- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teszla_
senior tag
válasz
Komplikato #959 üzenetére
Ezek szerint én kissé felszínesen játszok, mert én nem emlékszem a bee feliratra és Meg arcát se figyeltem az e-mail olvasás után
Pedig nem haladok gyorsan, sokat beszélgetek és olvasok, próbálok mindent megtudni a játékban. Ennyi idő után még szinte most kezdtem el Detroit-ot. -
Teszla_
senior tag
válasz
Komplikato #957 üzenetére
Ez jó hír
Akkor majd a következő végigjátszásnál felhasználom. Már van benne 7-8 óra játékidőm, úgyhogy nem kezdeném újra, csak ha végigvittem.
Ez a légivagon/méhecske, ez micsoda? Ezekről a nevekről sajnos nem ugrik be, pedig már túl vagyok az első küldetésen. -
Teszla_
senior tag
Ezzel az ASUS GamerOSD-vel régen én is szívtam, összeakadt elég sok programmal.
Az Augmented Edition-ben lévő extra dolgokat (10k kredit, fegyverek, stb) csak egyszer lehet felhasználni, vagy minden indításnál megkapom őket? Mert annyira nem hiányoznak, de ha csak egyszeri alkalom, akkor inkább nem használom fel őket
-
Teszla_
senior tag
Életemben nem telepítettem még Steam-ről, ez volt az első, ezért nem is tudtam, hogy a setup-ban beállítások vannak. Azt hittem, hogy telepítésre szolgál, úgyhogy nem piszkáltam
Na de akkor holnap megnézem. Vagyis ma, ha felkeltem. Köszönöm, remélem sikerül alkotni valamit. -
Teszla_
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #935 üzenetére
Sorry, akkor ne vedd figyelembe, amit írtam
Amúgy ezt írtad:
"Az a jelenség, hogy játszok, majd megjelenik a képernyőn a Win-üzenet, hogy "A program futása leállt. -> Bezárás" "És erre írtam, hogy hasonló a problémám. Mert nekem is ugyanezt a hibaüzenetet dobja fel. Azt nem tudom, hogy közben frissítene-e a Steam, vagy sem.
-
Teszla_
senior tag
Igen, letöröltem rendesen. Az Ati-val is elindult egyszer. Vagyis többször, mert állítgattam a grafikát és volt amelyiknél újra kellett indítani. Csak a DX11 beállítás után nem indult el többet. Nem tudom, hogy ez számít-e, de ez az egy, amire tisztán emlékszek, hogy beállítottam.
-
Teszla_
senior tag
Nekem is hasonló gondom van, mint TESCO-Zsömlének.
Az adatlapomon lévő géppel tolnám a játékot. Ameddig az előző vga volt benne (Geforce 7300GT), minden gond nélkül ment a játék (hihetetlen, de igaz). Tegnap emiatt a játék miatt vettem egy Ati HD6670-es vga-t, elindítottam a játékot, ment is szépen, utána gondoltam csak próbaképpen átállítom DX11-re. Újraindítottam a játékot, de már indítás után jött a Win üzenet, hogy a program leállt. Fekete képernyő, az üzenet helyén megy az egérkurzor. Csak ctrl+alt+delete -> feladatkezelő elindításával tudtam kilépni és akkor látszott az üzenet. Azóta felraktam a legújabb Ati drivert, újratelepítettem a játékot, frissítette is a Steam, de még mindig ugyanaz a problémám. Ha valaki tud megoldást, akkor ne tartsa magában, mert több, mint 30k-t költöttem, hogy tudjak vele játszani, de ez így nagy arcon csapás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest