- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
válasz
FoxiestFox #1812 üzenetére
A fiamnak sem. Rám csak most került sor.
Tényleg másnál is volt, utána néztem természetesen. Vagy csak valóban én voltam az Ultra-hardcore játékmenet tesztalanya.
-
Hunork
veterán
Plusz info:
Mentés, Quicksave MINDIG!!!
Belefutottam bba, amibe sokan, legalábbis a világháló szerint. Highland után jött Sanghaj küldetés, és NEM volt célkereszt, radar, eszköztár, semmi. Gondolkoztam, hogy így folytatom, az az igazán hardcore ebben a játékban.De inkább vissza, másfél óra alatt megcsináltam előző pálya felét, mert csak ott volt mentésem. Most már szinte ötpercenként F5.
(mondjuk elég gáz, hogy egy Steam játék ezt produkálja, lefogadom, hogy a megtört nem...) -
Hunork
veterán
Hali!
Én csak most estem neki, nagyon király, anno az első rész volt az én személyes kedvencem, pedig FPS párti vagyok
Viszont egy kérdésem lenne: ha egy fejezetet megcsináltam, azaz helyszínt, akkor bejárhatom újra? Mert most a Highland parkban vagyok, minden kész, de még keresgélni szeretnék. El is jutok a nagy raktárig, ahol fent rámpák vannak, és lefelé kell menni a lifthez, viszont a lift nem jön, pedig az nagyon kéne. Sőt, a létrákra sem tudok felmászni. Ez most bug vagy normális?
A játék Steam-es, és a Director's Cut verzió.
Köszönöm előre is a segítséget! -
Hunork
veterán
Szia!
Köszönöm, jobb lett a helyzet!
Bár ettől még a Vsync-re pipa vagyok, minden játéknál be van kapcsolva...
Az első rész nekem az egyik best game!Nem is tudom, hányszor vittem végig, és ilyenkor látszik, hogy nem minden a grafika meg fizika...az élmény, a hangulat sokkal fontosabb!
Már nézte, készül majd ehhez is honosítás, ebből az következik, hogy kétszer biztos végig fogom tolni! -
Hunork
veterán
Üdv mindenkinek!
Ma végre feltelepült akciósan a gamma!
Viszont egy apró, de zavaró nyűgöm lenne:
Adatlapomon ott a gépem, minden rendben vele, a BF3 is szépen megy kikapcsolt AA-val, minden más High beállítással, 1920x1080 felbontáson.Itt viszont az a furcsa helyzet van, hogy a Vsync bekapcsolásakor iszonyatosan beszaggat járás közben a játék, holott közben az Afterburner végig 60 átlag fps-t ír ki folyamatosan. Ha kikapcsolom a Vsync-et, akkor sokkal jobb a helyzet. Dx11 be és ki, nem számít, ugyanígy a felbontás módosítása sem. Egyedül az árnyékot hagytam Normal-on, mert ebben a játékban kell.
Valakinek van ötlet, hogy lehet finomítani a dolgon, vagy mi okozza?
Ennyire durva lenne a Vsync be/kikapcsolása? Más játékban ezt még nem tapasztaltam.Most így néz ki:
1920x1080
DX11
NO AA
4x Anisotropic Filtering
Shadow Normal
SSAO Off
DOF Normal
Post processing ON
Testellation ON
Vsync OFF
Triple Buffering DisabledElőre is köszönöm a véleményeket, segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Gitáros topic
- Futás, futópályák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest