzenetére
Csak, gondolom, az ár is számít neki.
-
polonic
félisten
válasz
Komplikato #102 üzenetére
Az acc-hoz hozzáadódott a játék? Ha igen, akkor el tudod indítani az előtöltést.
-
polonic
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #99 üzenetére
Igen, így van. Meg a gaming evolved logo nem a brutális gépigény védjegye.
Pont ma jelent meg a CAP, ha erre gondoltál.
Valószínű APU-n is jól fog menni, ahogy te is látod.
Az ION-on viszont már tényleg kevés lesz neki.-------
A steam szerint 1 nap, 9 óra múlva elérhető lesz a játék. Az azt jelenti, hogy péntek hajnalban 1 órakor.
-
polonic
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #96 üzenetére
A CFX már nem azt jelenti, hogy 3 vagy 4 kártya.
Az összes crossfire konfiguráció gyűjtőneve, 2 kártyás rendszer is az.Azt láttam én is. De ebből még nem tudom a választ.
Remélem majd látja a kérdésem és beírja.
-
polonic
félisten
Egyébként hogy van ez a dobozos játék esetében?
Ha én beírom a kódot és feltelepítem lemezről, akkor sem enged játszani péntekig? Ilyenkor dekódoltan települ a játék vagy egyáltalán nem is települ?(#94) Fred23
Nem biztos, hogy elég lesz. Nem is a frekvencia miatt. Ezek a brazos apu-k alacsonyabb teljesítményű procik, fogyasztásra kihegyezve.
-
polonic
félisten
CatalystMaker írta a twitterén:
"deus ex3 plays great on my 5770 cfx!!Everything on normal at 1920x1080 with aa and its smooth as butter at 60fps"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest