- Google Pixel topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #917 üzenetére
Meg is van az új háttérképem
Ma kezdtem a játékot, sokat még nem tudtam nyúzni de megvan a hangulata az biztos
-
Teszla_
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #935 üzenetére
Sorry, akkor ne vedd figyelembe, amit írtam
Amúgy ezt írtad:
"Az a jelenség, hogy játszok, majd megjelenik a képernyőn a Win-üzenet, hogy "A program futása leállt. -> Bezárás" "És erre írtam, hogy hasonló a problémám. Mert nekem is ugyanezt a hibaüzenetet dobja fel. Azt nem tudom, hogy közben frissítene-e a Steam, vagy sem.
-
polonic
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #926 üzenetére
Nekem más milyen volt, elvileg akkor is frissített.
Nem tudom, miért van ez így.Előbb meg rosszul írtam. Nem játék közben kéne frissíteni.
-
polonic
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #923 üzenetére
Mi a jelenség? Az, mint nekem a mentésekkel kapcsolatban?
Pedig nem frissítés közben kéne. Kilépés után vagy steam újraindítás után.
-
FehérHolló
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #923 üzenetére
Töltőképernyő?
Szerk.: A szerkesztésed után egyértelmű, hogy másra gondoltál. Én az előbb (=imént) félreértettem.
-
Viper26
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #917 üzenetére
Akkor ne nézegesd.
Most mentem át kínába, előtte nem hittem volna, hogy lehet a hangulatot fokozni, és mégis. -
X Factor
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #915 üzenetére
Dobozokat nem dobáltam el
-
X Factor
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #913 üzenetére
Spoiler
Én késöbb mentem vissza, amikor már megvolt az aug, akkor már ugye simán bementem, hátul dobáltam el a dobozokat és volt csap amit ellehet zárni.
ui.: észre se vettem először jobbra
-
X Factor
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #909 üzenetére
De van, security 5ös, majdnem a legelején, ahol a 2 dílert kell elintézni.
és igen van rá aug, a tüdőset kell kiváltani és immunis leszel gázra.
-
válasz
TESCO-Zsömle #906 üzenetére
Ne is mondd. A játék vége fele vagyok, és már előre félek tőle, hogy nem vettem észre, hogy valaki elpatkolt valahol...
-
czundermák
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #904 üzenetére
Azért írtam, legutóbb sikerült.
-
czundermák
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #900 üzenetére
Somfordálj közel, húzd biztos fedezékbe a kábított embereket, utána végezz a robottal.
Challenge Accepted? -
válasz
TESCO-Zsömle #900 üzenetére
De ahhoz azért közel kell lenniük hozzá.
-
Mukorka
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #869 üzenetére
Nekem crossbow és sniper a kezembe se került még , ezért akarom másodszor hardon végigtolni gyilkolászva
-
-KP-
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #869 üzenetére
shotgunt sose próbáltam még. nem igazán tetszett az se. dx1-be az assault shotgun az nagyon jó volt, de ez nem jött be
-
dances
tag
válasz
TESCO-Zsömle #847 üzenetére
És hol/hogy találom meg a fegyver dílert?
A térkép nem jelzi. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
TESCO-Zsömle #851 üzenetére
SPOILER
igen, sejtettem
úgy nézett ki a laborban nem igazán érdekelt senkit aminőségvédelem, szóval inkább nem próbálgattam. tényleg, az antartktisznál is jönnek a hangok, ha az ember uppolta a rendszert?
ollie
falakon szekrényeket szétlőttem, onnantól meg az emp szétszedte. emp pajzs kell, meg én még minigunból beleeresztettet egy tárat.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Természetesen nem, de az nálam nagy plussz lett volna
-
czundermák
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #853 üzenetére
Lézerrel szedtem szét, de mire rájöttem a technikájára vagy 20x neki kellett ugranom.
Gránátvetőm nincs, szóval az kimaradt mindenképp. -
Mukorka
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #853 üzenetére
Lézert se bírja nagyon
-
czundermák
aktív tag
válasz
Azzal a chip cserével lettem megszivatva rendesen. Brutális úgy...
-
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle #842 üzenetére
A Sonar vision már a DX-ben is megmutatta az item-eket is.
-
FehérHolló
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #836 üzenetére
Hard fokozaton alapból minden ilyen ki van kapcsolva.
Nem. Alapbeállítás az, hogy ki van kapcsolva. Nehézségtől függetlenül be lehet kapcsolni.
-
polonic
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #810 üzenetére
Ez a HD 2600 nem gddr3-as, hanem mezei ddr2, 800 mhz-es, 12,4 GB/sec.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
TESCO-Zsömle #797 üzenetére
ismerem a PK3mat, jóféle.
xbit egyébként összevetette őket. a TY átmérője picit nagyobb, mint egy átlag méretű 140esé és picit vastagabb is (28.5mm).
nade tényleg nagoyn offban vagyunk
-KP-: kb egy 4670 CF hozná azt tudásban, mint Neked a kártyád egyedül. meg a procid se olyan eszméletlenül limitáló: 30%alatti CPUterhelést én még Deus Ex közben nem nagyon láttam. tehát szerintem kizárt, hogy olyan 25fpsnél többet a proci ki tudjon magából préselni. bár mégegyszer lehet, hogy a postprocess/shadow kilövésével lehet még nyerni.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
TESCO-Zsömle #793 üzenetére
TY140 se rossz ám
300-1300rpmes fordulat, indul 5vn 300rpmen, spec csúszó variáns, és tandemben hozott nálam egy SFlex 1900 tandemet, csak sokkal halkabban. noctua 140eseknél jobb. ja és külön öröm, hogy mind ez, mind a prolimatech blue vortex megáll 3kból.
ollie: valszeg kinullázott mindent, pl postprocess, shadows... vidkarija kb az enyém szintjén van, viszont itt 720p nálam sem megy 30-40fps fölött. procifoglalást meg közben néztem taskmanaggerrel, 60-80 között szokott mozogni általában. kommentet néztem is, hogy ez így hogy lehet
-
v-paci
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #786 üzenetére
Van egy nagyon szűk ablaksor, azon lát ki a fószer, bár tényleg elég vicces ez... az udvaron azért jópár alternatív útvonal van, ahol nem lát meg senki.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
TESCO-Zsömle #749 üzenetére
SPOILER
konzisztenciáról annyit, hogy khm, egy nyamvadt közelharci fegyver sincs. pl ládákat vagdosni, vagy akár a jó öreg ólmosbot. tudom, hogy ez már nem menő így 2011ben, de engem zavart. főleg, hogy máshol meg megmaradtak a ládák, utat blokkolónak használva. aztán a legrosszabb, hogy a kinyitható szekrények és a nem kinyitható szekrények kb egyformán néztek ki. a bioshock féle fióklesegetésnél márpedig szerintem az eredeti Deus Ex megnyomom is kinyílik a fiókja jobb volt.
másik bug(?), hogy az energiavisszatöltő csak egy pontot tölt. csak akkor az ikonja miért mutatja, hogy felmegy maxig?
DXben a pisztoly működött mini sniperként, szerettem. meg nem foglalt sok helyet, szóval egy ideig szoktam használni. IWben már kevesebb értelme volt, de még működött... nade itt?
lézert, gránátot még nem találtam. a gránátvető meg tökjó fegyver lenne boss ellen, ha nem csak az utolsó bossnál lehetne megkapni.
EMP pajzs egyébként van, a csaj bosst én ropogósra sütöttem. nekem nem lett bajom
lemenetelnél emiatt kell a csoki, végig stealth.
bónusz: vicces, hogy pár szereplő mintha az FF8ból lépett volna ki
.
namost, ami kérdés marad: patchel javítanak e valamit, illetve lesz e valami olyan mod, mint a shifter, ami egy alapból is remek játékból zseniálisat csinál.
egyébként egy végigjátszásból összes achit nem lehet megszerezni, the fall/kevorkian complex achikhez mindenképpen ölni kell.
-
FehérHolló
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #758 üzenetére
Ööö, én az ellenek 95%-át leütöttem Q-val. Nem olyan nagy ördöngősség. Közben egyszer nem vettek észre a delikvensek.
A Malikos jelenet kivétel, mert ott elborult az agyam. -
PowerBuldog
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #764 üzenetére
Igen, Man Down csak akkor jár ha elpatkolt az illető.
-
Komplikato
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #736 üzenetére
Kábított és leütött ellenfélnél abba is belehalhat ha túl sokat rángatod(!) és/vagy becipeled a szellőzőbe.
Valahol a kórházban találtam valami tégelyt, valami Cyber Energy ... ami nem csoki volt. Nem tudja valaki az mire jó, mert kidobtam és Ditroitban máshol még nem találtam? Mondjuk most akarom újrakezdeni nem halálosként, csak az a bajom, hogy összes videó és tutorial után SE jöttem rá a fedezékhasználatra ... Lehet röhögni
-
Mukorka
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #760 üzenetére
Jah D: Az esélyes...
-
czundermák
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #760 üzenetére
Bossok kivételével legfeljebb a végén lehet problémás. Montrealban vagyok, és csak a tuningolt revolverem van nálam, plusz az emp aknák gránátok. Eddig mindenki aki túl közel mászkált kapott egy Q-t, többi ellen had sétáljon, ha már vakok.
-
Mukorka
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #758 üzenetére
Mármint arra gondolsz hogy csináljak videót ahogy fejbelövőm , él , gáz, él , sokkoló , él ?
-
Mukorka
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #756 üzenetére
Érdekes ez. A legjobb lesz ha én újra kezdem és csak Q-val leütök, semmi más
-
Mukorka
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #754 üzenetére
Ezt én nem értem. Direkt teszteltem , fejlövés kábítónyíllal nálam nem halálos, és még gáz gránátot is utána dobtam de semmi. Vagy ez csak Hardon ilyen?
-
-KP-
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #749 üzenetére
Hogy mit tud a pisztoly? Van hozzá armor piercing fejlesztés. Jóval nagyobbat sebez mint a Combat Rifle. Szerintem az egyik legjobb fegyver, főleg ha van hozzá armor piercing, silencer és laser sight, reload time, damage upgrade, clip size fejlesztés. Lőszer is van hozzá bőven és nem kerül sokba sem.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
TESCO-Zsömle #747 üzenetére
válasz lejjebb... kicsit belegondolva kiegyensúlyozotlan picit a program. pl a csokis megapackba elfér három csoki, foglal 4 helyet, nem stackelhető, csoki foglal egy helyet, egymásra fér öt. ugyanígy, a világ legnagyobb pisztolya és sokkolója is kicsit necces. persze, lehet így akarták megakadályozni, mint a deus exben, hogy az ember tényleg egy nagyobb fegyverraktárral futkosson, de ez a félmegoldás a DX és a DX:IW között az idő előrehaladtával egyre kevésbé szimpatikus. akkor már inkább csináltak volna súlykorlátot, ld Stalker, az még reális is. minél kisebb a hely, annál jobban kell tudni, hogy a következő pályán mire lenne majd szükség felszerelés szintjén, az meg nem jó. az upgrade rendszer miatt meg azt se lehet, hogy az ember azt használja, ami éppen eléesik, mint a fear/crysis párosban (hasonló okok miatt lett pár helyen nevetségesen nehéz harcolva a metro2033, csak ott lopakodni is kemény volt).
ja, beszéltük anno a célzási augot: kb annyira félrehordanak a fegyverek, mint sima deus exben 1-2 pontos skillekkel, szóval lehet az segítene, hogy a kábítópuskával valamit el is lehessen találni. vicces, de a sokkolóval takedown távból szoktam támadni, mert annyira lehetetlen vele bármit is eltalálni.
másik: feluppoltam 3masra a golyóállást, azóta sokkal egyszerűbb az élet.
SPOILER!
tényleg, beltoweresek, de harvester alatt a minigunos heavyket értettem. gázgránátdobót nem találtam meg, de cloakolva besprinteltem a két heavyhez, 1-1peps+sokkoló, aztán utánna meg körbelőttem mindenkit.
heavy rifle
nekem az a bossölőm, remélhetőleg most, hogy kapott hűtést, már nem lesz az, mint a második bossnál.
simán: felső szinten lévők mellett hordók vannak (bumm!), egyébként meg szerintem a peps ott is a leghatékonyabb fegyver lenne a machinegunos különítmény ellen. vagy rakétavető, de annak gyász a helyigénye, meg lőszer sincs bele.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
TESCO-Zsömle #736 üzenetére
SPOILER
csak nem Te is ledobtad a maffiafőnököt a tetőről? egyébként azért is jár az achievment elvileg, mmint ha dobják.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
TESCO-Zsömle #723 üzenetére
izé, nagyon rosszul emlékszel: a sima Deus Exben pont, hogy minden Area51ben a bunkerben dőlt el. egyetlen fontosabb különbség az addigi játék függvényében az volt, hogy Paullal vagy Tonggal beszélgetett az ember a bunkerbe lépve, de kb ennyi (meg persze augok és skill pointok). emiatt elég sok kritika is érte a programot. kb az utolsó 2-3 óra volt befejezéstől és játékstílustól számítva, ami döntött.
az Invisible War pont, hogy sokkal konzisztensebb volt ilyen szempontból: ott annak függvényében, hogy az ember mit csinált, a különböző frakciók eltérően viselkedtek. mindhárom választás nyitva volt, de pl ha az ember az utolsó pillanatig gyilkolta az illuminátusokat, akkor nagyon fel kellett kötni a gatyát az illuminate endinghez. de, meg lehetett csinálni.
pár fps volt, aminél a döntések függvényében változott a végeredmény: a Stalker Shadow of Chernobylben a "hamis" eredmények játéktól függöttek, illetve a "jó" befejezésekhez kellett a dekóder: onnantól meg már egy döntésen múlt, hogy melyik véget kapta az ember. a Stalker: Call of Pripyatban az összes döntés visszaköszönt a mi történt utánna videoban (azt hiszem ezt vártad volna), de maga a végkifejlet ettől még nem változott (pl nem lehetett beállni a monolithhoz
). a Metro2033nak is van egy második, rejtett vége, ahhoz is végig küzdeni kell. Bioshock-Bioshock2nél megint a teljes játékban mutatott dolgoktól függ a végkifejlet, bár alapvetően megint csak a videokban van eltérés a végén.
namost: ezek közül magában a játékmenetben a két Stalker tér el (annak függvényében, hogy melyik küldetések mentek le és ki van még életben eléggé változnak a pályák, pl Army Warehouset ellepik a szörnyek SoCben), illetve egész minimálisan a Bioshock, de ott az extra interakció kimerül a Little Onesek macipakolásában, újra végigjátszani meg kislányt öldökölve talán nem szeretnék. Metroban csilingelés van, de érzésre egyszer is bőven sok lesz végigtolni.
tisztaszesz: ok, próbáltad DXet lehúzott grafikával?
-
törölt tag
válasz
Dehogy nem. Az eredeti DX-ben is azt választottad a végén, amelyiket akartad, független attól, hogy előtte mit csináltál.
-
Mukorka
addikt
válasz
Értem hogy ez a része kimaradt az újból de ettől még igen jó játék lett. Persze megcsinálhatták volna jobban is a végét, de talán majd legközelebb.
-
Mukorka
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #721 üzenetére
Ugyan nem vittem még végig de ezt olvastam máshol is. Szerintem ez nem olyan vészes hiszen maga a játék nagyon jó és tartalmas , sok küldetésnél is lehet választani és a végkimenetelét is változtatja az adott küldinek, az oké hogy a legvégén semmit sem. Nem olyan vészes a helyzet szvsz
-
Viper26
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #716 üzenetére
Akkor az ilyen játékstílushoz érdemes a hack-re is rágyúrni ezek szerint.
Na, ez a Barrett érdekes figura, pofánlövöm sniperrel 5-6 alkalommal, de meg sem érzi. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
TESCO-Zsömle #699 üzenetére
egyébként érdekes lesz pár év múlva visszanézni, nem vagyok benne biztos, hogy akkorra is a crysis lesz a szebb. pl az Invisible War se öregedett meg annyira, mint a Far Cry, pedig amikor kijöttek, utóbbi volt a szebb. jelenleg ez pont fordítva van. egyrészt ugye a Crysis már négy (!) éves, másrészt pedig textúranehéz a mostani shadernehéz megoldásokkal szemben. vicces, de a metro2033 mediumon néz ki majdnem annyira jól bizonyos szempontokból, mint anno a crysis high/very highon.
más: nonlethal végigjátszásban nem biztos, hogy rakéta/gránátvetővel akarok szétcsapni ellenfelek között
apropó: foxyba alarmed nem szabad lenni, vagy csak akkor van gáz, ha mindenki bepirosodik a környéken?
-
Demoz
csendes tag
válasz
TESCO-Zsömle #699 üzenetére
A látvány egyáltalán nem fontos.
Inkább játékélmény.
-
czundermák
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #697 üzenetére
Jó lenne tudni, hogy a Foxit miként lehet megoldani.
Számít-e, ha felfigyelnek a mozgásra és körbeszaglászik, vagy legalább egy riadó kell.Nem merek nekiállni úgy végigvinni a dolgot, elég brutális egy achi.
-
v-paci
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #694 üzenetére
Aha, én is itt láttam először értelmét a typhoon augmentációnak, büntetett keményen, hullottak a "zombik" mint a legyek
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
TESCO-Zsömle #692 üzenetére
akkor nem tudom, lehet az volt a baj, hogy beriasztottam mindenkit, és összesereglettek.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
TESCO-Zsömle #684 üzenetére
a derelict row végén a durva méretű csoportosulás minden tagját is?
-
czundermák
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #684 üzenetére
Lesz egy rész a vége fele ahol nehéz lesz elkábitani mindet.
Jobb ha futsz... -
czundermák
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #658 üzenetére
SPOILER
Lézert nem szereti (1000 "lőszerrel" kényelmesen elintézheted), közben mormolj valami tibeti imát Buddhához, el ne találjon azzal a plazma puskával. Elég rendesen rotál vele, 2 lövés aztán jó napot kívánok.Rihanna be tud hülyülni a sokkolótol rendesen, lőszerspóroló megoldással, 2 repesz akna a Generátorok elé, belefut megrázódik-sebződik-fájneki effekt lejátszódik 2x és búcsúzik videó formájában. Ezesetben egy EMP Pajzs hardon elengedhetetlen, mert megsülnek Jensen augmentált golyói.
katt777: Mi köze a Steamnek a vírusokhoz és kémprogramokhoz?
5 éve használom, mind a 144 játék gond nélkül üzemelt, eredeti szoftverbe ne legyen már vírus. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
TESCO-Zsömle #653 üzenetére
dehogynem, pofánnyomtam egy gyújtórakétával a GEP gunból
-hiszen a deus ex alapszabálya úgy hangzott, hogy mindig legyen nálad gep gun-. amíg volt az embernél poroltó (egy emelettel feljebb volt egy), addig günther sem volt veszélyes. a fema agentet a víz alatti bázison pedig shifterben elkábítani is sikerült, na az tényleg kemény volt. de azért nem ennyire.
másrészt meg Günther jóval később volt csak (mmint nem a first encounter, ahol tényleg sebezhetetlen volt, ld a "knife should be adequate" günther vs robot párharcot)
katt777: a lemezes verziót is aktiválni kell steamen. és a játék az első napon kapoott is egy patchet.
-
czundermák
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #647 üzenetére
Bizony.
-
Mukorka
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #644 üzenetére
HAHAHA
-
Mukorka
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #640 üzenetére
Hát hogy a két illető meghal mikor lelövöm őket , megkapom a man down 10 pontokat értük de utána felállnak és csak utána jut eszükbe meghalni
Nem láttad?
-
v-paci
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #635 üzenetére
Első végigjátszásnál (easy), három lövés a gránátvetőből és feküdt az arc
-
FehérHolló
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #635 üzenetére
Én beálltam a sarokba, és nem tudott velem mit kezdeni. Ide-oda ugrált, és kiabálta, hogy "behind you.".
5 frag gránát/akna hazavágja a csávót. 12 zselé teljesen felesleges.proci985: Szerintem hat, Namirra nem próbáltam.
-
FehérHolló
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #632 üzenetére
EMP? PEPS? Concussion mine/grenade? Working girl?
-
FehérHolló
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #611 üzenetére
SPOILER
Ahol az adat chip volt, majdnem ott kell lemenni eggyel alacsonyabb szintre ehhez a küldetéshez. -
FehérHolló
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #609 üzenetére
SPOILER
Öööö. Azok nem harvesterek voltak, hanem fülig modolt zsoldosok. Előbb beszélni kell velük, utána opcionálisan likvidálni.
Ezekhez is ott van a legközelebbi csatorna bejárat. Az adatchipes helyet én nem nevezném igazi sewer-nek.SPOILER2
Nem kell kötelezően kinyírni őket, hogy kapj praxis kitet. -
FehérHolló
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #600 üzenetére
SPOILER
Nem fog változni egészen addig, amíg nem követed amit leírtak ott. A green pod környékén keresgélj. -
X Factor
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #589 üzenetére
Spoiler-t haszánljuk hozzászólásban, mert bár sztori szempontjából nem lőttél le semmit, de néha rossz ilyenekbe beleolvasni, tudatlanul
No offense
-
czundermák
aktív tag
válasz
Meg lehet azt csinálni, Tranquilizerrel, meg Icarus Landing Systemmel, ha gyorsan feljutsz egy magasabb helyre. Utána csak le kell csapkodni őket Q-val.
De számtalan megoldás van, hajrá.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Nekem sikerült hard-on nyugtatóval és emp-vel.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Tévedtem...
(#582) czundermák: Shoti közelről tud meggyőző lenni.
De szvsz ez a kék távirányítású robbanózselé a legjobb. Akkorát üt, mint egy gránát, nem pattog össze-vissza, ha eldobod, és pont akkor robban, amikor kell.
-
zsiga_667
tag
válasz
TESCO-Zsömle #574 üzenetére
Igen. Csak abban a fél másodpercben lehet kiütni amíg ugrik át a falon. Hogy bug vagy feature azt nem tudom.
Itt egy youtube-video, így kell: http://www.youtube.com/watch?v=4v1X5F0d58I
-
FehérHolló
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #569 üzenetére
Én a harmadik főmuftival voltam hasonlóképp. "Mark of Death". 5 gyilok akna. Videó, amin a földön fetreng és beszélgetünk.
-
v-paci
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #567 üzenetére
Nem hagytad kibontakozni szegényt, pedig tud érdekes dolgokat művelni. Van typhoon augmentációja, sőt néha ellő pár emp izét is, amitől a vizes padló miatt szépen megsülsz. Mindennek tetejébe még
G18machine pistol akimbóval is tolja és melee becsúszása is kemény. Jah és amíg láthatatlan, tölti vissza az életerejét. Mindeközben a riporter ai nyomja az okosságokat. Egész hangulatosra sikeredett az elsőhöz képest.Én egész durva epic harcot nyomtam azzal a csajjal...
-
katt777
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #560 üzenetére
Akkor az a béta volt, de legalább működött. Megnéztem XP-n, ott rendben fut, de akkor miért is van DX11-es karim?
Ill. miért "tudja" a program? Arra gyanaxom, hogy az AMD köpött a levesbe, nem ez lenne az első eset, hogy egy általuk szponzorált játéknak gondjai vannak nVidia kártyával.
PowerBuldog: Nálam ez települt a lemezről. Nem találtam patchet, mobilnettel nem is nagyon szedek le 10-20MB-nál nagyobb fájlokat.
A DeusEx oldal azt írja, nem léphetek be pillanatnyilat. Nem volt engedélyezve script, aztán, amikor engedélyeztem, bent felejtettem a 2027-es dátumot. -
PowerBuldog
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #560 üzenetére
Másrészt nem is az 1.0.618 a legfrissebb verzió.
-
katt777
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #558 üzenetére
v. 1.0.618.8, most néztem meg. Nem warez. Előd le lett pucolva, még regből is. A próba v. 2 teljes pályát tartalmazott az első boss-fightig (a vörös muksó páncélban). Azt nem tudom, miféle volt, úgy töltötte le.
-
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle #542 üzenetére
Ez a "Foxi" a "Foxiest of the Hounds" lenne, Mert nyugodtan legépelhetsz akár mindenkit, a lényeg, hogy soha ne legyen riadó.
-
czundermák
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #542 üzenetére
Most álltam neki 3. végigjátszásnak, 2. sajnos Barrett után unalmassá vált, mivel még mindig találok olyan dolgokat detroitban is, ami egyszerüen még másodjára sem tűnt fel.
SPOILER
Példaként a Benzinkútnál letelepedett fegyverkereskedő shopjának tetején lévő mesterlövész puskát csak most találtam meg. -
FehérHolló
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #528 üzenetére
A csatorna bejáratát az életben nem találtam volna meg, ha nem megyek "visszafelé".
Xaels: A free shipping worldwide számomra azt jelenti, hogy ide is ingyen szállítanak.
-
czundermák
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #511 üzenetére
Sok helyen a hobok DeusEx intrót fütyörésznek.
Versalife-os dolgokkal szintén találkozni, a legelején mikor követjük Megan-t, folyosón akit a néger csaj fellök, ő is Versalife-os dobozokat cipel.
Slussz poén Jensen irodája a földszintről. -
Witya
tag
válasz
TESCO-Zsömle #513 üzenetére
Gondoltam nagy segítség azoknak akiknek nem megy annyira az angol. Tény, kicsit hiányos, de ha már valaki elkezdte akkor csak be is fejezi.
-
PowerBuldog
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #511 üzenetére
Ez most Fail. Amit Witya linkelt az egy magyar Wiki.
-
Mukorka
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #503 üzenetére
Mindkét hotelben pl, az alsó szinten lesz.
-
Mukorka
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #496 üzenetére
Nagyon jó hír ez. Szerintem ki fognak tudni hozni belőle egy komoly gamet. Amiket felsoroltál egyik se fps és elvileg a thief-ek eddig is inkább voltak lineárisak. Ettől még tény ahogy mondod hogy nehéz lesz kiemelkedőt csinálniuk. Főleg ez után a játék után D:
(#499) Xaels : esetleg amerikából meg lehet oldani, van ismerősöm aki tud úgy küldeni hogy nincs áfa, csak akkor is ott a postaköltség meg amúgy se olcsó
-
Xaels
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #498 üzenetére
Nem mindig. Tapasztaltam egyéb hasonló holmi beszerzésénél. Na de mindegy. Majd meglátom.
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #481 üzenetére
PDF, az nem ugyanaz, mint ha a kezedben tapiznád.
Azért az előző rész után nm lehettünk biztosak a végeredményben.
-
polonic
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #475 üzenetére
Ez már más kérdés.
(#477) kovsol
Utólag okos az ember.
-
Mukorka
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #475 üzenetére
Emp gránától elvileg teljesen megfekszik azonnal, legalábbis nekem egy ilyen lépegetős robi egyből behalt tőle.
(#476) Landon: Mások is jelezték ezt, nekem is van ilyen. Valszeg csak a töltés miatt van, mert ugye nem állandó.
-
polonic
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #473 üzenetére
Csak, gondolom, az ár is számít neki.
-
Komplikato
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #456 üzenetére
OFF: "Am ezeknek a kocka-robotoknak kísértetiesen hasonlít a járásuk a DARPA-kutyákéhoz..."
A Big Dog-ra gondolsz? Nézd meg a koncept képeket a Boston Dynamics oldalán az LS3-ról, utána kis kereséssel találsz LS6-ról is. Előbbi a Big Dog harci verziója felfegyverezve, Utóbbi meg egy hatlábú aranyos kis háziállat
Mondjuk keresgélés közben találtam olyan videót, ahol taiwanban a tengerparton próbálgattak egy Big Dog-ot, miközben ki be mászkált a csúszós parton a vízbe és vissza.
Ha valaki ezeket megnézi, és realizálja, hogy nem annyira sokára bevethető eszközök lesznek, akkor lehet kiveri a víz. Ami még érdekes lesz az a Project Cheetah. 40 mérföldes futó sebesség, felmászik fára és sziklára, felderítő és elfogó egység. Én befosnék tőle az biztos. Az meg az LS3 2012 elején lesz tesztelve.LS3 - [link]
LS6 és AMP - [link] Itt az LS3 képe nem valós
SquisBot - [link] Ez meg ijesztőbb mint a különvélemény felderítő pókjai. -
Viper26
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #447 üzenetére
"...Ha Boss-ok ellen sem jó, kirakom otthon..."
Olyat is lehet?
Én hülye meg eladtam shotgun-t- -
czundermák
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #452 üzenetére
Mi az a zselé pakk?
-
czundermák
aktív tag
válasz
SPOILER
Nagyon Barretet nem kell lőni hardon se, van 6-8 robbanó hordó, azokkal szórd meg, ha magához tér közbe-közbe adj neki poroltót, attól beájul, utána megint hordó és így tovább. -
Mukorka
addikt
válasz
Van annak értelme. Egyrészt egyszerre több embert is padlóra küldhetsz vele, ha meg elég közelről tolod akkor be is ájulnak . pl két ember esetén akik egy folyosón vannak egymáshoz közel esnek el akkor csak oda kell menni és ha kifejlesztetted a dupla takedownt akkor már alszanak is. Ezenkívül az egyik leglátványosabb móka is
A shoti jó lesz mindenre.
(#449) Komplikato : Én sima stunnal lövöm ,akkor nincs riadó mert csak elalszik a kamera.
-
Komplikato
veterán
válasz
Egyébként ha PEPS-el lelövöm a kamerákat az nem alapból automatice riadó?
-
czundermák
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #443 üzenetére
Mintha rádobnál egy poroltót a falról, hamar felkel. De melyik bossról van szó?
Második már komplikáltabb kicsit. -
czundermák
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #438 üzenetére
Pep-töl megfekszenek, de amíg fekszik tunkold meg, ez az első 2-re igaz, Namir-ra már nem.
-
Mukorka
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #438 üzenetére
tapasztalatom szerint a stun gunt nem szeretik. Az emp gránátot se nagyon. a tranqulizer nem ér semmit. a pepgunt nem próbáltam.
-
Xaels
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #431 üzenetére
automatikusan kijavít néha és ha nem veszem észre ez az eredmény. Mert telefonról irok
-
Mukorka
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #431 üzenetére
Ez minden steames játéknál így van sajnos.
-
Xaels
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #429 üzenetére
hülye T9 szótár
-
Pala
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #422 üzenetére
A zenéjét leszámítva katasztrófa volt az egész.
Csak azért említettem meg, mert ugyanúgy Ion Stormos alkotás volt, mint a Deus Ex, pár hónappal előtte adták ki.
-
Wolverine
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #422 üzenetére
A játéktörténelem egyik legnagyobb bukása volt... elég jelentősnek mondanám
-
Pala
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #418 üzenetére
Daikatanát lehagytad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Adobe Photoshop
- AliExpress tapasztalatok
- Robogó, kismotor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google Pixel topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- amanoba: Zakuszkarecept Puskás Csabától, a Borkonyha Étterem head séfjétől
- További aktív témák...
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC! i7-10700K / RTX 3060 Ti / Z490 / 32GB 3200MHz / 500GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Yamaha MX 630 (végfok)
- Lemezes PlayStation 5 + 2 kontroller
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest