- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
( V )
veterán
válasz
Komplikato #954 üzenetére
bizony, ez lehetne a 11.ik parancsolat
a SmartDokit én is csak azért tettem fel mert a VGA feszét mással nem tudom emelni és kellett a hangoláshoz, de a GamerOSD-t tutira nem akartam. ezen kívül csak az ASRock XFast USB és az XFast LAN van fent mert azok tényleg hasznosak!
-
( V )
veterán
UPDATE - egy külhoni fórumon olvastam hogy utána kell nézni fent van-e a gépen az ASUS GamerOSD-je és szépen le kell törölni(uninstallni) és utána ez esetek többségében orvosolja az atkdx11disp.dll által okozott appcrasheket - nálam is fent volt (gondolom a SmartDoki mellé ment fel sutyiba - én sose használtam) és miután leszedtem megszűnt a megszokott pontokon az appcrash
... most már csak a mikró és makró laggokat kellene orvosolni, úgy látom a tegnapi steames update elég sok bugot orvosolt!
-
( V )
veterán
elhiszem és én is értetlenül állok az eset előtt, mert elvileg semmi nem feltételezi ezt a helyenkénti atkdx11disp.dll által okozott appcrash dolgot, de jó lenne tudni mi a ludas, mert már újratelepítettem mindent (játék, driver, kieg. szoftver) de még mindig előjön az adott helyeken!
@daa-raa #946
szvsz gusztus dolga, nekem másfél-két méterről a plazmán ugyanolyannak tűnik majd minden játék (játékélvezet) a kontrollerrel meg semmi bajom, sok játékot (pl AC széria összes) játszom PC-n is kontrollerrel úgyhogy nem érzek hiányt semmiben, de elismerem hogy (egyenlőre) a PC-n mindig is szebb lesz az adott játék a konzolhoz képest!
-
-
( V )
veterán
amúgy érdekes hogy csak bizonyos helyeken appcrashel a játék (pl legeleje sarif industries főnök liftjéből kiszállva), de előtte / utána nem, csak ha visszamegyek arra a pontra...
az is érdekes hogy akárhány 'verify integrity game chase'-t nyomok a steam alatt mindig leszed olyan 4-12MB méretig valamit, de persze nem orvosolódik a probléma. a steam lenne a ludas?
-
( V )
veterán
hát ekkora sz*rt régen pipáltam már, tulajdonképpen minek szponzorál/fejlesztet egy játékot az AMD ha utána képtelen rendes drivert adni hozzá? vagy az Eidos-nál ennyire nyomik a programozók? nem hinném... bug hátán bug appcrashtól appcrashig szenved az ember megfejelve egy két idióta steam frissítéssel (játék közben). borzalmasan csalódtam - élvezhetetlen így a játék. még szerencse hogy DX9re csavarva még eldöcög a játék de akkor meg minek játsszon az ember PC-n hisz arra tökéletesen megfelel a konzol...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Nintendo 3DS és DS topic
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Drón topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest