- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mukorka
addikt
válasz
dangerzone #1040 üzenetére
Ez inkább akció fps rpg elemekkel, még a mass effectben is több rpg elem van. Persze igazi rpg inkább az elder scrolls széria. Ettől még nagyon jó és egyedi a játék
-
Mukorka
addikt
válasz
Komplikato #890 üzenetére
Igaz. Meglátjuk mi sül ki belőle.
-
Mukorka
addikt
válasz
Komplikato #886 üzenetére
Ezen én nem sokat látok, annyi hogy kemény elmosódás effekt van rajta és kész. Mindezt 10 fps-el.
-
Mukorka
addikt
Láttátok már? trailer a missing link dlc-ről. [link]
-
Mukorka
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #869 üzenetére
Nekem crossbow és sniper a kezembe se került még , ezért akarom másodszor hardon végigtolni gyilkolászva
-
Mukorka
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #853 üzenetére
Lézert se bírja nagyon
-
Mukorka
addikt
A végén volt nekem olyan hogy nem reagál egy ideig a quick save/load gombokra. Meg ugye linkeltem egy vidit ahol a scriptelt enemy elfelejtett meghalni
Tekintve hogy óriási hibák nincsenek a játékban ezek mind olyan apró dolgok
még mindig a legkevésbé hibás játék amivel mostanában toltam.
-
Mukorka
addikt
Talán, de én sem bíznék benne. Az a kártya iszonyat gyengének számít míg a tiéd annyira nem rossz. Az a kártya 30 fps-t se hoz FC1-ben 720p alatt. Még jobban butított felbontásnál meg felmerül a kérdés hogy megéri-e. Különben is , HD2900 a minimum vga a játék dobozán található gépigény szerint.
-
Mukorka
addikt
válasz
Komplikato #765 üzenetére
Cyber Energy Jar van pl , az 3 egység energiát tölt vissza ha erre gondoltál.
-
Mukorka
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #760 üzenetére
Jah D: Az esélyes...
-
Mukorka
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #758 üzenetére
Mármint arra gondolsz hogy csináljak videót ahogy fejbelövőm , él , gáz, él , sokkoló , él ?
-
Mukorka
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #756 üzenetére
Érdekes ez. A legjobb lesz ha én újra kezdem és csak Q-val leütök, semmi más
-
Mukorka
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #754 üzenetére
Ezt én nem értem. Direkt teszteltem , fejlövés kábítónyíllal nálam nem halálos, és még gáz gránátot is utána dobtam de semmi. Vagy ez csak Hardon ilyen?
-
Mukorka
addikt
válasz
proci985 #728 üzenetére
Ezenkívül a játék közbeni küldik megoldása is változtat valamit, pl sanderst is ki lehet iktatni az elején és akkor a vége felé nem lesz ott. Szerintem így is nagyon jó a játék, sok a lehetőség arra is hogy épp miként oldasz meg egy részt, nem csak a történet. Azért ez mégse egy rpg, a stalkerek meg totál azok pl.
-
Mukorka
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #723 üzenetére
Értem hogy ez a része kimaradt az újból de ettől még igen jó játék lett. Persze megcsinálhatták volna jobban is a végét, de talán majd legközelebb.
-
Mukorka
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #721 üzenetére
Ugyan nem vittem még végig de ezt olvastam máshol is. Szerintem ez nem olyan vészes hiszen maga a játék nagyon jó és tartalmas , sok küldetésnél is lehet választani és a végkimenetelét is változtatja az adott küldinek, az oké hogy a legvégén semmit sem. Nem olyan vészes a helyzet szvsz
-
Mukorka
addikt
Az a vicc hogy elvileg meg lehet csinálni úgy is ezt a Foxi achit hogy először felhackeled az alarm panelt hogy ne riadóztathassanak aztán meg kb mehet a hentelés. Persze ilyenkor az a baj hogy akkor már a non lethal móddal érdemes végig tolni és akkor egyszerre két achit szerzek meg.
-
Mukorka
addikt
Én is legyaktam Namirt harmadszorra. lézert kapott meg pát emp-t . Egyszer beszorult valahova és akkor belelőttem egy tárat combat rifleból. Viszont ami az előtte lévő videóból kiderül, hogy mennyire számít hogy elmész e megcsinálni amit mondtak előtte na az durva.
-
Mukorka
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #644 üzenetére
HAHAHA
-
Mukorka
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #640 üzenetére
Hát hogy a két illető meghal mikor lelövöm őket , megkapom a man down 10 pontokat értük de utána felállnak és csak utána jut eszükbe meghalni
Nem láttad?
-
Mukorka
addikt
Ezzel a buggal találkoztatok ?
-
Mukorka
addikt
Szemét játék ez, a non lethal dolgokért ad a legtöbb xp-t miközben a dlc fegyók mind lethal cuccok. Nagy örömmel megkapom a gránátvetőt és adhatom is el ha non lethal végigjátszást akarok
-
Mukorka
addikt
válasz
FehérHolló #593 üzenetére
Az a kérdés hogy sikerülhet anélkül hogy lebuknál? Foxi achihoz kéne, persze az is egy lehetőség hogy nem mented meg
Nem tudom mennyi idő van rá mielőtt meghal, illetve hogy az ellen nem vágja e le hogy maguktól összeesnek körülöttük.
-
Mukorka
addikt
Jól tolja a steam, tegnap még 28 órám volt most már 25. Látszik hogy milyen bőszen tolom.
(#542) TESCO-Zsömle: Szerintem ott elég ha nem tudják beriadóztatni az egész rendszert. Mármint az hogy lebuksz de kinyírsz valakit nem számít annak hiszen ahogy írja is : without setting off any alarms, szóval talán csak erre vonatkozik.
-
Mukorka
addikt
válasz
FehérHolló #538 üzenetére
Nekem nem dobja ezeket a praxisokat se túl sűrűn a gép. Most gyakorlatilag semmi támadó/védő skillem sincs inkább stealth és némi e köré épülő dolog. Az a szerencse hogy mindenhol el lehet lenni ezekkel a sok lehetőség miatt.
Pénzem se sok van, mindig jön valami küldi ahol elverek több ezret... de a legnagyobb gond hogy a jópénzt az ellenekből lehet kiszedni, azokat meg sok esetben nem bántom.
Nembaj, másodszorra Hardon nyomom a rambót, only pusztító augokkal
-
Mukorka
addikt
válasz
Komplikato #508 üzenetére
Ohh.. ez valóban szomorú de naivan talán elhiszem hogy tényleg kellett némi vágás hogy elkészüljenek vele mostanra. Azért így se lehet okunk a panaszra, a játék nem lett rövid. Remélem később azért kiadják hozzá azt a plusz city hubot meg egyéb extrákat is.
Egyébként két dolgot hiányolok: Villanykapcsoló lehetőség szobákban és csaligépszerűséget, akármit amivel oda lehetne csalni valakit valahova. Igaz a másodiknak megfelel egy jól eldobott doboz/kuka . Az hogy még a fényeket se lehet kilőni azért kis hiányérzetet kelt bennem de nem vészes, mással pótolják az élményt bőven.
-
Mukorka
addikt
válasz
Komplikato #505 üzenetére
Milyen lett volna, ha nem vágják ki a küldetések 3/4-ét?
Ez alatt mit értesz?
-
Mukorka
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #503 üzenetére
Mindkét hotelben pl, az alsó szinten lesz.
-
Mukorka
addikt
Újabb vicces videó Spoileres lehet.
-
Mukorka
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #496 üzenetére
Nagyon jó hír ez. Szerintem ki fognak tudni hozni belőle egy komoly gamet. Amiket felsoroltál egyik se fps és elvileg a thief-ek eddig is inkább voltak lineárisak. Ettől még tény ahogy mondod hogy nehéz lesz kiemelkedőt csinálniuk. Főleg ez után a játék után D:
(#499) Xaels : esetleg amerikából meg lehet oldani, van ismerősöm aki tud úgy küldeni hogy nincs áfa, csak akkor is ott a postaköltség meg amúgy se olcsó
-
Mukorka
addikt
válasz
BioNiCMaN #480 üzenetére
Ilyenkor merül fel a kérdés hogy ha úgyis regelhető steamen akkor miért venne az ember augmented editiont. Egy csomó játéknál van ez így. Az odáig oké hogy nincs doboz meg dvd de egy ilyen artbook szerintem inkább kézzel fogható tárgyként ér valamit.
Pl mi van ha járna egy szobor is hozzá mint sok más játéknál? adnak egy fájlt amit meg lehet nyitni valamilyen 3D szerkesztő programban...
-
Mukorka
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #475 üzenetére
Emp gránától elvileg teljesen megfekszik azonnal, legalábbis nekem egy ilyen lépegetős robi egyből behalt tőle.
(#476) Landon: Mások is jelezték ezt, nekem is van ilyen. Valszeg csak a töltés miatt van, mert ugye nem állandó.
-
Mukorka
addikt
-
Mukorka
addikt
válasz
czundermák #455 üzenetére
Ez a playon féle limitált kiadásban is benne van. Nem rossz dolog ha az ember pusztítani akar.
Egyébként hogy kell robotot hackelni? Nekem még egyszer sem sikerült.
-
Mukorka
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #447 üzenetére
Van annak értelme. Egyrészt egyszerre több embert is padlóra küldhetsz vele, ha meg elég közelről tolod akkor be is ájulnak . pl két ember esetén akik egy folyosón vannak egymáshoz közel esnek el akkor csak oda kell menni és ha kifejlesztetted a dupla takedownt akkor már alszanak is. Ezenkívül az egyik leglátványosabb móka is
A shoti jó lesz mindenre.
(#449) Komplikato : Én sima stunnal lövöm ,akkor nincs riadó mert csak elalszik a kamera.
-
Mukorka
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #438 üzenetére
tapasztalatom szerint a stun gunt nem szeretik. Az emp gránátot se nagyon. a tranqulizer nem ér semmit. a pepgunt nem próbáltam.
-
Mukorka
addikt
Szerintem a csávó megműtése és az azt követő sokkhatás elmaradása azért van mivel eltelt a műtét óta fél év mikor elkezdünk vele így játszani. Annyi idő alatt már hozzászokott meg itt elvileg ezek az augmentációk már szokványosak, főleg egy olyan valakinek aki a Sarif industries-nél dolgozik.
-
Mukorka
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #431 üzenetére
Ez minden steames játéknál így van sajnos.
-
Mukorka
addikt
válasz
czundermák #414 üzenetére
Lehet tudni hogy mi volt az a bejelentés amit mára ( tegnapra ) ígértek? Most már a menü csak arról ír hogy újdonságokért és frissítésekért látogassuk meg a honlapot de ott nem találtam semmit erről. Viszont találtam érdekes fegyókat még amiket nem szereztem meg, mi aprítás lesz még
-
Mukorka
addikt
válasz
proci985 #409 üzenetére
Akkor tényleg elég jól van optimalizálva. Amúgy teljesen igazad van, ezt írtam én is . Ma már a graf sem fejlődik úgy ahogy kellene a játékok minőségéről meg ne is beszéljünk. Lehet hogy nem ez a legszebb játék de még mindig a szebbek közé tartozik , megvalósításban díjnyertes, játékmenetben meg mindent visz.
-
Mukorka
addikt
-
Mukorka
addikt
válasz
Plazmacucci #404 üzenetére
Na valahogy így is kell kinéznie. Nem tudom mit rontottál el először de ez a játék korántsem ronda
És végre értelmes tsz is van hozzá, persze egy 5770-nek szerintem az is szép ha elviszi folyamatosan maxon.
-
Mukorka
addikt
válasz
Plazmacucci #398 üzenetére
-
Mukorka
addikt
válasz
janos666 #391 üzenetére
Értem. Ez esetben nem lehet hogy csak akkor működik ha AMD a processzorod is? Mostanában sokat trükköznek hogy ilyen funkciók is csak olyan rendszeren menjenek külső szoftver nélkül ami egészében az övék. Ez sem biztos de tartok tőle.
(#392) Plazmacucci : Korábban linkeltem pár fotót, azokat nézd meg 1080p-s kép és ott látszik hogy milyen gyárilag maxon. Lövök mindjárt én is egy olyat ahol a drivert is megkínzom.
-
Mukorka
addikt
válasz
czundermák #384 üzenetére
Thank You!
-
Mukorka
addikt
Na most először felkúrt a játék rendesen. 2. Boss-t képtelen vagyok kinyírni 20x-ra se. Tuti hogy van valami trükk amit nem használok ki de nem jövök rá hogy mi. Ha meg közelről Q-t nyomok neki akkor is halok meg.
-
Mukorka
addikt
válasz
Plazmacucci #379 üzenetére
Érdekes egy teszt sem említi hogy szar a grafika
Épp az előbb lett megbeszélve hogy a grafika átlagon felüli...
Amúgy a főszereplő hangja vs rossz grafika alapján én nem is játszanék vele hiszen minden irritálna. -
Mukorka
addikt
válasz
czundermák #376 üzenetére
Így van. Legalább van DX11 és nem az iszonyatuncsi Unreal 3 engine megy alatta.
-
Mukorka
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #354 üzenetére
Oké de itt nem ez volt a gond. háttal álltak és a hackelés hangtalan. Arra ugrottak ha megpróbáltam AUD-ot használni.
Nekem azt a küldetést sem ajánlották fel.
Nem feltételezem hogy ha valamiről infót keresek akkor ott kell lennie a keresésben hogy Wiki. Vannak fanoldalak ahol össze lehetne szedni ezeket de mindegy, kösz a linket.
-
Mukorka
addikt
válasz
Wolverine #352 üzenetére
Az megmarad az első végigvitel során.
( értettem a poént
) Gondold el, ha 2-3 alkalommal se fedezem fel ugyanazt akkor kimarad egy rész a játékból amit pedig nem engedhetünk meg magunknak. A lényeg hogy másodszorra már jó lenne tudni hogy mit hol találok mert őszintén szólva elég durván lett megcsinálva a Hengsha pályrarész. Több kerülete is van és még mindig totál eltévedt vagyok pedig szoktam térképet is nézni.
-
Mukorka
addikt
Na szép. Megnéztem a lapot és ott találtam hogy van ez a Tong's Rescue küldetés amit Hengshában kellett volna felajánlania valakinek. Erről lemaradtam mivel már túlmentem. Na nem baj majd bepótolom következő végigjátszáskor.
Van erről már valami Enciklopédia hogy hol milyen küldetések vannak? Witcher 2-höz kapott kézikönyvemben le volt írva minden részhez hogy milyen küldik vannak és igaz én csak utólag néztem meg de másodszorra már nem hagytam ki egyet sem . Szóval egy ilyen jó lenne mert elsőre természetes hogy elnézek pár dolgot de másodjára már nem bíznám a véletlenre főleg hogy akkor kevésbé olvasgatnék úgy mint most hanem pörgetném a küldetéseket
-
Mukorka
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #348 üzenetére
Nem ez: Automatic Unlocking Device? Merthogy ez benne van az én verziómban is, egy külön lapon volt a kód a dlc-hez. De ezt le is írtam abban a kommentben hogy végül rájöttem hogy van olyanom is csak arra meg pattannak a biztonságiak és ilyenkor jó az álca üzemmód
Illetve egy kicsit korábbi kommentben volt benne hogy erre rájöttem
-
Mukorka
addikt
válasz
czundermák #345 üzenetére
Nekem a Hive nevű helyen volt hasonló , két kijárattal. Amit nem tudtam megcsinálni és nem volt egy stop worm se nálam. Szerintem egyébként attól függ hogy quest részhez tartozó törés vagy csak mezei .
-
Mukorka
addikt
válasz
PowerBuldog #343 üzenetére
Hmm, hát egyelőre marad majd a senkit nem ölök meg megszerzése. Most teljesen kedvfüggő a dolog. Volt hogy elkábítottam 3 rossz fiút és aztán átgondoltam hogy mit is akartak csinálni és mindegyiket fejbe lőttem.
-
Mukorka
addikt
válasz
czundermák #339 üzenetére
Mit értenek az alatt hogy ne legyen alarm? Sokszor írja hogy alarmed amikor gyanús vagy de ugye Hostile amikor teljesen lebuksz. Van olyan is amikor riadót nyomnak és akkor globális a dolog. Szóval ezek közül mi fér bele?
-
Mukorka
addikt
válasz
czundermák #335 üzenetére
Köszi megnézem majd ha visszamehetek , persze lehet igen , lehet nem.
Közben szétszívom az agyam hogy nem tudok feltörni egy zárat és csak most jövök rá hogy van autohacking device 4 is a zsákomban :>
(#336) MrSnake: Nem értem én ezt, sose találkoztam ezzel a jelenséggel. Ez képernyőméret függő vagy inkább videóbeállítás?
Szerk: Nem hiszem el, ez az auto hackelő cucc olyan hatás kelt a szemlélőkből mintha gránátot dobnék, így nem tudom használni. Most mehetek a boltba pár vírusért...
-
Mukorka
addikt
válasz
czundermák #332 üzenetére
Arra én is kíváncsi leszek mert én se találtam. Remélem még vissza tudok menni oda Kína után...
(#333) MrSnake: Miért használsz Vsync-t? Nem próbáltad anélkül? Amit leírtál egy kicsit placebónak tűnik.
-
Mukorka
addikt
válasz
PowerBuldog #324 üzenetére
Jaaa, az más
Valaki meg tudná mondani hogy kb hány mellékküldi van a kínai résznél? Pm-ben is jöhet, csak arra lennék kíváncsi hogy keressek-e még.
-
Mukorka
addikt
válasz
PowerBuldog #321 üzenetére
Azokkal se volt gond eddig, meg kell várni amíg elfordulnak és akkor menni.
Sikerült az egyik mellékküldit bebugoltatni
-
Mukorka
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #316 üzenetére
Még nem fejlesztettem arra. Őszintén szólva egy képességet se nagyon használok amit aktiválni kell. Az álca is felesleges, esetleg tényleg para helyzetekben jól jöhet de olyanom még nem volt. Amúgy most épp a Hive nevű szórakozóhelyen tartok mészárlást, nem könnyű de szórakoztató
-
Mukorka
addikt
válasz
Wolverine #312 üzenetére
Persze de akkor hol marad a fun?
Feloldottam hogy két embert is kiüthessek egyszerre hangtalanul cuccot, jóféle. Combat rifle meg már totál fullos. 20 helyett 40 töltény/tár, laser sight, silencer, rate of fire, damage... Szóval keményen ki lehet vele átkozni az ellent
-
Mukorka
addikt
válasz
czundermák #277 üzenetére
Az fegyver! Látszik hogy nem szarral dobálózik
-
Mukorka
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #274 üzenetére
Pont ezt gondoltam én is. Pont a célkereszt mentesség az ami a lövést tenné nehezebbé azt meg igazán harcban kellene . Most én is kb hangtalanul tolom, néhol azért kapnak egy gyors Q-t vagy Stun/Tranq cumót de semmi halálost pedig lényeges repertoár van a gyilkoláshoz. Majd Hardon megkapják a pusztulást
-
Mukorka
addikt
válasz
czundermák #272 üzenetére
Azám, roppant látványos is
Egyébként civileket bántalmazni is kifejezetten kellemes vele
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Metal topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen autót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest