Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
Szerintem, tévedés jogát fenntartva, a HDR-t leszámítva ennél RONDÁBB volt a DX10 változat nálam maximumra állítva. Ez meg ugye DX9-es(!) tuningja, ami nem piskóta. Nyilván aki DX11-ben tolja max. részletességgel meg teszelálva (mint most már én is), azt nem fogja izgatni a videó. De mondom lehet tévedek és DX9-ben is ilyen vagy jobb az eredeti ... ráadásul ez még ugye egy eléggé kezdeti változat.
-
-KP-
addikt
A Crossbow nekem nagyon tetszik. Mondjuk volt olyan, hogy egy általa megölt ellenfél lezuhant a francba és riadóztatott egy egész termet
szóval csak óvatosan vele, mert nagyon erős. Sniperből van egy hangtalan meg egy nem hangtalan. A nem hangtalan az fél automata, és nagyobbat sebez mint a másik. A hangtalant lövésenként újra kell tölteni.
Az a baj, hogy a lézer célzós, hangtompítós kispisztoly és combat rifle elég minden ellen.
Egyedül talán annál a résznél nem, mikor Malikot kellett megmenteni. -
proci985
MODERÁTOR
SPOILER:
give me deus exben, nonlethalon is meg lehet csinálni malikot. kell hozzá peps, sokkoló, meg esetleg kábítópuska, ja meg egyetlen egy szem emp/frag gránát (bár robotot is elvileg be lehet sokkolni). és jó sok energia, hogy ne lőjjenek ki (cloaknak aktívnak kell lennie).
első két célpont a két harvester, őket leviszi a peps. jól célozva a közelben lévőket is. mire ez megtörténik, ledobják a robotot, arra emp. utánna célpontok a katonák gépfegyverrel, őket vagy sokkolóval, vagy kábítóval lehet kiszedni. utolsó két célpont a mesterlövész, a gépre ők jelentik a legkisebb veszélyt.
namost, keménynek tűnik, de az első augmented bosshoz képest könnyű délutáni séta volt, negyedikre össze is jött -és harmadiknál jötem rá, hogy cloack+peps kéne-. elvileg kábítógránát is segít, azom nem volt épp.
-
TESCO-Zsömle
titán
Pontosan.
Én most a felfedezések miatt szinte minden fegyverest altatok és rengeteget mászkálok. Már ismerem az összes elkerülőutat, és mondhatom, nagyon kézenfekvő mind.
A 'Foxi' achi-t csak úgy lehet abszolválni, ha kerüli az ember a konfrontációt. Másodjára ez lesz a cél.
Mellékküldetések off.
Harmadjára meg hentelek...
-
FehérHolló
veterán
Nekem az első volt nehéz, de ez valószínűleg attól függ, hogy az ember milyen fegyvereket vitt magával és milyen augra pakolt.
Barett szétlőtte majdnem a vasvázig a vasbeton oszlopokat, utána már nem nyújtottak fedezéket.daa-raa: Én az XP-ért hekkelek. Egész jó summa jön össze. Sok kicsi sokra megy.
-
Xaels
félisten
Nem tudom, de a Shadowrun világban is lenne potenciál, ha nem cseszik el mint a legutolsó próbálkozás. A cyber beültetések és az ősi mágia vegyítése baromira izgalmas lehetne jó tálalásban.
Bp.-esn nem tudtok rendes boltot ahol esetleg lehetne beszerezni Deus Ex-es pólót vagy valamit? A hivatalos oldalon van, de elég drága alapból és arra még rájön a szállítás is.
-
TESCO-Zsömle
titán
De.
És az is 'AAA Title'-ként van vezetve, valamint a játék menete és felépítése sorban hasonlít a Deus Ex-ére, (FPS-RPG) csak párszáz évvel a múltban játszódik.
Az már keményebb dió lesz, mert míg a Deus Ex a maga nemében egydülálló, modhatni hiánypótló játék, középkori akció-RPG-bűl van doszt... Lásd: Dragon Age, Assassin's Creed, Witcher...
-
czundermák
aktív tag
Ez a rész megintcsak olyan mint az első, 10 év után még mindig előveszem, hiába vittem végig vagy 20x, egyszerűen akkora alkotások, hogy baromira nem tud érdekelni a grafikája még az első résznek sem.
Human Revolution gyanítom hasonló sorsra jut, mint az elődje.Jut eszembe, ha a második rész hud-ja normális lett volna, azt is többször elővenném, de azért 2 végigjátszást kibírt.
-
proci985
MODERÁTOR
ó, bioshock2nél azért szebb, a metro2033 meg kb hasonlóan fut hasonlóan szépen. crysisnek emlékeim szerint szebbek voltak a textúrái, de kevésbé volt shaderintenzív. persze, van szebb, de anno a deus ex se volt a maga korának legszebb darabja... leszámítva persze a kilátást a szabadságszobor tetejéről, az epik volt.
optimalizációra meg.... valszeg ki lett adva, hogy 5570 ddr5 még bírja el
.
minősége viszont remek eddig. első deus ex szerintem utóbbi 20év legjobb fpse volt. bár valszeg nem üt akkorát, hiszem a deus ex a maga módján forradalmi volt, itt meg már az út járt.
-
proci985
MODERÁTOR
ó, 3870el AA ki, SSAO ki, filter trilinearre, felbontás le 720pre, és kb éppen megvan a 30fps (de felülről és eddig stabilan, szóval nem kell tovább butítani). ellenben szerintem szép, illetve ez a kártya kb ennyit tud.
viszont első két óra alapján nagyon bejön. fílingre tiszta első kettő.
grafikával kapcsolatban meg csak annyi, hogy eddig nagyon részletes a megvalósítás: a résztletes textúrák egy dolog, de a részletes enviroment szerintem egy textúraszint fölött már lényegesebb.
-
-
janos666
nagyúr
nV-nél van 3D Vision: külön nVidiás, vagy a TV saját szemcsije és az nV stereo drivere
AMD-nél van ez a HD3D, aminek szerintem nincs külön brandelt szemüvege, csak amit a TV-hez vagy monitorhoz adnak és valamilyen külső stereo driver, vagy elméletileg ilyen esetben az AMD saját drivere.
A HD3D marketingoldalon van kiemelve a DE-HR, mint támogatott játék.Mondjuk eddig az összes HD3D támogatott játékhoz (amit néztem) kellett a Tridef3D vagy iZ2D program is (nem is volt külön 3D opció a menükben), csak itt biztató volt hogy van ilyen opció, így talán maga a játékmotor gondoskodik a megfelelő képmód és stereo renderelés beállításairól.
Ha iZ3D-t vagy Tridef3D-t használnék, akkor nem is lenne mit beállítani abban a 3D menüben.
-
janos666
nagyúr
Igen, Crysis-ban nV-re volt írva, csak épp ez kifejezetten AMD HD3D cím, ezért is akartam rákukkantani hogy fest szemüveggel.
Lehet, hogy csak a tényleg hivatalos listán is szereplő TV-kkel aktiválható? Mert a 2011-es gyártmányú plazmám szerintem még a mai napig lusták voltak felvenni arra a hivatalos listára.
De ez csak homályos tipp, mert HDMI 1.4-en megy a filmlejátszás, ilyenkor HDMI szabvány szerint tudja deketektálni a VGA és a software, hogy tudja-e a TV a kért 3D formátumot (DVI csatival összekötve őket nem is érhető el a rendes 3D funkció PowerDVD-ben, így igen...), szóval "white list" helyett használhatnák a szabványos detektálást, vagy akkor illene naprakészen karban tartani azt a listát.
-
TESCO-Zsömle
titán
Megsúgom neked, a sima Hack-re is pattannak a biztonságiak, ha meglátnak.
sz: Nem minden küldetést "ajánl föl". Legjobb példa a ribancok közé beépített rendőrcsaj. Ha nem mész oda beszélni vele, sosem kapod meg a küldetést...
Deus Ex Wiki - Nagyon nehéz volt megtalálni, csak be kellett írni a Google-ba, hogy "Deus Ex Wiki".
-
Mukorka
addikt
Na szép. Megnéztem a lapot és ott találtam hogy van ez a Tong's Rescue küldetés amit Hengshában kellett volna felajánlania valakinek. Erről lemaradtam mivel már túlmentem. Na nem baj majd bepótolom következő végigjátszáskor.
Van erről már valami Enciklopédia hogy hol milyen küldetések vannak? Witcher 2-höz kapott kézikönyvemben le volt írva minden részhez hogy milyen küldik vannak és igaz én csak utólag néztem meg de másodszorra már nem hagytam ki egyet sem . Szóval egy ilyen jó lenne mert elsőre természetes hogy elnézek pár dolgot de másodjára már nem bíznám a véletlenre főleg hogy akkor kevésbé olvasgatnék úgy mint most hanem pörgetném a küldetéseket
-
TESCO-Zsömle
titán
És ha megnézed pl az ablak középső oszlopát látod, hogy az MLAA nem szereti a vízszinteshez és függőlegeshez közeli éleket.
Nálad is az FXAA ad jobb képet és nálam is. Nekem vSync ON, de nekem csak egy szénné hajtott 6950-esem van. Mint írtam 1536 shader, 950MHz és 5,5GHz.
sz: Én nem öltem mióta gépesítettek, bár még nagyon az elején járok.
-
-
Xaels
félisten
Bele tellett egy kis időbe, de megtaláltam az alternatív bejáratot. Mondanom sem kell, hogy onnantól kezdve lopakodni kell az épületben különben elég sokan vesznek célba. Már az egyik mellék küldit leadtam onnan de a főszál még mindig nincs meg. Nem könnyű, nagyon nem. Rég szívtam ennyire játékkal, de ezt most kifejezetten élvezem.
-
TESCO-Zsömle
titán
-
BeLucZ
addikt
6870 CF 80-140 fpsre képes dx11 1080p fullon? az derék és a látványról mit tudnál mondani ?
és akkor még nincs is optimalizált driver, az fasza, GTX 580ason kiváncsi leszek hogy repked, 70-120 fps remélem meglesz
processzort mennyire használja? rendesen használja a 4 magot? jo a cpu optim?
-
TESCO-Zsömle
titán
-
Xaels
félisten
Tényleg szépen megy, pedig DX11-ben van és Tessalation is be van kapcsolva. A VGA nem pörög úgy mint Heroes6 demo alatt pedig a látvány káprázatos
Na igen én is azon kezdtem, de sikerült többször is meghalni már az elején mert nem gondoltam, hogy ennyire ügyesek az NPC-k és ennyire könnyen halunk. Elszoktam tőle, de egy cseppet sem zavar.
Az Inventory kezelést én is kikapcsoltam, de egyelőre rá kell állni a játékmenetre így hagytam a világító körvonalakat. Majd második kijátszásra kikapcsolom
-
Pala
veterán
Tudom, ez az én bogaram, de nekem nem esik nehezemre együtt élni vele.
Minimalista lévén a lehető legkevesebb "szemetet" akarom a vinyómon látni. Kicsit (nagyon!?
) konzervatív vagyok ebben a témában, szeretem a végtelenül egyszerű, célszerű dolgokat. tíz éve ha feltelepítettem egy játékot, akkor maximum egy legfrissebb DirectX kellett mellé és csókolom. Most meg? Dx, Visual C++ anyámkínja, PhysX (adott esetben), .NET, ilyen keretprogi, olyan keretprogi, aktiválj, regisztrálj ide, regisztrálj oda...a játékokat dlc-kre szabdalják... borzalom. Küzdeni ellene persze nem tudok (és nincs is értelme), de amit és amíg lehet, kiiktatok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- PlayStation 4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kinek milyen a desktopja?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Díszdobozos QHD+ 2,8K 14" Lenovo Ultrabook eladó!
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest