- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
válasz
whitezo88 #1075 üzenetére
Ezzel tökéletesen egyetértek, bár a Mass Effectben szerintem inkább a kék a domináns. A két játéknak nem sok köze van egymáshoz. Más történet, más minden, de mégis. mintha ugyanabban a világban játszanál, csak más karakterekkel.
Mondjuk ez nem baj, mivel imádom a Mass Effectet.
-
KubanitoS
veterán
válasz
polonic #1072 üzenetére
Ilyen apróságokból látszódik melyek a minőségi játékok.
Nekem egyedül a "narancsos" grafika monoton egy kicsit, valamint az nem tetszik, hogy nagyon sok számítógépet lehet meghekkelni. Annyi van belőlük, hogy az e-maileket el sem olvassuk már a végére, csak megyünk a következőhöz. Mondjuk nem is kell olvasgatni, hiszen a játék kimenti a fontos jelszavakat/kódokat és automatikusan felajánlja a megfelelő konzoloknál.
Ebből a szempontból szerintem visszalépés a játék. Emlékszem, az első részben örültem, ha számítógépet találtam, majd végig kellett olvasni az e-maileket, hogy hátha van bennük jelszó valamilyen ajtóhoz. Szerintem ez életszerűbb és "fílingesebb" megoldás volt.
Mondjuk a sírás ellenére nem sajnálom érte a teljes árat. Megérte.
-
KubanitoS
veterán
Na majd akkor a második végigjátszáskor.
Az elején különben próbáltam lopakodni, de a második főellenfél után megtartottam a nehézgéppuskát és miután folytattam a lopakodást a következő pályákon és észrevettek, csöppet felidegesítettem magam, elővettem a nagyágyút és hullottak a katonák, mint a legyen.
Jó kis elégtétel volt a sok bosszankodásért.
-
KubanitoS
veterán
Majd kiderül.
Egy kis spoiler.
Most ott tartok a játékban, hogy másodjára kellett Kínába repülni és lelőtte a gépet egy rakéta vetős terrorista bácsi és Malik ott maradt meghalni(?).
A pálya végén viszont az egyik szobában, ami egy véres műtőnek tűnik ott fekszik Malik az asztalon, látszólag élettelenül. Ki lehet zsebelni, lehet húzogatni a földön, tisztára, mint egy mezei katonát.
Most ez bug lenne? Csak simán ott a "hullája" semmiféle magyarázat nélkül, semmi videó, vagy megdöbbenés Jensen részéről? Kicsit furcsa az egész...
Mellesleg jó kis pálya volt ez, meghekkeltem egy gépfegyveres löveget, majd a nehéz tárgyak emelése szkill segítségével megfogtam és vittem magammal. Minden szoba ajtajába beraktam a rosszfiúk elé és elbújtam amíg végezte a dolgát.
Ja igen, még egy "bug". A Limb cliniken egy doktor megkér hogy intézzek el egy gonosz katonát, akinek egy húsboltban van a "bázisa". A húsboltban csak egy hulla van és a pocket secretaryből kiderül, hol tanyáznak igazából. A küldetés azonban nem frissül, azt írja ki h nézzem meg mi van a pocket secretaryben. Persze megnéztem, de semmi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- Update 07.17. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest