- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nincs alapból az augmentedben sem extra fegyver. Aki dobozosan vette, az kaphatott hozzá egy extra kódot, amivel kapott néhány extrát (extra küldi, fegyver és pénz), de az extrák régiónként (országonként változnak).
Én pl. utólag tudtam szerezni egy ilyen kódot (a Steam-eshez semmiképpen nem jár) Angliából, és az pl nem ad sem extra 10 rugót a játék elején, sem extra fegyvert sem, viszont legalább abban is benne van az extra küldi.
-
Komplikato
veterán
Azt hiszem a Cyberpunk 2020-ban, de lehet a Shadowrun-ban van ilyen nevű járgány. Helikoptenek nem hívhatom ha nincs ir rotorja, nem?
Méhecskének meg azért neveztem, mert vagy 2 méteres betűkkel fel van festve az aljára, hogy "bee".
Nem mellékesen én 8 órányi játék után kezdtem elölről. Eredetileg a nulla gyilok miatt, de közben egy csomó dolgot leltem amit előszór kihagytam. Kapásból a kezdő jelenetben érdemes megnézni Meg arcát miután elolvastad a kanapén a jelentést és az emailjeit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest